Vilken är din favorit?

Som jag sa i inlägget innan så ska jag köra i gång en riktig "vilken är din favorit?" Förut har jag frågat för att veta OM jag någongång ska förstora upp en bild, vilken ni då skulle tycka bäst om.
Men nu är det som så här gott folk, denna gång är det inte OM utan denna gång gäller det verkligen, jag köpte nämligen en ram idag på ikea, nämligen en 70 x 100 cm ram! Alltså rätt stor... Så vilka bilder tycker ni nu då ska få pryda min vägg på en sådan stor bild? Jag vill ju inte ha någon bild som säger så mycket om årstiden egentligen för jag vill ju att den ska fungera året om... Därför har jag valt dessa bilder....


1.(Den får ju dock då bli i orginalstorlek)


2.


3


4.


5.

2009-01-30 @ 20:24:19 Permalink Vilken är din favorit? Kommentarer (12) Trackbacks ()


Hemma från himelriket

Kom nyss hem från IKEA och min budget sprack med ca 20 kr, men det är faktist acceptabelt tycker jag. Jag kom i alla fall hem med en matta, nya byx galgar, en ny golv lampa, massa ljus och ljuslyktor och lite annat smått och gått...

Ni vet ju att jag har en kategori som heter "Vilken är din favorit?" Och den ska snart få användas igen på allvar då också, förut har det varit mest på skoj, men nu ska ni verkligen få vara med och påverka vad jag ska få ha uppe på min vägg =)
Mer om det senare ikväll =)
2009-01-30 @ 19:42:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Itchy daze!

Jag och Sandra hade nyss en väldigt trevlig diskussion om vilka som var bäst, Takida eller Itchy daze. Vem som tyckte vad behöver vi ju inte nämna. Vi kom i alla fall inte överens, men jag håller mig till förklaringen att Takida är större eftersom de också skapades år 1999, alltså har de hållt på sex år längre än Itchy daze, men tro mig, om ett tag kommer Itchy daze vara stora!

ITCHY DAZE

Och snart släpps deras skiva också! Måste köpa!
2009-01-30 @ 16:42:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Fredag

Jag har fortfarade inte kommit på något ställe som jag vill vara på praktik. Det är svårt gott folk. Måste fundera mera...

Men i alla fall, idag blev det ingen träning även fast jag gärna hade velat så kände jag av träningen i går i musklerna, mina armar är sjukt otränade, men då är det också lite skönt med träningsvärk så man känner av att man gjort något bra =)

Jag vaknade i alla fall vid elva idag och gick direkt och sätta mig framför tvn och åt lite frukost. Satt väl där fram till klockan två, sen började jag städa i köket. Jag gick ut med sopporna, diskade och skurade golvet, vilket behövdes, men när jag skulle börja skura golvet så hittade jag inte moppen, så jag fick stå på alla fyra och tvätta golvet för hand. Inget jag direkt rekomenderar gott folk...

Nu då? Nej, nu ska jag vänta tills golvet har torkat, sen ska jag ställa tillbaka allt igen som det var innan och värma på min sparris soppa. Mums!
2009-01-30 @ 15:22:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag eftermiddag

När jag var på väg ner till gymmet såg jag att jag hade ett meddelande hos IQ svar, så ringde upp och det var min lärare som ringde, Pocketshop kunde inte ta emot mig som praktikant då det tydligen inte fanns så mycket uppgifter som de kunde ge mig. Det var tråkigt faktist så jag får vara ledig imorgon igen. Men nu måste jag komma på något annat ställe som jag skulle vilja vara på istället. En klädbutik vill jag inte vara på, känns som om man bara får gå runt och galga och larma hela dagarna. Hums.. Får funderas på...

2009-01-29 @ 15:32:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Torsdag 29 Januari

Jag vaknade vid 10 idag, alltså för drygt en timma sedan, jag funderar på vad jag ska göra nu, men tror det blir att borsta tänderna och tvätta ansiktet lite snabbt och sedan dra ner till gymmet, har inte varit där sedan boxningen och det är snart två veckor sedan. Men mycket av det beror på att grupppassen är uppbokade redan en vecka innan, det gäller att vara på hugget, franför allt om man vill gå på core (gruppträning för mage och rygg). Men nu får jag skärpa mig och boka redan en vecka innan. Men Aerobicsen på tisdag är i alla fall bokad och jag har inget arbete som måste göras tills på onsdag så då ska jag nog komma iväg =)


Förresten så "storhandlade" jag igår på apoteket, tandtråd, skin tonic och deep cleaning mousse. Egentligen var det bara tandtråden jag skulle ha, men "råkade" gå förbi hud hyllorna också och kunde inte låta bli.
2009-01-29 @ 11:12:37 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig imorgon

Min gamla praktikplats har ju som sagt lagt ner. Förra veckan var jag på akademibokhandeln, som ni kanske känner till och jag vill absolut inte gå tillbaka dit, eftersom jag inte trivdes alls. Igår pratade jag med min lärare som har hand om min praktik och bad henne kontakta pocketshop på Arlanda, men butikschefen ville ha till imorgon eftermiddag på sig att tänka om de verkligen kunde ta emot en praktikant eller inte. Jag hoppas verkligen att de tar emot, dels för att jag älskar pocket böcker (böcker över huvud taget) och det är mycket närmare med Arlanda än Kista. För till Arlanda tar det ju bara 10 minuter med bussen istället för 40 minuter till Kista. Vi får helt enkelt se...

Men som rubriken i alla fall säger så är jag ledig imorgon då tack vare att jag inte har någon praktik plats just nu. Sitter och funderar på vad jag ska göra imorgon, städa lägenheten vore bra, kanske skura golven och liknande, sen skulle jag ju faktist kunna passa på att gå iväg till gymmet och träna lite, skulle behövas. Plus att om jag går mitt på dagen så borde det inte alls vara så mycket folk där, vilket betyder att de flesta maskinerna är lediga =)

Men nu vet jag faktist inte vad jag ska göra.. Städa lite i mitt rum? Men vad? Städade nyss hela bokhyllan och dammade den, kan säga att det behövdes!


Min fina nystädade bokhylla , eller ja okej men den översta raden i alla fall och längst upp (fuskade lite)
2009-01-28 @ 20:15:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart guldbröllop eller?

Idag har jag och Daniel 2 år och 11 månaders dag, inte för att det är något som vi direkt firar men ändå, lite roligt är det att om exakt en månad så har vi varit tillsammans i tre år. Tiderna har gått riktigt fort. Tyckte vi nyss firade en månad. Nej men jag får se det på den ljusa sidan, detta betyder att tiden har gått fort och jag har snart gått klart skolan, det vill säga, att jag snart (förhopningsvis) flyttar ner till Göteborg.

Bild från min lillebrors dop november 07
2009-01-28 @ 17:59:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Varför blir det alltid så här?

Haha, jag skulle bara fixa klart sängen med allt det nya och så, sen helt plötsligt står jag och städar rummet och skrivbordet. Varför blir det alltid så att man börjar städa på kvällarna och inte mitt på dagen? I och för sig så har jag skola på dagarna men i alla fall, klockan åtta på kvällen borde jag försöka varva ner istället så jag kan somna sen. Men icke. Rummet är i alla fall städat och fint nu och sängen ser super mysig ut och kommer vara skön att sova i ikväll =)


Min fin fina säng utan ben, många som klagar över det, men förhoppningsvis så ska det köpas nya ben på 30 cm höjd från IKEA snart =)
2009-01-27 @ 21:23:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Rea shopping på hemtex

Idag efter skolan gick jag och Madde in på hemtex. Vi hade nämligen sätt billiga kuddar där för 79 kr. Madde köpte två av dem när vi var i kista i lördags, men jag köpte dem aldrig då. Och eftersom mina IKEA kuddar har blivit helt sunkiga så var det dags för ett par nya och visst passar man på när de är så billiga? De kostade 199 kr förut innan rean.
Sen när jag skulle betala så berättade kassörskan för mig att det var ta tre betala för två. Och jag som länge hade kollat efter ett nytt påslakan sätt sprang bort dit och kollade. Så vips kom jag hem med två kuddar, ett påslakan sätt och ett extra örngott (eftersom man bara får med en i påslakansättet) Helt underbart, och allt detta gick på 187 kr och hade jag köpt allt detta då det inte var rea hade jag fått betata 626 kr. *

Känns det inte lite underbart? =)
2009-01-27 @ 20:16:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Som sagt, han älskar den

2009-01-26 @ 19:59:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Helgens och Dagens shopping

Som jag berättade i löradgs så var jag och Madde i Kista för lite löneshopping, så där jätte mycket blev det egentligen inte med tanke på att bara jeansen kostade 700 kr och jag hade faktist gjort en budget på min lön och på den stod det 2000 kr för shopping och 350 kr hade jag ju redan gjort av med på skorna dagen innan. Så 1650 kr hade jag att leka med, och då kostade maten pengar också eftersom vi åt på O´learys, och som jag misstänkte blev det en alfredo till mig med en päron cider. Muma!

Men i alla fall det jag kom hem med var egentligen bara tvåv Bhar, ett par hotpants, ett par jeans och ett linne, ändå försvann så mycket pengar. Men det känns skönt att få ha lite nytt i garderoben i alla fall, men tror nog att jag ska köpa lite mera underkläder nu när jag har halverat min IKEA budget till 1000 kr.

Men i alla fall här är lite bilder på det jag köpte...

Bilderna är klickbara

Den första bhn köpte jag faktist i vitt, men hade jag lagt in den i vitt så skulle den knappt synas därför la jag in en svart. Köpte även matchande hotpants till den men hittade ingen bild. Från H&M 129 kr
Den andra bhn älskar jag. Tycker den är super snygg.  Från Lindex 199 kr
Sen är det jeansen då, Lee jeans i baggy modell, känns lite ovant. Från Carlings 699 kr
Sen mitt fina linne med massa paljetter i bak. Ryggen är as snygg! Från Carlings 149 kr
Och sen skorna då som ni redan har sätt.

Sen eftersom jag drog ner budgeten på IKEA så frågade jag Daniel om jag skulle köpa ett par till jeans eller nya underkläder, men han tyckte att jag skulle köpa en parfym istället. Och inte vilken parfym som helst utan Jadore Dior parfymen som han älskar. Och en sådan snäll flickvän som jag är så köpte jag den idag på Kicks för 519 kr. Dock var det självklart inte bara för att han ville att jag skulle köpa den. Jag älskar den parfymen också! =D
2009-01-26 @ 19:12:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Svårt beslut att ta...

Behöver jag verkligen något från IKEA? eller är det bara något jag har fått för mig för att min lön har kommit?
Jag försökte fråga Daniel men han bara spelar hela tiden och har inte tid med mig säger han, så han klickade mig rakt i örat, det var ju inte så lätt att fråga honom då. Så försökte med Sandra, och hon svarade att det är antagligen något jag bara har fått för mig...

Just nu känns det nästan så också...

2009-01-25 @ 20:46:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bara för att

Dagens blogg span Tu madre på Sollentuna station
2009-01-24 @ 22:21:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snart shopping

Snart (om 25 minuter) ska jag bege mig mot stationen för att möta upp Madde. Sen ska vi iväg till Kista och shoppa massa nya kläder. Båda fick ju lön igår så idag ska det handlas. Ska bli skönt att köpa ett par nya jenas (ja ett par till) eftersom två av mina gamla har gått sönder. Jag är sjukt taggad :D
Sen efter en stund ska vi sätta oss ner på O´learys och äta en god middag tillsammans. Ska bli super gott, antar att det blir den gamla vanliga alfredon som jag alltid beställer när jag är där =)

Hörs ikväll gott folk när jag har handlat en massa. =D
2009-01-24 @ 14:07:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Daniels syn på det hela

Daniel var väl inte lika förälskad i mina nya skor som jag är, men han tyckte att dem var helt okej i alla fall när jag sa att de påminnde lite om motorcyklar med krom och läder/skin.
Men jag kan ju också tänka på det att han brukar hata mina skor när han ser dem på bild första gången men sen när han ser dem för första gången i verkligheten så brukar han älska dem. Vi får se vad han tycker den 24 februari när han kommer upp =D (exakt en måndag kvar idag)
2009-01-24 @ 12:24:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Älskade skor!

Idag blev det ett par nya skor i familjen, de är super snygga och kommer att bäras på kryssningen den 25 februari som jag bokade idag. Det blir Jag, Sandra, Sara, Kajsa Jossa och Daniel som åker. Ska bli super kul =)


349 kr på Deichmann
2009-01-23 @ 19:58:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Praktik på Ackis

Jag överlevde gott folk, men det var inte långt kvar tills jag skulle gå under. Jag får som sagt stå inne på kontors avdelningen och sälja sådant tråkigt.
Men när jag kom dit imorse klockan tio som var sagt så hade inte Eva kommit än, alltså hon som har hand om kontors avdelningen så fick gå runt själv i två timma tills hon kom och städa hyllorna, sen när hon kom skulle pennorna fixas om med priser och liknande, och  mitt i allt kommer bokia gänget in och hälsar på, mycket trevligt. De hade nämligen blivit bjudna av företaget Bokia på lunch inne på O´learys. Sen så hade jag lunch vid ett och när jag kom tillbaka vid två igen så fanns det inget att göra. Så jag fick mesta delen av dagen gå runt och kolla vart allt låg och städa hyllorna...

Jag kommer vara sjuk imorgon och så måste jag prata med min lärare på måndag. Jag vill inte vara kvar, gör lika mycket nytta hemma som där....
2009-01-22 @ 20:09:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Flickan som lekte med elden

Igår natt läste jag ut boken Män som hatar kvinnor, så imorgon på tåget ska det läsas Flickan som lekte med elden...

Hoppas jag överlever dagen imorgon

2009-01-21 @ 22:33:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


I love you like the stars above


Foto: Rickard Andersson

Nyår vid tolv slaget =)
2009-01-21 @ 21:33:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Idag efter skolan åkte jag och Madde till Kista, jag för att jag skulle prata med min förra chef får man ju säga nu, och Madde skulle till sin pappas jobb. Att komma in i en tom butik med en stor lapp vid skyltfönstert där butiken förklarade att den lagts ner. Sa hej då till alla och kramades. Helena sa att hon skulle komma och hälsa på mig och vara riktigt jobbig om jag kommer vara kvar på ackis, men förhoppningsvis inte. För när jag sedan gick vidare till Ackis för att prata med Iren om jag skulle vara där denna vecka i alla fall så berättade hon att jag ska få vara på kontorsavdelningen. Jag sökte ju inte direkt praktik på Bokia från början för att få hålla på med kontors sakerna utan böcker. Funderar starkt på att sjuktanmäla mig imorgon. Vill inte alls gå!
2009-01-21 @ 17:37:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen mera bokia

Jag fick för en timma sedan ett chockande sms från chefen/handledaren från jobbet/praktiken. Butiken har lagts ner och jag står nu utan praktik, Caroline (min chef/handledare) har dock pratat med Akademibokhandelns chef och frågat om jag kan få vara där under torsdag - fredag, men jag vet inte riktigt om jag verkligen vill vara där, kommer ju inte alls vara samma sak som bokia.
Känns lite jobbigt faktist att inte få träffa dessa människor mera, men sådant är livet, Cajsa med C bor ju trots allt i kista centrum så förhoppningsvis springer jag väl på henne någon gång när jag är där och handlar =)
Kommer sakna att bli kallad praktikanten och bli körd med bland alla extra arbetare haha
 
 
2009-01-20 @ 21:46:51 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Måndag

Min träningsvärk från boxningen i lördags är värre än vad den var igår, och det gör ont kan jag säga er!
Ska snart dra iväg till skolan för en lektion, känns väldigt onödigt, men går ändå. Kommer att vara hemma redan vid elva igen och då ska jag försöka läsa ut boken så jag kan skriva om den till svenskan på onsdag.

Nej nu ska jag borsta tänderna och lite så =) Hörs när jag är hemm igen efter skolan
2009-01-19 @ 07:27:31 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Denna omtalade bok i denna blogg

Självklart handlar detta inlägg om min kära bok igen Män som hatar kvinnor, jag har snart läst ut den, jag har va 120 sidor kvar och säkert hälften av dem är en epilog. Det är riktigt spännande nu och man har fått reda på massor som kommer som en liten chock helt plötsligt, jag säger bara en sak, jag längtar till den 27 Februari då boken kommer ut som film på bio. Jag ska se den, jag vet att Kajsa också vill se den, men kanske Daniel är är då (vi har tre årsdag dagen efter) så vi får se hur det blir med den saken. Se filmen ska jag i alla göra, vill gärna uppleva spänningen igen även fast jag då kommer veta vad som kommer att hända.


Noomi Rapace och Michael nyqvist spelar Lisbeth Salander och Mikael blomkvist i filmen Män som hatar kvinnor
2009-01-18 @ 21:57:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Min garderob

För ett tag sedan så skojade Madde med sin Daniel och sa att hemma hos Desse fanns det så mycket kläder i hennes garderob så man nästan behövde karta och kompass. Men riktigt så illa vill jag väl inte säga att det är, visst det finns väl en hel del kläder, men mycket av de använder jag inte så ofta. Men allt är i alla fall använt någon gång....
Jag tog och städade den nyss och dammsög och hade mig. Det behövdes verkligen och säkert fem par skor kastades som jag nästan aldrig använt eller som jag har använt för mycket och som sulorna hade gått sönder på. Tog i alla fall lite bilder på hur det ser ut för inne, så kan ni avgöra själva om man behöver karta och kompass eller inte...


Mina skor, här va då de där fem paren kastade. Ett tips som ni kanske ser, sätt timma pet flaskor i stövlarna när ni inte använder dem så står dem upp rakt och fint.

Här är så mina linnen, kjolar, jeans och tjocktröjor på en länga, och nästa halva består av linnen


Här hänger mina skärp, yttekläder (goosen saknas), party klänningar, finare klänningar så som till baler och den som jag hde på Malin och Stefans bröllop, sedan längst in hänger det myskläder.


Sen här ovan för linnenrna och det så har jag en hylla med väskor och sängkläder, jätte rörigt, får nästan ta tag och rensa där uppe också..


Över ytterkläderna och det har jag två lådor med underkläder och strumpor, en liten hamster bur som mina råttor hade när dem var små och massa kartonger till kameror, mobiler och till min dator, kan alltid vara bra att ha kvar om man ska sälja någon gång =)


Och sedan sist så har jag en egen liten vägg där mina sjalar och halsdukar hänger.


Större än så är den inte, men det känns bra att ha ett helt rum till kläder i alla fall än att ha en stor klumpig sak mitt i rummet som tar massa plats =P
2009-01-18 @ 17:50:53 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Sova hos Kajsa

Snart kommer Kajsa och hennes mamma och plockar upp mig. Sen ska vi till Uppsala där Kajsa nu mera bor med sin mamma efter att ha lämnat Skepptuna. Ska bli roligt att se hur de bor nu och se lite andra delar av Uppsala än IKEA och fyrishov.
Jag ska i alla fall sova över hos dem i natt så kommer inte bli något mera bloggande förren imorgon när jag kommer hem. Och då ska jag även gå på en bodypump pass med Madde på SATS. Vi får se hur det kommer gå om jag får träningsvärk i armarna efter dagens boxnings pass, det var förresten svin skoj och vi ska göra det flera gånger. Dock var det lika jobbigt som roligt, men det var de värt! =D

Hörs imorgon
2009-01-17 @ 16:38:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött

Jag tror jag somnar snart, jag är sjukt trött och vill lägga mig och sova just nu. Finns inte heller något vettigare att göra, alla verkar upptagna på msn så det finns ingen att prata med heller. Och jag vill läsa mera ur min bok, alltså Män som hatar kvinnor. Har säkert läst över 100 sidor idag men vill läsa mera! Allt spännande börjar hända nu..

Imorgon måste jag upp tidigt igen för imorgon ska jag och Madde äntligen testa på boxen på SATS, kommer nog bli super kul! Vi får hoppas på det i alla fall. Det var i alla fall roligt när vi boxades på idrotten i tvåan och inte minst lila jobbigt! Så hoppas bara jag kommer upp och är på SATS till halv tolv imorgon, får inte fasna i boken för länge nu.


En gayig bild på Daniel från nyår =)
2009-01-16 @ 21:08:25 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


praktiken

Jag vill inte praktisera mera! jag vill åka hem och läsa min bok! Där jag slutade under lunchen var det riktigt spännande!
2009-01-16 @ 14:17:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Suck...

Ingen som råkar ha en minneskortläsare över? Eftersom jag är smart nog att glömma den hos Daniel i Göteborg och kan nu därför inte föra över några bilder alls från min systemkamera!
2009-01-15 @ 22:04:29 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kajsa vad sägs...

... du, jag och en vin flaska på lördag hemma hos dig?
2009-01-15 @ 11:32:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Svenska B

Sitter i skolan på svenska B, läraren står just nu och pratar om Hjalmar Söderberg och om de böcker han har sktivit.
Vi hade håltimma innan svenskan så har haft lunch i två timmar, jag och Madde gick runt i Väsby centrum, jag hittade ett par byxor och ett par skor, jeansen kommer förhoppningsvis köpas idag senare innan pappa och jag ska handla. Jeansen kommer från Replay, och skorna får bli sen när jag får lön nästa fredag, för nästa lördag ska jag och Madde ut och handla massor! =D Ett par till jeans ska i alla fall inhandlas, två av mina jenas har nämligen spruckit för att de är så gamla. Men när det är 50 % rabatt på jeansen nu så måste man slå till =D
2009-01-14 @ 14:20:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Back to school

Kunde inte blogga i morse när jag var hemma, vaknde 25 minuter innan jag skulle gå till stationen så fick slänga i mig frukosten och sminka mig lite snabbt. Sitter i skolan nu i alla fall med webbdesign precis som vanligt på tisdags morgonar. Vi ska nu börja jobba lite mer på allvar med HTML. Inte direkt någon favorit, det finns ju en anledning till varför Daniel fixade hela min blogg...

Ska väl börja med HTML nu, första lektionen sedan lovet, det känns inte bra....

2009-01-13 @ 09:05:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det kändes skönt....

.... att få träna igen efter över en månads uppehåll. Jag och Gabbe körde på i en timma, men i slutet blev det inte lika intensivt som det var i början. Skönt var det i alla fall att få röra på sig igen. Efter träningen kom pappa och hämtade mig så vi kunde åka hem till Madde och hämta resten av min packning som jag inte tog med mig i dag när jag gick hem från henne, så nu är allt hemma igen. Sen så passade jag även på att köpa en ny sort müsli, jag brukar köpa en fruktmüsli från något finskt företag, men idag körde jag på dinkelmüsli med linfrön, fikon och pupafrön. Testade den när jag kom hem och den smakade faktist riktigt gott, och nyttig är den också =)

Att sedan få komma hem och duscha kändes också underbart och nu sitter jag här med en ansiktsmask som jag fick av Kajsa i julklapp. Känns skönt att få ta hand om sig själv lite grann så här när skolan börjat igen =)
2009-01-12 @ 20:26:26 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Jag kom hem för någon timma sedan och mådde allmänt dåligt, kunde inte somna i natt och sov inte alls många timmar, vid sex var jag vaken i alla fall (jag släckte väl vid två i natt och låg säkert och vänta på mig i en timma till) Jag låg kvar i soffan som jag sovit i hos Madde ett tag, sedan gick jag och drack lite vatten och läste nya Sigtuna byggden (vår lokaltidning). Sedan vaknade Madde och vi började göra oss klara, mitt i frukosten ringer våran svenska lärare till mig och säger att hon inte kommer idag för hon skulle till läkarn. Great! Vi har alltså inte våran första lektion, nästa lektion börjar tjugo över tio så vi sätter oss i soffan och kollar på tv, båda somnar till, jag för att jag mår fruktansvärt illa och Madde för att hon har ont i magen...

Efter någon timma vaknar Madde till och säger att jag missat tåget (hon skulle nämligen stanna hemma för magen). Så jag kom aldrig i väg till skolan idag då det var min ända lektion. Efter ett tag gick jag hem och jag mår fortfarande dåligt. Antagligen är det för lite sömn  och för lite mat. Men fiskgratängen står i ugnen just nu, så om ett tag ska jag få äta. Sedan så ska jag och Gabbe ner till SATS och träna, det var länge sedan, hoppas jag mår bättre bara =)
2009-01-12 @ 15:33:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Idag bär det tyvärr hemåt igen. Kvart i nio går mitt tåg från Göteborg och jag är väl hemma i Märsta tidigast halv ett. Eftersom det blir så sent så sover jag hos Madde i natt så slipper jag släpa hem alla väskor mitt i natten för den mörka och läskiga backen. Lättare att bara sova över och Madde hade inga problem med det, vilket känns skönt.

Imorgon börjar även skolan igen, mycket blandade känslor inför det, skönare med lov och vara kvar i Göteborg men ändå skönt att få vardagen att börja rulla på som vanligt och komma närmare studenten =)
2009-01-11 @ 16:37:05 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bloggvärde

Var nyss inne på en hemsida där man kunde kolla hur mycket ens blogg är värd, min var värderad till 10 052 kr, inte för att jag tror på grejen, men lite roligt ändå =)
2009-01-10 @ 21:05:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Så var man vaken igen

Jag och Daniel hade jätte svårt att somna igår, vi somnade säkert inte förren vid halv fyra säkert. Och ändå är Daniel redan nere vid körskolan och ska strax börja köra. Jag måste också gå upp snart och fixa tvätten, vi har nämligen fortfarande inte sorterat den, men det är ju faktist ca en timma kvar innan tvätt tiden börjar =) Det kommer gå fint =)
2009-01-10 @ 10:55:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Itchy daze!

Som ni kanske kommer ihåg så träffade jag och Kajsa ett band på kryssningen vi var på i november, närmare bestämt på Blondinbellas kryssning och vi blev rätt bra kompisar med bandet och såg dem även på en liten krog inne i gamla stan nu i december. Nu är det så att deras debut album kommer ut den fjärde februari, och jag säger bara en sak, jag kommer köpa det! 139 kr är dem värda. Hoppas det kommer gå långt för dem och tar över världen!


Itchy Daze på Stampen i gamla stan. Jag och Kajsa var de ända fansen där, resten av folket kom från deras nya skivbolag. Lite skoj faktiskt
2009-01-10 @ 00:20:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


ZzzZzz

Efter middagen idag så somnade jag och Daniel, det var inte alls planerat utan vi bara låg och myste i sängen så slocknade vi till i säkert tre timmar. Daniel har som sagt inte sovit något i natt så han var jätte trött, men nu är vi vakna igen men det är ändå snart dags att sova. Vi hade tänkt att kolla på första Narnia filmen på min dator och sedan sova, Daniel har körlektion imorgon vid elva och jag ska tvätta vid tolv så vi måste upp tidigt.

2009-01-09 @ 23:47:10 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Angående Kajsa.....

... Visste ni att hon är lokalkändis där hemma ?




Jag säger bara det, OS i London 2012!
2009-01-09 @ 16:27:44 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min blogg påverkar andra

Satt för ett tag sedan och läsa i min bok (igen) och så fick jag ett sms av bästa vännen Kajsa att hon nu gått och köpt den hon också tack vare mig när jag skrivit om den i min blogg. Känns lite skoj faktist, men det är ju nästan Sveriges mest köpte bok ( i alla fall om man kollar på statistiken på bokia ii kista där jag jobbar) Så man måste nästan ha läst dessa böcker i alla fall =) Men lite roligt var det i alla fall...

Nej, snart är det mat, afrikana med fläskfilé (?) Låter gott =D


Sötaste bästa vän på bussen i sommras =)
2009-01-09 @ 16:24:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dont say you love me if you dont mean it...



Tror jag funnit ännu en kärlek i mitt liv =)
2009-01-09 @ 14:02:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Idag vaknade jag redan vid tio på dagen rekord under lovet tror jag, om man inte räknar med de dagarna jag gick gå upp vid åtta för att sedan åka till jobbet. Däremot så har Daniel inte sovit alls under natten, så han ligger och sover här brevid mig nu i sängen.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi ska nog ner till Maxi och handla lite i alla fall tror jag, det beror lite på om jag får med Daniel eller inte. Annars ska jag väl sitta vid datorn och fixa lite mera på bloggen (om jag kommer på något mera som ska fixas. Och så ska jag självklart fortsätta läsa min bok. Målet är ju att ha läst ut den innan jag kommer hem på söndag kväll/natt, men med tanke på att det är ca 460 sidor kvart tills boken är slut så tror jag väl inte att det kommer funka.

Imorgon åker Annika och Håkan iväg till Annikas bror så jag och Daniel blir ensamna med hunden, dock skulle några vänner komma över så ska vi hitta på något =)
Blir nog skoj.
2009-01-09 @ 13:35:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tre timmar senare...

... och huvudvärken/migränen har fortfarande inte släppt.
Under dessa tre timmar har jag kollat på tre avsnitt av Weeds och läst två kapitel till ur boken Män som hatar kvinnor av Stieg Larsson, den blir bara bättre och bättre. Jag förstår verkligen varför halva Sverige har läst denna triologi, den är ju underbar. Även fast jag inte har kommit så långt så tycker jag att Stieg Larsson skriver på ett speciellt sätt som får en att vilja läsa mera....

Slut pratat om min bok nu i alla fall. Ska nog försöka sova..
Natti
2009-01-09 @ 03:19:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Huvudvärk och Weeds

Min huvud värker massor, vet inte varför men hoppas i alla fall att det inte övergår till migrän... Så snart ska jag kolla nya avsnitt av weeds som jag inte har sett än och äta chips och dricka vatten...

Förresten för att vara en "foto" blogg  (har i alla fall inrikningen foto) så suger denna blogg. Haha
2009-01-09 @ 00:00:34 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


bild på jackan



Det är en sån här jacka jag vill byta ut mot min canada goose
2009-01-08 @ 23:40:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


byta jacka?

Jag funderar allvarligt talat på att byta ut min varma Canada goose till en fjällen kodiak parkas. Den verkar as mysig och jag har ändå haft min goose nu i tre år. Kanske inte så länge men eftersom jag köpte den begangnad så är den ca fem år gammal och är inte alls lika varm som förut.....

Vi får se hur jag gör helt enkelt....
2009-01-08 @ 20:22:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Blogg och hårbekymmer

Jag tror att bloggen är färdig meckad med. Fixade nyss dit en profil bild och lite sådant som inte funkat innan, men nu har ni en fin liten bild på mig där, på den senaste tiden har jag inte alls fasnat bra på bilder så fick ta en från i sommras när Sverige - Spanien matchen spelades och vi var några som satt nere på en krog i märsta.

Tror detta dåliga självförtroende kom med att jag klippte av håret... Liksom från mycket långt hår (bild ett) til mellan långt med lugg (bild två) Till kort page (bild tre) Jag känner mig inte alls lika snygg nu för tiden och hoppas att mitt hår kan växa fort, i alla fall så jag får mellan långt hår som jag hade på bild två i början av sommarn....
Varför klippte jag av håret?


2009-01-08 @ 15:49:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Coldplay FTW!

Har glömt att berätta för er förresten att jag och Daniel ska gå på Coldplay den 22 Agusti. =D Har vetat om det sen de släppte biljetterna, men har inte kunnat skrivit något om det då det var en julklapp från pappa till Daniel och mig, men eftersom det var jag som fick boka biljetterna så visste jag redan om det. Men Daniel fick inte veta något förrestens förra söndagen. Som tur var blev han glad, jag visste inte riktigt hur kan skulle reagera om han verkligen ville se dem, eller om han bara pratat om att köpa biljetter till oss för att han vet att jag vill se dem så mycket. Skoj är det i alla fall och jag längtar massor! =D
2009-01-07 @ 23:59:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Män som hatar kvinnor

Har precis börjat läsa Stieg Larssons bok Män som hatar kvinnor, har läst ett kapitel hittils, så ligger ungefär på sidan 30, och boken innehåller 570 sidor. Det känns lite tungt också att veta att det är den tunnaste boken av Millennium serien som han har skrivit, så det är bara att bita ihop, tror jag räknade ut att jag har närmare 1800 sidor att läsa innan jag läst ut triologin.....


2009-01-07 @ 23:16:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina bilder

Det blev inte så mycket mera fixa med min blogg, Daniel sitter fortfarande vid sin dator och spelar. Men jag fixade faktist Sandras blogg lite fint med en ny header och bytte färg på rubrik texterna. Inget speciellt egentligen, men hon verkar vara nöjd i alla fall =) Hon är faktist den första (vad jag känner till i alla fall) som använder en utav mina bilder som header förutom jag då. Lite roligt faktist...

Förresten så gav jag bort två tavlor i julklapp med mina bilder, en fick Annika och Håkan och den andra fick mormor och morfar. Mormor fick den fina sommarbilden med båtarna från när jag och Elin var i skärgården i sommras, och Annika fick äntligen gräsbilden som hon älskar.
Mycket roligt att det blev uppskattat =)


En liten titt på Sandras header som jag fixade...
2009-01-07 @ 20:55:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vi började i alla fall....

... med bloggen, sen blev det mat och efter det satte sig Daniel vid sitt world of warcraft istället...


Grymt gammal bild på mig och Daniel,
Midsommar 2006 ute på Tjörn
2009-01-07 @ 17:57:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


VADÅ RUBRIK?!



VI BYGGER OM!
URSÄKTA RÖRAN

\\ Des och Pojken
2009-01-07 @ 16:06:58 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


onsdag

Idag började väl de flesta ungdomarna skolan, men inte vi på Vilunda då vi har studiedagar de tre sista dagarna, så jag börjar på måndag istället och får lite extra jullov.

Så vad händer just nu? Jo jag ligger kvar i sängenmed en sovande pojkvän brevid, precis som vanligt. Jag hade satt igång alarmet på klockan tolv på min mobil och hoppades på att han också skulle vakna till då så vi kunde börja dagen i lite vettigare tid än klockan tre på eftermiddagen. Men nej tydligen inte, han sover fortfarandre.

Snart tar jag väl mig upp och fixar mig någonting att äta iaf, så får vi se när Daniel vaknar...
2009-01-07 @ 12:35:17 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saknad?

I går dog min mobil (batterierna var alltså slut). Jag hittade inen laddare så jag lät den vara, men i natt hade Daniel satt den på laddning. Så när jag vaknande satte jag igång den och hade då under tiden den varit avstäng så hade jag fått två sms, ena var från min chef som frågade om jag skulle komma och praktisera torsdag och fredag, men jag svarade och sa att jag inte börjar skolan förren på måndag så jag kommer nästa vecka istället. Då svarade hon att jag om jag kunde så fanns det en tid för mig att jobba på fredag, men fick säga nej igen, då jag inte åker hem förren på söndag.

Det andra smset var från Madde som undrade när jag kom hem för hon ville ha någon att dela sin flaska vitt med som hon fick av sin syster i julklapp, när jag berättade att jag kommer hem på söndag kväll/natt så svarade hon att jag var en tråkmåns, får hoppas att hon sparar flaskan till nästa helg =)

Börjar faktist sakna hemma nu, men jag trivs ändå bäst här i Göteborg. Men vill träffa alla vänner igen, och börja skolan, så jag kan få ta studenten snart =)
2009-01-06 @ 20:00:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


2009

Jag har inte skrivit något sedan förra året, men jag har inte orkat helt enkelt, för tid har jag haft massor av,  men har valt att göra annat i stället...

Nyår var helt okej, vi var som sagt hos Daniels gamla klasskompis och hans flickvän, alltid lika trevligt med alla människor som var där, dock var inte all dricka och mat som de gjorde där lika trevlig, jag säger bara mustar mackor och drinkar. Jag har bilder på dessa mustar grejer, men jag tror nog inte att ni vill se dem, det var inte de trevligaste som sagt.
Vi kom i alla fall hem vid åtta på morgonen och somnade i sängen på direkten, vilket var mycket skönt, hade försökt somna i soffan borta på festen men pojkarna hade bliviit 14 år igen och var bara allmänt jobbiga då...

Nyårsdagen var en kort dag ska jag säga er, vi vaknade vid tre på eftermiddagen och satte oss och åt Annikas egengjorda köttsoppa, otroligt gott när man inte mådde så bra. Sen började vi spela poker, jag som aldrig hade spelat förr kollade på första omgången, sen kom Bullen (en vän till familjen) och han hjälpte mig en bit på travlen, sen så råkade jag komma bland de bästa och slog Daniel alla tre gånger som vi spelade. Sen fick jag höra att Malin inte alls gillade mig längre och att jag borde visst ha spelat förut....
Sedan så somnade jag rätt tidigt den dagen, innan 12 slaget i alla fall...

i fredags så åkte vi alla till IKEA i kållered, alltid lika kul att gå runt där och leta reda på allt man vill köpa, som min och Daniels soffa till exempel. Daniel fick ett par 30 cm höga sängben till sin säng, vilket jag också nu är sugen på, det blev faktist grymt snyggt när sängen är så här hög som den är nu. Sen har han fått dubbelsängs täcke också, vilket är otroligt mysigt. Sånt vill jag också ha. Sen så köpte Annika och Håkan fyrkantiga tallrikar, jag och Daniel blev smått avundsjuka på dessa, fast de stora tallrikarna som de köpte var vita, vi vill självklart ha svarta fyrkantiga tallrikar. Usch jag känner att IKEA kommer ta det mesta av min lön när den kommer om 20 dagar.
På kvällen spelade vi poker igen men det gick då inte lika bra för mig och jag åkte ut näst först.

Igår så åkte jag och Daniel iväg med Sten till Bäckebol för han skulle köpa en tv, han var för kräsen och vi åkte hem igen efter 1½ timma utan en tv. Han körde oss sedan till Maxi där jag och Daniel skulle köpa sås, chips och dip och Sten åkte hem igen för han skulle iväg till en annan kompis borta i Skene.
Jag och Daniel gick hem med våra saker som vi hade handlat och åt lite mat som Annika tidigare hade gjort iordning, Sen låg vi och myste och gick ut med hunden. Sedan fixade vi dippen och myste i varsin fotölj och kollade på Scrubs.

Det var mina första dagar på 2009 gott folk, förresten har jag inga nya nyårslöften, men en uppföljning på 2008s nyårslöften kommer nog senare idag =)
2009-01-04 @ 13:25:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0