Vart tog solen vägen?

Det är svårt att tro att man igår gick runt med en tunn klänning och sandaler igår när man kollar ut genom fönstret idag. Regnet öser ner och det är kallt ute. Fast det är nog lite skönt för mina axlar då de är brända, de behöver få vila sig lite nu från solen.

Idag ska företaget som vi startade i skolan mötas för en fotografering, vi ska fotas av en riktig fotograf och bilderna ska sedan komma upp på UVPs hemsida och kontor. Anledningen till denna fotografering är just för det priset vi vann för några veckor sedan, det är nämligen UVP som annordnade hela festen och gav oss utmärkelsen årets bästa UF företag i Väsby. Synd dock att fotograferingen ska ske utomhus nu när det inte är fint väder längre, vi kanske får gå in och fota i skolan då istället. Vi får se. Sen ska vi även fixa lite med beställningarna som vi fick under middagen när prisutdelningen var.

Skönt att inte bara sitta hemma hela veckan i alla fall utan att det händer saker både idag och imorgon. För imorgon ska vi nämligen fixa det sista för flaket.
2009-06-02 @ 13:14:46 Student 09 Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0