Fullt upp

Dessa dagar som är kvar på denna vecka händer det någonting hela tiden, förutom i helgen då.
Men imorgon har vi stora nationella provet i svenska B. Ämnet är Engagemang och påverkan och vi ska skriva uppsatas i 500 minuter, vlket suger, efter det ska jag försöka ta mig in till Stan och träffa mina kusiner för en fika, vi har nämligen inte sätts på ett bra tag (si så där minst 15 år säkert)

Sen på torsdag är den berömda skivan. Vår studentskiva som det har varit mycket snack om nu i skolan, på torsdag smäller det med både mat och dans. Det är även sagt att vi ska ta första tåget hem, som går 4.50 från centralen, alltså är vi hemma 5.26, då är det bara att snabbt gå hem och sova så mycket jag kan...

För sen på fredagen så ska jag till Göteborg igen. Planet lyfter 13.00,  vilket betyder att jag måste gå upp vid 10 - 11 någonstans, det blir inte många timmars sömn, men det är det värt! Kan lika väl sova hos Daniel sen i hans sköna säng.

UNDERBART!
2009-03-31 @ 18:56:44 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mobil borta

Hur tappar man bort sin mobil när den ena stunden ligger i knät på mig, sen känner jag att den rullar ner, sen är den helt plötsligt borta!? Vad är det här? Dags att leta igen!

Mobilen hittad
2009-03-30 @ 11:03:39 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Baby Goodbye

Jahapp, då var den sista delen ur millennium utläst, inge mera Lisbeth Salander eller Mikael Blomkvist för mig, om jag inte läser om böckerna vill säga. Känner oerhört tråkigt, dessutom när man vet att Steig Larsson hann skriva ca 300 sidor på en fjärde bok innan han dog, men som familjen inte vill publisera. Känns tråkigt..

Men istället får jag kasta mig in i en annan värld, ska nämligen börja  på boken "Flickan under gatan" hade jag tänkt av Roslund & Hellström.
2009-03-29 @ 21:31:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


På fredag

Så där, nu har jag bokat flygbiljett tills på fredag så jag äntligen kan få komma ner till älskade Göteborg igen. Kommer bli jätte skönt med lite semester igen.

Den stora frågan är bara om jag verkligen kommer upp på fredag eftersom HP´s skiva är på torsdagen, och kan väl tänka mig att vi kommer hem rätt sent, antingen med nattbuss eller första tåget hem. Sen går planet 13.00 så måste väl åka vid halv tolv eller nått.. God morgon liksom. Kommer må så där prima också under flygresan, men det är bara att bita ihop =)
2009-03-29 @ 19:33:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


67 dagar kvar

Paniken börjar smått närma sig, det är 67 dagar kvar till studenten. Vi fick våra mössor och student kläder i onsdags och man verkligen känner att man är nära. Men vad är egentligen klart till studenten? Att vi ska ta den? Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig och inom en månad bör jag ha hittat klänningen som jag ska ha på mig samt klänningen jag ska ha på kvällen. Jag kollar runt över allt på internet men hittar ingen WOW klänning. Jag har inte heller lust att betala allt för mycket för min klänning.

Jag har i alla fall bestämmt vart jag ska ha min mottagning efter utspringet, och det blir självklart hos min mormor. Ute på landet och massa skog och mälaren ser man från huset, hur mysigt som helst. Mormor ska dessutom baka smörgås tårta till mig, precis som jag vill ha det. Plus att jag ska få min favorit Campagne Chapel Hill. Mums!
Men problemet med mottagningen är ju, vilka ska komma? Så stor släkt har jag absolut inte så kommer knappt bli några alls. Huvudsaken är egentligen att Daniel, Mormor och pappa kommer. Men sen har även Daniel frågat sina föräldrar om dem ville komma, vilket skulle vara roligt. Men som sagt, det kommer absolut inte bli något stort...

Dessutom kom jag på att efters påsk nu så är det bara ca en och en halv månad kvar av praktiken, alltså ca sex veckor, det är helt sjukt! Jag tyckte vi nyss började praktisera.

Veckorna går allt för fort...
2009-03-29 @ 14:33:44 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Träning och bio

Snart är det dags för att änuu en gång gå ner till SATS och träna med Selim, han verkligen kör med mig och jag vet att jag kommer få ont i slutändan, plus att han har sagt att idag ska han pusha mig riktigt mycket, spelar ingen roll hur mycket jag gnäller, (Jag? Gnälla? ALDRIG! :P) haha så det är antagligen bara att bita ihop och få ont...

Från en sak till en helt annan, ikväll ska jag på bio med Kajsa, sen kanske Sara och Sandra ska med också. Det blir mysigt, vi ska se shopaholic filmen, fick ju första boken i julklapp 07 av Malin och Stefan, så det ska bli spännande och se hur filmen är, men antagligen riktigt dålig som de flesta filmatiseringar av böcker....
2009-03-28 @ 12:53:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


FÖR VI SKA TA STUDENTEN!!!

Idag fick vi våra studentmössor och studentkläder, jag och Madde satte på oss kläderna på direkten. Mycket fina är vi.

Humöret är dessutom på topp! =D
2009-03-25 @ 12:43:59 Permalink Student 09 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Läsa bok igen

Jag har absolut inget att göra just nu, sitter bara här framför min dator med mina nya skor på, så de kan anpassa sig lite efter mina fötter i alla fall.
Så istället för att bara sitta här funderar jag på att faktist gå och lägga mig och läsa massor. Igår läste jag 70 sidor ur den berömda milennium seriens sista bok och den börjar kännas lite för tunn på ena sidan, vilket brukar betyda att den snart är slut, men ca 150 sidor har jag kvar i alla fall, men det går fort... Snart är det dags att börja på nästa bok... undrar vilken det blir..
2009-03-24 @ 20:50:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Göteborgs universitet och skor

Jag kom nyss hem från skolan och hittade för en gång skull post till mig som inte var räkningar, nämligen en avi om att mina skor finns nu att hämta på mitt uthämtnings ställe, som dessutom ligger 5 minuter ifrån mig, men de kommer inte in där förrän om 30 minuter. Jag får hålla mig ett tag till...
Sen kom även en stor och tjock katalog från Göteborgs universitet, drömmen är ju helt klart att kunna flytta ner till gbg så snabbt som möjligt, men just nu känns det inte alls nära, man behöver ju ett jobb innan man skaffar lägenhet, och jag kan ju knappast pendla mellan Göteborg och Stockholm varje dag jag har föreläsningar och liknande, men jag kollar runt lite över allt i alla fall... Kanske om något år börjar jag på universitet i alla fall, inte direkt efter gymnasiet i alla fall =)


Update: Skorna är väldigt höga, men de är underbara! Jag älskar dem =D
2009-03-24 @ 15:27:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Träning

Jag kom nyss hem från gymmet, där var jag med Selim ännu en gång, vilket egentligen innebär ett h*lvete imorgon och onsdag då jag kommer ha en sådan sjukt träningsvärk, det fick jag sist i alla fall, och idag körde vi bara axlar och mage övningar i 1½  timma, så imorgon kommer jag ha sjukt ont, och på onsdag kommer det vara som värst. Men det känns skönt faktist.
Det var dock nära att jag sket i träningen, hade nämligen somnat i väntan på att Selim skulle komma hem från skola och solna, men när jag frågade om vi kunde träna imorgon istället fick jag ett stort nej tillbaka och att jag skulle ta och palla mig upp. Så det var bara att lyda, men som sagt, det känns skönt nu efteråt =)


En fin liten bild på Selim =)
2009-03-23 @ 17:40:17 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Va i.....!!


Gott folk, jag har sagt det förr och jag säger det igen, Jag vägrar goosen!
2009-03-23 @ 07:16:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Två saker...

 Ett.... Varför i h*lvete snöar det ute? Det skulle ju bli vår!?

Två, jag älskar mina nya skor som jag klickade hem igår =D
Dock älskar inte Daniel dem lika mycket, när han såg dem skrev han bara tillbaka "... My god."


Fast han har ju aldrig förstått sig på min kärlek till skor =)
2009-03-22 @ 20:13:44 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sandor Slash Ida

Nja, något sovande blev det faktist inte, och nu känner jag mig inte det minsta trött efter att ha kollat på filmen Sandor Slash Ida. Filmen påminner något otroligt om den första tiden mellan mig och Daniel, dock var det inget smuslandes med att sova i samma säng i filmen, det gjorde jag och Daniel. Vilket kanske inte uppskattades av våra föräldrar, men mycket är i alla fall liknande i filmen som det var för mig och Daniel, vilket faktist är lite roligt


Den första bilden på mig och Daniel.
Första gången han var uppe i Stockholm hos mig.
2009-03-21 @ 11:00:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Jag vaknade idag innan 9 på morgonen, och nu är den kvart över nio. Jag är svint trött men kunde inte somna i sängen, men nu funderar jag på om jag inte ska ta med mig datorn till sängen och kolla på någon film som jag sedan kan somna ifrån..

Juste! jag vaknade av att jag fått sms från Onoff! Min mobil är äntligen klar efter lagning! Så idag får jag äntligen tillbaka den och jag slipper denna lånemobil som inte ens går att ha på svenska, än mindre T9 på svenska!
2009-03-21 @ 09:14:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


All I need is you....

2009-03-20 @ 23:26:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Överlycklig!

2009-03-20 @ 17:16:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Våren!

Det är underbart vårväder ute, det ända som saknas är små knoppar på träden och litr blommor.

I-lands problemet blir dock: Läder jackan eller ulljackan?


Jag & Kajsa 18 April 2008
Vår väder i gamla stan på bryggan
2009-03-18 @ 09:36:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åka hem

Jag och Madde känner oss klara för idag, solen lyser ute och det ser varmt ut ute...
Vill hem och laga min alfredo. nam nam!
Imorgon blir det nog soppa! =D
2009-03-17 @ 14:22:13 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Projekt arbete

Sitter i skolan ännu en gång. Sitter och jobbar med projekt arbetet, har kommit en bit men är inte klar än.
imorse försov jag med dessutom, vaknade av att madde smsade mig 10 minuter innan jag skulle gå, så jag fick snällt ta ett tåg senare, kom på webb designen och jobbade lite med dreamweaver och så fick vi lunch. Åt en ost och skink macka med en burk cola. Det är bäst!

Ska väl börja skriva på projektet snart, men orkar inte riktigt, lärarna ska ha konferens snart och prata om våra betyg, så då är vi lärar lösa också.  Men skriver väl på lite sen så går jag hem....

Blev förresten inte smoothie igår kväll, gick och borstade tänderna för att sedan gå och sova.
Det var skönt, men ändå försov jag mig... Suck
2009-03-17 @ 12:54:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jobbigt att vara hungrig

Det känns ju så där lagom roligt att vara hungrig igen efter en hel dag med mat och sötsaker hos mormor... Dock har jag väl gjort av med mycket engergi genom att passa lillebror, men jag åt desto mera... Kanske göra en liten smoothie?

Imorgon blir det i alla fall pasta alfredo till middag!

2009-03-16 @ 20:27:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har fastnat för låten Gabbe sjöng i helgen

2009-03-16 @ 20:21:05 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


KC, H.e.a.t & mormor

Det blev inte så lyckat igår gott folk, vi missade nämligen tåget till stan så vi stack till KC istället (lokala nattklubben) och stannade till ca ett, sen var jag grymt trött så vi gick hem.

Idag var jag med Sandra och Sara ett tag i Väsby och kollade h.e.a.t som spelade där, ni vet dem som är med i melodifestivalen, de är nämligen från väsby och två ifrån märsta. Det var roligt förutom alla fjortisar som skrek allt va de kunde och hade skrivit h.e.a.t i pannan med kajal * minns tillbaka då jag och Sandra gick runt så på stan, med namn på kinderna alltså skrivna med kajal* Sen stack vi hem...
Sen har det inte hänt speciellt mycket mera...

Imorgon fyller världens bästa mormor år, så ska hem till henne efter skolan och äta massa smörgås tårta och dricka latte. Nam nam, mormors smörgås tårta är godast, till och med Daniel som inte ens gillar skaldjur älskar den. Då har man lyckats..

Men men, skriver väl något imorgon efter jag kommit hem från mormor... =)


Snoppmannen som vi kallar honom

2009-03-15 @ 22:22:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sega vänner...

Ja gott folk, mina vänner skulle varit här för 25 minuter sedan, så ringde madde nyss och då trodde jag att hon kasnke glömt bort portkoden bara, men icke sa nicke, de var fortfarande nere på ica och ringde för att fråga hur mycket bär jag hade och hur mycket de behövde köpa, vi kom fram till att jag redan har en halv liter av alla bär (blåbär, hallon och jordgubbar) så de köpte inget alls... Livet suger ibland :P Tror nog jag går för att möta dem nu... Har inget bättre för mig
2009-03-14 @ 19:28:03 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Utgång

Idag ska jag, Madde och Gabbe ut och besöka klubben Infinety som ligger vid Stureplan. Ska bli skoj att se hur Stureplan fungerar, ingen av oss har tidigare varit ute på sture. Det kommer nog bli roligt.
Gabbe och Madde kommer nog snart, de skulle bara förbi ica innan och köpa frysta bär, vi ska nämligen ha smoothie fest innan vinet hälls upp =) Det kommer säkert bli skoj ikväll. Hoppas på mycket dans! =D
2009-03-14 @ 18:56:51 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


migrän?

Jag har sjukt ont i huvudet, men ändå inte riktigt migrän, men det gör sjukt ont i alla fall, funderar på att tända lite ljus och lägga mig och läsa. Låter mysigt.

Födelsedagen har varit trevlig och jag fick till och med presenter av praktiken (hemtex), jag fick nämligen två av de ur snygga kopparna. Jag köpte nämligen två stycken själv förra veckan för att jag inte hade mera pengar då och så kom chefen där med ett stort paket mot mig, då blev jag glad. Men jag blev ännu gladare när jag såg vad det var i !=D
Men imorgon är det praktik igen i alla fall, sen är det lördag, vilket kan vara skönt för vissa, men för oss egna företagare är det bara att gå upp åtta igen för att åka till väsby och sälja doftsulor till 17.00, sen kommer det folk hit och ska fika, sen blir det antaligen krogen på kvällen... Jag vill sova!
2009-03-12 @ 21:45:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Suck...

Detta är födelsedags presenten man får av Gojane....

Rip mina älskade skor...
2009-03-12 @ 08:23:55 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Förresten...

... Så här ser kaffebryggaren ut som vi köpte igår. Musigt kaffe ur den =)

2009-03-11 @ 18:43:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Blä!

Jag vill inte fylla 19 imorgon.
2009-03-11 @ 18:38:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Till skivan

Hp skivan är snart här ( den 2 april), Jag har varken lyckats sälja några biljetter (man måste sälja 7 st) eller planerat in några kläder.
Och ja jag vet, det är ändå några veckor kvar tills skivan är, men nu har till och med Sandra börjat kolla efter kläder och så...


Så här långt har jag kommit med planeringen av vad jag ska ha på mig... Men en fråga, kan man ha vit klänning till bruna skor? Känns lite mysko, men har inget annat, och då måste jag köpa nytt...
Undrar dock om jag verkligen kommer få på mig lösögonfransar, har aldrig lyckats förr, hoppas någon annan kan hjälpa till.
(vårt tema på skivan är maskerad, där av maskerna)
2009-03-11 @ 18:27:55 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dåliga bortförklaringar

Det är precis vad jag håller på med. Dåliga bortförklaringar. Jag har nämligen prov imorgon om islam, vilket jag inte är så där jätte bra på och jag vill gärna att detta prov ska gå lika bra som kristendomen, vill ju inte direkt sänka mig. Men jag har gjort allt för att inte komma igång, jag har fixat den nya kaffebryggaren (as snygg och nice förresten), gjort smoothie som inte alls var god, kollat internet samt spelat en omgång rollercoaster tycoon II. Inte det smartaste... Nej nu är det jag som sätter på kaffe bryggaren och gör mig en god latte och sen blir det plugga!!

2009-03-10 @ 19:12:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Väntar på Madde....

Jag anser att jag jobbat klart för idag med projekt rapporten, det tyckte min lärare också. Så nu har jag slutat, men Madde vill skriva lite mera och vi måste ändå vänta på att pappa komma och hämtar oss här. Vi ska nämligen till Onoff sen för att köpa en ny kaffe bryggare, det är verkligen på tiden, jag förstår inte hur Daniel har kunnat dricka kaffe ur våran som vi har där hemma, den är sjukt gammal och äckligt. Jag drack kaffe från den i igår, och det var svin äckligt. Men nu ska det bli ändring på det...

Ska kanske också lämna in min mobil eftersom den stänger av sig hela tiden av sig själv och piper och lever rövare. Jätte irreterande, men det jobbiga är ju bara det om jag lämnar in den och dem sen inte hittar något fel på den så kommer jag få betala avgift på jag vet inte hur många kronor, vilket suger... Nej jag säger bara; Ge mig en ny mobil, gärna en samsung tochwiz
2009-03-10 @ 14:26:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Projektarbete

Sitter i skolans om vanligt. Ska skriva på det stora projekt arbetet nu, men jag har ju redan skrivit det mesta, vet inte vad jag mera ska lägga till. Så sitter och kollar runt på internet istället.

Förresten så beställde jag Gojane skorna igår, hoppas de kommer snart (fast det dröjer ca två veckor) Fick även en mixer i födelsedags present av mormor i söndags, fick fira lite tidigare eftersom jag praktiserar på torsdag på min födelsedag. Fick även en kokbok av mamma, Icas rutiga, alltid bra att ha hemma =)

Ska väl hitta på något annat att göra nu då....

Pusshej
2009-03-10 @ 12:54:33 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens andra i-landsproblem

Det andra i-landsproblemet kom väldigt fort efter det första, jag vred nämligen nyss upp persienerna, något jag skulle skippat, det snöar för fult och det ligger redan en hel del på marken... Jag vägrar Goose jackan!

Ge mig vår!
2009-03-10 @ 07:42:39 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens stora i-landsproblem

Pappa är hemma idag och ska även vara det imorgon. Han opererades nämligen igår. Men eftersom vi inte har varit och handlat på ett bra tag så har vi inge god frukost, juicen tog slut igår och rostade brödet är borta sedan länge, något kaffe(latte) som jag är grymt sugen på funkar inte heller då jag inte vill dra i gång maskiner för att få skummad mjölk. Så min frukost fick bli två skivor äcklig skogaholms limpa med ost och skinka, och ett glas vatten till det.

Det är dagens stora i-landsproblem



Mormors söta latte kopp som vi drack lattes ur i söndags.
2009-03-10 @ 07:31:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej då Daniel

Dags att börja göra sig klar, Daniel åker nämligen hem idag och vi ska strax in till stan för att äta lite samt kanske gå till vårt favorit café. Det gillas. Dock har jag fortfarande en aning ont i huvudet, vaknade nämligen med migrän imorse, men det börjar bli lite bättre i alla fall =)

Nej nu kanske jag ska hoppa ur mjukisbyxorna och göra mig klar..
Hörs sen ikväll =)

2009-03-09 @ 14:04:18 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag

Ännu en lördag. Idag ville Daniel egentligen åka hem, men tradera bljetterna blev för dyra. Så han åker hem en annan dag istället.

Idag ska jag i alla fall på bio med Kajsa. Vi lämnar Daniel då han inte vill se Män som hatar kvinnor, men det vill jag och kajsa! Ska bli spännande hur de har gjort, om de har ändrat mycket från boken eller om det faktist är acceptabelt. Jag vet i alla fall att de har ändrat lite, och det är inget positivt, men om det inte är så mycket mera annat ändrat så kanske det funkar i alla fall... Kajsa kommer i alla fall om ca två timmar. Och vid 19.00 lämnar vi Daniel här hemma. Han tycker dock inte att det gör något, han har ju trots allt sitt dumma spel som han sitter hela nätterna och spelar....
2009-03-07 @ 16:10:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fail på burk

Daniel: Varför säljer de bara tjur snopp som man kan äta? och inte tjur vagina (som han så snällt använde)
Jag: Jag vet väl inte
Daniel: Jag skulle vilj äta tjur vagina. Jag tycker att det är fel att de inte säljer tjur vagina! (helt upprörd)
Jag: Men cp, tjurar har inte vaginor :P

haha vi skrattade i alla fall :P
2009-03-06 @ 19:54:18 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommarjobb

Imorse läste jag i Metro att 1000 svenskar skulle få jobb idag.
Attans, synd att man inte skulle på jobb intervju tänkte jag
Men Tji fick jag när jag stod och strök påslakan på praktiken när Eva-Maria kom fram och frågade om jag skulle kunna tänka mig att jobba i sommar.

Hoppas bara jag får många tider i så fall :D
2009-03-05 @ 22:56:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mina små försök till att bli en bra fotograf: Tre års middag

I lördags hade jag och Daniel en liten tre års middag hemma hos mig, vi gjorde (läs: jag) lagade pommes frittes, kött, beasås, sparris och broccoli. Sparrisen kom in i bilden eftersom Daniel sa att han aldrig tidigare hade ätit det, så det var bara att springa till Willys och handla sparris, och han gillade det. Men i alla fall. Jag lyckades ta lite bilder som jag faktist blev nöjd med under middagen.




Jag är i alla fall nöjd =)
2009-03-03 @ 19:27:14 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


Köttsoppan

Idag blev det ännu ett försök till att göra soppa, men denna gång gick det bättre. För idag hade jag buljong hemma, vilket jag glömde sist, men som både jag och Daniel konstatera så var det ingen direkt Annika soppa (alltså jätte god) utan det var helt okej. Jag misslyckades i alla fall inte, och hembakade scones uppskattades även av Daniel. Så nu är vi mätta och belåtna efter en god middag.
2009-03-03 @ 15:48:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Webbdesign

Sitter i skolan, dagens enda lektion, slutar tio över elva idag sen är det att gå hem igen, men ska kanske till mormor. Men med min sömntuta där hemma så kanske det inte blir av alls.

Ska strax få reda på våra omdömen, hoppas jag ligger bra till. Fick i alla fall MVG på html provet och VG + på photoshop provet.

Vi fick nyss en enkät om vad vi tycker om vår matleverantör, men behöver jag säga annat än att andra skolor med samma leverantör har hittat ådror i sin mat? Nej fy inte konstigt att jag aldrig äter i skolan längre....
2009-03-03 @ 09:10:43 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Do I look like I sell drugs?



Nej jag kanske ska ta och läsa igenom texthäftet som vi fick till svenska B nationella nu, samt komma på något att hålla tal om inom ämnet påverkan och engagemang. Svårt ämne faktist...
2009-03-02 @ 22:07:41 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


När Daniel är här...

... Så orkar jag inte blogga, även om vi inte gör något speciellt annat så orkar jag inte skriva ner något i denna blogg. Men i alla fall.
I onsdags var vi på kryssning och hade det trevligt, i fredags var vi på inspelning av parlamentet med Sandra och Sara, och till slut så hade vi tre års dag i lördags, något som inte firades speciellt mycket, som vanligt blev det blåbärs paj (internt) och denna gång blev det inte en paj från ica, utan en hemma gjort, det var mycket godare. Fast vi är annars för lata tror jag för att orka göra en själva... =P


Jag och Daniel på kryssningen
Och Kajsa är fotografen (haha)
2009-03-02 @ 19:21:26 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lyckad dag

Min och Daniels tre års dag var ju idag (den 28 alltså). Hela dagen slutde med att jag kom på att jag skulle få reda på via mejlen hur mitt html prov hade gått som jag gjorde för snart två veckor sedan... Så här såg mitt mejl ut

Gissa om jag är glad? :D
2009-03-01 @ 00:31:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0