6 år sedan

För sex år sedan var det en tisdag. jag hade två dagar innan kommit hem från en helg i Göteborg.
Jag hade precis träffat Annika och Håkan för första gången. Jag hade för första gången rest iväg själv.

Jag hade precis blivit lycklig med dig.


Helt sjukt att det redan gått 6 år sedan vi blev tillsammans, och i år gifter vi oss ♥

2012-02-28 @ 13:14:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Födelsedagspresent?


Om man tycker att det är tråkigt att ge bort presentkort till mig i födelsedagspresent, så är denna väska väldigt önskad! Kostar 439 kronor (plus frakt) och finns här

2012-02-26 @ 23:37:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Baka massa kakor

När Jennifer på mitt jobb började med LCHF i vintras så fick jag 400g blockchoklad som hon hade liggandes hemma. Så igår och idag har jag tagit hand om all choklad. Igår bakade jag en chokladkaka till middagen hos Malin och Stefan, de bjöd på Tacos (what else?) och så tog jag med mig kakan. När jag bakade kakan fick Daniel för sig att han ville ha kokos toppar så lovade honom att göra det. Plus att jag tänkte baka lite havrekakor med choklad i idag. Så nu är all choklad använd och jag har två degar ståendes i kylen för att bli klara för ugnen.

Försöker hitta goda kakrecept till mitt kalas som jag kanske ska ha om ca två veckor, kommer ju inte vara hemma i Göteborg på min födelsedag så får ha kalaset innan. Planen är att ha mini kalas, göra massa kakor och bullar i miniformat, på så sätt kan man ju äta mera av flera. Eller?
2012-02-26 @ 14:23:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lace


Fyller ju snart år. Så satt och kollade lite på Gina Tricots hemsida efter fina kläder och hittade dessa pärlor. Jag ÄLSKAR spets kläder! Önskar att jag hade mera här hemma. Skulle bli överlycklig för lite present kort från Gina tricot!

2012-02-26 @ 13:29:17 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Biljetterna är bokade.


Har inte varit hemma sedan i julas. Saknar min familj och de vänner som jag inte har haft här på besök.
Sen så fyller jag ju år den 12 mars också. Ååh! Det ska bli så skönt att få komma hem lite. Dock måste en hel del bröllops planering göras.

(Lagom glad för att åka MC donnell Douglas plan... Sandra som fått mig att icke gilla dem, ja de lyfter lite konstigt)

2012-02-26 @ 00:17:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mysdag ute på stan

Drog med mig Daniel till bäckebol idag för att kolla i affärer, inte ofta vi hittar på sånt här tillsammans så det har varit riktigt mysigt. Just nu sitter vi i Coop resturangen och ska strax inta kaffet, efter detta väntar bilbesiktningen.... Hoppas Rita går igenom.

2012-02-20 @ 18:00:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hos svärföräldrarna

Sitter hos Annika och Håkan för att spela lite spel och dricker vin, otroligt lätt drucket vin. Till och med Sandra och Sara skulle dricka det. Då är det lätt drucket.
Imorgon är det dags för jobb igen. Gött med lite pengar

2012-02-17 @ 20:29:51 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inbjudningskorten

Nu är det en vecka sedan de flesta fick sina inbjudningskort. Så nu kan jag lägga ut dem här på bloggen.

Snart är det bara 4 månader kvar!

2012-02-13 @ 19:52:53 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Resultat från gårdagen


Ja den är lite ojämn, men den är ju som sagt helt nygjord så den är ju full med skorpor och skit...
Men här är den i alla fall. Jag, Sandra och Sara har likadana på samma ställe. Under vänstra booben på sidan.

Kommer aldrig göra en tatuering på revbenen igen i alla fall, det är en sak som är säker..

2012-02-12 @ 11:45:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen i bilder än så länge


2012-02-11 @ 20:00:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Seg dag

Sitter i personalrummet och har precis ätit "lunch".
Dagen har gått sjukt segt, och det är många timmar kvar tills jag får gå hem. Hoppas det börjar gå lite fortare snart.
När jag kommer hem ska det åkas och handlas oxå.... Men det är lugnt för imorgon kommer mina vänner till mig <3

2012-02-09 @ 16:25:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Om det ändå fungerade



Skickade denna bild till Daniel för ett tag sedan... Tror inte han fattade piken...

2012-02-08 @ 19:55:55 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Är det han eller jag som tittar?

2012-02-08 @ 18:12:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag 20120218

Onsdag igen... Sitter och funderar på vad jag ska göra. Om jag ska ta och städa eller om jag sak vänta med det tills på fredag, så går det lite fortare tills tjejerna kommer hit...
Fast har tvättstugan då också. Ja vi får se.

Förresten! Inbjudningskorten skickades ut i helgen (eller har jag sagt det?) Så i veckan kommer jag kunna lägga ut bild här på bloggen på dem för er som vill se som inte blev bjudna.

Rickard vill gå och kolla på kostymer idag också som de ska ha på bröllopet. Men Daniel är så seg så lär inte bli något sånt idag ändå.
2012-02-08 @ 12:56:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Längtar!

På fredag kommer mina vänner igen! Runt åtta ska jag hämta dem på landvetter, sen har vi en hel helg tillsammans igen, denna gång ska vi hinna med att tatuera oss, gå på bröllopsmässa, laga sån där mat som Daniel hatar att äta som jag bara får äta när de är på besök och kolla på melodifestivalen.

Älskar att ha dem här, framför allt när jag får dela säng med Sandra, det blir så mysigt då.
Lite skillnad på Sandra och en hårig Daniel bredvid liksom...
2012-02-06 @ 22:48:10 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagen efter


Vaknade nyss för att jag ska snart iväg mot Malin för att passa Oliver så hon kan gå till körkskolan.

Men i alla fall, så här ser huset ut dagen efter. Strax innan jag somnade igår hade röken blivit väldigt mycket tjockare, den hade spridit sig till andra delar av huset och det hade till och med börjat uppstå lågor (innan var det bara glöd i hela huet) Men vi bestämde oss ändå för att vara kvar, gillar inte att sova bort.
Här hemma luktar det inte direkt någon rök längre heller, så det är skönt. Fast vet ju inte om det bara är för att jag är van.. Kan ju mycket väl vara så.

2012-02-06 @ 10:25:10 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Läget just nu

Var nyss på informations mötet, läget är som så att vi får vara kvar i lägenheten, om det behöver evakueras så kommer de att ringa på alla dörrar för att få ut folk.  Brannmännen kommer vara kvar i minst två timmar till och sen kommer sanerarna ta över.
Många i huset som bor här är väldigt upprörda över den dåliga informationen och det kan jag hålla med om, man vet liksom inte om man kan lita på det personerna sa på mötet. De lät väldigt tveksamma till flera frågor, men sen förstår jag samtidigt att vad som helst kan hända, de kan aldrig svara på en fråga med 100% säkethet.

Så ja, vi får se hur det blir. Vi kommer i alla fall stanna hemma i natt, men vi har packat ihop en väska för säkerhets skull med kläder om vi måste evakueras.
2012-02-05 @ 22:32:39 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det brinner!

Idag när jag åkte till jobbet runt halv tolv så kände jag att det luktade lite i huset, tänkte inte mer på det utan åkte till jobbet och jobbade på som vanligt.
Vid tre smsade Daniel och sa att vi hade rökutveckling i huset och att brandmännen var på plats, kände mig så där lagom dum som inte larmat om lukten jag tidigare under dagen.
Sen när jag skulle åka hem så kom jag ner till vårt garage (som är under hela huset) och såg att brandbilen stod i vägen för mig, så åkte ut på vägen igen och parkerade på en fickparkering istället.
När jag var på väg hem såg jag att Sportlife (ett gym) hade fått utrymma och när jag kom runt hörnet såg jag att det var folk utanför vår port också. Precis då kom Daniel ut för att röka så vi stod och pratade lite med poliserna och brandmännen som var på plats, tydligen är det en mellanvägg nere vid garaget som börjat brinna, eller ja, ryka rättare sagt, och som sedan har eskalerat under dagen.
Jag kände att det var lite obehagligt så vi åkte upp till Annika och Håkan så vi kunde äta lite osv.
Sen runt åtta bestämmde vi oss för att åka hem, men då åkte vi med Håkan hem, så vi lämnade bilen hos dem, gillar inte att ha den ståendes ute här vid oss, vet aldrig vad det är för folk som springer runt här om natten.


Nu är vi hemma i alla fall, det luktar väldigt lite hos oss så vi kan vara här utan att ta någon skada. Runt tio ska det hållas ett informations möte nere på Combi (en krog/resturang) där polisen och brandmännen kommer informera oss vad som kommer att ske, om det ska utrymmas eller så.
Lite läskligt, men ändå spännande.


Sa jag att vi har första parkett till brandmännen och deras jobb? ;)
2012-02-05 @ 21:02:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bröllop, bröllop, bröllop

Idag fixade vi äntligen det sista på inbjudningskorten, så de kommer skickad ut imorgon eller fredag, så i slutet av nästa vecka kommer jag kanske lägga ut bilder på korten här på bloggen....

Har fortfarande inte beställt klänningen heller, bestämmde mig som sagt förra helgen när stockholmarna var här, men jag och Annika lyckas inte matcha in att gå ner till Helenes brud och bal när vi båda är lediga, men hoppas vi kommer iväg snart.

Under kvällen har jag suttit och funderat på vad det ska sovas för mig och Daniel på bröllopsnatten, det finns ju inte direkt några finare hotell i närheten, eftersom det är vid Arlanda så det det mesta bara lågpris hotell för övernattare, men satt och kollade på Scandic i Infra city, Väsby. Där är det rätt fräsht, tänkte om jag, Sara och Sandra skulle ta och dela på ett rum dagen innan också, vill ju helst inte sova med Daniel dagen innan, så ska det ju inte vara. Får se vad tjejerna svarar, kostar ju det med.

Satt även hos Malin idag några timmar och pratade om bröllopet. Skönt att ha henne att bolla idéer med eftersom det inte var så länge sedan hon och Stefan gifte sig. Fick lite tips som jag ska ta tag i, är lite orolig för planeringen, vill ju inte att folk har ätit klart på 2 timmar och sen börjar tröttna...


Så mycket att tänka på....
Ska på bröllopsmässan nästa helg också med mina tärnor som kommer igen, även Carro kommer. Längtar dit ♥
2012-02-01 @ 22:52:34 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0