Underbara vår

Det är en speciell känsla att köra bil på torrmark med solglasögon <3

2013-02-27 @ 14:23:13 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

2013-02-26 @ 22:23:27 Permalink Mobilblogga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ledig dag

Idag har jag varit ledig, detta firade jag med att sova till tolv, detta var väl inte riktigt planerat, men blev så när jag var vaken typ 30 minuter imorse när Jimmy vaknade vid sex.
Hur som helst, tog mig en städtur här i lägebheten, bytte säng kläder, körde en maskintvätt och körde igång disk maskinen..
Vid fem åkte vi och handlade när Jimmy äntligen kom hem från jobbet. Passade även på att hämta ut min klänning.
När vi sen kom hem lagade Jimmy middag och jag höll honom sällskap.
Sen landade vi i soffan där vi fortfarande sitter. Eller ja, jag sitter och Jimmy ligger och sover i mitt knä. Kunde faktiskt inte tänka mig en bättre måndags kväll med mitt hjärta <3

2013-02-25 @ 21:06:11 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Som sagt, snart födelsedag

Helgen efter min födeledag ska jag och några vänner ut och äta. Beställde en fin klänning till den kvällen förra veckan och idag hämtade jag ut den. 
så vad tycker ni om den? Den är lite tajt, så för väl försöka gå ner lite i vikt tills dess ( 2,5 vecka kvar) 
2013-02-25 @ 19:10:17 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Önskelista

Jaha, då är vi snart inne i mars igen, alltså fyller jag snart år igen. Och som alla mina vänner vet så ÄLSKAR jag att fylla år. Älskar alla högtider i och för sig. Älskar både att ge presenter och att få dem.
Och som vanligt ska ni nu få en önskelista.
 
Eftersom jag inte har min dator här hos Jimmy så kan jag inte fixa till en sån där snygg önskelista som jag brukar göra. Men lite bilder blir det i alla fall.
 
OBH nordica artist wave maker 5837. Kostar 349 kronor på Net on Net
 
Breaking dawn part 2 på dvd. Kostar 149 kronor på Cdon.com
 
En ordentlig sprits med fina tyllar. Och med ordentlig menar jag en sprits som inte är av tyg och läcker som den från ikea gör.
Även andra baksaker är välkommet, så som söta cupcakes formar och så vidare.
 
Sen så finns det ett jätte fint bäddset på jobbet (Hemtex) som heter Daga, som är vitt och blå randigt/rutigt i vanlig två skaft bomull, Älskar det. Hemsidan hade ingen bild, men två av dem önskar jag mig oxå. Kostar 299kr/styck
 
Alla tre stegen i denna serien. Den heter Anti-blemish solutions. Steg ett kostar 230 kronor, stefe två 240 kronor och steg tre 310 kronor. Älskar denna serie och det är den enda som faktiskt hjälper mig.
 
Detta är något som alltid är med på mina önskelistor. Presentkort, fungerar alltid. Älskar butiker så som H&M, Kicks och Lindex
 
En annan grej som också alltid är med på mina önskelistor är pengar, så klart, de är ju alltid bra att ha.
 
Mest av allt så önskar jag mig faktiskt att min kära Jimmy kunde ta och sluta köpa så mycket grejer till sin nya bil så vi någon gång kan ta och boka en resa till solen!♥ (Puss hjärtat, vet att du kommer sucka åt mig när du läser detta)
 
2013-02-25 @ 15:39:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Okej, jag behöver sola!!

Denna bild är ifrån sommaren 2010. Jag behöver ta några fler turer till solariumet tror jag! 
2013-02-24 @ 23:29:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Matkoma!

Sitta fem minuter och sen åka och hämta Sandra

2013-02-23 @ 19:04:28 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shopping i Uppsala

Var ledig onsdag och torsdag denna vecka, så i onsdags ville Sandra till Uppsala och köpa en stor spegel, och jag hade ju inte varit på Ikea på evigheter. Så det var trevligt, själv kom jag hem med två paket batterier därifrån. Men vi gick även in på plantagen (love it! Finns det någon bättre och roligare affär?) och så åkte vi förbi Hemtex och cervera. Hemtex måste jag alltid in på när jag är i Uppsala. De räknas ju som stor butik så de får in mer grejer än vi i stinsen som är en mellan butik. Studie besöket slutade med att jag gick ut med ett par lila gardiner och en rund tablett till köket. Vi hade nämligen kvar jul gardinerna uppe eftersom jag inte hittat några andra som passar bra i köket, de Jimmy hade när jag flyttade in var alldeles för hemska för att få åka upp igen.
På cervera fick jag med mig två margarita glas som jag och Sandra ska ha och drinka drinkar i på min födelsedag och in sommar, självklart även dem lila.

2013-02-23 @ 08:42:48 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dålig på att komma ihåg

Köpte denna top egentligen till min och Sandras kväll i stan för tre veckor sedan, men gillade den inte riktigt, plus att den är i 50% ull, vilket inte kändes passande för en ute kväll. Men så glömde jag helt att skicka tillbaka den. Så nu får jag väl snällt använda den till vardags, skygg rygg är det i alla fall

2013-02-20 @ 14:05:14 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3

2013-02-18 @ 17:19:26 Permalink Mobilblogga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hade ju glömt...

...att visa mina fina alla hjärtans dag presenter, fick en jätte fin bukett med blommor (jag älskar liljor! Måste köpa mera sådana sen!)

2013-02-18 @ 10:47:27 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Älskar dig ditt charmtroll

2013-02-17 @ 21:05:41 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ändrade planer

Jag och Sandra skulle iväg och spela poker hos hennes låsas bror, men det blev inställt i sista sekund. Så istället sitter vi hemma hos mig och Jimmy, dricker vin och kollar mello.

2013-02-16 @ 20:16:24 Permalink Mobilblogga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag

 
Denna dag kunde faktiskt inte ha börjat bättre, vaknade runt halv nio, låg och kolla runt på mobilen och latade mig, efteåren stund vaknade även Jimmy så vi log kvar i sängen i en timma ca och bara myste, han kollade på paddan och letade bilgrejer på blocket, jag log bredvid, åt lite godis (perfekt frukost en lördag) kliade honom på ryggen som han älskar och kollade på tvn lite gran. 
Så kunde jag lätt tänka mig att spendera hela dagen, men sen kvart över tio ringde Dennis och slet ifrån mig min karl som då istället skulle ut och mecka bil, helt plötsligt blev jag själv. Var väl bara att gå upp och fräsha till sig, och städa efter gårdagen. Såg faktiskt förjävligt ut, men nu är det fint över allt igen. 
Halv två ska jag hämta upp Sandra så ska vi en snabbis till systemet och sen ska vi faktiskt sola (!!) har nog inte legat i ett solarium på 5 år eller nått. Får höra här hemma hela tiden att jag ser ut som ett spöke, så idag blir jag en tomat istället 
2013-02-16 @ 12:25:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Äre fest så äre

2013-02-15 @ 22:08:57 Permalink Mobilblogga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Detta kommer förfölja mig i måånga år!

2013-02-14 @ 21:27:30 Permalink Mobilblogga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Alla hjärtans dag

Ska strax bege mig mot jobbet för tredje dagen i rad. Idag väntar ett nio timmars pass i butiken vilket suger rejält. Idag hade jag mycket hellre slutat tidigare eller varit ledig hade varit ännu bättre. Känner mycket mera för att vara hemma med Jimmy när han kommer hem från jobbet och bara vara. Detta beror inte bara på att det är alla hjärtans dag, de senaste dagarna har jag faktiskt kännt så, vet inte vad som hänt med mig.
Men jag får snällt vänta tills ikväll när vi ses.
 
Idag är det ny kampanj på jobbet också, så nu ska det pluggas nya erbjudanden i huvudet.
Kanske tittar in och skriver in något mer senare på lunchen eller nått.. För nu måste jag åka iväg.
 
(känner att detta inlägg var väldigt onödigt, haha! Men nu tänker jag publisera det ändå, så ni 5 läsare har något att läsa en stund)
2013-02-14 @ 10:12:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


This is f*cking awsome!

Det blev aldrig någon klippning av Sandras hår igåhanterings ringde för att boka tid så var frisören hon ville ha ledig, men istället så bokade hon tid till idag, tyvärr jobbar jag idag så kan inte följa med och se till att hon verkligen kapar håret. Men hon har lovat mig att verkligen kapa av det.. 
 
Igår satt vi och googla lite inspirations bilder på hår som hon kunde ta med sig, fastnade för en bild på Sophie Bush där hon hade axel långt hår och vågigt, sjukt fint, så idag kör jag oxå på det. 
 
Lagom svårt att få till en bra bild med en stor iPad i handen, telefonen har jag blue-rayen för att lyssna på musik. 
 
Förresten fick en kommentar om att ni ville se "dagens" antar att ni menar kläder, och visst skulle jag väl kunna det, men sanningen är den att ni ca 5 av 7 dagar i veckan skulle få se mig i arbetskläder.. 
Men någon gång i bland kanske det går att lägga upp, bara för skoj skull. 
 
Nej hörrni, nu måste jag göra det sista innan jag drar iväg till jobbet. 
 
2013-02-12 @ 12:29:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ändrade planer

Istället för att slöa halva dagen så åker vi och kapar av sandras hår!

Kanske vi skulle åka förbi Statoil och tvätta bilen lite också?

2013-02-11 @ 12:29:46 Permalink Mobilblogga Kommentarer (1) Trackbacks ()


En ledig dag

Har en ledig dag igen, sen jobbas det 4 dagar igen.
Dagens planer är inte då många. Vi ska ikväll iväg och kika på ett hus. Så det är spännande. Borde väl ta och städa lite och sånt också. Men först tänkte jag väl göra som jag brukar på mina lediga dagar, ligga i sängen och kolla på tvn oförskämt länge, bara för att jag kan

2013-02-11 @ 11:04:35 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bowling

Är och bowlar med lite vänner i Väsby, jag vinner... Typ...
Jimmy ligger några poäng före, det är banne mig inte bra för hemfriden

2013-02-09 @ 21:08:22 Permalink Mobilblogga Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vad ska mina helger bestå av nu!?

Sitter på jobbet och har lunch igen...
Satt här nyss ensam och åt min naturdiets bar och hade det lugnt, tills Jenny stormade in, med en systempåse i högsta hugg. Dock var det ju mat i påsen (säger hon iaf) och en stor kryddburk med sallads krydda.
Denna tjej förgyller banne mig mina helger när jag jobbar, hon är alltid uppkäftig mot mig och kallar mig för pensionär och frågade om jag skulle till ålderdomshemmet när jag och Sandra skulle gå ut på krogen. Efter varje arbetspass finns det alltid en "dagens Jenny" att berätta hemma och alla skrattar lika mycket varje gång åt henne.
Borde banne mig adoptera henne!

Fast nu till det jobbig, på torsdag lämnar hon mig för 6 veckor i Asien, den lilla grisen, detta betyder ju att jag i tre helger måste klara mig utan henne. Jäkla skit, hoppas jag överlever

2013-02-09 @ 12:49:14 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Matt bomer

Jag tror jag är fullkomligt upp över öronen kär. 

 
varför är han gay!? Jag skulle kunna dö Matt Bomer. 
 
2013-02-08 @ 23:05:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bild från i somras

När jag var som allra smalast.
Från Kolmården när jag var där med Conrad och Jimmy

2013-02-08 @ 20:30:13 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobb

Sitter på luncha just nu. Jobbar 11-20 idag så det är lite segt. Aldrig speciellt roligt att jobba stängning en fredag, men det sker inte allt för ofta så det är ju bra.
Har redan haft två besök i butiken trots att jag bara jobbat tre timmar, först kom Jenny in, en arbets kamrat, vi stod och snackade lite skit som vi brukar. Tur att vi jobbar i helgen båda två. Sen kom Dennis in och trakasserade lite. Gav mig order om att han och Jimmy ville ha godis ikväll när jag slutat och att jag absolut inte fick köpa polkagrisar som jag köpte sist, de var tydligen inte så omtyckt.

Nej. Nu borde väl jag ta och springa ner till bilen och snurra på P-skivan (måste ordna med personal parkeringen!) och sen börja jobba igen...

Laters baby!

2013-02-08 @ 14:28:08 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lovar att jag lever

Jag har under någon vecka nu funderat på om jag ska börja blogga igen. Saknar att få skriva av mig lite då och då. Men vet inte riktigt vad jag ska skriva här...
Har börjat jobba på Hemtex i stinsen där jag har ett vikariat på 28 timmar/veckan så det är ju alltid bra.
Sen så bor jag numera med min underbara sambo och vi letar faktiskt hus tillsammans <3 men vi får se hur det blir, Jimmy är så jäkla kräsen på husen så det är inte allt för lätt att hitta ett hus som är bra nog för herrn.

Men men, vi får se när vi hittar huset, vi har faktiskt inte allt för brottom :-)

Lägger upp en riktig pudding bild på mig och Sandra från i lördags oxå. Tagen precis efter jag hade ramlat i en trapp med några promille i kroppen.

2013-02-07 @ 20:39:35 Permalink Mobilblogga Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0