Distansförhållanden

Att ha ett distansförhållande har sina nackdelar, ibland är det väldigt jobbigt och ibland tar man det bra. Just idag tar jag det dåligt och det verkar som om även Daniel tycker att det är lite extra jobbigt idag.
Jag tror nästan det är värst på helgerna, för då finns det inte så mycket att göra, så man tänker mera på det. Jag menar i skolan och på praktiken hinner jag knappt tänka på att Daniel bor borta i Göteborg och jag i Stockholm, för då har jag skolan att tänka på och liknande, och på praktiken hinner jag knappt tänka på att jag ska äta lunch eller att det är dags att sluta, dels för att det är hur skoj som helst och dels för att det är så mycket som ska göras, som t ex packa upp varor och märka dem, samt passa kassan samtidigt.
Men förhoppningsvis överlever vi ett år till, jag menar, vi har ju överlevt dessa 2½ åren och jag hoppas faktist att Daniel kommer och hälsar på mig över en helg inom snar framtid, för till slutet av september känns som en hel evighet.

Men missförstå mig inte nu, det är inte bara negativa saker med distansförhållande, även fast det är mycket sådant. Men när man inte kan träffas så mycket så uppskattar man varandra och tiden man har tillsammans så mycket mera, man tröttnar inte heller lika lätt på varandra heller.



En gammal bild från våran första sommar tillsammans 2006
2008-08-31 @ 19:26:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Box 21

Nej gott folk, vet ni vad, nu ska jag gå och ta bort sminket och lägga mig och läsa box 21, dags att läsa ut den nu och börja på flyga drake tycker jag. För sen måste jag köpa nya som jag kollat på under arbetet på Bokia





2008-08-29 @ 22:17:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bokia <3

Medans både Sandra och Sara verkar vara lättade efter att det är helg och de inte är praktik imorgon så vill jag tillbaka imorgon igen =D Jobbade till och med en extra timma idag bara för att det är så skoj. Dessutom var vi mitt inne i en tävling, vi hade nämligen satt en bestämd tid på när vi skulle vara klara med att packa upp en massa böcker, dock misslyckades vi. Cajsa sunkade oss... Jävla skit. Haha, dock var det skoj i alla fall. Människorna som jobbar där är hur snälla som helst och inte många år äldre än vad jag själv är. Så det känns skoj. =D

Nej, imorgon är det lördag och då ska jag antagligen ner till Bryggan Live och kolla hur det är där nere. Sen kanske det blir Sigtuna marknad också, vi får se helt ekelt =)
2008-08-29 @ 21:50:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Porträtt


Fotograf: Jag
Redigering: Jag

Jag är ingen sån som vill fota människor, men ibland lyckas jag att göra fina kort av folk också, även min pojkvän, helt fantastiskt. haha
2008-08-28 @ 21:43:18 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


2½ år dag

Om ca 50 minuter så har jag och Daniel två ½ års dag. Helt otroligt faktist.


Knåpade ihop denna bild i Photoshop nyss bara för att..
(angående texten där nere så vet jag att det är fel med oure, det ska stå youre, men Daniel var för seg att säga till så råkade stänga ner allt utan att ha sparat i PS fil.. Så nu får det helt enkelt vara så...)
Texten är någon internt och det är nog inte många som förstår vad den står för, kanske Daniels föräldrar och kanske hans syster, men ingen annan skulle jag faktist kunna tro...
2008-08-27 @ 23:12:49 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (3) Trackbacks ()


Kan min lön komma nu?

2008-08-26 @ 22:47:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helgens fest låt


Rihanna - Disturbia
2008-08-25 @ 21:36:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


sjuk?

Usch, jag känner mig sjuk, eller ja känner mig precis så där som jag man gör innan man blir sjuk. Då det suger ju. Jag fryser hur mycket som helst och känner mig extra känslig... Jobbigt, jag vill inte bli sjuk nu, ska ju praktisera på torsdag och fredag, och jag älskar ju bokia (där jag ska praktisera alltså) Nej usch, nu blir det mycket apelsin juice och liknande. Får inte bli sjuk!
2008-08-25 @ 18:40:39 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


saknad....

Just nu har jag en smärta i bröstet/hjärtat, ungefär som jag brukar få när jag ska åka hem från Göteborg och lämna Daniel kvar där nere. Varför jag har den smärtan just nu vet jag faktist inte, men tror det har med att göra att jag nyss såg filmen dumpad, eller forgetting Sarah Marshall som den heter på engelska.
Just nu skulle jag bara vilja ha Daniel här, allt skulle vara så mycket enklare då..Men har man gett sig in på ett distansförhållande så har man...Jag har överlevt 2½ år (nu på torsdag blir det 2½ år) och jag kan överleva ca ett år till.
Dock kommer det väl bli svårare att träffas nu skulle jag tro eftersom Daniel gått ut skolan och har inga lov och liknande som vi haft under de andra åren. Det kanske är det som oroar mig?
Nästa gång jag ska åka ner blir i alla fall i slutet av september, men det är över en månad kvar och jag kan åkte åka tidigare eftersom jag inte får några pengar tidigare.

Nej, jag borde sluta skriva nu och sova antar jag... Har skola imorgon och börjar 9.10 så måste gå upp vid 7....
Hörs

2008-08-25 @ 00:29:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Från toxic yesterday


På bild: Kajsa och jag
2008-08-24 @ 23:58:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyckat!

Igår var vi ju på krogen inne i stan och innan det så var vi hos Madde och åt kräftor. Hade det hur kul som helst på kvällen och det slutade med att jag och Kajsa trillade in här hemma vid halv fem i morse. Stod säkert på dansgolvet 4 timmar sammanlagt men fy fan vad skoj det var. Nästa vecka ska vi in igen, dock kommer ingen av oss ha pengar så det blir en alkoholfri kväll med massa dans och vatten =)

Nu sitter jag bara och väntar på att vimmelbilderna från igår ska dyka upp, kommer antagligen lägga in någon här på bloggen i så fall, om det blir någon bra vill säga =)
2008-08-24 @ 19:39:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att prata i telefonen

Jag pratade nyss en väldigt snabbis med Daniel i telefonen, jag fick prata av mig i 20 minuter, sedan klagade han på att jag tjatade hål i huvudet på honom och att jag hade 20 sekunder på mig att säga hej då innan han skulle klicka mig. Så han klickade mig rakt i örat?
Snällt? Nej inte direkt, men han ska få igen, tro mig ....


Från Daniels student
Fotograf: Annika
2008-08-22 @ 23:36:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


22 agusti 2008

Jag har inte orkat bloggat sens igår morse. Igår när jag kom hem från skolan så däckade jag i sängen och sov 3 timmar, sen orkade jag knappt sitta vid datorn och ville bara gå och sova igen, och idag har jag helt enkelt haft annat för mig. Som att förbereda inför imorgon. Ska ju äta kräftor med folket och ut på krogen. Ska bli underbart. Kräftorna står just nu i mitt kök och tinar upp, vinet står i kylen och de mesta är klart, det som saknas nu är att allt ska till Madde där vi ska vara innan. Hon har nämligen nyss köpt Buzz, och det är ju hur skoj som helst, även fast jag förlorade typ varje gång när vi spelade i veckan =P Men men, på kvällen ska vi sen in till Toxic inne i centrala Stockholm och fira Linda som fyller 18. Ska bli mycket trevligt. Är hur taggad som helst då jag inte varit på krogen på snart två månader =D....

 Vet inte om jag kommer  hinna blogga imorgon. Ska vara hos Madde redan klockan fyra, och innan dess ska jag ha hunnit städa, duschat och fixat mig för de mesta. 
Vi får helt enkelt se.. Pusshej
2008-08-22 @ 21:56:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


21 Augusti 2008

God morgon. Är fortfarande trött trots att jag varit vaken i snart en timma.Ska gå till skolan om 15 minuter, eller ja, gå ner mot stationen för att börja ta mig mot skolan, måste ju åka pendeltåg och buss där emellan, sen är jag framme. Idag har vi egentligen ingen skola utan ska praktisera på våra olika APU företag, men eftersom detta är den första veckan så ska vi ha information om UF(ung företagsamhet). Vi ska alltså i små grupper starta ett företag och sälja produkter/varor. Kommer nog bli skoj tror jag eftersom gruppen som jag ska vara med är hur bra som helst. Vi har några förslag på vad vi ska sälja men inget är bestämt ännu.  Så vi får se....

Hopp nu då? Är helt klar för skolan, förutom att jag måste sätta på mig strumpor....
Får väl roa mig med något annat då...
Pusshej, hörs senare idag
2008-08-21 @ 08:36:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


bara 288 dagar kvar :P

Här satt och jag var hur glad som helst och la ut en bild på bilddagboken på det datumet jag tar studenten, så kommer vi favorit bästa vän och förstör det hela med att säga att hon antagligen tar den samma dag... Men det går ju inte!? Jag måste ju få vara med och se när min favorit bästa vän springer ut, och jag vill liksom ha henne när jag springer ut....
2008-08-20 @ 22:11:03 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mp3


Denna Mp3 ska köpas in så fort lönen trillar in på kontot =)
2008-08-19 @ 23:54:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första dagen i skolan

Dagen idag var helt okej, satt i skolan ca två timmar och lyssnade på information om det kommande året.
Dock blev jag riktigt besviken när jag träffade min gamla mentor från ettan som förtidspensionerade sig när vi slutat ettan men nu är tillbaka, men tror ni hon kommer tillbaka till vårat arbetslag!? Nej! hon har övergivit oss för IVHP!!...

Jag och Sandra är besvikna
2008-08-19 @ 23:04:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skolan börjar idag.

Jag är redan vaken, börjar inte förens vid ett idag, men jag är en sådan snäll kompis att jag ska följa med Madde till vetrinären för att se hon kan få köpa lite medicin till sina råttor som börjar bli sjuka, ena hennes var de tvugna att avliva i helgen just för att den blev sjuk, så hon vill gärna behålla de två sista.  Så om ca 40 minuter ska jag gå till smådjurskliniken.

Efter skolan som antagligen bara kommer hålla på i en timma eller liknande ska jag, Kajsa och Madde in till stokholm staden. Har inte varit där på hela sommaren så det ska bli ett kärt återseende. Kajsa ska i alla fall handla lite kläder och liknande, jag och madde, ja vi ska bara följa med och vara smakråd....

Som ni försår kommer det inte bli några blogginlägg förens senare ikväll efter Stockholm. =) Men bloggar så fort jag kommer hem
2008-08-19 @ 10:20:08 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


fixa naglarna

Sitter just nu och målar naglarna mysigt ljusrosa, det är mitt favorit nagellack nr 97 wichita från Mavala. Måste vara lite fräsh inför imorgon så skolan börjar efter ett långt sommarlov. Har även filat ner naglarna som varit väldigt illa behandlade under sommarn så de såg riktigt illa ut, men nu ska de växa ut nya och friska naglar och inte naglar om skivar sig på direkten... =)
2008-08-18 @ 19:20:37 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken?

ska ut på lördag, det var ett tag sedan nu. Men  nu till det svåra problemet, Vad ska jag ha på mig? Jeans och skor är redan bestämt, men överdel? Har dessa två att välja mellan, vilka tycker ni?

2008-08-18 @ 17:00:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


en fråga....

Kan man ha på sig höst stövlarna första dagen i skolan efter sommarlovet?
2008-08-18 @ 16:37:37 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Lila blomma


Fotograf: jag

Så där, nu är jag vaken, stälde dock klockan på 10 men de blev att somna om lite halvt till mormor ringde. Om ca två timmar ska jag iväg och umgås med henne i Väsby. Ska bli underbart att träffa henne igen. Har saknat henne jur mycket som helst. =D
2008-08-18 @ 11:06:39 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Rosa blomma


Fotograf: jag

Åh! jag är ju så smart, skulle skicka iväg en beställning på crimson.se för en förstoring så skulle jag bara kolla hur mycket det kostade om jag skulle hämta ut bilden på själva stället, så valde jag bara någon random bild för att kolla, men tror ni jag tänker på det sen när jag trycker på beställ!? Nej inte direkt, så jag mejlade snabbt till dem och frågade om man kunde avbeställa den på något sätt, vill liksom inte betala 90 kr för en stor bild på 50 x 70 på min råtta =P

Hoppas det löser sig....
2008-08-17 @ 23:02:13 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (3) Trackbacks ()


Hemma igen

Nu har jag varit hemma ett tag, har hunnit duscha en snabbis och gjorde en snabb hår inpackning, har inte gjort det på många veckor...

Nu lyssnar jag på Christian Walz, honom har jag inte lyssnat på på flera år. Hans låtar älskade jag hur mycket som helst så jag till och med köpte skivan. Underbart, har även sett honom live på Åland 05.

Anledningen till att jag älskar hans låtar och framför allt Never be Afraid again är detta.... (länk)

Helt underbart

Edit: Nu fungerar länken
2008-08-17 @ 21:41:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Packat och klart

Sådär, nu är de mesta nedpackat och jag är klar för att åka hem. Känns fortfarande tråkigt men ändå skönt. Skönt också att pappa kommer och hämtar mig på Arlanda så slipper jag ta bussen med all packning, har ju trots allt 3 mellan stora väskor.

Angående förra inlägget så ville kajsa gärna äta kräftor med mig och dricka lite vin. Nu håller jag på och frågar flera om de vill vara med, men har ju ingen aning om vilka som äter kräftor och inte. Har precis smsat Madde och frågat henne, för jag vet att hon äter det i alla fall, Kajsa föreslog även Sara och Sandra, så ska höra med dem också, dock har jag ingen aning om de äter kräftor eller inte, men de märker vi i alla fall =)

Nej, nu måste jag kolla hur bussarna går så jag kommer till Landvetter i tid.
Hörs när jag är hemma igen, och sitter på min dator, har fortfarande massa bilder kvar där som inte kommit upp i bloggen än =)
2008-08-17 @ 14:24:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kräftor!

Jag är grymt sugen på kräftor just nu och har varit det i några dagar, självklart ska det vara hela kräftor som man får skala själv och äta, MUMA! Så jag smsade nyss Kajsa för att se vad hon tyckte om lite kräftor och vin på lördag innan vi ska ut på krogen med några av mina klasskompisar när vi ska fira Linda som fyller 18 =) Hoppas hon är taggad, för annars äter jag kräftor själv, så illa är det alltså =P


Bild: Google
2008-08-16 @ 21:37:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Gräs + regn

Snart (Läs: imorgon) gott folk ska jag åka hem. Det känns både bra och ledsamt, vill träffa alla vänner igen och självklart Mormor, men trivs så otroligt bra här också, det tråkiga är bara att jag inte har samma vänner här (plus mormor då) för om jag hade haft det skulle jag aldrig lämna Göteborg. Dock har jag alltid mormor med mig (syftar på tatueringen på min rygg). Men nu för att jag övergett er dessa sista dagar i Göteborg så lägger jag ut två bilder som jag tog vid busshållsplatsen i bäckebol utanför IKEA förra veckan =)

Hope you like...


2008-08-16 @ 16:12:24 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lat

Anledningen till att det blir dåligt med bloggning just nu är på grund av lathet, vill slappna av riktigt nu de senaste dagarna innan skolan börjar för sista året. Detta skolår kommer jag att satsa 200 % och ge järnet hela läs året, eller jag ska försöka i alla fall. Därför får ni stå ut ett tag med denna dåliga bloggning fram tills på måndag eller söndag kväll, beroende på när jag kommer hem från Göteborg...
2008-08-13 @ 16:26:03 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


små försök till att bli en bra fotograf: Ros

2008-08-12 @ 11:37:58 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (2) Trackbacks ()


I ♥ Böcker

Idag har det inte alls blivit mycket med bloggandet, det beror nämligen på att jag legat och läst hela dagen, men nyss tog boken slut så nu ska jag börja på nästa =D Som ni kanske förstår så älskar jag att läsa, men har inte lika lätt att slappna av hemma i Stockholm som jag har här "hemma" i Göteborg. Därför läser jag riktigt mycket här och någon gång ibland..

Böcker jag läst senaste 12 månaderna
Bakom stänga dörrar - Kristna Hansen
En shopaholics bekännelser - Sophie Kinsella
En Shopaholic flyttar till NY - Sophie Kinsella
En shopaholic säger ja - Sophie Kinsella
Klockan 10.31 på morgonen i Khao Lak - Pigge Weklin
Smuts - Katarina Wennstam
Skumtimman - John Theorin
Ut ur mörkret - Linda Caine & Robin Rayston
Gör vad ni vill men döda henne inte - Bob Snoijink & Yolanda


Lite boktips för er som gillar att läsa helt enekt =) och alla är helt klart värda att läsa.
Tyvärr är dock den sista boken väldigt gammal och går inte i dagens läge att köpas.
2008-08-11 @ 22:38:51 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höst = serierna

Nu börjar snart hösten igen och det betyder säsongs starter och bio premiärer! Jag har massor att längta till. Gossip Girl säsong 2 börjar den första september, Heroes (!!!!!) säsong 3 börjar den 22 September och Andra avenyn skulle börja någon gång i september de också men har inte hittat något datum....

2008-08-11 @ 20:18:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min mormor är en ängel


Tack!
2008-08-11 @ 14:56:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Stenar


Fotograf: jag
2008-08-10 @ 16:32:26 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Städat =)

Det har inte blivit någon bloggning än idag för att min pojkvän fick ryck och ville städa rummet och sätta upp sina paneler. Så nu är det jätte fint, dock är det inte klart så han klagar och skriker på mig just nu att jag inte hälper till. Så kastar han saker på mig lite  då och då. Men jag blev riktigt chockad dock när han kastade sin kex choklad på mig och sa att jag fick den... Var tvungen att fråga om han var sjuk eller nått...

Men ska väl fortsätta hjälpa honom nu =P
2008-08-10 @ 15:58:37 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ice Age 3!!

Min vän Selim berättade nyss den glada nyheten för mig att Ice Age 3 är på gång. Jag klickade genast in mig på IMDB för att kolla om detta stämde och givetvis gjorde de det ?=D Det preliminära datumet för bio premiären är i Juli 09 i USA enligt IMDB iaf. så i Agusti kanske den kommer till oss här i Sverige.

Så vad säger du Kajsa? Ska vi gå denna gång också? Dock får nu nog ta och palla dig till Göteborg då eftersom jag förhoppningsvis bor här då =D

Nej, detta ska firas med pop corn och Ice Age maraton  =D
2008-08-09 @ 21:39:51 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Gräs


Fotograf: Jag

Nemen kolla, bara för att jag klagade lite här på bloggen så funkade det =D
2008-08-09 @ 16:40:17 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dåligt med bilder..

Som ni kanske märker så börjar det bli dåligt med bilder igen på bloggen, anledningen till detta är för att varje gång jag ska lägga in en bild på bloggen så stannar hela Daniels dator. Så det suger ju. Försöker lite då och då, så någon bild kanske kommer upp nu i helgen, men sen i veckan  har jag tillgång till Daniels stora dator som han sitter vid hela helgen och spelar på... Så ni kanske måste vänta tills på måndag, men jag tror ni överlever.. =)
2008-08-09 @ 16:32:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bäste vän

Min bäste vän är bara för bra, hon tränar nämligen friidrott och igår var det junior SM, vilket hon självklart deltog i. Hon sprang 400 meter igår och efter loppet blev hon 7e bästa i Sverige, så om fyra år satsar hon på OS och jag ska få följa med =D Det lovade hon igår.  Det är synd bara att jag inte kunde vara där igår när JSM  ändå vara på hemmaplan i Norrtälje  men det får bli en annan gång....

Behöver jag säga annat än att jag är stolt bäste vän till Kajsa?
2008-08-09 @ 14:16:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


08ornas dag

Ingen av oss stockholmare har väl missat att det är våran dag idag, nämligen 080808. Jag är tyvärr inte hemma i 08a land som jag gärna velat vara idag, jag menar, hur skoj låter det inte med ett stort vattenkrig med flera tusen deltagare, eller vara delaktig när hela Stureplan stängs ner och blir en ända stor nattklubb med massa Dj´s och dyligt. Men men.. Istället ska jag "fira" dagen med Daniels familj med lite räkor och så =) Blir också mysigt.
2008-08-08 @ 16:50:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Fokus bakom


Fotograf: Jag
2008-08-08 @ 11:16:18 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Båtar


Fotograf: Jag
På bilden: Elins familjs båt samt Ninis familjs båt
2008-08-07 @ 17:33:32 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (4) Trackbacks ()


Håkan as Buddha

Jag plus Elins familj var är inne i en tapet affär....

Elin: Jag hittade en jätte fin tapet som typ påminner om Buddha...
Jag: Åh jag vill ha en Buddha
Elins pappa: Jaha, men det är ju bara att spara Håkan då ....

Haha...


Ja, lite lika kanske de är.... haha
2008-08-07 @ 16:20:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Gräs


Foto: jag

Idag kommer det bli dåligt med bloggning igen tror jag. Jag ska nämligen snart iväg med Elin och handla lite grejer =)
2008-08-07 @ 11:38:17 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


dålig uppdatering

Idag har det bara blivit ett inlägg, detta är på grund av att jag och Daniel har åkt runt i göteborg och Daniel har handlat, vi var även inne på Ikea, och det kliar ju i fingrarna efter all inredning man vill köpa, men känns lite onödigt att köpa en soffa när man bara har tillgång till ett litet rum där hemma i pappas lägenhet? Nej inte direkt, bara att vänta i minst ett år till innan man kan köpa massa sånt

Min och Daniels dröm soffa, plus schäslong till ska vara på sidan om den

2008-08-06 @ 20:39:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Detta med kommentarer...

... Visst är det skoj att få massor med kommentarer men inte när 4 av 5 liknar "hej kolla in min blog" eller "hej bli medlem här och få massa saker gratis" Finns inget värre. Dessa kommentarer godkännns helt enkelt inte. Läs åtminstonde igenom inlägget och skrev någon om inlägget om ni måste skriva något!
2008-08-06 @ 12:22:58 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Framtidsplaner

Jag känner mig grymt trött just nu, vill bara sova, var ju trots allt uppe redan vid sju imorse. Daniel sitter och kollar lägenheter på blocket så han kan flytta hemifrån. Han får bo vart han vill i Göteborg bara det inte är angered (inge illa menat om någon råkar bo där som läser detta) skulle nämligen inte kunna känna mig så trygg där, det har hänt alldeles för mycket saker där. Han hittade en hel del fina lägeheter i Uddevalla som är hur fina som helst, men det är ju pengar och jobben som saknas... Så det suger. Men snart har jag gått klart skolan och kan flytta från mitt Stockholm och mina älskade vänner och så skaffar jag och Daniel oss en fin tvåa till att börja med och så. Kommer bli riktigt mysigt, och då får mina vänner komma och hälsa på mig här i Göteborg på helger och så vidare. Kommer nog bli riktigt nice, längtar redan.

Kan inte detta året gå fort? och så tycker jag att min älskade vän Kajsa kan kärra ner sig i en göteborgare också (typ sten haha) så hon också flyttar ner, för henne kommer jag sakna mest utav alla....
2008-08-05 @ 22:30:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Glassbilen

Glassbilen åkte förbi här nyss på vändplan med sin irreterande melodi. Daniels mamma som pratade med Malin i telefonen skrek genast "Glassbilen kom nu! Jag måste ner och handla glass!" Jag och Daniel hängde med henne ner och helt plötsligt kände man sig som en fem åring igen, dock hade glassbilen blivit mycket mindre av någon anledning...

Hur länge sedan var det inte man köpte glass från glassbilen liksom?
2008-08-05 @ 21:07:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Timotej


Foto: Jag

Denna bild skulle lätt kunna förstora upp stort och ha på väggen. Älskar denna bild =D
2008-08-05 @ 13:16:49 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (4) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Ozzy

Ja här har ni honom alltså, hunden Ozzy som snor min plats i sängen så fort jag lämnar den.


2008-08-05 @ 11:41:33 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (3) Trackbacks ()


Klicka hem, eller inte klicka hem....

Ja detta är den stora frågan just nu. Ska jag klicka hem den mysiga höst jackan jag länge kollat på eller ska jag vänta ännu längre? Jag får ju faktist 20 % rabatt om jag klickar hem den nu, men kommer jag ha pengar den? Får ju fakist min lön denna månad (förhoppningsvis iaf... Illa illa....
2008-08-05 @ 08:24:18 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Har Daniel högre makter?

Klockan är 07.20 och jag är klar vaken. Det är inte ofta detta händer, men det är tack vare att Daniel måste gå upp vid sex varje morgon för att hinna till jobbet. Idag tyckte han att det var lite extra jobbigt så han sa "Fan vad orättvisst att du får ligga kvar och sova medans jag måste upp och knega hela dagen". Sen så stack han iväg och lika så hans föräldrar, då trippade jag upp för att gå på toa en snabbis och hämta lite vatten, men när jag kommer tillbaka och ska lägga mig ner mysigt igen i den varma sängen så har Ozzy (deras hund) tagit massor med plats i sängen och lagt sig på täckerna. Så jag fick putta och dra för att få en liten liten plats och där kunde jag ju inte somna. Sen vart Ozzy lite rädd när de vibrerade från min mobil i sängen när jag smsade med Daniel så då gick han, men då var jag ju redan pigg... Suck.. Ska väl försöka hitta på något nu så kan kanske somnar senare. Kanske läsa lite i min bok....
2008-08-05 @ 07:24:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Humlan


Foto: jag

Gud så jag fick jaga denna humla för att få en bra bild, men jag lyckades till slut. Han var väl trött på att flyga iväg från min kamera. haha

Med denna bild säger jag god natt, denna dag har varit en bra dag för bloggen, har haft ca 90 besökare idag. Så det känns skoj. Hoppas flera stycken stannar nu bara =) Så jag kan få mycket kommentarer på vad ni tycker kan bli bättre med mina bilder samt så ni får följa med i min utveckling =)
2008-08-04 @ 23:00:42 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Balansera

Konsten att balansera på en kubb

Fotograf: Jag
Model: Sten och Daniel
2008-08-04 @ 22:14:04 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Små försök till en bra fotograf: Naturlig bild


Fotograf: Jag
Modell: Daniel aka Sten

Denna bild togs också igår, skulle bara fota lite omkring mig och denna bild fasnade. De blev tyvärr väldigt dåligt ljus på bilden vilket är myckt synd, för jag älskar att bilden blev så naturlig med Stens skratt. Men men, alla bilder blir inte alltid bra.

Vad tycker ni?
2008-08-04 @ 19:01:45 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (2) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: nedräkning

(uppdatering) 6 dagar kvar tills Malin kommer
13 dagar tills jag måste åka hem från mitt älskade Göteborg/Kungälv
15 dagar kvar till skolan börjar
17 dagar kvar tills UF företaget ska börja planeras
21 dagar kvar tills lönen kommer
24 dagar kvar tills praktiken börjar som pågår hela trean (torsdagar och fredagar)
27 dagar kvar tills Daniels mamma fyller år.



Foto: Jag
"modell": Daniel (pojken min)
2008-08-04 @ 18:39:06 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Stenar

2008-08-04 @ 17:53:09 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (4) Trackbacks ()


I-lands problem?

Helt plötsligt har jag fått för mig att bli brunett igen, lite så där choklad brunett med några ljusa slingor kanske. Men grejen är ju den att när jag väl har gjort det bruna så kommer jag ångra mig och vilja göra det ljusare igen. Så det suger, vill alltid ha det som jag inte har. Vi får helt enkelt se hur det blir. Vet i alla fall en som skulle bli överlycklig (Daniel) om jag färgade mörkt igen. Han hatar mitt ljusa hår.


En lagom snygg jag efter min fotorunda igår...
2008-08-04 @ 14:41:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Treklöver

Jag har nu suttit och copytightat bilderna som kommer läggas ut på bloggen, det blev sammanlagt 22 bilder. Jag är nöjd men mycket trött, ni får denna bild idag och sen kommer det upp flera imorgon.

God natt Hörs imorgon..

Vad tycker ni ?
2008-08-03 @ 22:53:23 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: bloggen igång igen

Nu gott folk kommer nog inte bloggen vara död så mycket mera, jag har nämligen fotoat massor idag. 77 tagna bilder men alla blev så klart inte bra, men många av dem blev det. Här har ni ett litet smakprov på dagens fotografering. En gul blomma i fokus, sen Otters ben som sparkar boll och sedan till slut Stens bil i bakrunden.


Självklart tog jag inte bara kort på Stens bil och Otters fötter, utan även massa natur, blommor och liknande =) Även nya gräsbilder. Någon mera kanske kommer ut ikväll. Annars så kommer det garanterat ut imorgon, håll ögonen öppna.
2008-08-03 @ 21:54:50 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 2.0