böcker, böcker & böcker

Efter som jag bara har ca 30 sidor kvar i boken skumtimmen så var jag tvungen att gå ner till bokia här i kungälv och köpa fyra nya böcker =) Så nu har jag böcker så det räcker i någon månad förhoppningvis =)
Klicka på bilderna för att läsa om böckerna =)
2008-07-30 @ 16:00:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen (i kungälv)

Så där, nu var man hemma från en båtresa som varade i två dagar. Vi har haft solsken, regn och åska. Men det har varit hur mysigt som helst.  Just nu känns det dock som om jag sitter kvar i båten och den gungar runt, lite läskigt faktist.

Kameran var som sagt med, så några bra bilder fick jag väl förhoppningsvis så jag kan få igång bloggen lite mera, just nu märks det att jag tagit lite semester ifrån den då besökar antalet gått ner från ca 40 till 10 stycken per dag. Men det ska vi väl ta och fixa i alla fall, om inte annat så kommer den igång sen när jag kommer hem till sthlm igen runt den 17e =)
2008-07-30 @ 12:09:43 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Båtresa

Efter att ha varit hemma i lite mer än 24 timmar så ska jag iväg igen, dock utan Daniel, denna gång ska jag ut med Elin med hennes familjs båt tills på onsdag. Daniel jobbar tyvärr så han får stanna hemma, ska bli skönt att komma ut på sjön, ska sola massor och för hoppningsvis bli lite brunar =)

Hörs på onsdag igen.
2008-07-28 @ 19:21:44 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Förrstår ni hur skönt det var att sova i en vanlig säng i natt? Efter att ha sovit i tält hela helgen utan ligg underlag så var sängen ett himmelrike.

Skara sommarland var i alla fall jätte skoj, har två kompisar som varit där innan och de sa att det var tråkigt, men jag tyckte det var skoj, brun och röd har jag blivit också men det ät sånt man får ta. Orkar inte skriva ner hela resan men skulle kunna skriva ner lite "stödord" om hur resan var...

Varmt . kallt . Ryggont . Mc Donalds . Ica . Magont . må illa . Bi stungen . bada . Niks päron cider . Sjuk . Tåg åkande . Väntande . Ner rivet tält . äcklig pasta . Jobbig resa hem . Grillning .  Daniels stjärna . Tidiga morgonar . våg maskin . matt race . propeller keps . migrän .
2008-07-28 @ 12:21:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


stress stress stress

Tänka sig, v har fortfarande inte kommit iväg än, Daniel kommer precis in genom dörren... blev ett litet avbrott, Daniel är ännu mera stressad än mig och hoppade nyss in i duschen, vi måste vara på nisse om ca en timma, som tur är så får vi bil skjus, men nu måste jag göra annat. Pusshej
2008-07-25 @ 16:57:41 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


I Göteborg

Igår skulle jag ju grilla och bada, visst badade jag, sen stack jag till mormor en stund för att få kött att grilla plus att lillebror var där med mamma och Jocke, så när vi skulle åka hem runt sex på kvällen så fick jag ett sms av Gabriella som jag skulle grilla hos att det blivit inställt eftersom det bara var jag och Sofia som kunde komma. Så jag stack hem istället.

På vägen hem så kom jag att tänka på att mitt underhållstöd kommer ju in imorgon (alltså idag). Alltså kunde jag ju då åka med till Skara i alla fall med Daniel och hans kompisar, så jag berättade det för Daniel och han blev glad och sa att jag skulle följa med, kollar lite snabbt på sas och såg att det fanns ett plan som gick redan 21,15 (klockan var nu ca18.30) så skojade och sa att jag kunde komma redan samma kväll, så jag började packa lite lätt och helt plötsligt med allt seriöst. Men när Daniel sen skulle bokia min biljett så råkade han ta fel flyg, så han bokade flyget som gick 20.05 och klockan var ca 19.00 vid denna tid, som tur var så va de mesta ner packat redan och pappa fick köra snabbt upp till Arlanda. Som tur var hann jag och nu sitter jag här i Kungälv. Dock så tog jag inte med mig min dator vilket betyder att jag inte alls vet hur mycket bloggen kommer hålls igång under dessa 2-3 veckor jag kommer vara kvar här. Självklart är kameran med, men vet inte hur mycket fotorundor det blir. Ska försöka i alla fall.

Kan i alla fall säga så mycket som att bloggen kommer ligga nere nu i helgen eftersom vi drar till Skara om ett par timmar och ska vara där över helgen, kameran antagligen inte tas med dit eftersom vi ska campa och jag vill helst inte lämna kameran i tältet när vi är iväg....

Kanske bloggar något innan vi drar iväg, annars så hörs vi på söndag eller måndag =)
2008-07-25 @ 09:05:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


bada och grilla

Idag gott folk kommer det nästan inte bli någon bloggning alls. Ska nämligen åka buss till sjudargårds badet om 20 minuter och vara där ett tag med min låg-mellan-och högstadie vän Gabriella. Ska bli trevligt, sedan på kvällen ska några kompisar hem till henne och grilla =) Det låter som en mysig dag, dock kommer inte kameran följa med då jag inte vågar lämna den ensam på stranden när vi är cch badar. Så ni vet, men ska försöka blogga mellan badandet och grillningen


Gabriella
2008-07-24 @ 12:26:25 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förstora-upp-och-använda-som-tavla material?

Vilken av dessa bilder skulle du vilja ha uppe på din vägg?
Jag ska nämligen förstora upp 2-3 stycken och ha på min vägg, men vet inte vilka bilder.
Vilka tycker du?

1.
2.
3.
4.
5.
6.
2008-07-23 @ 16:44:32 Permalink Vilken är din favorit? Kommentarer (5) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Ros


Åsikter? Bra och dåliga?
2008-07-23 @ 13:32:11 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (3) Trackbacks ()


Onsdag

Idag skinner solen som aldrig förr och de sägs bli ca 30 grader, och jaha, vad ska jag göra då? Först och främst så är alla kompisar antingen på semester eller så jobbar dem, kul liksom. Kanske går över till mamma senare då och myser lite med lillebror, men det är ju ut man vill. Men men.....

Förresten så saknar jag Göteborg en himla massa...
2008-07-23 @ 13:18:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snäll kompis

Eftersom jag är en sådan snäll kompis så lägger jag upp lite reklam här för min klasskompis små videosar han gör på youtube, de handlar egentligen om fotboll och passar inte alls in i min blogg, men som sagt snäll kompis som jag är så kommer en av filmerna ut här på min blogg.

Min klasskompis Robin har också en egen sport blogg, kolla in hans blogg här (länk)
2008-07-23 @ 00:27:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Röda löv på sommarn

2008-07-22 @ 21:10:04 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: fjäril ur fokus


Fjärilen var egentligen menad att vara fokuserad men nu blev det stenarna till höger istället, men bilden blev bra ändå, enligt mig i alla fall, vad tycker ni?
2008-07-22 @ 19:19:22 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


små försök till att bli en bra fotograf: Blomma

2008-07-22 @ 18:18:47 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Växt mot himmlen


Åsikter är som vanligt mer än välkommna =)
(mera bilder kommer ut strax)
2008-07-22 @ 16:15:56 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (2) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: massor med nya bilder

Nu gott folk har jag massa nya bilder, hoppas den blir bra också bara, tog ca 50 stycken nyss när jag var ute med Madde på centrum när hon skulle göra några ärenden där, god vad jag springer där med mina vänner som uträttar sina ärenden, snart är det väl min tur också. Men i alla fall, nu ska jag gå igenom bilderna och se om jag fick några bra.

Hörs snart igen =)
2008-07-22 @ 15:11:51 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bättre bild på håret

2008-07-22 @ 13:06:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag

Nu har jag äntligen vaknat till, för igår när jag sa att jag skulle sova så sov jag inte alls, jag satt och smörjde in naglarna i nagelolja och läsa min bok skumtimmen, en otroligt bra bok, ville läsa massor igår, men var så himla trött att jag fick sluta mitt i ett kapitel, för mina ögon åkte ihop hela tiden och jag kunde inte koncentrera mig någonstans. Men nu på morgonen har jag läst några kapitel till så det går framåt. 

Idag händer det nog ingenting, ska väl underhålla bloggen lite bättre än vad jag gjort de senaste dagarna och försöka vänja mig med den blonda färgen jag har i håret, trodde inte alls det skulle bli så ljust som det blev, men det blev fint ändå. Fick förresten en kommentar av Sten (min pojkväns kompis) att nu passade hårfärgen IQn i alla fall. Lagom snällt så där.
Ska förresten ta en ny bättre bild idag på håret, gårdagens bild var  håret blött och hade riktigt dåligt ljus. Så det ska fixas. Funderar på att dra med mig Sandra och hennes kusin ut och gå kyrkorundan, behöver lite nya bilder så det skulle vara bra att få det gjort, plus att det är roligare om man är flera än bara jag själv.

Hörs senare 
2008-07-22 @ 12:38:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sova

Nu var det då dags för mig att sova igen då. Imorgon har jag en bild vad jag vet nu som kommer läggas ut, sen funderar jag på att lägga ut några bilder och höra med er vilken ni tycker är snyggast, så kan ni få hjälpa mig lite med vilka jag ska förstora upp och hänga på väggen.  Mera kommer det säkert hända men just nu är jag så trött så måste sova. Men vi hörs senare idag gott folk =)
2008-07-22 @ 01:11:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


små försök till att bli en bra fotograf: Blomma


En blomma som jag fotograferade nere vid Kungälv pizzeria, tyckte den var mycket vacker
Som vanligt, säg gärna vad ni tycker =)
2008-07-22 @ 00:16:37 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Resultatet


Resultatet ser lite orange aktigt ut på bilden, men inte alls så i verkligheten, det är mera åt de blonda hållet, hade dåligt ljus. Men skillnad blev det i alla fall, och no surprise men min pojkvän Daniel hatar det. Haha

Juste! Tack Malin för tipset om extrafilm.se dock hade dem inte den storleken jag ville ha och storleken mindre eller större gick på över 200 kr.. Men tack ändå =) ( Anledningen till att jag svarar på hennes kommentar här är för att hon inte har någon blogg jag kan svara på)
2008-07-21 @ 23:50:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hemma igen

Sådär ja, nu är jag hemma igen efter att ha slingat mitt hår och färgat Maddes hår ljusare fast det var nog mest utväxten som försvann på henne. Fick dock ingen bild på henne så ni får tyvärr inte se henne heller, men bild på mig kommer strax ska bara fixa och trixa lite i photoshop =)
2008-07-21 @ 23:27:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


slingning

Skriver ett snabbt litet inlägg här nu då. Ska ge mig iväg mot Maddes Daniels lägenhet, madde ska slinga mitt hår och jag ska färga eller slinga hennes. Det behövs vi båda har utväxter så det skriker om det. Före och efter bilder kommer förhoppningsvis senare ikväll när vi är klara =) Hörs senare, då ska jag även svara på kommentarerna jag fått =)
2008-07-21 @ 18:48:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


små försök att bli en bra fotograf: förstorningar

När jag var nere med Kajsa på centrum så passade jag på att gå in på den lilla butiken foto center och skulle höra hur mycket ett 50 mm canon objektiv och hur mycket en förstoring på 40 x 50 cm. Objektivet hade dem inte ens så det var bara att glömma, men förstoringar kunde de dock göra, men en förstoring på 40 x 50 cm skulle kosta mig 170 kr, och jag vill göra minst tre stycken, och bara ramarna kostar 120 kr som jag vill också. Som Kajsa sa " du får skaffa dig en billigare hobby". Men på Japan Photo i Göteborg kostar en 40 x 50 cm förstoring 150 kr, det är ändå 20 kronor mindre och på tre bilder blir det 60 kr så det blir rätt mycket sen i slutändan i alla fall.  Men men, det löser sig väl. Mina förstoringar ska jag i alla fall ha och dem ska pryda min vägg.
Kom på det också, att det är nog en perfekt present att ge bort till någon äldre, än tavla med förstorad bild som jag själv tagit. Personligt och bra =)

2008-07-21 @ 15:09:28 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (4) Trackbacks ()


Jacka i höst

Just nu är jag ute efter den perfekta mysiga höst jackan och jag tror jag har hittat den.

Vad tycker ni ?
2008-07-21 @ 15:02:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (6) Trackbacks ()


Bästa vän

Jag fick ett sms nyss från min bästa vän Kajsa som sa att hon ville att jag skulle komma ner till centrum om 20 minuter, för att hon skulle göra några ärenden och jag bor ju ändå 5 minuter där ifrån. Mitt hår är dock äckligt och känns mest för att somna om igen och sedan gå och ta en lång dusch, men vad gör man inte för bästa vännen?


Jag & bästa vännen skolavslutningen 08
2008-07-21 @ 12:02:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Vatten


Ska säga er att vattnet var riktigt svårt att fota.
Säg gärna vad ni tycker om bilderna som finns i min blogg.
2008-07-20 @ 18:51:01 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


Söndag

Daniel åkte som sagt vid halv tre idag och efter det åkte jag till mormor och var där en stund, därför har det inte blivit någon bloggning tidigare idag. Snart ska jag nog träffa Madde, har inte sätt henna på tre veckor så det ska bli roligt att höra vad hon och hennes Daniel gjorde i Cypen.

Besöks siffrorna går uppåt ska jag säga er, bloggen har inte varit i gång många dagar men ändå har jag redan i dag haft ca 30 unika besökare, så det är nice =) Hoppas antalet fortsätter att öka, roligare om flera läser ju =D

2008-07-20 @ 18:47:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina småförsök till att bli en bra fotograf, nu på bloggkoll.se

2008-07-20 @ 00:29:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


små försök till att bli en bra fotograf: Stor objektivet del II

Tänka sig att jag fick en bra bild, den nedanför alltså. Eller ja, det var väl Daniel som tog den, men det var min kamera och mitt objekiv, så satte mitt namn på copyrighten. Bilden under den lyckade bilden tog dock jag, väldigt skakig bild men gillar att himlen blev så ljus, även fast jag bara använt den inbyggda blixten. Tänka sig. Vad tycker ni?

2008-07-19 @ 23:57:17 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (2) Trackbacks ()


små försök till att bli en fotograf: stora objektivet

Daniel var nyss ute och rökte på balkongen, jag följde med och tyckte att månen var häftig, sa till Daniel "nu skulle man haft ett teleskop objektiv" Och visst så har ju jag det =D Fick ett gratis av Jan (Daniels farbror) Fick ett 400 mm objektiv för att det var lite fel på det, men det funkar i alla fall på vissa inställningar, dock är det tugnt så det är rätt svårt att fota med, får skaffa mig ett stativ, men ska kolla på bildera vi nyss tog, vi slogs nämligen om kameran vem som skulle få fota och så. Om vi fick någon bra bild så kommer den eller dem upp snart här på bloggen

2008-07-19 @ 23:43:22 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


små försök till att bli en fotograf: Sockerärtorplanta

2008-07-19 @ 23:21:51 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


små försök till att bli en fotograf: Tomatplanta

2008-07-19 @ 22:14:36 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag

Vi kom inte hem igår förens vid två tiden på natten, och tro mig då var jag väldigt trött, efter 7 timmars arbete och sen direkt efter till en kompis och hade det trevligt. Vi åt pizza, drack läsk (absolut ingen alkohol!) och spelade massa roliga spel. Jag och Daniel vann musik spelet så vi var glada, tog till och med en seger bild, seger bilden är alltså bilden här under.

Idag var min stora lillebror hos mamma för att fira sin födelsedag, så jag och Daniel stack dit när vi gått upp, det var trevligt men mycket rörigt. Av mig fick han en bok som heter Vargbröder, tror den är bra, många som kommit och frågat efter den på bokia så den funkar nog. Efter lite fixa och middag där så stack jag och Daniel hem igen, vi har inte gjort så mycket mera idag heller. Mest tagit det lugnt och myst massor.

Imorgon kommer Daniel flyga hem helt själv. Han har endast flygit en gång tidigare med mig så detta blir andra gången han flyger, och denna gång är han helt själv. Haha han var hur rädd som helst när vi flög ner till göteborg förra vintern så får se om han överlever att flyga själv nu då. Jag är så elak. Men men, han åker vid 14.30 tror jag. Efter jag lämnat honom så ska jag nog möta upp Madde och träffa henne lite, hon har nämligen varit i Cypen i två veckor så det ska bli trevligt att ses igen.

Nej, nu ska jag gå igenom bilderna jag tagit de senaste dagarna och så. Kanske dyker upp någon natur bild senare ikväll

2008-07-19 @ 22:02:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jobba jobba jobba

Så var man vaken igen då för ännu en dag på bokia.  Jobbar 12-19 idag men direkt efter jobbet ska jag till Maria (en klasskompis) som fyller 18 idag och fira henne med lite gott. Ska bli mys, men det kommer nog alltså inte bli något mera inlägg idag, om det inte blir sent ikväll när jag kommer hem igen, men vi får helt enkelt se.

Vi hörs!
2008-07-18 @ 10:33:43 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Kom hem från jobbet för ett tag sedan, man är så där lagom trött i benen och så vidare efter ett 8 timmars pass. Det dåliga med min pojkvän är dock att han vägrar laga mat nu. När jag är hemma hos honom och inte maten står på bordet när han kommer hem från jobbet blire ett himla liv på honom, men han själv kan inte laga mat till mig. Hans förklaring är att hans jobb är mycket jobbigare än mitt. Men han har ingen aning om vad mitt jobb går ut på så han kan inte veta det faktist.


En rätt ful ibld på mig och mi love från mi loves student fest 3/6 2008
2008-07-17 @ 19:16:55 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Första dagen på jobbet

Det är inte varje dag jag är uppe vid 8 på ett sommarlov ska jag säga er, men idag ska jag iväg och jobba på bokia i Kista för första gången, ska se om jag kommer ihåg kassan dock efter min praktik på bokia i Kungälv, men det ska nog gå bra, en liten snabb genomgång sen kan jag nog allt igen, Jag ska gå om 20 mnuter ungefär, jag är lite nervös eftersom min chef inte ens är där utan på semester, så har inte träffat någon av de andra med arbetarna. Men det går nog bra=)

Men nu hinner jag inte skriva mera, måste fixa det sista, hörs ikväll så får ni veta hur det gick.

2008-07-17 @ 08:42:39 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jobba imorgon

Imorse när jag vaknade hade jag ett missat samtal och personen som hade ringt hade lämnat mig ett meddelande på telefon svararen. Jag hade inga pengar på mobilen och blev väldigt irreterad över detta, jag kände inte igen nummret och det är inte ofta någon lämnar ett meddelande på telefon svararen så jag antog att det var viktigt, som tur var lurade jag ner Daniel till slut till Centrum för att köpa kontantkort till mobilen och lyssnade sedan av meddelandet och se vem det var och vad personen ville. Det visade sig att det var Caroline, butiks chefen för Bokia i Kista, det är nämligen så att jag ska praktisera där torsdag - fredag varje vecka nu i trean och när jag var där på intervju om praktiken så sa hon också att hon kanske skulle ringa mig någon gång under sommarn om det behövdes hjälp.

Nu var det så att de behövde hjälp men inte för en positiv sak, många av er har säkert hört talas om olyckan i Kista, där en bro rasade och folk dog? I alla fall så blev några av dem som jobbar på bokia i kista ögonvittnen till detta och mår nu dåligt och är inne i någon slags chock och är inte riktigt sig själva. Därför ville Caroline dra in massa extra personal och därför hade hon ringt. Jag blev genast glad och vi bestämmde att imorgon klockan 10 ska jag befinna mig i Kista galleria för att jobba, hur länge och hur många dagar har jag ingen aning om. Men pengar får jag i alla fall för det.
Betyder det att jag snart kan köpa min kamera väska och mitt objektiv jag suktat efter ett bra tag?

Ikväll blir det alltså tidig säng gång då jag behöver gå upp vid 8 imorgon bitti, jag som ville sitta uppe hela natten och sova riktigt länge imorgon... Men pengar är alltid bra och ha också =D

2008-07-16 @ 21:35:17 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Om mig

Jag ogillar starkt detta med att skriva det första inlägget i en blogg, man vet aldrig vad man ska skriva. Hur ska man börja? Det gamla vanliga? "Hej jag heter Desiree Wedberg, bor i en förort till Stockholm, även kallad Märsta, jag har en pojkvän som jag varit tillsammans med i snart 2½ år, bor med min pappa och lilla råtta Urban och på fritiden umgås jag med vänner samt går i skolan och självklart försöker jag ta så mycket kort som möjligt med systemkameran Canon Eos 350D." Hur tråkigt låter inte detta. Samma gamla texter som alla skriver, men nu får det vara så, dock kan jag utvecka det hela lite mera...

Jag bor som sagt i Märsta som ligger 3,7 mil norr om Stockholm. Jag bor med min pappa i centrala Märsta men mamma bor inte alls långt ifrån. Jag har 3 syskon, men räknar bara med 2, jag har nämligen inte så bra kontakt med min syster. Men i alla fall, min mista lillebror heter Conrad och är snart 1 år, en söt liten sak som kommer dyka upp en hel del här i bloggen skulle jag väl kunna tro. Min andra bror heter Tommie och är 15 år, han bor borta i någon köping. Han bor där borta för att han har ett handikap, också kallat ADHD.
Min pojkvän Daniel är 19 år och bor faktist ända borta i Göteborg, ja tänka sig, jag har ett distansförhållande, sånna som aldrig håller som folk säger. Men tänka sig att vårat har gjort det i 2½ år och mer kommer det säkerligen bli. 
Jag ska snart börja mitt tredje år på gymnasiet och går Handels- och- administrations programmet och trivs bra där.
På fritiden umgås jag med vänner och med min älskade Canon Eos 350D som jag köpte i April detta år, det är inte dirket någon proffsig kamera men den duger alldeles utmärkt för mig som vill börja lära mig systemkameror. De jag fotar mest är natur, har försökt mig på människor men gillar inte alls de bilderna, så håller mig till natur, och som ni ser på min header där uppe så lyckas jag väl ganska bra?
Lite övrigt då, som ni kanske kommer märka ibland så har jag dyslexi vilket gör att jag har svårt att stava vissa ord. Jag ska försöka kontroll läsa så gott jag kan för att detta inte ska bli något problem för er och eran läsning.

2008-07-16 @ 14:59:55 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0