Små försök till att bli en bra fotograf: höst


Fotograf: Jag
På bilden: massa höstlöv

Denna vill jag ha uppförstorad på min vägg!
2008-09-29 @ 21:49:39 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (5) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Copycat


Fotograf: Kajsa
På bilden: Bänk och massa höstlöv

Av den övre bilden fick jag insperation av och ville fota något likande, det är alltså min bästa vän som tagit denna bilden och jag fullständigt älskar den!


Fotograf: Jag
På bilen: En bänk med massa höstlöv

Och detta är en av bilderna som jag fick fram =)
2008-09-29 @ 19:56:28 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (2) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Svamp


Fotograf:
På bild: Svampar


Denna gillar jag starkt, tog den igår bakom mormors hus =)

Lite senare idag kommer det fina höst bilder ... Jag lekte nämligen copycat...
2008-09-29 @ 19:09:59 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lite bättre bild på håret


Fotograf: Daniel
På bilden: Jag

Inte så snygg bild kanske men de bjuder jag på antar jag ...:P
2008-09-28 @ 21:43:31 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Lila blomma


Fotograf; Jag
2008-09-28 @ 21:39:06 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hos mormor

Jag, Daniel och pappa var hos mormor idag för min bror var där och hälsa på. Jag tog med mig kameran eftersom det var en evighet sedan jag la ut några bilder här och kameran har inte använts till så mycket annat heller än att ta vanliga bilder på andra saker än naturen...Men idag tog jag 34 bilder i parken vid mormor. Men jag lyckades bara nli nöjd med två tre av dem.. Så det suger ju. Ska snart lägga upp en av de på bloggen så ni får se.

Förresten så tvingade jag Daniel äta massa köttbullar hos mormor idag. Mormor tyckte att han skulle äta upp dem så de tog slut, så jag öste på hans tallrik, och han åt också, men han blev väldigt mätt.
2008-09-28 @ 21:35:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Håret


Efter den röda toningen

Efter den bruna hår färgen =)
(hade bara dessa dåliga bilder, förhoppningsvis kommer det snart bättre =)

2008-09-25 @ 20:35:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Röd hårig

Jag färgade håret igår, nu är det röd/brunt. Jag är jätte nöjd och jag får till och med höra från kunderna att det är riktigt snyggt och frågar vilket märke och hur jag gjorde det och om jag verkligen inte gjorde det hos frissan =P haha jag känner mig stolt. För jag gjorde det helt själv också, ingen hjälpte till och det var riktigt lätt.. kanske för att jag har så kort hår nu, skulle nog vara svårare med mitt långa hår jag hade innan sommarn.

Visar bilder när jag kommer hem från praktiken ikväll vid 19
2008-09-25 @ 12:16:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tandis

Jag ska säga er att det suger att gå till tandläkarn åtta på morgonen när man inte börjar skolan förräns 10.45, för nu sitter jag här och väntar på att få gå, vilket kommer vara om ca 45 minuter så det är inte så farligt, men ändå!

Just nu sitter jag och skriver på lite skolarbeten som ska vara inlämmnade idag. Kommer nog inte bli klar med praktik redovisningen men religionen blir nog klar i alla fall =)
2008-09-24 @ 08:53:10 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


praktiken

JAG  VILL GÅ HEM!
HAR JU NÄSTAN INGA KUNDER...!
2008-09-19 @ 16:43:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Igår...

... ändrades min värld.....

Mer vill jag inte säga....
2008-09-19 @ 11:12:44 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


praktiken

Står på bokia just nu och har ca 40 minuter kvar tills jag slutar, anledningen till att det knappt blir något bloggande nu för tiden är för att Daniel är hos mig just nu och kommer stanna någon vecka/veckor.
Ska väl hitta på annat nu så tiden går lite fortare så jag får sluta =)
2008-09-18 @ 17:24:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


lite för mycket av det goda?

Min kära vän Kajsa la nyss upp denna bild på Facebook och jag har inget som helst minne av denna bild, fick reda på att den tagits samma dag som vi drog på Toxic och att det var hemma hos madde, alltså innan krogen. Men jag kommer ändå inte ihåg att bilden togs. Har inte ett ända litet minne av det, därför skyller jag på att jag drack lite för mycket vin där hemma, men det var ju så gott, inget kan slå mitt smultron vin med fruktsoda <3

Men bilden är ju rätt söt ändå, haha även fast ingen av oss var speciellt nyktra....
2008-09-14 @ 21:38:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Glest med bilder

Som ni själva har märkt blir det bara dåligare och dåligare med bilder, detta beror på att skolan har börjat och jag har inte alls lika mycket tid att hålla på med min stora intersse, vilket faktist är synd, men det är faktist så att skolan går före, och nu när jag skaffat mig träningskort på SATS också så går mycke tid åt det. Men jag ska försöka komma ut i helgen och ta några nya bilder.

Just nu är jag trött och kom för inte alls länge sedan hem från träning på SATS uppe på Arlanda. Är sjukt trött som sagt, så det känns nästan som om jag ska borsta tänderna och släcka ner och läsa ut min bok som jag faktist bara ha ca 30 sidor kvar i.. Sen blir det på nästa på direkten =)
2008-09-12 @ 23:12:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


praktiken

står just nu på praktiken, helt dött är det, har ont i fötterna och bröst muskeln efter gårdagens träning... Så det suger, det är bara 1 timma och 20 minuter kvar av passet vilket faktist känns bra, ikväll händer det nog inget, kanske ska träna igen med madde, vi får se....

Ska väl jobba vidare och vänta på kunder nu som behöver min hjälp
2008-09-12 @ 16:38:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommer han, eller inte?

Igår kväll eller ja, i natt så bestämde sig min pojkvän att han skulle lägga bud på ett tåg hit på tradera, han vann biljetten för typ 10 kr, men han var inte riktigt säker på om han skulle  åka hit eller inte. Jag som var tvungen att sova sa åt honom att smsa mig vid 5 idag bitti (tåget skulle gå sex i morse) då hans resa skulle börja, jag har fortfarande inte fått något sms och jag har smsat honom några gånger utan något svar. Ska jag ta detta som om han inte kommer? Eller djävlas han bara med mig när han vet att jag vill ha saker planerade och får panik om det inte blir som planerat?

Den största anledningen till att jag måste veta är att jag i så fall ska möta honom i Helenelund så han kan få mina nycklar så han kommer in, eftersom jag måste vara på praktiken kl 10.

Jag kan inte heller ringa honom då mina pengar tog slut på mobilen i förrgår.. Får väl tanka på den när jag drar mot praktiken eller nått...

Jag vill ju ha min älsk här =(

Update: Han låg och sov imorse, alltså kommer han inte.. =(
2008-09-11 @ 08:11:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Börja träna?

Idag ska jag iväg och provträna på Sats med Madde, hon har medlems kort där, men hade fått tag i någon lapp på sin praktik så jag kunde testa en gång, så det ska vi göra idag, 19.30 tror jag aerobicsen började, eller om det var 18,30. Hur som helst så har de erbjudande nu att det kostar 355 kr per månad och man slipper start avgiften, frågan är ju om det är värt det, kanske ska fråga dem där nere om man har någon bindningstid eller nått, det jobbiga blir ju när jag måste ha pengar till göteborg när jag åker ner dit.. Så det suger ju, men vi får helt enkelt se =) Ska bli skoj att träna idag i alla fall =)
2008-09-09 @ 16:40:05 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Framtiden?

Jag sitter och pratar med Sandra på msn om framtiden, snart är det ju faktist dags att flytta hemifrån och skaffa jobb..
Vi tar studenten om exakt 269 dagar, alltså den 5 juni (alla är välkommna att ge mig presenter då, haha) och jag har sedan länge planerat att flytta iväg till Göteborg under nästa sommar med Daniel i någon mysig lägenhet. Men vad ska vi äta på då? eller sitta på? eller titta på? Hur ska vi få ihop till allt vi behöver när man bor själva utan föräldrar. Självklart kommer jag skaffa jobb när jag kommer ner, men det får nog bli att skippa de vanliga julklappsönskningarna i år samt födelsedagspresenterna och kanske till och med studentpresenterna, de kanske borde ersättas med tallrikar och bestik? Vore faktist behövligt, kanske kan önska mig lite både och, lite roliga saker och lite behövliga saker. Har hittat tallrikar på IKEA som jag vet både jag och Daniel vill ha, svarta och fyrkantiga så klart, 40 kr styck både djupa och flata, vilket skulle vara perfekt för oss. Sen finns det ju sånna startboxar med stekpannor och grytor, sånna vore också bra.
Sen så vill jag ha massa olika glas till allt möjligt, flera fina och stora vinglas, cocktailglas och självklart vanliga dricksglas man kan ha till middagen....

Det svåra blir dock sen när de gäller de dyrare sakerna, det är ju inte direkt så att vi kan önska oss en soffa för 12.000 (ja den vi vill ha kostar så mycket, och ja vi har redan kollat inredning till våran oköpta lägenhet på IKEA) eller massa pengar till en TV. Inte för att någon använder tvn speciellt mycket eftersom vi är två dator nördar ist men ändå, kan vara en social sak bara att ha framme. Sen alla andra möbler, säng är ju inte lika viktigt, även fast vi båda vill ha en dubbel säng så kan vi faktist klara oss på en 120 cm säng tills vi får bättre ekonomi. Sen har vi självklart vissa möbler redan, som min svarta bokhylla och Daniels vita bokhylla, Daniels bruna garderob (om han ens ska ha kvar den nu)

Ja herregud, nu får jag lugna ner mig, det är trots allt ca ett år kvar, för som Sandra också sa så kan jag ju bo hemma under sommarn och jobba massor så jag får pengar till möbler och liknade, det första jag ska köpa är soffan! Nej nu ska jag nog ta och sova, men först ska jag ringa Daniel och berätta om mina planer

Sen kanske jag ska lägga till att det kanske inte alls går så här lätt att flytta över till Göteborg, eftersom Daniels familj nu kommer flytta ner till Skåne och svika Göteborg,  men vi får helt enkelt se =)
2008-09-08 @ 22:04:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vilken är din favorit?


Ni har sett dem båda förr, men vilken är din favorit?
2008-09-08 @ 20:11:48 Permalink Vilken är din favorit? Kommentarer (1) Trackbacks ()


"Reklamfilm"


Det är inte alla som har en klasskompis som gör "reklamfilmer" åt en, men det har jag... Har redan haft 16 tittare och den kom upp i natt =P Inte alls illa
2008-09-08 @ 17:17:41 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (2) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Daniel


Fotograf: Jag
Modell offer: Daniel på liseberg
2008-09-07 @ 22:56:55 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


ombyggnad?

Jag vill göra om min blogg igen, men för att få den som jag vill så behöver jag en bra bild på mig, men några sånna finns inte, ser alltid så stel ut och trivs inte alls lika bra framför kameran som bakom. Så vi har alltså ett problem... suck....
Får väl ta med Daniel ut någon gång, så får han fota, kanske känner mig någelunda säker med honom i alla fall...
2008-09-07 @ 20:48:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Suck

Bara för att jag tänkte blogga och lägga ut en "vilken är din favorit?" så funkar det inte att lägga upp bilder på blogg.se...
Så det suger ju...
2008-09-07 @ 20:40:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk?

Idag var jag nästan nära på att gå hem efter lunchen på praktiken. Snorar och mig. Inte alls trevligt, plus att jag fryser hela tiden. Men som ni kanske förstår så var jag kvar till sex i alla fall, direkt efter jag kommit till Märsta med tåget så hämtade pappa mig och vi åkte och handlade på Maxi. Så nu är jag äntligen hemma (har väl varit det en timma) och sitter här med snor i hela huvudet och massa mys kläder. Ikväll väntar pop corn, läsk och film...

Kan inte min pojkvän komma och ta hand om mig ?

2008-09-05 @ 20:45:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min bästa vän, Kajsa

Jag satt här nyss vid datorn och kollade scrubs, helt plötsligt säger Sandra att Kajsa är med i tidningen, alltså våran lokaltidning Sigtuna byggden. Jag blev jätte glad och sprang och hämtade den, ja visst, min bästa vän fanns med på sida 35, det är nämligen så att för någon vecka sedan tävlade hon i DM borta i uppsala, självklart vann hon på 400 m. (hon springer alltså 400 m i friidrott)
Stolt som jag är också över min bästa vän så rev jag ut artikeln, så den ligger här nu på mitt skrivbord =D

Som sagt, om fyra år är det OS i London som gäller =) Och jag ska med :D


Kajsa
2008-09-03 @ 20:22:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 September

Så där gott folk, nu sitter jag i skolan och har UF lektion. Vi har kommit på en bra produkt som vi ska försöka genomföra med tiden. Så snart kommer det bli massa reklam för produkten här i bloggen, Kajsa, min bästa vän har redan sagt att hon kan tänka sig köpa mobilen. Låter ju nice.
Vill inte säga riktigt vad det är men det handlar om sport typ, alltså den är sport inriktad. Ni får se om några veckor när vi har producerat produkten =) Men ska väl hitta på något annat nu medans jag väntar på att Madde ska bli klar med logg boken =)
2008-09-02 @ 15:25:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ny kategori

Nu gott folk finns en ny kategori uppe som heter "Vilken är din favorit?" och där hittar ni alltså de röstningarna jag har ibland bland mina bilder =)
2008-09-02 @ 07:41:13 Permalink Vilken är din favorit? Kommentarer (1) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: Stenar x 3
Vilken är din favorit?
2008-09-02 @ 07:37:39 Permalink Vilken är din favorit? Kommentarer (1) Trackbacks ()


Små försök till att bli en bra fotograf: blomma x2

Det var ett bra tag sedan jag la ut mina bilder här på bloggen, istället har det blivit lite utav kläder och lite mera personligt kanske, men här kommer två bilder som egentligen är likadana bara att jag lekt i Photoshop med den :P


Orginalet
Fotograf: Jag

Lekt i Photoshop med
Fotograf: Jag

2008-09-01 @ 22:16:43 Permalink Vilken är din favorit? Kommentarer (2) Trackbacks ()


Höst 08


Love love love!

2008-09-01 @ 19:03:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bloggkoll!

Följ min blogg med bloggkoll
2008-09-01 @ 18:41:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gojane

En utav mina gamla favorit bloggare Kelly har beställt dessa skor, behöver jag säga annat än att jag är avundsjuk? Älskar dem!Update: Nu har jag fått för mig att jag vill ha svarta spets legging också, bloggar är farliga..!2008-09-01 @ 17:04:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fråga Olle inspelning

Efter skolan idag ska jag, Sandra och Sara på inspelningen av Fråga Olle igen, vi var där i våras också, och det var roligt så vi ville gå igen. Vi får hoppas bara att vi hinner. Slutar vid 16.00 och insläppet är klockan 17.00. och det tar ju ett tag från skolan in till Stockholm, men tidsoptimist som jag är så ska det väl funka! =D
Kameran är med, så kommer antagligen få några fina bilder =)

2008-09-01 @ 13:56:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0