Får äntligen berätta!

Nu är jag tillbaka i bloggen igen, anledningen till att jag inte skrivit så mycket på senaste tiden är för att det ända jag har velat skriva om är om just en grej som jag absolut inte fick berätta! Fick veta detta i måndags och allt har varit hemligt tills ikväll...

Det är nämligen som så att för två tisdagar sedan kom det två tanter eller vad man nu ska kalla dem och intervjuade min UF grupp (jag var fast i göteborg och inte kunde närvara). Anledningen till detta var att UVP (upplands väsby promotion) har en utmärkelse varje år som heter "Väsbys bästa UF företag" .
Tydligen gick det väldigt bra för mitt företag eftersom jag i måndags då fick ett samtal från Nilla som jobbar på UVP som berättade att vi då hade vunnit, och att på ondag (alltså idag) skulle det hållas en stor middag där det skulle vara prisutdelning och lite sådant. Jag ringde genast runt till alla i företaget och alla blev glada och ville komma.
Sedan dess har det varit hemlighets makerii vårat företag. Vi har köpt klänningar i hemlighet, men självklart visste de närmsta om det, som till exempel Daniel, Pappa och mormor. Det är i alla fall super kul att vi vann! och lagret som vi har kvar och som vi aldrig trodde skulle bli av med har redan tagit slut och nya sulor måste nu tillverkas. UNDERBART!

Tänke nu avsluta med juryns motivering
"De såg inte bara problemet utan också möjligheten. Vi har alla upplevt samma problem. Fötterna blir lätt varma och illaluktande i skor. Problemet blev en strålande affärsidé för UF-företaget Happy Feet. Med energi,glöd och målinriktat arbete har ungdomarna tagit fram och tillverkat en produkt som tillfredställer ett väl definerat behov. Genom att hitta och kombinera olika material har de använt sin kreativitet för att utveckla och testa fram en skosula så att fötterna varken blir våta eller illaluktande"

Det som hände under kvällen får jag skriva om imorgon eller nått... Orkar inte just nu, har varit på denna middag + mingel sedan 17 idag...
2009-04-29 @ 23:26:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skolan

Sitter i skolan ännu en gång, sitter på dreamweaver lektion, sjukt tråkigt.
Jag verkligen ogillar denna lektion. Sitter och pratar med Madde istället.
Man kanske skulle ta en liten rast? Frågar Madde nu
Madde svarar att hon är hungrig och vill köpa en macka i cafeterian, så nu ska vi göra det.

Pusshej!
2009-04-28 @ 09:48:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


40 dagar kvar!

Idag är det exakt 40 dagar kvar till studenten, snart är skolan slut. Och det känns både hemskt och skönt.
Men detta ska i alla fall "firas" med middag hemma hos mig och sedan corner som sagt. Det blir trevligt. Men nu måste jag vekligen börja städa här hemma, duscha och springa ner och handla. Gästerna kommer vid sex och då börjar vår mysiga middag med vin och grejer. Mys!

Hörs
2009-04-25 @ 14:38:25 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Idag på praktiken

Idag när jag stod och jobbade på hemtex fick jag ett sms av Elin, som undrade när jag tog studenten, jag svarade den 5 juni och undrade om hon skulle komma upp då lite på skoj, jag menar hon bor ändå i Göteborg. Men jo visst kommer hon upp tills dess, det gjorde mig super glad! =D Kommer bli kul att presentera henne för mina kompisar här uppe i Stockholm som hon säkert hört om flera gånger och mina vänner få veta vem den där Elin från Göteborg är.
Jag blev i alla fall super glad. Min bästa vän kommer ju dock inte (eftersom hon tar studenten samms dag, vilket suger) men jag får i alla fall ha Elin =D


Jag och Elin innan vår båtsemester i sommras. Underbart!
2009-04-23 @ 23:17:58 Permalink Student 09 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kursen

Hur var kursen igår då? Jodå, den var intressant och jag tycker att det är super bra att de har infört denna kurs ändå, både jag och pappa lärde oss nog en hel del av den, men dock var den jätte lång, tre timmar och man satt inte så bra under dessa timmar, men vi fick i alla fall två små raster.
Men nu är det i alla fall bara papper som ska skickas in, pengar som ska betalas och övningskörnings skylt som ska köpas!
Sen är jag ute på gatorna =D
2009-04-22 @ 09:37:38 Permalink Körkort Kommentarer (1) Trackbacks ()


Körkortet närmare

Idag ska jag och pappa på handledarkrus, så vi kan börja åka i trafiken lagligt så jag äntligen kan få ta mitt körkort och överhuvudtaget lära mig köra, dock kan jag det redan till en viss del, i alla fall när jag kommit igång, men det där med att släppa kopplingen och trycka ner gasen samtidigt är fortfarande lite klurigt...
2009-04-21 @ 16:29:27 Permalink Körkort Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ingen soppa och trerätters middag

På lördag åker pappa till min bror igen i Söderköping. Det betyder att jag är ensam hemma hela lördagen, men jag hatar att vara ensam, jag är sällskaps sjuk! Därför bestämmde jag mig för att bjuda in Madde,Sandra och Sara på middag, men tro mig, de är kräsna. Från Sara fick jag svaret "Ja visst, bara det inte blir soppa" Och Sandra kräver tre rätters.

Här har vi inte krav inte!
Men det blir säkert mysigt, det ryktas även om att det blir corner efter. Mys!
2009-04-21 @ 09:02:24 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Skolan

Sitter just nu i bibeloteket, vänter på Madde som sitter i studentkometé möte just nu med Alexandra i vår klass. Det har blivit väldigt mycket prat om just studenten idag, hur vi ska göra med alla pengar, om vi alla ska åka på kryssning i sommar för de pengarna som blir över, kommer det bli regn eller solsken? Vart ska vi ha champagne frukost...

Det börjar närma sig gott folk..
Juste, hittade inte en ända klänning igår som jag gillade
2009-04-20 @ 13:05:42 Permalink Student 09 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Studentklänning

Nu drar jag in med Madde till Stan för att leta studentklänning, det var egentligen menningen att jag skulle åkt igår med Kajsa, men hon har blivit sjuk, vilket suger. Så istället blir det idag med Madde, men det blir trevigt det också. Dock kommer det inte köpas någon klänning idag, utan vill bara kolla efter en så jag har det fixat i alla fall =)


Om 47 dagar byter vi plats, då är det jag som är så där lagom rund om fötterna, med alla band runt halsen och mössan på.
UNDERBART! =D
2009-04-19 @ 11:43:55 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kajsas skiva

Om ca två veckor har bästa vännen Kajsa sin skiva på Birger jarl i Uppsala, och jag tror nästan att jag raggat mer folk till hennes skiva än vad hon själv har:P Just nu verkar det som att det blir jag, Sara, Sandra, Anas, Sofie, Maria och Jenny :P Dock vill inte Jenny, men Maria skulle försöka övertala henne i helgen. Det blir nice =)


Bild från min klass skiva, Från vänster; Kajsa, jag, Robin och Maria
2009-04-16 @ 22:56:38 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Praktik

Jaha, då var det torsdag igen, veckorna går snabbt och vi är nu framme vid en praktik dag igen. För er som inte vet så praktiserar jag torsdag - fredag varje vecka under hela trean, just nu är jag på Hemtex (har fått hoppa runt lite, eftersom mitt första ställe lades ner, tråkigt nog) Och idag ska jag även få lära mig stänga, så jag kan det till i sommar då jag ska jobba.

Aja ska göra mig klar, om 25 minuter kommer fia och hämtar mig, hon ska låna en klänning och kör samtidigt ner mig till stationen, lyx.

Hörs
2009-04-16 @ 09:58:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


50 dagar!!

Gott folk, vi är nu nere på 50 dagar kvar till studenten, detta börjar bli läskigt.
Dessutom har jag inte skaffat mig en student klänning än heller.
Har små förslag, men ingen jag riktigt känner WOW! för.
I slutet av denna månad måste jag ha bestämmt mig och köpa/beställa en.
Någon som ska med till stan i helgen och leta?

Dessutom kom jag på nyss att jag önskar mig nagelförläning i student present.
Det vore grejer det!


50 dagar kvar!!
2009-04-15 @ 20:42:07 Permalink Student 09 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Italien

Min bästa vän Kajsa befinner sig just nu i Italien, hon har varit där sedan i torsdags och har tränings läger där nere just nu. Jag är grymt avundsjuk. Om det är något land jag vill åka till så är det just Italien, så åker hon dit utan mig. Känns elakt. Tänkte kolla på priser nyss, men då har fritidsresor stängt!? Jag trodde internet "butiker" alltid hade öppet, vad är det här?

Nej till Italien ska jag i alla fall någon gång i mitt liv. Daniel snackar om en bilresa ner, vilket skulle vara mysigt, men man skulle behöva en hel del pengar för det, för då är det ju så mycket annat man kan se på vägen ner...

Resan kommer väl inte bli av snart, men om jag fick drömma skulle jag få resan i student present.....
2009-04-14 @ 00:46:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dopdagen

Då var dagen här som vi åkte till skåne för, Olivers dop, just nu är det lugnt här hemma, men snart är det dags att börja göra sig klar och paniken kommer säkert brytas ut. Igår var det fullt hus när allt skulle fixas, dukningen skulle bli klar, bord och stolar skulle hit och så vidare.

Daniel har förresten också blivit sjuk nu och ligger i soffan brevid mig och har feber, och den stackarn ska vara fadder samt hälla upp vattnet i skålen i kyrkan, han kommer se så där lagom pigg ut. Men han överlever nog, han har tagit en panodil och en ipren, så han säger att han känner sig bättre.

2009-04-12 @ 09:31:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hallå från Skåne

Sitter nu i Skåne, vaknade vid nio imorse men låg och drog mig ett bra tag innan jag gick upp.
haha nu kom kissen upp och ser helt förtvivlad ut över att jag och Daniel liger här uppe, vi har nämligen hela övervåningen för oss själva medan de andra sover där nere.

Förresten måste jag ner till apoteket idag och köpa host medicin, min hosta tar livet av mig, och framför allt under nätterna...

Hörs
2009-04-10 @ 10:08:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snart dags för Skåneland

Snart ska vi börja bege oss mot Skåneland. Men än så länge är det bara jag och Håkan hemma, Daniel är nämligen på körskolan och Annika jobbar... Jag tror jag har packat det mesta och även Daniels kläder.

Tror Daniel tar med sig sin lilla dator, altlså den jag skriver på nu så får vi se om det blir något bloggande under helgen, kommer i alla fall hem på söndag kväll. Sen åker jag hemåt mot Sthlm på måndag, vilket suger..

Hörs
2009-04-09 @ 13:23:34 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Ja, nu är vi framme vid dagen för vi åker ner till skåne, eller utomlands som man också kan säga.
Annika (Daniels mamma) fick nyss lite små panik över vad hon ska ha på sig på dopet, och visade mig massa söta och fina kläder och det kommer bli fint det hon har på sig..
Jag vill förresten gå ner till maxi med Daniel för att köpa resegodis, jag menar, vi ska sitta i en bil i minst tre timmar imorgon så godis under den tiden vore fint. Men Daniel vill inte och det är sjukt tråkigt att gå ner själv eftersom det är ändå rätt långt ner till maxi. Får helt enkelt överleva i alla fall, om inte Daniel kommer på bättre tankar...

Hörs
2009-04-08 @ 19:02:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Natt

Så där gott folk, nu är vi hemma igen, och ja, det blev O´lears, och det blev en pasta alfredo, men ingen god en kan jag säga. den var alldeles för stark, jag höll liksom på att brinna upp, men åt ändå bara för att, men sen när jag hittade ett hårstrå i min mat blev jag sur, så när den stackars tjejen kom och skulle ta våra tallrikar sa jag åt henne att maten inte alls smakade så bra som den brukade och förklarade varför. Snäll som hon var fick Daniel gratis kaffe och så drog hon av 15% på notan, mycket snällt...

Dagen var jätte mysig med en lång promenix mellan middagen och bion och sen en underbartbart bra bio...
Nej nu ska vi kolla Heroes och sen sova..
Hörs
2009-04-08 @ 00:46:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag

Jag börjar äntligen bli frisk, halsen känns knappt alls, men däremot är jag lite snorig. Men det går över snart. Skönt, då kan jag följa med ner till Skåne, hade jag varit sjuk och följt med ner hade det varit stor risk att jag smittat lilla Oliver, men nu behöver vi inte oroa oss för det och jag slipper åka hem tidigare.

Idag ska jag och Daniel in till Göteborg och gå på bio samt äta mumsig mat på O´learys. Vi har våra små smultron ställen som vi alltid besöker.Förut var det ware house, men när de la ner fick det bli O´learys, dock är det en stor prisskillnad, men det är det värt, äntligen min älskade Pasta alfredo med kyckling och vitlöks bröd....
Suck, nu vill inte Daniel äta där mera... Han vill hitta ett nytt ställe, men antagligen blir det som alla andra gånger, det blir O´learys i alla fall till slut...

Aja, ska väl försöka få in människan i duschen nu...
Hörs
2009-04-07 @ 13:51:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Som ni förstår så är jag i Göteborg. Har inte orkat bloggat och nu har jag dessutom gått och blivit sjuk, kroppen och halsen värker, det suger. Men hoppas det går över tills på torsdag, då ska vi till Skåne och hälsa på Daniels syster, hennes barn ska nämligen döpa sig på söndag. Så det ska bli skoj....
2009-04-05 @ 17:56:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Såe

Nu har jag kissat en sista gång och ska strax börja bege mig mot stationen för att ta bussen till Arlanda, det är skönt när man bor nära, slipper man åka så mycket. Bussen går i alla fall 11,33 och det tar väl ca 10 minuter att gå ner till stationen, men om man tänker på hur bra jag mår just nu och min packning (Som faktiskt är väldigt liten och lätt idag, för en gångs skull) så går jag tidigare...

Vi hörs i Göteborg!
2009-04-03 @ 11:01:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag

Så där, nu är jag vaken och har varit det sedan 9,30. Bad pappa ringa och väcka mig så jag verkligen kom upp, vill ju knappast missa planet. Men en sak är säker, jag lyckades ju inte vakna upp pigg och slapp bakfylla gjorde jag inte heller.. Solglasögonen kommer få åka på och nu blir det frukost..

Förresten, Aj Aj! Mina fötter!
2009-04-03 @ 09:56:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sen kväll eller tidig morgon

Klockan är snart sex, och jag kom precis hem från min studentskiva, det är bara att hoppa i säng nu för att sedan vakna 9,30 förhoppningsvis inte så bakfull och pigg för att sedan ta mig till Arlanda och Göteborg... Lycka till!

Vi hörs efter några timmars sömn
2009-04-03 @ 05:49:31 Permalink Student 09 Kommentarer (1) Trackbacks ()


April April

Idag är det första april, och jag har inte blivit lurad en ända gång, vilket är lite tråkigt, eller ja, Selim försökte med nått imorse men det funkade inte så bra.

Förresten hade vi Svenska B Nationella idag också som jag tidigare nämnt, och vad gör jag inte om försover mig! Vaknade precis när jag skulle gå, så det var bara att klä på sig snabbt som attans och springa ner till stationen och köpa frukost. Kom i tid i alla fall, men hade knappt varit vaken en timma innan provet började.
Provet gick i alla fall bra, känns det som i alla fall!

Efteråt åkte jag Selim och Madde till Maddes pappas resturang, muma gott ska jag säga er! =D

Nej nu ska jag strax åka iväg för att åka med Madde och Gabbe till Stallet, de har ridlektion och jag ska tydligen kolla på...
2009-04-01 @ 17:21:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0