Min present

Försökte nyss ta kort på min fem års present från Daniel, men det blev inga bra bilder alls, det är för sent och jag vill inte använda blixten. Försökte även hitta bild på presenten på internet, men det fanns inte. Ska försöka ta kort på presenten imorgon istället.

Är ni nyfikna på vad det kan vara?
2011-02-28 @ 21:23:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän

2011-02-28 @ 19:04:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


fem års dagen

Idag är det den stora dagen, jag och Daniel firar fem år. Dagen hittils har varit lugn, vi år våfflor med glas och blåbär till frukost och efter det la vi oss i sängen och myste lite.
Snart ska vi börja röra oss utåt, ska bland annat till smycka och guldfynd, hemtex och maxi. Får dock se när Daniel blir klar.

Han fick förresten sin present tidigare idag, köpte honom samlarutgåvan av Avatar, massa extra scener och förlängda variationer och sånt, så han har att göra i några timmar, ikväll ska vi nog kolla på filmen också och bara mysa och vara vi två ensamma, det sker inte så ofta längre eftersom jag jobbar som en tok, denna vecka är likadan, så det är mys att i alla fall få vara ledig idag, även fast min chef ville ha in mig på jobb i Stenungssund...
2011-02-28 @ 15:05:41 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fem års frukost <3

mms_img17624 (MMS)

Fem års frukost <3

2011-02-28 @ 12:23:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


20110227

Idag har jag jobbar igen, och när jag sen kom hem från jobbet så slocknade jag i sängen, det blev en tidig morgon eftersom jag öppnade butiken idag igen.

Vi har nyss ätit här i alla fall och jag har förberätt lite inför morgondagens middag, det ska ätas rödvinsmarinerad fläskytterfilé med klyftpotatis och champinjon sås. Mums! Sen får vi se om det blir förrätt och efterrätt också, vi firar ju faktiskt ett halvt decenium.
Hittade förresten en present till Daniel, inget jag dock kan skriva ut här på bloggen då jag vet att Daniel ibland tittar in. Men jag får visa er imorgon. Jag vet i alla fall att det är något Daniel vill ha, men kanske inte en sån fin kärleks present.

Jaja, det är morgondagens beskymmer, nu ska jag fundera vidare på förrätt, tror ni skagen toast blir bra?


Fem år sedan snart som bilden togs ♥

2011-02-27 @ 19:36:13 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Sådana har jag massor av, jag äter alldeles för mycket socker, även fast jag har förbättrat det, jag småäter en hel del, gärna när Daniel är ute med sina vänner så att han inte märker något. Men även det har jag förbättrat mig på vilket är bra.
Jag är även ett kontroll freak och vill gärna ha hela veckan planerad i för väg, vilket inte alltid fungerar så bra med Daniel som är väldigt spontan och vill gärna planera saker i sista sekund. Men det är väl det som gör oss så bra, vi kompletterar varandra.

Sen min värsta dåliga vana som jag har är att jag ofta rättar folk, något som jag själv har märkt på den senaste tiden, om någon säger en replik från tv fel eller nått så är jag snabb med att rätta och tar gärna fram bevis till min fördel så jag får rätt, vilket oftast kan störa folk, inklusive mig, när jag väl tänker på det.
2011-02-27 @ 14:03:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

vilken svår fråga, jag hade först och främt gått och köpt en lägenhet, fast tagit lån på den större delen på lägenheten, och jag vet precis vilken jag skulle köpt också, det som suger att jag inte har den där lånvärdigheten att få ett lån på över en miljon, dessutom har jag inte heller handpenningen till den, men i alla fall..
Sen hade jag nog köpt två nya bilar, så vi kunde skrota forden som vi har nu, den kommer när som helst ramla ihop så två nya bilar vore bra, en till mig och en till Daniel.
Sen skulle jag nog också köpa lite smycken, saknar sådana fina lite dyrare smycken.

Usch vad självisk jag verkar nu då. Men Daniel får ju i alla fall en ny bil plus en snygg lägenhet!
2011-02-26 @ 15:57:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter på malt och humle med Camilla, blir...

mms_img70578 (MMS)

Sitter på malt och humle med Camilla, blir några drinkar här. Hjärta bacardi razz med sprite <3

2011-02-25 @ 20:11:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dag 6 – Typ av killar jag faller för

Oj, ingen aning faktiskt, har varit tillsammans med Daniel alldles för länge för att hålla koll på sådant, jag var 15 när vi blev tillsammans så dejter och sådant är något som jag aldrig har hållt på med.
Men personligheten är ju viktigare än utseendet i alla fall, fast jag har alltid varit svag för muskler, dock får det ju inte vara alldeles för mycket, men lite ska det vara i alla fall, sen får de ju gärna ha någolunda stil på kläderna också, vilket Daniel kan faila på rätt ofta haha. Men han börjar bättre sig :D
2011-02-25 @ 18:53:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


5 års present

På måndag är det en stor dag för mig och Daniel, vi firar då fem år, vi har alltså varit tillsammans i ett halvt decenium, vilket är helt sjukt! Vem kunde ana att det skulle hålla så länge mellan oss? Med ett distansförhållande på 4½ år och sambos i 6 månader.
Idag (!!) bestämde vi oss för att för första gången köpa presenter till varandra på års dagen, vilket vi aldrig har gjort förut, så nu tre dagar innan måste jag komma på något fruktansvärt bra att ge Daniel på måndag. Jag vet vad jag ska få om Daniel hittar det nu när han är ute med Rickard i Göteborg, det är något otroligt vackert, tror inte att jag har fått något så vackert av Daniel förut. Men detta är som sagt bara OM han hittar något, annars vet jag inte.

Detta är sjukt svårt, dessutom så jobbar jag i helgen och har inte någon möjlighet att då kolla efter något. Jobbar ju i Bäckebol och de affärerna som finns där är bara heminredning och elektronik, visst skulle jag kunna köpa honom något spel eller liknande men hur skoj är det? Vill ge något som han kan ha ett tag, inte något som tar slut efter någon vecka, smycken är svårt att ge honom då han inte använder något sådant, inet ofta i alla fall...

Någon som har något bra tips till mig?
2011-02-25 @ 16:44:39 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


20110225

Idag är jag ledig igen, känns som dagarna går segt när man inte jobbar, saknar jobbet lite, men imorgon jobbar jag igen. Dessutom ska jag jobba i Partille nästa vecka, har aldrig varit där så det ska bli skoj.

Hur som helst, idag ska jag inte göra något alls förrän ikväll, då ska jag och Camilla gå på After worken här brevid mig och umgås lite, vi ses inte allt för ofta så det ska bli trevligt, sen har jag aldrig varit på after work någon gång heller.

Sen ska jag bara ta det lugnt och kolla lets dance eller nått ikväll.
2011-02-25 @ 12:33:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Säljar samtal

Hade nyss min gamla ställis här, som jag skrev om tidigare idag. Det som det hela handlade om var att de försökte rekytera folk till ett kaffe försäljarföretag, alltså säljer kaffe maskiner. Det var ett riktigt gott kaffe och vi sa att vi skulle tänka på saken, men vi vet inte riktigt, man måste gå in med en rätt mycket pengar för att få sälja detta och det är inte säkert att man får tillbaka dem på ett tag, man måste då få fler folk att sälja produkten och så vidare.
Det kan gå riktigt bra om man lyckas, men vi känner inte allt för många folk som dricker kaffe som skulle kunna lägga ner pengar på detta och inte heller folk som skulle vilja sälja, så tror vi kommer tacka nej ändå, skulle prata med min gamla ställis i helgen...

Vi får tänka vidare på saken, men det känns som det är andra prioriteringar vi behöver göra när det gäller pengar.
2011-02-24 @ 23:19:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

Den frågan var lätt,
En bättre och större lägenhet, jag gillar den vi bor i nu, men en etta känns lite trång, skulle mer än gärna vilja ha en tvåa minst i alla fall, så man får ett eget sovrum, det hade varit underbart! Jag söker lägenheter hela tiden och vi börjar närma oss i kösystemet ! :D
Så det är positivt. Bara att fortsätta hoppas
2011-02-24 @ 17:05:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Creepy

Vad säger man om sin gamla ställis ringer helt plötsligt och frågade om hon får komma hem till mig med någon och visa mig något?

Jag sa ja i alla fall, nu är jag ju sjukt nyfiken, och lite rädd...
2011-02-24 @ 13:57:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Mina mål som jag har just nu är som tidigare nämnt en utbildning i höst imon redovisning som blir klar våren 2013. Eller kanske en utbildning i företagsekonomi på Göteborgs universitet, som faktiskt var mitt mål innan jag läste bokföring på komvux i höstas.

Drömmar jag har är att jag och Daniel ska kunna köpa en snygg trea till oss, så jag kan få en riktig walk-in garderob, gärna ett nytt renoverat kök som jag kan få plats med färska kryddor och liknande i, självklart med öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket, och en liten köksö! Det är viktigt.

Men det dröjer nog innan vi har råd med ett sådant lån till en sådan lägenhet, men drömmar är viktiga, hoppas att den blir sann inom två år i alla fall.

Självklart drömmer och önskar jag mig en fast tjänst på Hemtex, det hade varit underbart!
2011-02-23 @ 14:04:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags för jobb. Lagon slut i benen efter mo...

mms_img70578 (MMS)

Dags för jobb. Lagon slut i benen efter morgonens träning

2011-02-23 @ 11:52:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


20110223

Att gå upp klockan sex två dagar i rad har satt sina spår, klockan skulle ringa vid 10, men jag vaknade pigg och glad innan nio istället, antar att jag hinner ta det lugnt nu då innan jobbet, tänkte även hinna med lite träning framför tvn på vårt kinect också innan jag ska göra mig klar, skulle vara skönt att ha den delen avklarad inför dagen.

Som sagt, idag hittar ni mig i Stenungssund 12-17, Imorgon är jag ledig, tror jag, det trodde jag ju om idag också, så man vet aldrig.
2011-02-23 @ 09:21:51 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


20110222

Efter att ha sovit i någon timma är jag nu pigg och glad igen, det var inventering i Stenungssund idag så gick upp vid 6 igen, lagom trött när jag kom hem.
Känner mig lite så där också, vet inte vad det beror på, antagligen för att all jobb stress börjar lägga sig, skulle vart ledig imorgon men det hade blivit något fel imorgn i Stenungssund så ska upp dit och jobba 12-17, men det är pengar. Så jag är glad.

Lönespecifikationen kom idag också, fick ca 2000 kronor mer än vad jag trodde, vilket alltid är positivt! Behöver ju lite när vi åker hem till Stockholm om två veckor, det är nämligen tänkt att vi ska ut och fira mig på Olive house, sen bowling och efter det krogen, och det kostar ju lite grann.

Nej, ska nog ta och äta ett äpple och fundera på vad vi ska äta till middag ikväll, jag är sugen på potatisbullar igen, undrar vad Daniel säger om det...
2011-02-22 @ 16:08:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 3 – Min favorit årstid och varför

Måste jag välja här också? Jag vet vilken årstid jag gillar minst, vintern. Eller, jag gillar början av vintern när allt är så där mysigt, men sen kan det kvitta, i januari kan det lika gärna bli vår igen.

Nej om jag måste välja en årstid så väljer jag nog våren man får börja ta på sig tunnare kläder och bara njuta av solen och värmen, underbart! Sen på sommarn kan det lätt bli för varmt ibland...
2011-02-22 @ 12:58:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Önskelista

Om inte allt för många dagar fyller jag 21 år, herregud vad man börjar bli gammal, fast får tänka att i USA får jag inte ens gå på korgen lagligt än, då känner jag mig inte lika gammal längre! :D

Precis som i julas så kommer jag skriva ut min önskelista, mest för att hjälpa mormor och andra som vill köpa något fint till mig..

♥ Presentkort på IKEA/Hemtex, nya gardiner skulle jag vilja köpa på jobbet och bestik, tallrikar, glas, prydnads saker osv på IKEA, så skulle bli överlycklig för lite pengar där!
♥ En Golvmopp! Vårt golv ser hemskt ut.
♥ En nagelfil vore bra, alla mina naglar har gått av nu efter alla inventeringar, det ser hemskt ut!
♥ Presentkort på H&M/Lindex/Cubus osv.
♥ Pengar
♥ Skor! Framför allt dessa
♥ Lailas andra bok "One more slice"
♥ Osv...
2011-02-22 @ 11:46:33 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ännu en tidig morgon

Att vara utan sovmorgonen fortsätter idag är det inventering i Stenungssund, det tar ett tag att åka dit med bilen så jag borde åka när som helst, men sitter fortfarande i  pyjamas, men men, igår gick hela inventeringen på 4,5 timma och då hade vu för inventerat en hel del, i Stenngssund är det inte förinventerat alls och butiken är lite större också, men den är med strukturerad än vad Kungälv är, så räknar väl med samma tid idag igen, efter inventeringen ska jag nog hem och sova, är sjukt trött!
2011-02-22 @ 06:20:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu

Om jag bara fick välja en person hade det blivit svårt, så jag ökar till två personer i alla fall, då hade det varit mormor och Conrad, de är dem som jag tycker är svårast att lämna hemma i Stockholm när jag är i Göteborg. Missar mycket i Conrads uppväxt och jag vet också att han tycker det är jobbigt, då han gråter massor varje gång jag går därifrån efter att ha varit och hälsat på.
Mormor skulle jag aldrig kunna klara mig utan, vi pratar flera gånger i veckan i telefonen och hon är verkligen mitt allt! Finns ingen som jag älskar mer än min mormor ♥ (Hoppas inte Daniel läser det där ;) )

2011-02-21 @ 11:55:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inventering

Som butiksbiträde blir man lätt bortskämd med sovmorgon, framför allt om man som jag inte har så mycket öppningar, men en-två gånger om året måste man gå upp tidigt och jobba, jag pratar självklart om inventeringen, idag är det dags för Kungälv att inventeras och imorgon är det Stenungssund, jag ska vara med på båda, och båda börjar klockan sju på morgonen, vilket betyder att jag imorgon måste ha åkt vid denna tid för att hinna till Stenungssunds butiken.
Men det kommer säkert gå bra, det är rätt små butiker vilketinnebär att det inte kommer ta så lång tid, i Kungälv är nästan hela lagret + alla hörnskåp redan inventerade så det är bara det lilla i butiken som ska inventera och eftersom vi ändå är några stycken så kommer vi bli klara någon timma innan öppning skulle jag tro.
2011-02-21 @ 06:14:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig

Okej, redan denna blir ju svår, har knappt några bilder på mig själv på denna dator då mitt självförtroende gått åt pipsvängen de senaste åren..

Denna går duga, en bild från i sommras, ny emigrerad från stockholm till Göteborg.

Okej, tio fakta om mig då.

♥ Jag älskar kanel!
♥ Jag skämmer bort Daniel alldeles för mycket vissa dagar
♥ Förut var jag en riktig bokmal, men efter flytten har jag tyvärr stannat upp totalt
♥ Jag jobbar alldeles för mycket för mitt eget bästa
♥ Jag hoppas att jag kommer in på en heltids utbildning i höst och utbildar mig till redovisnings assisent
♥ Jag har bara varit utomlands en gång (Schweiz i höstas) men drömmer om många resor till USA, egypten, asien osv.
♥ Jag älskar att baka!
♥ Jag tycker inte att krogen är allt för skoj, stannar hellre hemma och umgås, men ibland kan det vara roligt att gå ut och dansa lite.
♥Jag önskar att jag gick ner 6 kg till.
♥ Jag ska upp sex imorgon bitti och borde sova nu...
2011-02-20 @ 21:48:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nej, nu får vi skärpa oss!

Nu kör vi på massa bloggning ett par dagar, snodde en "utmaning" från Malin, en sån där "skriv ett inlägg per dag" grej, kan ju vara lite kul kanske och se om jag klarar det...

Så här ser listan ut

Dag 1En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2En person jag vill träffa just nu.
Dag 3Min favorit årstid och varför.
Dag 4Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6Typ av killar jag faller för.
Dag 7Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11Någonting jag oroar mig för.
Dag 12En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13Mitt drömbröllop.
Dag 14En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18Vad jag åt idag.
Dag 19En bild på det jag köpte senast.
Dag 20Min favorit film.
Dag 21En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23En låt som får mig att gråta.
Dag 24Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25Min favorithögtid.

Vi börjar redan ikväll
2011-02-20 @ 21:30:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Surt sa... Ja, någon

Kommer inte riktigt ihåg hur det talsättet gick...

Jaja, grejen är den att jag nyss drack mitt första glas juice på evigheter, vet inte hur länge sedan jag började med hela denna diet, men sedan jag började med den har jag strikt hållt mig till vatten till alla måltider, (kollade nyss, exakt en månad sedan idag sen jag började) Men fy vad surt juice var! Antagligen är det för att jag inte är van, men ändå, det känns som om det fortfarande fräter av det sura i munnen, behöver nog borta tänderna snabbt, detta är ju obehaglit, dröjer nog ett tag igen tills jag ger mig på juice.
2011-02-19 @ 09:41:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig imorgon, eller?

Nej ännu en ledig dag som det blir jobb på, en tjej i Kungälv har blivit sjuk (hennes pass som jag tog igår också), hon ringde idag igen i alla fall och sa att hon inte kunde jobba imorgon heller, chefen som vet hur mycket jag har jobbat ville inte fråga mig, men jag ställde upp och tog tag i det själv och sa att jag mycket väl kunde jobba de få timmarna imorgon, Kungälvs butiken har ju bara öppet 10-14 på lördagar och eftersom jag ändå bor så nära kan jag lika gärna jobba, hinner ju göra massa annat ändå under dagen.

Nej, om man kanske skulle kolla på lets dance och baka lite nya frallor kanske....
2011-02-18 @ 19:58:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Yes please!

På min födelsedag är det nu bestämt att jag, Daniel och flera vänner ska ut och äta samt gå på krogen, denna blus hade varit perfekt med ett par svarta tajta byxor/leggnins och ett par höga klackar.
Åååh! *drägglar

2011-02-16 @ 22:53:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Om någon vill ge mig världens bästa födelsedagspresent..

Skulle kunna dö för dessa skor! Finns på H&M, jag har storlek 38 i skor, så ni vet ;)

2011-02-15 @ 22:16:31 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bästa reklamen ever!

2011-02-15 @ 10:09:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårdagen

Det blev aldrig någon blåbärspaj igår kväll, vi åkte nämligen till Göteborg en snabbis och sen hem till Malin på en fika, som jag berättat så fyllde hon år i fredags och eftersom jag och Daniel inte riktigt visste vad vi skulle köpa så bakade jag henne polly muffins, något som jag bjöd henne på en gång förut och sedan dess vill hon alltid ha det när hon kommer hit, dock har hon alltid fått äta dem när de varit frysta sedan innan, nu fick hon helt färska.

I alla fall, så när jag och Daniel väl kom hem tyckte han att det blivit tillräckligt med sötsaker för den dagen, så vi skulle ta pajen en annan dag. Som sagt, vi firar ju snart 5 år tillsammans!
2011-02-15 @ 09:27:26 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag dog lite nyss!

Jag frågade Daniel hur mycket blåbär vi h

 

ade kvar, eftersom jag tänkte göra blåbärspaj ikväll. (Alla biosar var antingen slut eller alldeles för tidigt)
Då slänger han hur sig kommentaren
" Vi åt aldrig blåbärspaj på vår fem års dag"

Grejen är den att vi firar 5 år den 28 februari och han vet att det är den 14e idag.
Killen har nog varit arbetslös alldeles för länge...


2011-02-14 @ 15:48:24 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig idag!

Äntligen en ledig dag! Skulle egentligen ha inventerat i Kungälv idag, men det blev inställt. Så fick sova ut idag och bara sitta hemma. Skönt det också, även fast det inte ger så mycket pengar.

Alla hjärtans dag idag också, jag och Daniel lär inte göra något speciellt, kanske kan få med Daniel på någon bio eller något liknande, inte direkt så att vi firat alla hjärtans dag förut. Förra året låg jag hemma hos Kajsa och var bakis efter recceqasken. Men vi får väl se, ska i alla fall dammsuga här hemma idag och baka nya frallor.
2011-02-14 @ 11:28:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett stort problem som jag har haft under v...

Ett stort problem som jag har haft under vintern är att min goose jacka har varit för liten. Detta har reslulterat till att jag hellre har tagit min höst jacka när det inte har varit allt för kallt, när det har varit för kallt för den jackan har jag fått dra upp min goose över höfterna för att kunna knäppa den! Men nu fyra veckor in på min diet kan kan knäppa den vanligt igen! Detta är lycka gott folk!

2011-02-13 @ 13:02:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Är redan på jobbet. Min första öppning som...

mms_img67168 (MMS)

Är redan på jobbet. Min första öppning som jag tar hand om. Spännande. Efter jobbet ska jag och Daniel hem till Malin och fira henne, hon fyllde ju år i fredags. Det ska bli mys

2011-02-13 @ 09:58:34 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag 20110212

Om exakt fyra veckor fyller jag 21 år.l Igår fyllde Malin 23 år, jag som nyss tyckte att det var jul och nyår.

Idag jobbar jag ännu en gång, mellan 11-17 står jag i Bäckebol och pratar med kunder. Hade gärna legat kvar x anatal timmar till i sängen, är väldigt trött och slocknade väldigt fort igår när jag hade lagt huvudet på kudden igår. Menningen var att jag och Daniel skulle kolla due date, men såg knappt början på den. Så Daniel fick kolla själv, stackarn.

Nej, nu är det dags för frukost och fixa sig, lär behöva ett tjockt lager consealer under ögonen....
2011-02-12 @ 09:36:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött

Det blev ett ännu längre pass idag, först blir det 9-12 i Bäckebol, sen 12.30 - 17 i Kungälv, precis som jag sa igår, men nu har det även lagts på ännu ett pass 17.30 - 20 i Bäckebol, jag kommer alltså ha jobbat och farit runt elva timmar idag när jag kommer hem! Kommer vara lagom trött då. Men det är bara att sova då och sen åka till jobbet igen.
Jag längtar tills på torsdag, då är jag i alla fall ledig en dag! :D
2011-02-11 @ 08:04:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag 20110210

Idag är det precis fyra veckor kvar tills jag och Daniel tar tåget hem mot Stockholm, det kommer antagligen gå riktigt fort eftersom jag jobbar en hel del tills dess.
Idag är det jobb igen på schemat och jobbar samma tid som igår, 15-20. De nya erbjudanden för denna kampanj är 20 % på alla handdukar och badlakan, om jag hade haft mer pengar hade jag gärna köpt den nya super soften. Sjukt mysiga handdukar och badlakan. Så det måste jag tipsa er om. Köp den nya super soften!

Jag hade tänkt gå upp med Daniel idag (han skulle iväg för en arbetsintervju), för att gå ut på en lång promenad, men när han vaknade imorse så regnade det, så jag låg kvar i sängen och somnade om istället. Det får bli en annan dag istället.

Imorgon ska jag jobba dubbelpass, först 9-12 i bäckebol och sen 12.30 - 17 i Kungälv, men det kommer nog gå bra.
2011-02-10 @ 11:32:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Visste ni att...

... 100 g mjölk innehåller lika många kalorier som 100 g juice?
2011-02-09 @ 12:43:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag 20110209

Idag är det jobb på schemat igen, dock bara 15-20, så det är inte så farligt ändå. Det är nog mycket som ska fixas till kampanjen som börjar imorgon.
Så glöm inte nu hörrni att idag är sista dagen att köpa gardiner med 50 kronor rabatt/förpackning!

Nu till något helt annat.
Igår så bokade jag äntligen mina och Daniels biljetter hem till Stockholm den 10 - 14 mars. Vi åker hem då eftersom mormor fyller 70 den 16 mars så det ska väl firas där den 12 mars på min födelsedag. Ska även försöka styra upp en utgång med mina vänner på min födelsedag, har inte träffat dem sen i julas, så saknar dem en hel del ♥
2011-02-09 @ 10:46:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


"Du blir ju bara mindre och mindre"

Denna kommentar fick jag av min chef förra veckan när jag kom till jobbet. Alltid roligt med sånt. Som jag tidigare sagt så har midjan minskat en hel del då mina gamla skärp knappt passar längre då de är för stora, innan jag började med naturdieten hade jag på näst sista hålet.
Men nu har jag även märkt att mina bhar började bli för stora, typiskt när jag köpte en ny för bara någon vecka sedan...
Men det är ju positivt ändå. Jag är nöjd och har fortfarande inte gått upp ett enda kilo sedan jag smått började äta riktig mat, (äter ju middag eller lunch en gång om dagen, sen naturdiet bars.

Nej, nu ska jag och Daniel ta en promenix till Maxi och handla lite, hade hellre velat ta en LÅNG promenix runt halva kungälv, men det är snart mat dags så vi hinner inte det. Synd!
2011-02-08 @ 15:04:13 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bakar bröd

Imorgon är jag äntligen ledig, en dag i alla fall. Tänker inte göra något speciellt alls imorgon, bara vara hemma och ta det lugnt.
Just nu håller jag på att bakar grahamsbullar, de står på jäsning nu och ska strax in i ungen, hoppas de blir goda, tänkte att jag och Daniel kan ta en kvälls fika med nybakt bröd med ost och grönsaker. Mums!

Nej jag har nog inte direkt något att säga.

Grattis till Kajsa som idag blev redaktör på gbg nations tidning
2011-02-07 @ 20:51:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag kväll

Vet inte riktigt vilken dag det är, fick för mig att det var torsdag och höll på att skiva just torsdag i rubriken. 

Idag har jag i alla fall jobbat mellan 12-16.30 hade väldigt mycket att göra trots att det var söndag, vilket är skönt. Ni får passa på nu, sista dagarna som det är 50 kronor rabatt på alla gardiner! Onsdag är sista dagen. På tosdag börjar en ny kampanj så det är rätt mycket att göra nu under veckan, och jag jobbar nästan varje dag, ledig tisdag nästa vecka bara, sen jobbar jag varje dag, dock inte hela dagar, men ungefär 5 timmar per dag. Mars lönen kommer bli fin! Kanske kan få beställa lite vår/sommar kläder/skor.

Nej nu svamlar jag igen. Ska nog äta upp resterna av sconsen som blev över från imorse, Daniel blev måttligt överaskad när han såg frukosten, så när vi nyss var på maxi så fick jag köpa grahams mjöl för att baka nytt bröd. Dock kom jag på att bakpulvret tog slut imorse när jag bakade, så han får vänta lite.


2011-02-06 @ 21:31:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


funderar på att sova...

... klockan börjar bli mycket och imorgon är det jobb igen. Tänkte gå upp lite tidigare imorgon dess utom och baka scones och mysa till det riktigt ordentligt en söndag morgon med Daniel. Han tycker att jag jobbar lite för mycket nu för tiden och gillar inte riktigt att få vara hemma själv, så får överaska honom med det. Får se om jag orkar dock...

Ikväll har jag kollat på melodifestivalen och använt ansiktsmask, hade inget bättre för mig.
Unnade mig också en kexchoklad till tvn, inte alls så farligt med kalorier i dem, så det var ju bra! Framför allt eftersom jag har massor av dem hemma då jag vann stjärnvinsten på liseberg i sommras.

Nej nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla lite "how I met your mother"
2011-02-05 @ 23:59:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter och spelar med daniel och hans förä...

mms_img20507 (MMS)

Sitter och spelar med daniel och hans föräldrar. Killarna tror att vi fuskar, så nu försöker dem fuska satan istället. Men vi vinner ändå. För jag och annika är bäst!

2011-02-04 @ 22:13:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag 20110103

Skulle ha varit ledig idag, men det hade blivit något fel i schemat så Vanja skulle så själv i kungälv under hela dagen, så chefen ringde vid elva idag och frågade om jag kunde komma in och jobba under några timmar, jag hade sett fram emot att vara ledig lite, men pengar är alltid pengar. Så jag jobbade mellan 12-17 inte direkt ett långt pass men otroligt tråkigt, riktigt segt med kunder och saker att göra, vi gick och små pyssla lite.
Sen vid fem kom jag hem och lagade middag, idag fick det bli panerad fisk med pommes och remuladsås. Väldigt gott, även fast jag råkade bränna fisken lite.

Imorgon blir det storstädning som gäller hela dagen, på kvällen kommer Annika och Håkan hit för lite tacos, varma äpplen med glass och några omgångar "med andra ord" som jag och Daniel köpte på Ullared för två veckor sedan, sen.

Imorgon är faktiskt min första lediga dag på hela veckan, sen jobbar jag lördag - måndag igen, ledig tisdag och jobbar onsdag - måndag igen. Det är väldigt mycket jobb nu för tiden, från att knappt jobba något alls till att jobba heltid är konsligt, men jag kommer nog snart in i det igen! :)
2011-02-03 @ 19:04:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter ännu en dag på jobbet i bäckebol oc...

Sitter ännu en dag på jobbet i bäckebol och det är lunch, riktigt lungt i butiken och inte allt för mycket att göra heller. Ska försöka roa mig med att sätta upp nya hyllskant etiketter sen kanske, får se. Om ni har vägarna förbi så får ni komma in och säga hej! :-D

2011-02-02 @ 14:35:03 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Typiskt...

Igår gick ännu en tallrik sönder, fast denna gång gick den verkligen sönder i flera bitar så den går verkligen inte att använda igen, de andra har bara lite spruckna kanter. Så nu är det väl dags att önska sig nya tallrikar, tur att jag snart fyller år (12 mars) Därför gott folk önskar jag mig dessa tallrikar med matchande skålar och matchande djupa tallrikar.

Sen måste vi kolla på nya bestik också, Daniel gillar inte dem vi har, inte jag heller för den delen....
2011-02-02 @ 11:21:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0