Sitter på jobbet och väntar på att klockan...

mms_img27230 (MMS)

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska slå tolv så jag kan börja jobba, i personalrummet står det en daim tårta, jag känner mig inte ens sugen, mest illamående när jag tänker på alla kalorier som finns i den, siså där 400 kcal per hundra gram. Det är typ två måltider för mig.... Nej, dags att gå ut och jobba lite. Hoppas det finns mycket att göra!

2011-01-31 @ 11:54:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemtex


När ordet "älskling" kommer ut med knallrosa (kommer så småning om) så ska jag köpa den på direkten
79 kronor på Hemtex

2011-01-30 @ 18:53:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags för presenter igen...

Den 11 februari fyller Malin 23 år och den 16 mars fyller mormor 70 (!) år och nu måste det fixas presenter till dem. Frågan är bara vad.
Både kommer antagligen säga att de inte vill ha något. Vilket jag tycker är tråkigt, jag gillar att ge presenter, det är det bästa jag vet!
Dock kommer nog mormor bara bli glad att jag får med min Daniel till Stockholm, det var ca 1½ år sedan han var där nu.

Sen fyller ju jag också år snart! Den 12 mars, vad önskar jag mig då? Det var en bra fråga...
2011-01-30 @ 18:42:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lördag 20110129

Idag har det städats massor i lägenheten, dammat av massor, Daniel har diskat och allt är snyggt och prydligt. Sen skickade jag ner Daniel till tvättstugan för att boka tvätt tid, och det var ledigt hela dagen, så vi kommer nu tvätta mellan 15-22, vilket är skönt, nu får vi allt som behöver rent och allt blir tort! Vi har nämligen ett torkrum som inte alltid fungerar som det ska.
Sen om 45 minuter ska jag börja med maten, idag blir det pasta alfredo med kyckling till middag, skulle egentligen ätit det igår, men när jag kom hem från jobbet hade Daniel redan ätit och var inte hungrig igen, så fick bli naturdiet till middag för mig igår.

Nu sitter jag och kollar på "Den hemliga miljonären" rätt sorgligt program detta, men roligt att se hur de rika människorna tror att Sverige fungerar...
2011-01-29 @ 15:48:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag 20110128

idag blir det jobb igen, 12.30 - 18.00 i Kungälv med nya chefen, det ska bli spännande och se hur hon är.

För tillfället sitter jag och skriver en inköpslista, hemtex ligger ju precis brevid maxi så tänkte gå in och handla inför helgens middagar på lunchen, och eftersom jag bara äter en bar till lunch så behöver jag inte så mycket tid till själva ätandet. Förresten, vägde mig imorse igen, har inte gått ner något mera sedan jag vägde mig sist, står kvar på - 4 kilo, men jag är nöjd och det är också väntat jag har ju börjat äta vanlig mat nu igen till middag i alla fall vilket gör att det inte blir lika effektivt och detta var helt väntat.Nya klippningen, ångrar lite att luggen blev så tjock, men jag trivs i den ändå. Nästa gång blir det en tunn lugg istället.

2011-01-28 @ 11:31:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppe med tuppen

Idag ringde klockan redan halv nio, hade klipp tid hos Frida vid nio och eftersom vi bor fem minuter ifrån salongen så behövde jag inte gå upp allt för tidigt. Så nu har jag precis kommit hem och är fin i håret, tänkte ta en bild med webkamran, men den ville inte sammarbeta idag, så får väl se om den vill fungera senare.

Undrar förresten hur mycket Malin har pratat om mig med Frida, så fort jag berättade att jag egentligen kom från Stockholm och sa att jag bodde på västra gatan så visste Frida precis vem jag var, lite roligt tyckte jag.

Gillade Frida i alla fall och lär gå dit nästa gång igen.
2011-01-27 @ 10:15:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jobba

Idag är det jobb som gäller igen, 15-20 i Bäckebol, hoppas att det finns en del att göra, i måndags var det rätt dött de sista timmarna.
Förresten så ringde den nya Kungälvs chefen mig igår, hon hade lite tider till mig vilket kändes skönt, alla pengar behövs. Den nya chefen som heter Sofia verkade väldigt trevligt över telefonen och jag hoppas att hon är det i verkligheten också. Ska träffa henne på fredag när jag jobbar i Kungälv.

Förresten så har det nu gått en vecka sedan jag började med Naturdiet måltiderna, sist jag vägde mig (läs: Måndags) så hade jag minskat med fyra kilo, jag har inte vägt mig sedan dess och vill heller inte göra det för ofta.
Men både jag och andra märker skillnad på mig. Jag märker det genom att mina underkläder som förut var för små och skavde hela tiden nu passar perfekt, och folket runt om kring mig har sagt att det syns sedan i lördags. Och det känns ju bra

Nej, måste göra mig klar inför jobbet, kanske mms bloggar senare.


Ska köpa servetter idag på jobbet med deenna text, detta är dock en tablett, hittade inte servetterna på hemsidan.

2011-01-26 @ 13:12:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fullt upp

Så som rubriken avslöjar så har jag haft mycket att göra, som jag tidigare sa så åt jag lunch med Camilla, efter lunchen fixade vi en klipp tid till mig, hämtade våra butik på komvux och kollade lite i butiker, ingenting fick följa med mig hem idag. Ska dock till Nordstan på tosdag med Daniel och Rickard så ska köpa lite jeans och så då.
Men sen i alla fall så skulle Camilla börja jobba vid tre, så då gick jag hem och städade fort, Malin, Stefan och Oliver skulle komma på fika, lika mysigt som vanligt, dock blev det köptas kakor denna gång och inga hembakade, men de gick ner de också tydligen.
Sen så skulle helt plötsligt åka till Kållered med Rickard och sen till netonnet med honom för att han skulle köpa en tv. Så vi for iväg vid sex tiden och fixade det.
Vid åtta tiden var vi hemma hos Rickard och satte upp hans tv som han ville ha hjälp med, eller ja, Daniel hjälpte jag låg mest i soffan och halv sov, lika bra det, annars klagar dem bara.
Sen vid niobfick jag komma hem och äta lite då hade jag knappt ätit sedan halv ett, den där lunchen var väldigt mättande.
Sen efter vi kom hem har jag suttit och skrivit om mitt CV, ska söka ett jobb nu i veckan så måste fräsha upp det lite granna (läs: Göra om det totalt)
2011-01-25 @ 23:01:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Företagsekonomi

Igår vaknade jag av att jag fick ett samtal av en kille från Kungälv, han ville köpa mina företagsekonomi böcker och då blev jag bara glad, lite extra pengar innan löning, dock försvann dem redan samma dag då jag och Daniel åkte till Maxi och handlade lite.
Men i dag i alla fall så ringde han igen och ville köpa min problem bok, alltså boken med alla uppgifter, som jag redan har skrivit i delvis med bläck, men han ville ha den, så ska möta honom snart, blir i alla fal 50 kronor till.
2011-01-25 @ 11:08:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags att sova

Imorgon väntas det lunch med Camilla, en tjej som jag gick på Komvux med som jag blivit riktigt bra vän med, sen ska jag gå och boka tid hos frissan vid busstorget och göra något åt håret, det är verkligen dags att klippa det nu!
Sen på kvällen kommer Malin med sin lilla familj och hälsa på. Tror Daniel och Stefan ska sätta på ben på vår säng, de förra gick sönder och hela fästet är fel, så vi kan inte köpa vanliga ben från ikea. Men Stefan har köpt något som ska fungera.

Saknar förövrigt mina vänner massor, förhoppningsvis kommer Sandra ner om några veckor och stannar längre än 2 dagar, det får mig att känna mig lite bättre på den fronten i alla fall.
2011-01-25 @ 00:54:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Time for work! Medan jag säljer lakan och ...

mms_img57769 (MMS)

Time for work! Medan jag säljer lakan och gardiner fixar Daniel biljetter till oss så vi kan se Foo fighters. Jag är så grymt taggad!

2011-01-24 @ 14:27:10 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Neråt

Ställde mig på vågen idag innan frukosten, 2 kg minus yttligare.
Så nu har jag ca 6 kg kvar att få bort.
Men 4 kilo på 5 dagar är jag väldigt nöjd med.
2011-01-24 @ 13:04:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Shoes <3

2011-01-23 @ 23:59:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fungerar ju inte för fem öre!

Jag och Daniel köpte Zumba fitness idag till kinecten, det är den värsta skiten jag någonsin varit med om. Den fungerar inte, den läser inte av mina rörelser, den fortsätter inte frammåt när jag är klar med något och fungerar inte alls!
Jobbigt dock att vi köpte spelet nere i Ullared i en förbutik till Gekås, inte direkt så att vi har lust att åka ner dit igen för att byta ett spel, ska ringa imorgon, det är i alla fall 500 kronor som går till spillo om vi inte blir av med det...

Nej idag blev det banne mig ingen träning, blev för arg för det!
2011-01-23 @ 22:12:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Daniel handlar nya kläder. Både jacka, jea...

mms_img57768 (MMS)

Daniel handlar nya kläder. Både jacka, jeans och skärp. Jag är lycklig!

2011-01-23 @ 14:24:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Daniel börjar tröttna och vill till media ...

mms_img57767 (MMS)

Daniel börjar tröttna och vill till media avdelningen, jag har shoppat lite klädere och nödväntigt till hemmet. Hoppas på att Daniel köper en jacka och ett par nya skor som han har kollar på

2011-01-23 @ 13:05:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Testar mms bloggningen, och med det får ni...

mms_img57766 (MMS)

Testar mms bloggningen, och med det får ni se en del av vårt fina vardagsrum

2011-01-23 @ 09:18:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ullared!

Snart bär det av till Ullared!
Jag är taggad, Daniel är rätt mycket mindre taggad och vill hellre sitta hemma.
See you later
2011-01-23 @ 09:14:18 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag 20110122

Idag vaknade jag och Daniel redan vid halv tio, grannen har haft fest hela natten, musiken har spelats högt och de har sjungit med högre i en falsk ton. Inte så roligt att vakna till.

Så idag har jag i alla fall hunnit med att baka småkakor, eller ja, de blev inte så små, de blev rätt stora. Det blev havreflan och mördegskakor. synd att jag dock inte ska äta dem själv. Eller, det kanske blir en smakbit ikväll då vi ska till Annika och Håkan på middag, ska äntligen få i mig lite vanlig mat, och inte vilket mat som helst heller! Utan italenska köttbullar! Älskar det! Så det blir mysigt.
Efter middagen ska vi spela bowling också.

Sen imorgon blir det ju som sagt Ullared!
2011-01-22 @ 13:26:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjukt gott

När jag äter mellanmål nu denna vecka så äter jag inte naturdiets produkter, utan försöker äta något kalori snålt istället.

Nyss gjorde jag mig lite körsbärstomater, gurka och rödpaprika, sen hade jag på lite balsam vinäger som vi köpte idag och till det lite keso. Det blir så sjukt gott!
Funderar på att äta det till frukost imorgon också! Det är ju mindre kalorier i det än i en shake!

I ♥ Balsam vinäger
2011-01-21 @ 22:48:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svårt test

Jag och Daniel var nyss och handlade, och eftersom jag inte äter middag nu för tiden (äter ju naturdiet istället) så funderade Daniel på vad han skulle äta, vi handlade lite, och så brister han ut "Är jag värd pizza idag?"
Jajemensan! Daniel åt pizza idag medan jag fick äta en choklad och hasselnöt bar till middag. Sjukt svårt att inte sluka upp Daniels pizza, bara lukten på pizzerian fick mig att bli tokig. Har inte ätit varm mat på tre dagar nu.
Men imorgon ska vi hem till Annika och äta middag, alltså varm riktig mat! Jag längtar, bara 19 timmar och 50 minuter kvar..!
2011-01-21 @ 20:07:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ett ärligt och personligt inlägg

Jag vet inte riktigt om jag borde skriva detta inlägg, eller om jag bara ska strunta i det. Får göra som så att jag skriver det, sen får vi se om det publiceras eller inte....

Grejen är som så att jag under några år kämpat med vikten, jag tror min viktökning började i högstadiet då jag började rata skolmaten, till en början gick jag ner massor i vikt och höll på att få en ätstörning, men klarade mig undan.
Senare i högstadiet så ersattes lunchen oftast med en pollypåse och cola burk eller sibylla hamburgare. Så antingen snabbmat, eller godis, det var min lunch.
Samma sak var i gymnasiet, även fast jag åt lite oftare i skolan så blev det ändå mycket spring till Coop och ica och köpte mycket godis och sånt strunt.
Hemma hos pappa fick jag börja laga mat själv vid 16 års ålder eftersom mina föräldrar skilde sig, något jag absolut inte hade något emot, har alltid gillat att laga mat. Dessutom fick jag köpa inköpen själv från mataffären, vilket gjorde att jag kunde köpa massor med sötsaker, pappa gick med på det.
Jag har sedan dess ökat i vikt stadigt och säkert, vilket inte har gjort mig glad.

Men nu är jag snart 21 år och det är dags att göra något åt vikten. Så i tisdags åkte jag och Daniel till Maxi och köpte Naturdiet som jag nu har ätit i två dagar, (idag blir min tredje) Det smakar apa (!) i alla fall shakesen, barsen är sjukt goda. Men det hjälper i alla fall, ställde mig på vågen nytt, - 2 kg på två dagar. Nu jävlar!
2011-01-21 @ 12:01:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Gaaah!

Foo fighters kommer till Sverige!
Kommer sitta som en hök när biljetterna släpps!


Någon annan som är sugen på att följa med?

2011-01-20 @ 18:05:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tiden går fort

Om ca en månad firar jag och Danie 5 år, det är ett halvt decenium, helt sjukt.
Undrar hur vi ska fira.

Daniels student 3 juni 2008

2011-01-20 @ 13:27:17 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Welcome to the Rileys

Som jag har längtat! Ända sedan jag såg trailerna någonstans har jag längtat efter denna film! Och imorgon har den premiär, alltså filmen "Welcome to the Rileys" Men vem ska jag gå på bio med? Tror inte direkt Daniel vill se denna film.

Någon som känner sig manad?
2011-01-20 @ 11:41:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårdagen

Igår åkte vi iväg till Bäckebol vid halv ett tiden. Rickard stor shoppade, vi kom hem med en teburk och en stekspade, alltid något.

Överaskningen igår var att Daniel och Rickard skulle laga mig mat. Hur underbart som helst att slippa det! De bjöd på tacos och jag fick inte lägga mig i över huvud taget.
Medan killarna lagade maten så monterade jag ihop Rickards nyinköpta mosses stol från IKEA, vilket gick lite så där, gjorde massa fel, men till slut så fick jag ihop den. Killarna var lite rädda för att sitta i den, men den höll!
Efter middagen åkte jag och Daniel vidare till Annika och Håkan & fikade. Mysigt att umgås lite med Annika medan Daniel och Håkan pratade programering.

Idag är det dags att jobba igen. Första åtta timmars passet sedan jag flyttade till Göteborg. Kommer antagligen bli lite jobbigt att jobba så länge, men kommer nog vänja mig snabbt.
2011-01-19 @ 10:40:26 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inväntar en överaskning

Daniel och Rickard håller på och planerar någon överaskning.
Det hela började med att Rickard ringde till Daniel tidigare idag innan jag åkte till jobbet, och Daniel svarar Rickard "Jag kan inte säga det högt" då triggade jag direkt, jag hatar överaskningar, jag måste ha allt planerat och gillar inte sånt här.
Fast det kan ju självklart vara trevligt också, men jag är alldeles för mycket av ett kontrollfreak!

Men men, vi får väl se imorgon, vid 12 ska vi åka till IKEA och Bäckebol, det är det jag vet.
Läskigt!


Sist jag inväntade en överasking som killarna planerat så var det en trerättersmiddag hos Rickard.

2011-01-17 @ 22:35:58 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bäckebol 15-20

Snart är det dags att bege sig till jobbet igen. Tredje dagen i rad, det känns lite ovant då det var ett tag sedan jag jobbade så "många" dagar i rad, men imorgon är jag ledig, onsdag blir det ett långt pass 12-20 på bäckebol, men efter det är jag ledig i flera dagar.

Tidigare idag hade vi Annika på besök, hon tog med sig färska frallor och fika bröd. Det var mysigt, det är nämligen inte så ofta som vi har besök här i lägenheten. Lite tråkigt.

Ikväll hoppas jag på att Daniel vill åka och handla. Jag vill ha nya blommor, mina ormbunkar börjar äntligen vissna totalt, trots vattning. Köpte dem samma dag som vi flyttade in, så de har klarat sig ett bra tag, så det är dags att byta ut dem nu. Men får se hur pigg Daniel är då. Han har inte sovit än, han dygna alltså i natt, riktigt onödigt enligt min mening.

men men, ska väl göra mig klar nu inför jobbet.
Hörs!
2011-01-17 @ 14:13:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ohyes!

2011-01-16 @ 22:41:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mycket att göra

Skolan har tagit slut och nu har jobbet börjat lite mer på allvar, har ju blivit schema lags i Bäckebol så har jobbat där nu lördag-söndag, det har varit sjukt mycket att göra eftersom vi har halva reapriset på en hel del varor, kunderna blir totalt galna när detta sker, men idag var det även en hel del ordinarie varor som kunderna köpte.

Imorgon kommer Annika på förmiddagen ett tag, blir mysigt. Sen är det dags att jobba igen mellan 15-20.
Daniel ska även på möte imorgon så det sker en hel del grejer. Men det är bara skönt.

Måste förresten börja träna igen, hade en sån sjuk smärta i ryggen förra veckan så kunde inte, så imorgon är det dags igen!
2011-01-16 @ 22:33:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kossor

Jag hade totalt smällt bort om jag fick två sett av dessa påslakan!
Hur söta som helst

2011-01-13 @ 15:39:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


KLAR!

Bokföringen är klar! Äntligen! Nu ska det bara finslipas på affärsplanen och fylla i den lite extra för extra högt betyg, sen måste jag även fixa klart min "portfolio"  till imorgon.

Men innan det ska jag kollar klart på Top model och sen laga mat. Daniel sover... Vi får väl se när han vaknar igen...
2011-01-13 @ 15:22:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bara bokföringen kvar?

Jag har redan varit i skolan och haft lektion och näst intill skrivit klart affärsplanen.
I skolan hade vi redovisning av några affärsplaner, det gav mig idér och jag vet nu lite mera om hur jag ska lägga upp arbetet. Så det var bra.
Tror dessutom att jag skrivit klart min affärsplan. Men inte är säker, det brukar ju alltid vara något man har missat. Tänkte göra lite bokföring nu och sen gå tillbaka till affärsplanen, det blir väldigt lätt att man blir blind av sitt arbete, sen kommer man på massa mera man kunde lagt till när man väl har skrivit ut den.

Nej dags att återgå till arbetet.
2011-01-13 @ 11:13:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Typ klar!

Nu är jag nästan klar med ordlistan! Tog ett bra tag detta, men äntligen är den klar i alla fall. Har tre ord som jag inte hittar någon förklaring på som jag ska prata med läraren om imorgon när vi har lektion. Skönt att ha denna klar nu i alla fall. Nu är det bara resten som måste göras.

Ingen som har lust att skriva mig en bra affärsplan?
2011-01-12 @ 22:30:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skulle ha börjat tidigare...

... med marknadsföringslistan, kommer sitta här hela natten känns det som,
jobbigt att morgondagens lektion börjar 8.15, bara att bita ihop...
2011-01-12 @ 19:52:43 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fullt upp!

Sista veckan i skolan nu, och eftersom jag inte gjorde något alls under lovet som jag kunde ha gjort så har jag istället massor att göra nu sista veckan.
Provet igår gick inte alls som jag ville, försökte satsa på ett VG för att få VG i slutbetyg, men fick ett G-, sämsta betyget jag fått på flera år! Vilket suger, men får i alla fall ett G i slutbetyg, alltid något.

Satt nyss och klistrade ihop min portfolje som jag ska ha till min redovisning av affärsplanen, hoppas klistret fastnar bara, köpte vanligt papperslim, i värsta fall får jag väl sätta lite tejp på dem.

Nu ska jag försöka skriva min marknadsförings ordlista och få den klar.

Imorgon ska det fixas klart affärsplanen plus göra alla bokföringsuppgifter som är kvar.

Två dagar kvar tills det är slut!
2011-01-12 @ 18:46:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det blev ännu värre....

Restprovet var tydligen inte på fredag.
Det är imorgon, och jag jobbar till 20 ikväll....
2011-01-10 @ 14:05:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags för vardagen att börja

Idag börjar skolan igen, känner mig inte alls förbered, har verkligen legat på latsidan detta uppehåll. Jag har ett restprov på fredag, en affärsplan att skriva klar och en marknadsföringsordlista att skriva, och allt detta innan fredag. Plus (!) att idag börjar mina schema lagda veckor på jobbet, så det händer mycket.

Men det ska bli skönt att få rutiner igen, inte sova bort halva dagen bara för att man kan :P

Detta är sista veckan på komvux med klassen, känns tråkigt. Vi har kommit varandra nära och alla känner alla. Kommer sakna folket. Hoppas vi kommer få någon form av avslutning på fredag, vår lärare pratade om att kanske gå på after worken, men vi får se vad resten av klassen säger...

Nej, det är väl dags att göra sig klar. Först skola sen jobb!
Ni hittar mig i Bäckebol mellan 15-20
2011-01-10 @ 10:41:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Maten igår


Avokadosallad med ruccula och valnötter

Pasta med valnötssås och strimlat kött

Chokladpannacotta med varma hallon

Och här har vi vår underbara värd som lagade oss denna goda mat, plus stod för underhållningen efteråt, en riktigt "halv åtta hos mig" kväll, fast vi åt vid fem istället :)

2011-01-07 @ 16:57:22 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sommar, sommar, sommar

2011-01-07 @ 00:37:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Middag hos Rickard

Idag ska jag och Daniel till Rickard som ska bjuda på middag. Ska bli trevligt, har aldrig ätit Rickards mat, men kan han laga mat som han sjunger så kommer det smaka super gott!
Varken jag eller Daniel vet vad vi får för middag, vi vet bara att vi ska klä upp oss och ta med oss vin.
Kommer ta med mig kameran i alla fall, så hoppas att det blir några bilder i alla fall.
2011-01-06 @ 15:50:55 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alldeles öm om benen

I helgen var jag och Daniel iväg och köpte ett Xbox Kinect + spelet your shape, sjukt roligt, man tänker inte ens på att man tränar, tränade nyss i en timma och trodde det gått en kvart!
Nej jag hoppas verkligen att denna lilla svarta fyrkant kan hjälpa mig att både gå ner några kilo och många centimeter på min kropp. Fortsätter jag så här så kommer det nog gå bra! :)

Funderar på om jag ska sova lite... Börjar bli himlans trött, har jobbat halva dagen så man blir lite extra mör då också...
2011-01-05 @ 00:31:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0