True to that


Kanske lagt upp denna tidigare, men den är i så fall värd att läggas upp igen.

2012-04-28 @ 09:47:17 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Peach me soon

Var på backaplan en snabbis igår med Daniel, fick med mig två nagellack och en ögonbryns penna som jag glömde köpa när jag var iväg med Malin i helgen.
Testade ett av nagellacken igår. Det heter peach me soon och köptes på hm

2012-04-27 @ 12:30:25 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gammal kärlek ♥


Älskar Coldplay
2012-04-25 @ 23:21:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Svårt att matcha

Som ni vet så köpte jag ju ett par turkosa byxor i helgen, de är även ankelkorta, vilket gör att mina ben ser sjukt korta ut.

Det svåra med dessa byxor är att hitta matchande skor till, vill ju helst ha en liten klack på skorna så man ser lite längre ut i alla fall, men jag har ju inga sådana skor, skulle varit helt perfekta med ett par pumps till, men har allt sånt nere i källaren, plus att jag inte är så bra längre på att gå i pumps, var så länge sedan jag gick i sådana skor, nu för tiden blir det mest conversen och så, i gymnasiet gick jag nästan alltid i klackar, måste ta upp det igen.

Tillbaka till saken....
Det är svårt att matcha med dessa byxor... Får väl dra på mig ett par sketna stövlar över dem så att det inte syns att de är ankelkorta eller nått...
2012-04-24 @ 12:32:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lycklig!

2012-04-22 @ 22:58:25 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårdagens shopping

Linne från Gina 149 kr
Turkosa byxor från cubus 199 kr

2012-04-22 @ 13:43:36 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag 20120419

Sitter och väntar på att klockan ska bli dags att göra sig klar. Under tiden lyssnar jag på musik och pratar med Malin. Skönt att ha henne att prata med angående bröllopet, hon har bra tips på billigare lösningar och sånt.
Vet inte om jag skrev det förut men köpte äntligen min slöja och underkjol i veckan, via tradera, hur bra som helst, sånt där är ju sjukt dyrt om man köper ute i butikerna, men på tradera helt oanvända från företag är hur billigt som helst!

I helgen ska det jobbas och shoppas! Måste köpte lite nytt smink nämligen, så Malin är snäll och åker med mig till Backaplan på lördag efter jag jobbat klart.
Rätt dåligt att inte lilla Kungälv har någon riktig sån butik. Istället får vi snällt ta oss in mot Göteborg.
Ska bli spännande att åka med Malin dock, har ju aldrig åkt med henne förut, hoppas jag överlever.
2012-04-19 @ 11:50:31 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag 20120418

Gick upp runt tio idag, klockan elva skulle jag befinna mig hos Frida för att äntligen få håret klippt! Mitt hår har mått så dåligt och blivit alldeles för långt sedan jag klippte mig sist. Det var lika skoj som vanligt att sitta där och bli fin och samtidigt prata lite skit med Frida, en hel del bröllop blev det så klart.
Kom därifrån runt tolv igen och har suttit i soffan sedan dess, trodde jag började 14 idag, men kollade på schemat nyss och då stod det 14.30, så jag har verkligen inte bråttom någonstans.

Utbildningen igår förresten var hur bra som helst, inte alls som jag tänkt mig. Det var mycket mera än bara massa lager som jag redan kunde, fick mer information vad man behöver tänka på vid olika sälj osv. Riktigt roligt!
Hoppas jag kommer få användning för detta idag på jobbet.

2012-04-18 @ 13:31:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jar of hearts2012-04-18 @ 12:33:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag 120417

Är redan vaken och har varit det i ca en timma nu. Det är nämligen dags för utbildning nummer två, förra veckan var jag på utbildning med Hemtex om säljutbildning och idag är det med Guldfynd och vi ska lära oss mer om alla köp lagar, typ konsumentköpslagen osv. Det tråkiga är att jag faktiskt redan läst mycket om dessa lager så det kommer inte bli så mycket nytt för mig, men kan alltid vara bra att färska upp minnet.

Sitter just nu och väntar på att jag ska gå mot maxi, ska nämligen åka med ett par andra tjejer från Guldfynd Stenungssund till utbildnigen. Lite läskigt att åka med folk jag aldrig har träffat,  men det blir säkert bra.
Det svåra är bara när jag ska gå, de skulle åka typ nu från Svanesund, och är inte säker på hur lång tid det tar därifrån hit, framför allt inte om det är köer och så vidare. De skulle ringa när de närmade sig, men vill helst inte vara hemma då när de ringer, i fall de ringer och är väldigt nära, vill ju inte att de ska sitta och vänta på mig.

Svårt detta hörrni.
2012-04-17 @ 08:16:44 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Panik!

Kom nyss på att det är den 15e april.. Alltså bara en månad kvar till OSA datumet, vilket betyder att det bara är 2½ månad kvar till själva bröllopet...

Skulle behöva åka hem till Stockholm några dagar också för att kolla av allt och beställa lite saker, men just nu går det inte, i alla fall inte förrän i mitten av maj, om ens då, vet inte hur mitt schema på Hemtex ser ut...

Gosh.. Så mycket att göra!
2012-04-15 @ 18:20:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


I am the master of Hollywood!

2012-04-14 @ 22:17:23 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hoppas jag slipper


Tycker jag har haft tillräckligt med otur denna vecka, med både ögoninflammation och förkylning.

2012-04-13 @ 10:58:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lycka!

Lyckan som uppstår när du vaknar mitt i natten och du kan se helt utan problem!

Nu har jag cp ont i halsen istället.

2012-04-10 @ 04:50:38 Permalink Mobilblogga Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag 20120409

Vaknade upp första gången runt hakv sex av att ögonen hade klibbats igen... försökte somna om, men bara tanken på att jag inte kunde se något om jag försökte och att jag hade massa ögonklet som fastnat i fransarna var obekvämt. Så gick upp, tvättade bort det med ljummet vatten och la mig igen, hur pigg som helst. Satte mig och pillade lite på telefonen, hade fått sms från Sara som tipsade mig om att badda ögonen med koksaltsvatten, bra idé tänkte jag så nu har jag fixat med det också.
Lyckades somna om efter ett bra tag och nu sitter jag här igen efter att klockan ringde vid nio, det var lagom knepigt att se hur jag stängde av alarmet eftersom jag inte kunde se något.

Just nu känns det väldigt dumt att jobba, men eftersom jag har öppningen så är det lite sent nu att komma och försöka vara ledig. Jag kommer dock byta bort min tid imorgon om det är så att jag ska jobba, är nämligen lite osäker. Måste försöka vila lite och försöka bli av med alla dessa sjukdommar jag lyckats dra på mig.


Mitt öga just nu. Det är inte så rött i alla fall och det är jag glad för, det är mest uppsvullet och blött av all vätska

2012-04-09 @ 09:29:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nuläget

Hela min lediga dag har gått åt att sitta på soffan och springa fram och tillbaka till toaletten för att skölja ögonen med vatten, eller ja, badda dem med vatten från en bomulls rundell vill säga.
Vet inte riktigt om det börjar bli bättre än, imorse var det värst i höger öga och vänster var inte alls lika jobbig, men nu har det flyttat på sig och det är vänster öga som är sjukt irreterande och höger känns inte alls.
Kan ju alltid hoppas att det har läkt till imorgon, ska ju väg och jobba då, vill ju helst inte skärma iväg alla kunder och helst vill jag ju ha lite mascara så jag inte ser alldeles för trött ut... Men om det fortfarande är kvar så kommer jag jobba ändå, fast utan mascara, hoppas det inte syns allt för mycket, det som mest syns är egentligen att det är uppsvullet.

Nej nu ska jag nog ta och lägga mig och kolla på "Bruce den allsmäktige" som visas på fyran. Innan det kollade jag på Breaking Dawn som jag fick av Malin och Stefan i 21 års present. ♥
2012-04-08 @ 23:02:13 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Peppar peppar ta i trä

När jag hade arbetsintervjun med chefen på Guldfynd så var en av frågorna "hur ofta blir du sjuk?" Jag som väldigt sällan blir sjuk svarade att det nästan aldrig skedde, men detta skulle jag tydligen inte ha gjort. För nu har jag varit förkyld sedan i onsdags och imorse när jag vaknade så hade mina ögon klistrats igen, gick upp, tvättade bort och somnade om igen, vaknade tre timmar senare och det var samma visa igen. Så nu har jag antagligen råkat ut för en ögoninflamation.

Detta har jag absolut inte tid med. Måste ju jobba nästa vecka, kan ju inte skräma bort kunderna med svullna ögon.
Nej nu hoppas jag att detta försvinner inom 24 timmar! Måste vila ordentligt nu på min lediga dag.
2012-04-08 @ 13:07:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


We have to go back in time

2012-04-07 @ 10:00:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rubrik?

Hatar att hitta på rubriker...

Det har gått över en vecka sedan jag skrev något här. Sandra hade ju roligt förra veckan på måndag och hackade sig in här på bloggen. Men annars så har ni inte fått någon uppdatering.

Just nu handlar mitt liv om att jobba, jobba och jobba. Nya jobbet går underbart bra. Trivs bara bättre och bättre allt eftersom jag lär mig mer och mer, men det är mycket att lära, nytt kassasystem, nya rutiner, nya varor, ja allt är nytt. Men nu börjar jag klara mig själv och då blir det roligare att jobba eftersom jag slipper fråga de andra hela tiden.

Men imorgon tänker jag nog ta med mitt block och skriva upp massor så jag lär mig bättre.

Förresten! Grattis till Malin som klarade uppkörningen idag och numera ska befinna sig på vägarna utan körlärare.♥
2012-04-03 @ 23:24:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0