Familjemiddag

Kom nyss hem från familjemiddagen hos Annika och Håkan, det bjöds på god mat och trevligt sällskap, även Malins och Daniels farfar kom och åt med oss. Denna gång bjöds det på
Toast skagen (hade faktiskt ingen bättre fantasi)
Kasslergryta med ris (Malin och Stefan fixade)
Glass med maränger, bananer, chokladsås och grädde (Annika och Håkan

Gott var det och alla blev nog riktigt mätta.

Ikväll ska jag kolla på "En shopaholics bekännelser" som går på tvn. Men först måste jag duscha, imorgon är det dags för att jobba igen.
2012-01-29 @ 20:09:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bebis två

Åh idag (egentligen igår) föddes bebis nummer två av folk jag känner som är gravida. Denna gång var det Jessicas tur. Så mysigt, längtar tills mars och vår obligatoriska kina lunch då jag ska få gosa med bebisen!

Grattis ännu en gång! Vet att du kommer läsa detta när ni får komma hem från sjukhuset ♥
2012-01-29 @ 01:40:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Smartson

I december fick jag ett mejl av Smartson, för er som inte vet vad det är så är det en sida där man får testa på olika produkter, ungefär som buzzador, man får ett mejl om en ny produkt eller tjänst som man oftast får testa på gratis (ibland kan man få varorna till ett mycket bra reducerat pris) sen får man välja om man vill anmäla sig som testpilot eller inte, beroende på om man tycker att det är intressant eller inte.

I alla fall, i december fick jag ett mejl ifrån dem där de undrade om jag ville vara med och testa på en nya epilatorn från Braun, självklart ville jag det. Jag har under flera år epilerat benen, men den jag har börjar bli dålig och gammal plus att denna nya hade mycket mer funktioner.
*Inbyggd lampa
*Vridbart huvud
*Rakbland inbyggda i ett av huvudena
*3 Olika huvuden att välja mellan vid olika tillfällen.
*Vattentät (!)

Jag blev till slut utvald av smartson att få vara med och testa epilatorn och fick den redan samma vecka. Testade den samma kväll och jag älskade den! Den fungerar vekrligen, älskar att den är vattentät för då man man epilera i duschen, den jag hade innan var mycket krångligare, den tålde inte alls vatten och man fick inte ens vara fuktig om benen för att få använda den. Så detta var underbart! Sen hjälpte lampan till så otroligt mycket!

Och som tack nu för att jag testat denna epilator så får jag behålla den! Den är värd nästan 2000 kronor om jag hade köpt den i butik, så det är helt otroligt!

På Smartson kan man få testa på allt möjligt, vet att Annika och Malin fått testa på efterrätter, såser, andra epilatorer och så vidare.
Om ni också vill bli testpiloter hos Smartson är det bara att gå in här (länk) och anmäla sig till deras nyhetsbrev så får man erbjudanden ibland.
Vill ni gå med i Buzzador (som fungerar på samma sätt) så går ni in här(länk) och registrerar ett konto. På Buzzador har jag också fått testa på allt möjligt, allt från deodoranter, tamponger, ansiktstvätt, smink borttagning osv..
2012-01-27 @ 23:57:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tips från er?

På söndag är det dags för "familjemiddag" igen, något vi brukar göra hos Annika och Håkan eller Malin och Stefan, varje par gör antingen en förrätt, varmrätt eller efterätt. Jag och Daniel fick denna gång i uppgift att göra förrätten denna gång. Något som jag verkligen har noll fantasi för... Varje gång blir det liksom toast skagen. Börjar kännas lite tråkigt.

Så nu kära vänner, frågar jag er, har ni några tips på bra, goda, enkla och billiga förrätter?
2012-01-27 @ 20:27:25 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Daniel ville ha efterrätt


Kärleksmums cupcakes.
Daniel har redan ätit fyra stycken...

2012-01-26 @ 21:23:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bebis ett

I år har jag än så länge fyra bebisar som väntas komma inom 5 månader. Första kom i natt, Sussie och Thomas fick en liten pojke inatt som är hur söt som helst, men det är ju en bebis också.

Nu väntar vi spänt på att Jessicas lille pojke ska komma ut snart de närmsta veckorna. Sen hoppas jag att jag får gosa med honom när jag kommer till Stockholm igen i mars.
2012-01-26 @ 12:00:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Just love it!

Vi var nyss och storhandlade, jätte smart klockan fem på kvällen den 25e NOT! Men i alla fall måste bara säga det att jag ÄLSKAR när vårt maxi har "bunkra upp" veckor, idag kom vi hem med 5 paket kaffe för 159 kronor! Då slipper vi i alla fall köpa mera kaffe på minst en månad! Score!

Jag och Daniel har för övrigt börjat med en ny grej idag, vi ska börja skriva veckomenyer på vad vi ska äta för middag, på så sätt köps inget onödigt som kommer ligga och bli gammalt och vi får då en lätt överblick vad vi stoppar i oss, och vi slipper sitta varje dag och fundera ut vad vi ska äta, vilken lättnad detta kommer bli. Hoppas detta ska gå bra!
2012-01-25 @ 19:21:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Födelsedag

Om lite mer än en månad (den 12 mars) fyller jag år igen, de senaste två åren har jag firat detta genom att dra ihop ett gäng vänner gått ut på någon resturang och ätit god mat och sedan gått ut på krogen. Detta år kommer antagligen firas på samma sätt, dock så kommer Annika och Håkan antagligen vara med oss i Stockholm denna gång, så i år funderar jag på att boka bord på olearys (älskar deras mat!) i kista och sen boka några bowlingbanor som ligger i samma lokal som resturangen...


Min födelsedag förra året, tog kortet medan jag satt och
väntade på alla vänner som skulle komma förbi mig innan.

En konversation mellan mig och Sandra på min 20 års dag.

2012-01-25 @ 15:44:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgonmöte

Imorse var det dags ännu en gång för ett morgonmöte, det var prat om våren och liknande, sånt som nu kommer hända på Hemtex, alltid lika mysigt att sitta med kollegorna och äta lite frukost, och sen så pratades det ju inte hela tiden om jobbet under morgonen. Vid tio skulle vi öppn butiken och mötet fick vara slut, och vi började fixa ute i butiken.
Måste bara få säga till er att ni måste till en Hemtex butik i vår, sjukt fina saker som kommer, framför allt om man gillar den lantiga stilen, igår kom det jätte fina ljuslyktor och fina trålådor i vit. Så fina! Synd att Daniel inte gillar den lantiga stilen bara, annars hade jag köpt på mig massa saker!
2012-01-25 @ 14:26:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobba

Imorse ringde min chef i Kungälv och Stenungssuns butiken och frågade om jag inte ville hoppa in i Stenungssund idag,
och självklart vill jag det! Har nog inte jobbat där sedan i våras,
så det ska bli skoj, det är en liten och mysig butik så det är alltid trevligt.
2012-01-23 @ 11:20:07 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ensam igen

Stockholmarna åkte nyss hemåt igen, Jimmy var lite stressad tror jag och ville komma hem. Saknar dem redan, men vet att Sandra och Sara snart kommer hit igen, rättare sagt om tre veckor. Då ska vi tatuera oss och gå på bröllopsmässa. Ska bli mysigt, den gången kommer nog Carro med också. Hon har aldrig varit här så ska bli kul och se vad hon säger om min lilla lägenhet här. Det blir ju rätt trångt med 4 pers här, men det fungerar.

Förresten! Hittade min klänning igår, nu är det bestämt vilken jag ska gifta mig i. Ska beställa den och sånt imorgon kväll. Äntligen, och den känns verkligen rätt, vill ha på mig den hela tiden!
Och som ni förstår så kommer jag inte lägga ut någon bild på den här på bloggen, det får ni vänta med tills efter bröllopet.
2012-01-22 @ 14:35:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klänningar

Vi har vaknat här borta och ska strax bege oss mot brudklännings butikerna. Klockan ringde redan klockan 9, men tjejerna vill inte riktigt vakna på direkten och sen så ska det duschas innan man kan gå ut.
Hoppas att jag hittar en fin klänning idag, känns som om det är dags att bestämma sig snart... Men det är skönt att ha mina tärnor med mig i alla fall... Då kan dem hjälpa mig hitta den rätta klänningen för bröllopet ♥
2012-01-21 @ 10:52:22 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Myspys


Daniel har åkt hem till föräldrarna, jag har duschat och dukat upp mys, Köpte motötter och selleri som jag doppar i dip. Så gott! Plus ett glas vitt som visade sig vara mousserande dessutom :P
Snacka om lyx

2012-01-20 @ 19:59:07 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag 20120120

Gårdagen gick ut på att först passa lille Oliver i några timmar, sedan sitta och prataa med hans mamma som hade varit på ultraljud för att kolla lille bebisen i magen, nu vet vi om det är en kille eller tjej, eller ja, till 75 % i alla fall. Sen vid två skulle Oliver till dagis för inskolning så jag åkte hem, kollade lite tv och lagade mat för att sen åka till Annika och möta upp henne och Malin för att fixa det sista med inbjudningskorten. Så nu är dem i alla fall klara.

Idag har hela dagen gått ut på att städa! Mina vänner kommer ju sen ikväll (läs: i natt) och ville ha det fint här hemma tills dess, så klart! Så köket är skurat och lika så badrummet, och självklart vardagsrummet/matrummet/sovrummet är också städat och fint. Nu kan jag bara sitta här och vänta på att dem kommer. Fast... de har ju inte ens börjat åka än. Sara slutar om en timma och då börjar de åka hitåt.

Ska nog åka med Daniel bort till Maxi sen när han ska iväg till sin mamma och pappa för att bo där i helgen, vi får nämligen inte plats här hemma annars. Ska köpa lite grönsaker och dip som jag blivit sjukt sugen på. Har även lagt in en flaska vin på kylning som jag ska dricka medan jag väntar på dem... Hade tänkt att kanske hinna baka bröd också... och duscha.... Känner mig stressad nu...
2012-01-20 @ 18:14:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


.

Sömn är överskattat!
2012-01-19 @ 08:28:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Helt omöjligt

Kan verkligen inte sova, ska upp klockan åtta imorgon för ska vara hos Malin klockan nio för att passa Oliver, kommer nog vara rätt död....

2012-01-19 @ 02:00:31 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Överaskad? Typ ja!

Hade denna konversation med Sandra för 30 minuter sedan via sms...


Jag blev sjukt överaskad! Lycklig blev jag också! De tänker bila hit på fredag kväll efter att Sara slutat jobbet klockan 19.
Egentligen tänkte de överaska mig men eftersom de kommer så sånt så kunde det bli krångligt, plus som Sandra sa, om de hade kommit hit och jag inte hunnit städat innan så hade jag inte blivit glad :P Haha hatar att ha folk hemma när jag inte städat...

Så på lördag ska vi gå och testa klänningar! Jimmy får snällt hänga med.

2012-01-18 @ 23:32:10 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Middagsbjudning

Igår kände jag att det var länge sedan vi träffade Rickard, så smsade honom imorse och frågade om han ville komma på middag idag, hade ju ändå tänkt laga hemma gjorda hamburgare så kunde lika gärna göra några till så han också kunde få. Stackarn lagar ju aldrig mat till sig själv hemma och äter bara middag när han blir bjuden. Så han åt tills han nästan sprack!

Efter middagen bjöds det på cupcakes och kaffe, vi satt och diskuterade bröllopet lite. Rickard är nämligen bestman/toastmaster så han behövde ha lite mera klarhet i vad hans roll är under bröllopet och vad han ska göra. Så hoppas att han fick en klarare bild över det hela.
Under tiden satt jag även och fixade lite med inbjudningarna så nu ska det bara klistras och sånt så är dem klara att skickas ut. Äntligen! Trodde faktiskt inte att det skulle ta sån lång tid att få dem klara, men snart så!
Då blir Sandra glad i alla fall.


Bestman och brudgum ♥

2012-01-18 @ 21:54:39 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inbjudningar

Sitter hos Annika och Håkan och försöker fixa med våra bröllopsinbjudningar, vilket inte är det lättaste kan jag tala om för er. Det är mycket information som ska skickas med och till slut när vi skrivit klart alla texter så är bläcket i skrivaren slut.
Hoppas vi får ut korten snart!

2012-01-17 @ 21:03:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Till mina fina tärnor som verkar vara lite nere förtillfället...


<3
2012-01-17 @ 01:26:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Cupcakes?

Funderar på om jag ska ta fram mina baksaker och baka lite apelsinmuffins med chokladfrosting. Det var nämligen billiga apelsiner på maxi denna vecka så passade på att köpa då. 10 kronor/kilot är ju inte så farligt så bad Daniel köpa hem lite.

Får se om jag tar någon bild på dem sen, är ju rätt dålig på det nu för tiden.
2012-01-15 @ 20:50:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har ni märkt...?

... Att jag numera har 4 olika bilder
som header på bloggen?
Testa att tycka på F5 så får ni se
2012-01-14 @ 17:54:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det går ju inte frammåt i alla fall

Häromdagen så hittade jag en jätte bra konditoritor hemma i stockholm som gjorde jätte fina tårtor som skulle vart perfekta, så jag mejlade dem och frågade om det gick att boka konsultations tid hos dem tills jag och Daniel (+ hans föräldrar) åker upp i mars. Men fick svaret tillbaka att de hade lagt ner tårtverksamheten och sålde nu bara saker till bakning och liknande. Hopp tänkte jag, bara att fortsätta leta.

Sen idag så väntade jag ett viktigt samtal, skulle få besked om en rätt stor grej, väntar, väntar och väntar... Till slut får jag samtalet och får beskedet att personen i fråga inte kan lämna besked än och vill skjuta upp beskedet en vecka till... Hopp typiskt...
2012-01-13 @ 15:47:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu ni!

Nu ska ni få höra! Har tagit mig till Borås och är nu i butiken, och jag lyckades klara mig hit utan att nästan bli påkörd en enda gång! Dock regnar det, som vanligt

2012-01-12 @ 11:36:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag 20120112

Var ju lagom sagt att ta sig upp idag, kunde verkligen inte somna.
Efter att ha skrivit inlägget igår låg och och spelade lite spel på mobilen i en timma, sen runt halv två någon gång somnade jag.

Hur som helst så är jag vaken nu och ska strax göra mig klar för att dra iväg till Borås, måste tanka på vägen också så jag verkligen kommer hem igen och inte får stopp halvvägs hem.

Förresten! Imorgon så tänkte jag ta med mig Daniel upp till Annika och Håkan (om det är okej för dem alltså) så vi kan göra våra inbjudningar! Så de kan skickas ut snarast. Ska bli så skoj och se vad folk säger och tycker!
2012-01-12 @ 09:50:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Typiskt

Bara för att jag måste upp tidigare än vanligt imorgon, så kan jag inte somna.... Daniel ligger och snarkar sedan länge och jag ligger och spelar My horse, jäkla Jennifer som fick mig att ladda ner den appen!

2012-01-12 @ 00:51:41 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Göteborg - Borås

Imorgon ska jag ta mig till Borås för att jobba, ska bli intressant,  har bara varit i Borås två gånger tidigare och då var det för att shoppa och inte jobba. Ska bli intressant att se vilket folk det är som kommer in i butikerna där, eftersom Borås oftast har de stora företagens huvudkontor i närheten.

Det som är lite segt är att det är cirka en timmas bilfärd enkel väg, men det är det värt! Älskar mitt jobb och trivs som fisken i vattnet med att vika handdukar...
2012-01-11 @ 20:29:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cakepops recept

Du behöver

Mixa kakorna i en mixer, häll ut i en bunke och blanda i osten tills det känns lagom kladdigt.
Rulla till fina bollar. Smält lite choklad ( jag tog två rader marabou choklad) dela grillspetten på tre, doppa ena änden av spettet i den smälta chokladen och sätt i en i varje boll. Ställ in i kylen ca 30 minuter.
Smällt resten av chokladen och doppa klubborna i chokladen och se till att hela klubban blir täckt av choklad.
Ställ in i kylen i yttligare 30 minuter eller tills chokladen stelnat. Klart!

Sen kan man smycka dem hur man vill....



2012-01-10 @ 21:20:58 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bakade cakepops idag till mina morgonpigga...

img_2942 (MMS)

Bakade cakepops idag till mina morgonpigga kollegor som började jobba klockan 6 imorse med inventeringen, de blev överlyckliga och glada för att jag kom med sockerkickar till dem. Recept kommer ut ikväll efter att jag kommit hem från jobbet

2012-01-10 @ 14:56:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Finaste tärna


Tror mina tärnor är exalterade över att det börjar dra ihop sig till bröllopet

2012-01-09 @ 16:11:21 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Inbjudningskort


Idag kom våra inbjudningskort. Kommer kanske lägga ut bild på dem sen, typ en vecka efter att dem är utskickade, så att alla får se dem innan de kommer upp här på bloggen.

2012-01-09 @ 13:07:25 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Som jag längtat efter dig ♥

Guldfish 3/12-2011 ♥

2012-01-06 @ 18:27:33 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags igen!

Idag är det ännnu en gång dags att testa brudklänningar! Ska ner till Emilianos som ligger i samma hus som vi bor i. Hoppas att han har fått in lite fina nyheter som jag inte såg senast. Hoppas även att jag redan nu hittar den perfekta klänningen! Börjar faktiskt känns mig stressad över det, dumt nog. Tänk om jag bara väljer en som jag inte ens gillar, för att jag inte hittar någon bättre?

Efter att jag testat klänningar så ska jag och Annika in till Backaplan en snabbis, hon skulle in till telia eller nått för att skaffa sig en ny telefon, för hon ville också vara med och spela wordfeud! Älskar att det är en av anledningarna till att hon vill skaffa en android telefon!

2012-01-04 @ 12:42:07 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


På väg hem

Sitter i bilen och är snart i Norrköping, vi kom iväg strax innan tolv så det blir nog inte att hämta ut ringarna idag, de stänger ju klockan sex. Får bli imorgon istället. När vi kommer hem måste vi till maxi oxå och storhandla. Vi åt upp typ allt innan vi åkte till Sthlm så att inget skulle bli gammalt.

2012-01-02 @ 13:52:43 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stockholm

Jag och Daniel har befunnit oss i Sthlm över en vecka nu, imorgon är det dags att åka hem till vår säng ingen, saknar mina kuddar där hemma! Men det som ska bli roligast att komma hem till är våra förlovningsringar som kommit i veckan!

2012-01-02 @ 00:43:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0