Hem igen

Sitter ännu en gång på Arlanda för att flyga hem till Göteborg igen. Det blev en ganska kort vistelse här i Stockholm men har hunnit med en hel del. I lördags blev jag kidnappad på möhippa. Tjejerna kom med banderoll och solglasögon till mig så fort jag landat. Sen bar det av till hemlig destination. Kan skriva lite mer om detta senare när jag sitter vid en dator istället. Bloggar via mobilen just nu.
Har även hunnit fixa lite inför bröllopet, vilket är skönt. Det är ju mindre än en månad kvar nu <3

2012-05-31 @ 19:44:37 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sandra klagar

Hon tycker jag bloggar för lite, trots att det är henne jag hänger med hela dagarna här i Stockholm.

2012-05-29 @ 21:17:15 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Här vare dött...

Börjar bli dålig på detta igen, och det kommer knappast bli bättre nu ett tag framåt. Idag åker jag äntligen hem till Stockholm, åker dock inte förrän senare idag, ska jobba först, så måste packa ihop allt nu. För så fort jag slutat så kommer Daniel med alla sakerna och så åker vi  på direktent ill Landvetter. Men just nu försöker jag ta reda på om jag kan lyckas ta med min brudklänning på flyget. Skulle nämligen behöva få hem den. Och SAS har nu en chatt funktion på hemsidan där man kan chatta med SAS personal istället för att ringa den...
Fort gick det också, på fem minuter har jag nu fått min fråga ställd och fått svar på den. Dock så visste personen jag pratade med inte riktigt, det var tydligen olika, måste fråga när jag checkar in senare. Hoppas det går bra.

Hur som helst.. Ska som sagt hem till Stockholm idag. Ska träffa Sandra och Sara hela kvällen och kolla på ESC finalen. En väldigt viktig tradition som vi har. Sen under redan av dagen ska det fixas med bröllopet. Det ska fixas med tårta, blommor dukningar, stolar till cermonin och så vidare. Borde ha skrivit upp allt i kalendern, för detta är sista gången jag åker hem nu innan bröllopet, eller ja, jag kommer åka hem ca en vecka innan bröllopet också för att vara hemma och fixa, men vill helst få klart så mycket som möjligt nu denna omgång.

Men det blir nog bra, Sandra har lovat att hjälpa mig, hoppas bara hon blir frisk snart.
JUSTE! Måste hjälpa mormor, mamma och pappa shoppa kläder också till bröllopet... Ni ser, kommer på saker hela tiden, dags att skriva upp!
2012-05-26 @ 09:10:05 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Countdown

2012-05-20 @ 19:17:39 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina hjärtan <3

Saknar mina finaste vänner, men tröstar mig med tanken på att jag om en vecka och en dag sitter hemma hos Sara i Märsta och kollar eurovison med dessa två och Carro får också vara med. haha

Åh det var så länge sedan jag träffade dem nu.

2012-05-18 @ 19:39:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Love it

2012-05-18 @ 17:48:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bröllopsdrömmar

Igår var vi hos Annika och Håkan igen, vi blev bjudna på middag, kaffe och lite spelande av Hollywood igen, självklart gjorde Per Moberg mig och Annika sällskap också, dock denna gång i vit form och inte rosé. För mig gick det sämre och sämre ju mer inflyttande Moberg hade på mig, typiskt.

I alla fall, anledningen till att vi åkte upp ( ialla fall den störta av dem) var för att prata bröllop och testa klänningen. Åh, önskar att jag kunde få visa er, verkligen älskar min klänning. Hade nästan glömt hur glad den gör mig, var inte testat den sen i mars tror jag. Allt blir så fint tillsammans också. Önskar vi skulle gifta oss idag, helst igår. Men jag är ändå rätt glad för att det är lite mer än en månad kvar.

När vi kom hem runt halv två i natt så kunde jag inte direkt somna, låg och tänkte på allt som har med bröllopet att göra. Att det är tråkigt att inte alla kan komma, hur jag ska lösa med mina tärnpresenter, hur hela dagen kommer se ut och så vidare. Detta resulterade sedan att jag typ hela natten legat och drömt om bröllopet också. Bland annat att jag inte fick någon möhippa, även fast jag är livrädd för vad mina vänner hittat på så hoppas jag faktiskt att jag får någon. Drömde att Madde hade tagit med sig massa killkompisar som satt och drack massa alkohol inne hos mormor innan vigseln, men det värsta var att Daniel fortfarande inte hade fixat någon vigselförättare, trots att det var 20 minuter kvar tills vi skulle gifta oss, som tur var skulle jag precis vakna då så slapp bli arg på honom i drömmen. Haha!
Nej usch, tror mina nerver börjar spöka nu, men snart är det dags.♥
2012-05-18 @ 09:41:06 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bröllops planering

Jag och Daniel låg och pratade till tre imorse om bröllopet. Det är så sällan Daniel vill prata om det och kommer med riktiga förslag, så det var bra att han ville prata igår.
Vi planerade allt ifrån hur hela dagen skulle se ut, till hur blommor och dukning skulle vara. Som tur är så är vi överens om det mesta, dock så har lokalen bara kandelabrar som vi kan ha ljus i, helst hade vi velat ha sådana ljusstakar som bilden nedanför, men de kostar 99 kronor för tre stycken på Ikea, vi har redan tre här hemma och skulle behöva 7x3 till, det blir liksom 700 kronor bara för det, så det blir lite onödigt. Eller är det någon som har ett förslag på billigare sådana? Helst genomskinliga?

2012-05-16 @ 12:00:36 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kvällsnöje

Har suttit och gjort första utkastet på bröllops bordsplaceringen till mottagningen. Inte så lätt att få till det med alla. Ska nog ta med mig detta till Annika på söndag, ska försöka ta mig dit då och testa klänningen och så vidare. Börjar dra ihop sig nu.

2012-05-09 @ 23:24:26 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


120508

Blir en lite tidigare morgon idag som sagt, brukar annars gå upp vid nio för att ta min morgon promenix, men idag ringde klockan redan vid åtta, och trots att det bara var en timma tidigare så kändes det rejält. Kanske har det med att göra att jag satt uppe lite länge igår, sen när jag väl la mig så kunde jag inte riktigt somna på direkten heller, men efter ett tag så.

Idag blir det en lång dag på jobbet, öppning till stängning, ska bli spännande, är ju nu mera van med att jobba högst 5 timmar och sedan gå hem igen, idag blir det snarare 9 timmar. Men det ska säkert gå bra.
Angående mitt nya jobb på guldfynd som jag varit på nu i snart en och en halv månad (började typ den 26 mars) så trivs jag super bra! Ju mer jag lär mig och kan desto roligare blir det, vill helst vara självständig och gillar inte direkt att be om hjälp. Om jag hade fått bestämma så hade jag kunnat allt redan första dagen. Men riktigt så är det tyvärr inte.

Nej dags att göra sig vacker nu då och sen ta sig till jobbet.
2012-05-08 @ 08:30:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ofrivillig vila

Tanken är ju att jag ska ut varje morgon, men när jag imoron börjar tidigt, redan 9,30 så känner jag att jag verkligen inte har lust att gå upp vid 6 för att gå några kilometrar innan, nej det får vänta tills på onsdag morgon. Men jag känner redan nu hur mina ben vill ut och springa.
*Hoppas denna motivation håller i sig, för det är faktiskt roligt att vara ute och springa i skogen*


Suddig Iphone bild från imorse

2012-05-07 @ 22:11:33 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


PW 20120507

2012-05-07 @ 14:09:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vigselring

Detta med att hitta den perfekta vigselringen är bannemig inte lätt. Framför allt inte nu när jag jobbar med det och ser ringarna nästan varje dag. Man skulle kanske tycka att det vore tvärt om, men icke, varje dag nästan står och jag provar de olika ringarna med min förlovningring men ingenting blir bra. Vill ha en rätt smal ring med stenar i, eftersom förlovningsringen är rätt tjock. Först ville jag ha denna, men sen nu när jag testat den några gånger har jag kommit fram till att den är för tjock.. Så hittade denna istället, men den är för hög, det blir liksom konstigt, plus att stenarna i mitten är bredare än själva skenan vilket gör att det blir ett fult mellanrum mellan vigselringen och förlovningsringen i så fall..
Nej nu lutar det era mot någon utav dessa två här nere. Nu är bara frågan, vilken karat på stenarna? Och ska det vara prinsesslipade eller briljantslipade?


Briljantslipade vs prinsesslipade.

2012-05-04 @ 23:00:15 Permalink Bröllop 30 Juni 2012 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Oliver♥

Jag och Daniel hade fin besök av Malin, Stefan och Oliver tidigare i veckan. Mest för att Stefan hade massa kläder han inte längre ville ha kvar som Daniel skullen få, men också för att umgås och dricka lite kaffe.
Sötaste Oliver var avundsjuk på mina naglar, så efter lite tjat på sin pappa och frågor om Stefan var man eller mus så hade han fått en hand med oranga naglar....


Han var så stolt och glad sen när han gick hem igen. Han var ju lika fin som "Essi"
2012-05-04 @ 20:00:58 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dagens morgon PW

Daniel visade mig änligen var Fontin spåren igår så tog mig tre varv runt det korta spåret (1,25 km) 7 km blev det totalt och jag är supernöjd! Joggade till och med lite, min kondis är så dåligt att det är pinsamt, men jag har börjat nu igen i alla fall. Är stolt över mig, tredje dagen i rad nu.

Imorgon blir det dock att vila lite. mina skavsår behöver få ta det lugnt.

2012-05-04 @ 10:51:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Morgon PW

Igår kväll fick jag lite nog, myrorna i benen kröp runt och jag kände mig rastlös. Så la in lite ny musik i Iphonen och gick upp tidigare än vad jag behövde imorse och tog mig en promenix på 45 minuer imorse, otroligt skönt! Förutom de där onda skavsåren som jag lyckades få på fötterna, typ sex stycken sammanlagt.
Undrar vad jag ska ha för skor idag då när jag går till jobbet, har satt på plåster så hoppas det hjälper lite.
Nej skönt var det i alla fall att få komma ut lite igen, tänka på allt möjligt och bara ha bra musik i öronen.
Dessutom är det faktiskt rätt skönt att komma upp tidigit på morgnen och verkligen vakna till.
Hoppas det fortsätter så här.


Älskar att promenara i Kungälv vid vattnet. Framför allt när solen lyser.

2012-05-02 @ 12:34:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Här var det dött

Bloggen får bli lidande när jag jobbar som jag gör, har inte haft en ledig dag på två veckor, men på söndag är det min tur, sen tror jag dessutom att det börjar lugna ner sig lite.
Planerar också att snart åka hem till Stockholm i slutet av maj i några dagar. Sista resan innan bröllopet. Måste fixa så mycket som möjligt då. Börjar ju närma sig nu. 15 dagar kvar till OSA... Jag har inte ens hälften klart...
2012-05-01 @ 23:59:37 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0