Detta är kärlek <3

2013-07-31 @ 12:50:43 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Solig söndag

Denna dag har spenderats en stor del på stranden med Sandra och Carro, vi åkte vid halv tolv imorse och låg och solade fram till halv fyra. Något bad blev det inte då vi är lite för kräsna med värmen i vattnet, plus att vi skulle handla efteråt och ville inte riktigt gå med blöta kläder på Maxi. När vi väl kom hem sen var det bara att hoppa in i duschen, kände mig väldigt äcklig. Det har varit sjukt varmt idag! Hela 30 grader stod det i bilen när vi åkte ifrån stranden.

Just nu sitter jag hemma själv, min karl är och jobbar, han har jobbat de två senaste helgerna men idag ska allt vara klart, så nu måste de jobba tills allt är perfekt. Stackarn, imorgn ska han ju upp och jobba igen eftersom det är vanlig arbetsvecka,
 
Imorgon börjar även jag jobba igen efter två veckors ledighet, ska bli skönt att få komma tilbaka till rutiner igen och ha något för mig på dagarna.
Saknar dessutom mina fina kollegor. De är de bästa kollegorna man kan tänka sig <3
2013-07-07 @ 19:59:37 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ja som sagt....

Det måste vara Jimmys unge!

2013-07-05 @ 19:56:44 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ibland undrar man...

... Om han verkligen är min bror eller om han är Jimmys son ;-)

2013-07-05 @ 11:26:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att åka pensionärsbåt

I tisdags tog vi våra väskor och åkte mot Slussen och Birka paradise båten. När vi satt och väntade på att få gå ombord så såg vi nästan bara pensionärer och barnfamiljer, men tänkte att det kan väl bli skoj ändå. Väl på båten gick vi ner till hytten, lämnade väskor och gick ut på däck för att kolla gröna lund som bara låg på andra sidan.
Vi tog oss sedan till bistron för att äta lite, jag var vrålhungrig som bara ätit lite nudlar med majs på dagen så det beställdes både vitlöksbröd, lökringar och pepparoxfilé, dock så delade vi så klart på vitlöksbrödet och lökringarna. 
Sen var det så klart dags för taxfreen, gick runt och kollade, köpte lite cider som vi kunde dricka under kvällen och spande vad vi skulle köpa dagen efter. 
Vi drack lite i hytten och begav oss sedan till karaeoken för att kolla på alla som gjorde bort sig, stod och dansa och skrek med till låtarna. Vid 23 öppnade de partyt på däck 10 där de fanns glastak, så man såg himlen, de hade en bar (såklart) och ett litet dansgolv. Vi stod ett bra tag och dansade, till slut började vi prata med en snubbe. Så vi började hänga med honom, det hela slutade med att vi kom i säng vid fem på morgonen efter att ha suttit och snackat med massa nytt folk som inte alls var pensionärer eller barnfamiljer. 
Roligt hade vi i alla fall.
Dagene efter spenderade vi uppe på soldäck och inne i taxfreen, fick med mig två flaskor likör det räckte gott och väl, Jimmy fick en påse M&Ms som redan är slut. Redan vid  fem var vi hemma i märsta igen och sen slocknade jag redan vid sju första gången.
 
Att åka pensionärsbåt var sjukt kul och vi kommer garanterat åka igen!
haha älskart att det bara är massa bilder på mig själv. Men Sandra har alla bilder på oss tillsammans
 
2013-07-04 @ 15:07:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0