Ny väska

Är så sjukt sugen på en ny väska, denna finns på accent för 399 kronor. Synd att Accent ligger borta i Nordstan och min pojkvän inte alls håller med om att jag behöver en ny väska. =( Ska nog få hem den på ett eller annat sätt.

2011-03-31 @ 22:56:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


20110331

Dagen idag började väldigt tidigt, redan vid sju ringde klockan eftersom det var frukost möte i Bäckebol, fick veta lite vad som kommer in inför sommarn och sånt. Är redan shopping sugen!
Var hemma vid elva igen och började nästan direkt städa, har nästan städat hela dagen förutom en paus då vi åkte till Malin för att fika lite och umgås, sen åker vi hem och lagade middag och sen vare på´t igen! Nu skiner strax mitt hem, skulle vilja ta lite mera och även skura golvet, men det får göras imorgon eftersom jag även är ledig då.

Tänkte även ta lite nya bilder till er hemma i Stockholm så nu får se hur fint vi har det här hemma nu :)
2011-03-31 @ 21:19:07 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


20110329

Gårdagens shopping blev inte som jag hade hoppats. Hittade varken jeans eller en ny väska, och conversen kostade lika mycket på freeport som i vanlig butik. Men köpte i alla fall två grytunderlägg, kaffefilterhållare och fyra shotglas till min saga form samling. Det var allt jag kom hem med. Daniel var i alla fall nöjd över att det inte var allt för mycket pengar hade spenderats.

Jag och Annika var hemma strax innan fyra, då tvingade jag iväg Daniel till Bäckebol med mig. Han köpte en ny datormus och jag köpte mig två par nya skor på Skopunkten, sjukt billigt! 179 för två par. Hade nämligen 10% rabatt på ett helt köp som jag fick när jag gick med i nilson gruop klubben som jag inte använt än. I Löve it med massa billigt!

Köpte likadana skor som Jennifer på jobbet köpte i helgen.
Ett par vita fake converse (fanns inga vita kvar på hemsidan
Och ett par bruna kängor
Gick inte att spara bilderna och lägga upp så fick länka istället
2011-03-29 @ 21:18:33 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Måndag 20110328

Idag ska jag och Annika till freeport! Hoppas på att hitta ett par vita converse, lite jeans och kanske en väska. Får se vad de har att erbjuda, varken jag eller Annika har varit där förut. Men vi ska nog hitta dit, ska börja röra på mig nu för att hämta Annika i alla fall. Hörs senare!
2011-03-28 @ 11:42:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Katy Perry - ET

2011-03-27 @ 09:50:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag 20110326

Lördagen efter löning och jobb väntar i Bäckebol 12-17. Ska bli skoj att träffa tjejerna igen, det var väldigt länge sedan jag jobbade där borta.

Förresten! fick napp på min annons efter shopping vän på bloggen! Fast det var från Annika som ville med. Förhoppningsvis ska Malin och Oliver med också, om Malin mår bättre vill säga, hon har inte mått på topp den senaste tiden. Så hoppas det går över tills på måndag. Då ska det shoppas skor och jeans!

2011-03-26 @ 10:41:41 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag som var så sugen...

Hela dagen idag har jag gått runt och suktat efter mina ostbågar jag köpte på ÖB i söndags, har fortfarande inte rört påsen och tänkte öppna den idag till lets dance, men när jag kom hem från jobbet vid halv sex var Daniel hungrig, så jag ställde mig och lagade pasta med köttfärsås och så åt jag alldeles för mycket och kommer inte orka äta något mer på denna sidan av tolv slaget i alla fall, så nej, inga ostbågar blir det idag i alla fall. Kanske imorgon.
2011-03-25 @ 21:20:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


ELF

Beställde nyss hem lite nytt smink. Det börjar bli tomt i hyllorna så gick in på ELF igen och klickade hem massa smink för inga pengar alls, det är ju sjukt billigt där!
Beställde bland annat hem ny mascara, lite nya ögonskuggor, face primer, nagellack, pensel rengöring och så vidare. Klickade hem 17 olika object för under 400 kronor. Älskar den hemsidan! Den ca 30 kronor i frakt från England! ♥

Rekomenderas absolut!
2011-03-25 @ 20:24:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag 20110325

Fredag idag igen. Dessutom lönings fredag! Hoppas på lite extra folk in i butiken då. Jobbar i Stenungssund idag så måste starx börja röra på mig.
Fint väder är det ute också. Älskar att köra bil i solen, när man har solglasögonen på, det är en speciell känsla att köra så. Underbart!

Idag ska Kajsa pierca örat också, vilket fick jag grymt sugen på att också göra det. Någon som vet något bra och inte farligt dyrt piercing ställe i Göteborg/Kungälv?

2011-03-25 @ 10:15:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Shopping kompis sökes!

Tanken var att jag, Annika, Malin och Elin skulle till Borås på söndag för outlet shopping, men eftersom jag måste jobba blev det inställt. Det värsta är att jag även jobbar tre helger i sträck nu, och vi kan inte åka på vardagar, för då har Malin Oliver och Elin jobbar. Så måste nu vänta jätte länge!
Så kom jag på att jag kanske kunde få med Daniel till Freeport under veckan, men det gick inte heller, han säger att det är tråkigt och så vidare. Försökte även få ner Kajsa hit till Göteborg, men hon hade jobb och seminariums på universitetet, så det sket sig.

Så nu söker jag shopping kompis är på bloggen. Haha.
Någon som vill med mig till Freeport nästa vecka?
2011-03-24 @ 19:10:22 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Onsdag 20110323

Oj, här var det dött hörrni! Har inte alls blivit mycket bloggning, i helgen var jag ute hela tiden med Annika och Malin, vi hade en shopping helg. Vi var på garage salen, ÖB, Klädkällarn och IKEA.
Det blev inga skor på garage salen trots allt, när vi kom fram 5 minuter efter att de öppnat var nästan allt utplockat, men köpte mig i alla fall 7 filmer för 19 kronor styck! Nya filmer dessutom. Köpte mig även en surprise påse från body shop, fick ett body butter och duschkräm.
Sen på ÖB köpte jag massa små nödvändiga saker, så som disktrasor, shampoo & inpackning, WC duck och sånt som ibland är tråkigt att köpas men som man måste ha hemma, då kan man lika gärna köpa det billigt på ÖB.
På klädkällarn köpte jag bara shampoo till Daniel och en jätte mysig fotvärmare, det är en stor gris som man ska stoppa in fötterna i. Hur mysig som helst, köpte även denna till Daniel.
På IKEA blev det detsto lugnare, köpte mig bara en mjölburk, och fika så klart!

Idag ska jag jobba igen efter att ha varit ledig ett bra tag, men nu sätter det igång igen.
Jobbar 9-17 idag i Kungälv. Mycket som ska göras också, så det är bara roligt! :)
2011-03-23 @ 08:08:07 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag 20110318

Dagen idag har varit lång. Började jobba vid 12. Jobbade till stäning vid 18 och då väntade en jätte disk på mig. Tog hand om den och bakade muffins inför imorgon, får fin besök av Annika och Malin. Muffinsarna kommer bli perfekta cupcakes när frostingen kommer på imorgon. Borde även städa lite här hemma, men gör det imorgon istället.
Vid halv tio imorgon ska jag möta upp tjejerna för att gå på garage salen som jag skrev om för några dagar sedan. Köpa massa skor ska jag göra. Jag älskar skor! Hoppas jag hittar massor i min storlek, sen ska jag även försöka hitta några skor till Conrad. Jag och Malin får slåss om barnskorna då Oliver och Conrad har samma storlek.

Jaja, jag ska väl släcka nu så jag orkar med imorgon.
God natt!
2011-03-18 @ 23:42:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Back to work

Efter en veckas uppehåll från jobbet är det nu dags igen, dock bara för två dagar, sen blir jag ledig igen i några dagar. Vad jag vet just nu i alla fall.
Det var segt att gå upp för att klockan ringde och inte för att man vaknade av sig själv, kommer nog ta ett tag innan jag blir människa idag.
Ingen frukost har vi hemma heller, vi köpte lite dåligt med bröd sist, tur att Hemtex ligger precis vid maxi så jag kan gå in och handla under lunchen eller när jag slutat.

Aja, ska försöka rota fram något i skafferiet nu.
2011-03-17 @ 09:25:18 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillägnat Malin Heller Ottosson

Malin hade skrivit på facebook chatten att hon ville se ALLT som vi hade köpte på Ikea idag. Så detta inlägg är bara för dig Malin ♥

Dock är alla bilderna från ikeas hemsida...


Obligatoriska doftljus


Diskborste


Nya fina skålar


Nya köksstolar


Bjursta matbord med upp till 6 personer som får plats, fast vi köpte bara två stolar, kommer köpa fler sen

2011-03-15 @ 20:33:05 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Love choklad fondue!

mms_img71815 (MMS)

Love choklad fondue!

2011-03-15 @ 20:06:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Medan husmor (jag) lagar middag så montera...

mms_img71814 (MMS)

Medan husmor (jag) lagar middag så monterar pojkarna ihop nyinköpta bord och stolar. Sen ikväll bjuds det på chokladfondue också! Mums

2011-03-15 @ 18:31:34 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ikea


Dags att åka till Ikea, vi ska bland annat kolla på ett nytt köksbord och nya tallrikar. Hoppas vi hittar det vi vill ha.

2011-03-15 @ 12:47:10 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför

Jag har så himla många sådana, allt ifrån Gossip girl till Scrubs, jag är en riktig all ätare när det gäller serier, förutom svenska serier så som Solsidan och liknande. Varför jag fastnar för dem kan jag inte svara på utan att gå igenom alla mina favoritprogram

→ Gossip girl -  Älskar dramat, att få leva sig in i en helt annan värld från den jag själv lever i.
→ Scrubs - Älskar humorn, en bra serie att slökolla på
→ Hells Kitchen - Jag älskar Gordon Ramsey ♥
→ How I met your mother - Får mig dock att sakna mina underbara vänner hemma i Stockholm, men otroligt underhållande
→ The Big bang theory - Behöver jag ens förklara mig?
→ Sex and the city -  Samma förklaring som Gossip girl
2011-03-15 @ 12:47:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gosh vad jag älskar mina nya skor som jag ...

mms_img71813 (MMS)

Gosh vad jag älskar mina nya skor som jag köpte i söndags

2011-03-15 @ 12:17:58 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Efter en helg i Stockholm har vi nu äntligen kommit hem till Kungälv i vår lilla lägenhet.
Det har blivit dåligt med bloggning under helgen, men har varit ute nästan hela tiden och ungåtts med släkt och vännter. Min födelsedag blev lyckad trots att Daniel blev sjuk och inte kunde följa med.
Imorgon ska vi både till Ikea och handla lite och till Maxi, kylskåpet ekar tomt så det måste inhandlas mat.

Aja, ska lägga mig och sova strax...

Förresten så har mina nya blommor dött under tiden vi varit i Stockholm. Köpte dem inte ens för en vecka sedan :(
2011-03-15 @ 00:56:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 23 – En låt som får mig att gråta


Om ni kollar på videon så förstår ni varför.

2011-03-14 @ 11:38:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln

Vill jag ens skriva det här? Ofast blir jag rätt ledsen då jag inte riktigt gillar det jag ser.
Jag skulle inte vilja operera mig det är inte det som det hela handlar om, utan det är små grejer som jag inte gillar som gör att jag inte kollar i spegeln så ofta, vilket är lite tråkigt, men jag jobbar på det.
2011-03-13 @ 16:35:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Sitter på resturangen nu :-) Daniel stacka...

mms_img68370 (MMS)

Sitter på resturangen nu :-) Daniel stackarn mådde dåligt så han blev hemma :-(

2011-03-12 @ 20:34:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


I väntan på folket


Har precis gjort mig klar. Så sitter nu och väntar på allt folk som ska komma hit, lockade håret för ovanlighetens skull, får väl se hur länge lockarna håller ikväll :)

2011-03-12 @ 18:14:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan

Vad mycket bilder på mig som ska publiceras då...
Ska förska leta upp någon bra bild...


Jag och Daniel på hans student, tagen av Annika eller Håkan om ja får gissa

2011-03-12 @ 16:33:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 20 – Min favorit film



Jag inte riktigt bestämma mig för en, så väljer alla twilight filmer samt millennium treologin.
Älskar dem!

2011-03-11 @ 14:29:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


<3 mina gamla arbetskamrater i väsby!

mms_img51189 (MMS)

<3 mina gamla arbetskamrater i väsby!

2011-03-11 @ 13:56:44 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.

Såg att jag hade missat gårdagen, så här kommer dagens inlägg så kommer gårdagens strax upp.


Ett par sjukt snygga pumps från Nelly, köpte den förra veckan, dessa som ligger hemma i Märsta på posten och väntar på mig för att jag klantade till det, men har dock funderat, kommer antagligen får sjuka skavsår av dessa skor plus om jag skickar tillbaka dem kan jag köpa dubbelt så mycket skor på garage salen nästa helg. Då får man tydligen en påse som man får plocka ner hur mycket skor som helst i för bara 500 kronor! Gosh vad jag ska köpa skor då! =D

2011-03-10 @ 10:56:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag 20110310

Vaknade alldeles för tidigt idag, kvart i nio slog jag upp ögonen och kunde inte somna om, lika bra dock, har lite ärenden som jag måste utföra innan jobbet idag. Har två samtal att ringa, ett ringde jag precis, det var till HSB, vi har nämligen inte fått några inbetlanings kort till hyran för fler månader, men vår kontakt skulle ringa upp mig igen efter att hon hade kollat upp det.

Sen ska jag ringa ett till samtal, men där var det upptaget, ska försöka ringa senare igen.
Ska även förbi Lindex och kolla efter en jacka till Conrad som mamma hade sett hemma i Stockholm men som inte fanns i Conrads storlek, så ska kolla efter den både här i Kungälv och i Stenungssund.

Sen blir det jobba i fyra timmar och sen hem och packa, gjorde aldrig det igår, skulle i och för sig kunna göra det nu, har ju ändå en hel del tid på mig, börjar inte jobba förrän 13.00 ändå.
Sen bär det av hemmåt, ska få se Stockholm igen! Och min kära garderob med alla skor! Jag älskar mina skor! ♥
2011-03-10 @ 10:51:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Packningslista

Sitter och skriver en lista på vad jag ska ha med mig till Stockholm. Det är dock sjukt svårt, vet aldrig vad jag ska ta med mig och dessutom så glömmer jag alltid något.

Hittils ser den ut så här...

Kläder:
Underkläder
Strumpor
Jeans
T-shirts/linnen
Tjocktröja
Jobbtröja

Kosmetic:

Smink
Shampoo
Balsam
Hudlotion
Deo
Borste
Hårspännen
Tandborste
Hårspray
Hår mouse
Hårtork

Övrigt:
Mormors present
Conrads present
Hörlurar
Plånbok
2011-03-09 @ 19:32:55 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag 20110309

En dag kvar tills jag och Daniel åker till Stockholm.

Idag väntar jobb igen, var ledig igår och därför blev det inget bloggande, istället städade jag hela lägenhenheten, hade tvättstugan och bjöd Daniels familj på hemma bakade semlor! Riktigt goda var dem och Malin sa att hon kommer gärna tillbaka nästa vecka samma dag och tid för mera semlor. Haha! alltid roligt när det blir uppskattat.

Men som sagt jobb idag igen. 13-17 i Stenungssund, en väldigt kort dag men det känns bara bra, måste hem och packa och ordna inför imorgon. Jobbar nämligen samma pass imorgon också. Så vill helst ha klart allt idag.

Inte alls långt kvar nu tills jag får träffa alla där hemma ♥ Saknar er massor!
2011-03-09 @ 12:06:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför

Svår fråga igen i denna utmanning. När jag var liten ville jag alltid vara mina kompisar, de verkade ha det så mycket bättre än mig, dem hade hundar, katten, kunde rita hjärtan bättre än mig, hade mer vänner, var mer populära än mig, ja sånt där helt oviktigt som var jätte viktigt när man var liten.

Nu är jag faktiskt nöjd med min situation även fast jag skulle vilja ändra på lite, men byta liv i en dag är inget jag alls känner mig taggad för.
2011-03-08 @ 10:25:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 16 – Innehållet i min väska

Skulle görna ta kort på allt, men det är för mörkt och det blir inte alls något bra ljus med blixten, så skriver upp allt istället.

♦ Handkräm
♦ Vaseline
♦ Plånbok
♦ Hundra tals pennor som har ramlat ut
♦ Ett suddigum
♦ Tuggimi
♦ Hemtex tröja (man vet aldrig när det är dags att jobba, lika bra att vara berädd)
♦Nässpray
♦ Tomt pennskin
♦ Almenackan
2011-03-07 @ 22:22:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobba massor!

Jag har hela tiden sagt att jag denna gång när jag åker hem inte ska jobba i min gamla butik i Väsby som jag brukar göra när jag är i Stockholm, men så idag hade de skickat iväg ett litet fint mejl till hemtex butikerna att de behövde folk på fredag för att personalen där ska på en musikal då. Och jag kunde verkligen inte hålla emot. Jag älskar min gamla butik och ringde upp Eva-Maria på direkten och sa att jag gärna jobbar! Så ett kort pass blir det på tre timmar på fredag. Men det ska bara bli mysigt. Som sagt Älskar min gamla butik.
Fast jag får ju inte träffa så mycket personal då. Får titta in på måndagen också och hälsa på alla.
2011-03-07 @ 17:56:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Attans!

Jag beställde nya skor och en ny klänning i fredags till min födelsedag på lördag, idag fick jag ett sms om att jag kunde hämta paketet och jag tänkte inte vidare på saken då jag fick smset på jobbet. Men när jag kom hem tänkte jag att jag skulle ta vägen förbi coop för att hämta dem. Så kollar jag smset en gång till och ser att mina nya saker ligger i Märsta! Jag har alltså inte ändrat min adress! Så jag får snällt vänta tills fredag med att hämta ut dem. Som tur är så ligger dem kvar ett tag i alla fall. Men jag ville ju testa mina nya saker innan jag åkte hem. Aja...
2011-03-07 @ 17:53:34 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kalas redan idag

Malin och Stefan bjöd in mig och Daniel på kaffe idag, dock orkade inte Daniel så jag fick åka själv. Malin hade bakat en tårta på en halv timma och slagit in en fin present till mig. Så hade ett litet kalas för mig redan idag, även Annika och Håkan var med. Länge sedan jag träffa dem nu, blir lätt så då de bor på andra sidan E6an.
Fick i alla fall sista Laila boken "One more slice" så nu får ingen annan köpa den till mig hälsade Malin.
Det var ett riktigt mysigt slut på veckan, tårta är ju aldrig fel, trots att jag ska gå på min låg kalori diet nu i en vecka fram till fredag, men men, lite fusk får man stå ut med.
Tänkte kanske bjuda hem dem på tisdag också på lite hembakta semlor, det är ju trots allt fettisdagen då. Får höra med dem imorgon. (Fast det vet dem ju inte om än...)

2011-03-06 @ 20:14:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 15 – Någonting jag ångrar

Jag ångrar faktiskt ingenting, ett riktigt klyshit svar. Visst hade jag kanske velat gjort vissa saker annrolunda, men hade jag inte gjort på det sättet då tror jag inte att jag hade varit där jag är idag.

Till exempel, om jag inte hade blivit tillsammans med Jimmy strax efter att jag hade träffat Daniel för första gången när jag var 14 år, och Daniel hade kommit upp till Stockholm strax efter att vi hade sets i Göteborg skulle vi antagligen inte bo tillsammans och firat 5 år tillsammans, vi hade varit alldeles för unga för att binda oss som vi har gjort nu.
2011-03-06 @ 11:19:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Positivt

Inatt/imorse när Daniel kom hem, (han la sig i sängen runt halv sex) så väckte han mig, dock var det mitt eget fel då jag låg över hela sängen precis som vanligt när jag sover ensam, men han kommenterade i alla fall att kuddarna var fina och de nya löparna på bordet gjorde det mera "homie" här hemma. Så jag undrar hur mycket han egentligen druckit under natten, men han är fortfarande positiv till det nya.
Jag är grymt förvånad.
2011-03-06 @ 09:43:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag 20110305

Köpte världens sötaste kuddar idag (bild längst ner) på jobbet. Daniel vet dock inte om det än. Han får se när han kommer hem, skickade iväg honom på fest med sina kompisar, själv stannar jag hemma, jobbar imorgon igen så sparar mig tills nästa helg då jag fyller år och ska träffa alla mina vänner. Längtar något otroligt!
Men att återgå till mina köp, köpte även två fina löpare som jag har på "köksbordet" super bra blev det med dem också.

Sitter just nu och kollar Bridget Jones dagbok som går på trean, kommer nog dock somna när som helst är jätte trött.
Tror min kropp börjar bli trött den också, idag till exempel kunde jag inte komma på vad jag gjorde i torsdags, jag visste att jag inte var ledig och jag var nästan säker på att jag inte jobbade på hemtex, det var riktigt läskigt, fick gå till almenackan och kolla upp vad jag gjorde, då såg jag ju att jag hade jobbat med Elin  den dagens om städerska.
Läskigt var det i alla fall. Daniel sa att det beror på stress, men stressad är jag ju inte. Får se om det fortsätter, är ju i alla fall ledig fyra dagar i helgen! Dessutom får jag tillbringa dem med nära och kära hemma i Stockholm ♥


Bild från Hemtex.se

2011-03-05 @ 22:41:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen

Oj, detta blir svårt, som jag sa första dagen på denna utmanning så finns det inte så många bilder på mig eftersom jag har haft ett sådant dåligt självförtroende, men hittade lite från min 20 års dag.


Jag, Sara och Kajsa
Lagom dragen på resturangen

2011-03-05 @ 13:16:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 13 – Mitt drömbröllop

Oj oj oj, här skulle jag kunna skriva ett långt(!!) inlägg. Älskar att prata om mitt framtida bröllop med Daniel, vi har faktiskt redan planerat det mesta, allt från plats till middagen.

Tanken är som så att vi ska viga oss hos mormor på gården under partytält med nära och kära på tyginklädda stolar under ett strålande sommarväder, Rickard ska spela och sjunga på sin giutarr under mottagning, och låten som ska spelas är självart Never be afraid again av Christian Walz.
Sen ska vi ha mottagningen och middagen i Rosersbergs slott där även mina föräldrar hade sin mottagning under sitt bröllop, där ska det bjudas på dans, underhållning och en allt annat än en traditionell bröllopsmiddag.
Middagen är planerad att se ut så här
Förätt: Nachos tallrik, det vi alltid åt när vi åt ute i början av vårt förhållande
Varmrätt: Kycklingspet i jordnötssås, eftersom det var det första vi åt tillsammans
Efterrätt: Blåbärs paj med vanilj glass, eftersom det är det vi alltid äter när vi firar något.

Som sagt, allt annat än en traditionell middag, men den har en historia bakom sig vilket jag tycker är mysigt, sen så är ju inte jag och Daniel riktigt som alla andra.
Under middagen ska Rickard också sjunga och spela valfria låtar och festen ska pågå ett bra tag, tills jag och Daniel bestämmer oss för att smyga iväg och låta alla gäster fira vidare utan oss.

Och självklart ska mina tre närmaste vänner vara brudtärnor, pratar självklart om Sara, Sandra och Kajsa ♥
2011-03-04 @ 11:07:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stenungssund idag

Idag blir det jobb i Stenungssund 11-17 på Hemtex. Skönt att få jobba med något jag kan, blev lite tjatigt för Elin när jag hela tiden frågade vad som behövde göras, visste ju inte vad som ingick i städningen. Men idag blir det att förklara vad skillnanden mellan satin, percale och vanligt tvåskafts bomull är och att alla tre faktiskt är 100% bomull bara vävda på olika sätt och använda av olika sortets fina trådar från bomullen, så det är kul!

Hoppas chefen är där idag också, så kan jag prata lite smått med henne om en grej. En rätt stor grej i och för sig och det går igenom.

Nej nu måste jag börja göra mig klar och åka iväg, Stenungssund ligger ju en bit bort så behöver åka vid 20 över 10, plus att jag även ska handla på maxi innan.
2011-03-04 @ 09:36:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Annorlunda dagar

Igår jobbade jag i Femman huset som ligger mitt i Göteborg för er som inte känner till Göteborg. Lite annorlunda var det och ett långt pass, 10-19 jobbade jag vilket kändes på bussen hem, var helt slut. Men det gick bra i alla fall, lite för lugnt tycker jag, jag hade nog förväntat mig massa kunder men så var det inte.
Idag hjälpte jag Elin med hennes företag. Hon är städerska hos folk och idag behövde hon hjälp med städandet, så i cirka sex timmar städade vi tre hus. Så det har dammsugits, torkat golven, torkat lister och så vidare hela dagen, sen hem och diska all disk. Som tur var slapp jag i alla fall laga middag, Daniel åkte och köpa kyckling tallrik istället. Mycket gott!

Förresten så tänkte jag från och med imorgon köra på låg kalori diet igen i en vecka, dock tänkte jag denna gång äta vanlig frukost men sen till lunch och middag måltidsersättning så jag hoppas att jag kan gå ner några till kilo innan jag kommer hem till Stockholm nästa torsdag.

Hoppas det fungerar.
2011-03-03 @ 22:52:03 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på


Neuchâtel, Schweiz 20100921

2011-03-03 @ 17:58:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dag 11 – Någonting jag oroar mig för

Framtiden, det är ofta jag grumlar över den, hur kommer livet se ur om ett år? Jag vet ju hur mycket som har ändrats sedan ett år tillbaka.
Hur länge kommer jag och Daniel bo kvar i denna lägenheten? (Vi har ju korttids kontrakt på lägenheten som just nu blir förlängt varje månad, vilket inte gör att man oroar sig mindre för)
Kommer jag få jobba mycket i framtiden också som jag har fått gjort nu?
Kommer Daniel få ett jobb snart så att allt det löser sig?

Ja som sagt, det är sånt jag oroar mig för om dagarna...

2011-03-02 @ 21:54:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lunch <3 älskar hallon och granatäpple smo...

mms_img34724 (MMS)

Lunch <3 älskar hallon och granatäpple smootiesen!

2011-03-01 @ 14:08:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0