Babbel babbel

Efter att jag och Sandra suttit och glassat på min balkong med drinkar så drog jag till mamma och var lite barnvakt åt Conrad, mamma skulle sälja någon ugn eller vad hon pratade om och ville inte ha med skitungen då...
Jag och Conrad cyklade runt lite, eller ja, han sitter bara på cykeln sen får man skjusa honom för han har inte riktigt kommit på vad tramporna är till för. Sen ville han gå in efter ett tag och kolla på Pippi, vilket han gör flera gånger om dagen, kan ju den där filmen utan och innan nu. Ska köpa honom en pippi peruk sen.

Jag blev kvar hos mamma till halv tio, blev ju bjuden på pizza så det blev lite längre än beräknat. Nu sitter jag här och ska snart sova.
Imorgon ska jag iväg med Mamma och Jocke till mormor. Mysigt. Sen på kvällen ska jag och några vänner in till Stockholm och kolla på rix fm festival, har man liksom inget bättre för sig, dock avstår vi från fjortis fylla i år.
Sist låg jag i parken och fick upp all mat jag ätit den dagen, men det är en annan historia, det var ju trots allt 2006...


Samma kväll som jag stupade. Blanda inte smuggel vodka, fruktsoda och xider, blir ingen bra blandning:P

2010-05-21 @ 00:03:32 Mitt liv Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0