Halloween 2008



Deetta skulle jag vilja ha på mig på halloween kryssningen, vingarna är beställda (om kajsa har gjort det än) klänningen är dock slutsåld men skorna kanske man skulle kunna fixa, men vad för klänning ska jag ha då... hums...
2008-10-31 @ 14:02:24 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Göteborg dag 4

Det har blivit dåligt med bloggande när jag är här som vanligt, har egentligen massa tid över till bloggen men orkar helt enkelt inte alltid blogga, när jag är här tar jag semster från allt.

Det var inte så farligt med handlandet som jag trodde på presentproffsen, kom inte hem med något alls där ifrån. De hade väldigt mycket söta saker som jag skulle kunna köpt, men blev inget i alla fall.

Resten av tiden här kommer det inte hända så mycket, förutom i morgon när Daniel ska ner till sjukhuset och lämna blod. För då ska vi passa på att gå ner på stan också så att Daniel kan anmäla sig till arbetsförmedlningen så han kanske snart får ett jobb. Det tycker jag ska bli skönt, så slipper han sitta hemma hela dagarna och spela på sitt xbox hela tiden.

Nej jag ska väl börja laga mat nu eller nått, det blir tikka kyckling med ris. Gott gott =)
2008-10-29 @ 15:01:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Göteborg! =D

Jag är nu i Göteborg och har varit här ett bra tag, kom till Kungälv vid tolv i dag, hur trött som helst, satt vid Internet ett tag och sedan somnade jag. Annika och Håkan kom med kina mat till oss, och det var väldigt gott =D

Just nu sitter jag ny duschad och har hoppat in i myskläder. Hade glömt mjukis byxor så lånar ett par av Daniel, de är ett par väldigt stora byxor men men, mjukisar är mjukisar. Sitter i vardagsrummet nu i deras nya soffa, hur mysig som helst!  Kollar på lyxfällan, något jag kommer ha nytta av när vi ska till presentproffsen på måndag kväll då de har två års jubileum, kommer handla järnet har jag en känsla av, de har riktigt mycket snygga saker till hemmet. Nej, nu ska jag fortsätta och kolla äta mina chips =)
2008-10-25 @ 19:13:55 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag kvällen

Jag hade tänkt att sitta hemma idag och kolla på någon film och bara ta det lugn då mitt plan som sagt går 9.25 imorgon bitti, men Madde hade andra planer för min kväll hon tyckte att jag skulle med till B4 som är en krog nere vid märsta centrum och umgås med henne då hennes pojkvän och hans kompisar ska dit. Så jaha? en krog runda kan väl aldrig skada? Ska försöka komma hem i lagom tid då jag måste upp vid 7 imorgon för att fixa det sista.

Snabb packade nyss dessutom, hoppas jag har med mig allt, annars "lånar" jag lite från Daniel, om det är något som kan lånas vill säga =P
2008-10-24 @ 20:34:22 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


En snabb liten fråga....

Varför i helvete (ursäkta språket) klippte jag av mig håret!?

2008-10-23 @ 21:16:01 Permalink Mitt liv Kommentarer (4) Trackbacks ()


Yrkesmässa

Idag gick jag redan vid två från praktiken, skulle nämligen iväg på yrkesmässa med skolan, först så var det riktigt tråkigt då vi fick sitta på en föreläsning i en timma om hur vi ska tänka för att kunna komma långt i framtiden när det gäller jobb och sånt. Efter det skulle gå till ett annat rum där det var 100 olika yrkes representanter, till en början var det riktigt tråkigt, men efter en halv minut så kom Sandra fram till mig och sa att det fanns en "fetting" kamera lite längre bort så sken jag upp, och ja där satt det en fotograf. Jag fick en hel del tips av honom och jag tyckte det var jätte roligt, och hade tagit en hel del fina bilder också, många på söta små barn. Han tipsade om en foto tidning som man kan skicka in bilder till så kan man få dem kritiserade, och det var alltså ungdomar som var på väg in i fotograferingen som fick skicka in, ska nog ta och kolla in den tidningen sen.. Synd att jag inte kommer ihåg hans namn bara...
2008-10-23 @ 19:23:55 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Biljetten är bokad! :D

Yesbox mina vänner, nu är biljetten bokad ner till Göteborg, känns grymt skönt att komma iväg och bli lite ompysslad av Daniel. Kanske slipper tänka lika mycket som jag måste göra här hemma.

Så nu Annika och Håkan, denna gång kommer jag faktist ner och inte som förra gången när jag istället gick ut på krogen för pengarna. (Ja, för Daniel hade redan varit hos mig i två veckor så vi tyckte de vore bättre att umgås med våra vänner istället, när vi ändå hade träffats två veckor precis innan)

Juste! Jag flyger ner 9.25 från Arlanda. Ni får morgon besök från Stockholmarn på lördag ...  haha
2008-10-22 @ 20:43:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Geting

Som ni kanske vet så ska jag och Kajsa på kryssning den 13 november, en halloween kryssning, men nu har Kajsa lite problem, hon vet inte vilken av dessa dräkter hon ska beställa? Vilket tycker ni?

2008-10-20 @ 22:08:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Det sista...

.. håller på att fixas nu, lite borrande här och där och sen är allt klart i lägenheten! =D Det känns jävligt skönt. Malin ville se bilder på det vi gjort och visst kommer de, kanske redan i kväll =)
2008-10-19 @ 17:35:03 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


He dosent looks a thing like Jesus

Blev klar med städningen och allt sånt för ca en timma sedan, idag har jag och pappa alltså gjort klart de mesta med möbler och sådant som vi köpt på den senaste tiden. Känns skönt att inte ha alla IKEA kartonger liggandes i Tommies rum (min brors alltså). Jag har ju även som sagt storstädat mitt rum samt rensat i min kläkammare och fick ihop ca 3 säckar som ska skickas iväg till Afrika eller likande. Känns skönt att ha det mesta gjort, nu är det bara spegeln i hallen som ska upp och spot lightsen till vitrinskåpet, men för att få upp dem måste vi köpa skruvar vilket ska köpas in imorgon. Sen är allt klart tror jag.... Eller förresten, lite gardiner ska upp också. Kommer bli prima =)
2008-10-18 @ 20:47:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Will I live to have some children?


Jag och Malin satt och pratade om vart Julafton ska firas
Jag var bara tvungen att lägga in kommentaren =P
2008-10-18 @ 16:49:53 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spybag

Någon som vill ha min spybag? Tycker den är sjukt snygg men jag använder den aldrig så det är bara onödigt att ha den ståendes i garderoben tycker jag. Det ändra problemet är att magnet saken har låsnat och man kan inte använda den hemliga fickan, men annars funkar den helt och hållet och är inte trasig eller liknande..



Bild 1 den hemliga fickan där också magnet låset ska sitta hängandes
Bild 2 hela väskan i helhet..

Här har ni en bild där ni kan se hur den ska se ut med magnet låset, minus blommorna då LÄNK
jag håller kvar den tills på månad, sedan kastas den.
2008-10-18 @ 15:07:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Take me to the place where the white boys dance

Just nu stor städar jag mitt rum, garderoben ska gås igenom och kasta massa gamla kläder, vissa kläder kanske jag lägger undan om någon vill ha resten skickar jag iväg till barnen i afrika eller nått liknande.. Men det känns skönt, jag har nämligen en rätt stor walk - in garderob för de som inte vet, och häften av alla kläder ligger på golvet för att de inte får plats att hängas upp och jag änvänder inte ens häften! Så nu måste de städas där.. =)
2008-10-18 @ 13:34:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Im dreaming about our times


Jag tycker denna bild är rätt söt fakist, men Kajsa håller inte med.
Vad tycker ni?
Den är trots allt ca 3 år gammal! =P
2008-10-17 @ 21:45:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Are we human? Or are we dancer?

2008-10-17 @ 20:57:05 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Praktiken

Står på praktiken nu igen, ska ta lunch om en timma, ska äta med Madde på hennes pappas jobb som ligger alldeles i närheten av Kista galleria, ska bli mumsigt gott.

Ska varna er för en sak, börja aldrig jobba på ett ställe där de spranger under. Hur läskigt som helst =P Allt bar vibbrerar
2008-10-17 @ 11:05:17 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Regn = Inga nya bilder

Idag tog jag med mig kamera till praktiken med hopp om att få några snygga foton på väg till stationen och sen på kvällen hem från stationen, men självklart regnade det på vägen ner och jag vill absolut inte ta upp kameran då så den blir förstöd, även fast löven var riktigt snygga, Och på vägen hem så hämtade pappa mig i kista så då blev ingen promenad hem från stationen heller, så nej inga bilder idag alls. Imorgon kanske vi har mera tur med vädret =)


Fotograf: Jag
På bilden: Blommor
2008-10-16 @ 21:50:01 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (2) Trackbacks ()


Praktik

Står på praktiken nu som vanligt på torsdagar, det är dött här just nu, inte en ända i butiken förutom personalen, vilket är lite tråkigt...

Men en rolig sak är att vi tydligen har börjat sammarbeta med varma koppen, så kunderna får en soppa när de handlar hos oss, de påstår att i höst behöver man en varm soppa och en bra bok för att överleva. Ja alla kunder har tackat ja när jag frågat förutom en, ett gammalt par sa också att nu visste de minsam hur de skulle få mat i vinter, genom att gå och handla böcker på bokia och få varma koppen, tror dock de skulle tröttna efter ett tag =P
2008-10-16 @ 15:46:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


SatsCore

Jag trotsade Annika lite idag. Jag gick och tränade SatsCore, alltså mage och rygg övningar och sen powe walkade jag sex minuter på bandet efteråt. Kändes grymt skönt när jag väl var där, trots att det kändes som en pina innan då jag var trött och ville mycket hellre stanna hemma och läsa mig bok! (Mig älskar ingen)

Ska hitta på något annat nu, kanske fortsätta hjälpa Emelie med hennes nya blogg som hon startade  idag
2008-10-15 @ 19:18:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


London baby!

Om allt bara går som det ska så åker jag och bästa vän till London i februari =)

Märker att Kajsa får vara med en hel del här på bloggen på senaste tiden =P
2008-10-14 @ 22:46:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vilken lycka!


Fotograf: Kajsas självutlösare?
På fotot: Kajsa x4


Se så söt min bästa vän är! =D

Tänk om man hade fyra Kajsa hemma hos sig, världen skulle vara 4 gånger så mycket roligare då! =D
2008-10-14 @ 18:18:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ingen träning

Det blev ingen Aerobics idag, vilket faktist känns väldigt konstigt, det har varit något jag gjort varje tisdag nu i flera veckor och nu så bryter jag det helt plötsligt. Men anledningen till att jag skippar den idag var för att Annika (Daniels mamma) sa att de kunde drabba hjärtat om jag tränade med ont i halsen, så vill inte riskera det. Istället bokade jag in mig på Sats Core som är imorgon, massa mag och rygg träning. Underbart!
2008-10-14 @ 18:08:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vad säger man?

Vad säger man till en släkting man hittat på Facebook som man knappt har haft någon kontakt med under hela sitt liv?
2008-10-13 @ 20:34:26 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk

Halsen blir bara värre och värre, så stannade hemma idag från skolan, tror jag hade feber imorse också så det var lika bra.

Just nu sitter jag i köket och väntar på att mina hallon muffins ska bli klara =) hoppas de smakar gott till slut, tänkte göra glasyr på dem, men ångrade mig så de får vara vanliga muffins med hallon i. Pappa blir nog glad i alla fall när han får ännu mera fika bröd här hemma. Det tycker han är kul =)

När Muffinserna är klara ska jag försöka få ihop byrån som vi köpte igår som ska stå i hallen, den är sjukt snygg! =)

När pappa kommer hem ikväll ska vi till tippen och slänga massa skit. Massa IKEA kartonger och sånt som bara ligger och skräpar. Så det ska bli skönt...

 Nej nu är muffinsarna snart klara.

Juste! måste boka aerobicsen imorgon också! Sjukt kul pass är det! =D
2008-10-13 @ 14:33:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


En katt, en ko, en bästa vän som blir muppsalabo

Jaha, nu var det bestämmt då att min bästa vän Kajsa ska flytta ifrån Stockholms län och bli muppsalabo (uppsala alltså) Svikare är vad hon är alltså! =P Men en sak är positiv är att det kommer vara enklare att ta sig till henne nu men oxå dyrare då jag inte kan åka på mitt SL kort dit. Men det löser sig. Är glad för Kajsa och hennes mamma iaf, även fast de flyttar ännu längre bort..
2008-10-10 @ 20:12:41 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Jag fullständigt älskar den!

2008-10-09 @ 08:42:25 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lönespecifikation

Fick hem lönespecifikationen idag från Bokia från när jag jobbade i sommras, pengarna kommer in den 24 denna månad efter mycket strul och sånt. Det roliga och sköna är att jag kommer få ca 400 kr mer än vad jag räknat med =)
2008-10-08 @ 20:00:53 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag

Det blev den goda maten idag istället =) Riktigt gott blev det, detta ska göras igen,

Just nu känner jag mig sjukt trött, men synd för mig då, för jag ska iväg och träna om 15 minuter. Så det är bara att tagga till! ...
2008-10-07 @ 17:52:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken är din favorit?




2008-10-06 @ 21:30:27 Permalink Vilken är din favorit? Kommentarer (5) Trackbacks ()


Fotografisk bild A

Hade min älskade kurs foto A idag, vi har den nämligen bara varannan måndag, vilket suger för min del, jag skulle kunna ha den varje dag! =D Men i alla fall, fick ett häfte om hur kamerans manuella inställningar funkar i alla fall om bländaren, slutaren och lite sånna saker =) Så det ska jag lära mig så jag kan ta ännu bättre bilder i framtiden =)

Sen eftersom vi inte har någon foto lektion nästa vecka så fick vi uppgiften att skriva om en fotograf och vi fick 16 förslag på olika fotografer och jag funderar nästan på att skriva om dem allihoppa, i slutändan ska vi ha skrivit om ca fem styckna, men jag trycker det ska bli ett sjukt intressant arbete att få analysera deras  bilder och liknande =)
2008-10-06 @ 21:27:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


misslyckat vara-snäll-på-sin-pappas-födelsedags försök...

Min pappa fyller år idag, hela 56 år, jag har inte köpt honom något då vi aldrig riktigt brukar fira detta på något sätt, pappa gillar det så helt enkelt. Men jag tänkte att när min sista lektion ändå var inställd idag så kunde jag lika gärna montera ihop de fyra sista bokhyllerna som vi köpte i lördags för att vara lite så där snäll, men tror ni inte jag somnar när jag kommer hem? Jo visst, och vaknar inte förrens pappa kommer hem och smäller i dörren, lyckat!

Men då kom jag på den smarta idén att jag skulle laga en god mat till honom då, köpte nämligen coucous mjölk och lite sånt i igår när vi handlade, tänkte försöka mig på sån kyckling som Daniels mamma brukar laga, fast med tanduro (eller vad den nu heter) krydda istället för tikka och ha i coucous mjölken samt minimajs och lite sånt där gott, men tror ni då inte att jag kommer upp från sängen för sent, så pappa har redan tagit sig en tallrik fil (ja, han har inte så bra matvanor). Så ingen middag blir det heller...

Men men, vi har monterat ihop två hyllor till idag i alla fall så nu har vi bara två kvar och sen ska vitrin skåpsdörrarna fast också, den är hyllan klar. Kommer bli kanon!
2008-10-06 @ 21:22:10 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Helgen

Nu har jag snart suttit här i 45 minuter och skrivit på min läxa i fotografisk bild A om upphovsrätten, mycket tråkigt men en viktig lag faktist! =)

Helgen gick snabbt förbi, i fredags fick jag stor främmande från Kajsa som hälsade på mot kvällen, vi dansade kycklingdansen och lite sånt. Mycket trevligt.

Igår vare IKEA och utgång som stog i filofixen och så blev det, ca 4 timmar på IKEA var jag och pappa men vi kom hem med en bokhylla och lite annat tjafs, dock blev det ingen skål, men det får bli en annan gång, vi kommer nog åka tillbaka inom kort och handla mera.
Sen runt halv sju stack jag och Kajsa hem till madde för lite förfest och så, runt 21 åkte vi in mot stan med där sög det ju, jag och Kajsa var inne en snabbis på Toxic men det var dött och dålig musik på dansgolvet, så vi åkte tillbaka till märsta och gick på KC istället, mycket trevligt och bättre musik på dansgolvet. Men jag är ändå nöjd med kvällen, jag fick min cosmopolitan och ett bra dansgolv, så kvällen var lyckad. Framför allt när jag var med bästa vännen (L)
2008-10-05 @ 17:50:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ikea!

Om inte alls många minuter ska jag och pappa iväg till Ikea, en hel del saker ska köpas in och jag kommer vara i himmelen! Funderar på en sån där snygg skål som Malin har som jag länge kollat in, skulle vara snygg att ha faktist! =)

JAG ÄLSKAR IKEA!


Den snygga fruktskålen!
2008-10-04 @ 10:54:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


The chicken dance!


Okej, jag och Kajsa har tråkigt, okej !?
2008-10-03 @ 21:37:58 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lugnt på praktiken

Jag ahr nyss haft lunch och den stora lunch ruschen är precis slut, nu har vi väl högst 5 kunder i butiken så det är lugnt och skönt. Ska som sagt klippa mig efter praktiken, det kostar bara 190 kr här i kista, hemma i märsta kostar det minst 350 kr! Så det tycker jag blir bra, vet fortfarande inte hur det blir med luggen... Får tänka lite till...
2008-10-02 @ 14:28:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klippning

Juste, imorgon ska håret klippas efter praktiken, vilket betyder att det kommer ta ett bra tag tills jag är hemma imorgon.
Riktigt hur jag ska klippa vet jag inte än, lite mera page aktit antar jag. Dock vill jag ha tillbaka min raka lugg som jag hade innan sommarn, men min pojkvän gillar det inte alls, sen så vet jag inte heller hur snyggt det är med en lugg mitt i pagen... Vi får helt enkelt se =) Klippa mig ska jag i alla fall göra.. =)
2008-10-01 @ 22:49:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vilken är din favorit?


Oredigerad VS Redigerad

Vilken är din favorit?
2008-10-01 @ 22:07:35 Permalink Vilken är din favorit? Kommentarer (4) Trackbacks ()


Angående höst bilden.

Höst bilden i inlägget under verkar vara populär, men jag har funderat, kan man verkligen sätta upp den på väggen, jag menar, hur bra kommer den passa mitt i sommarn?
2008-10-01 @ 22:01:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0