Dags att fira valborg!

Här hos  Kajsa har vi varit vakna i snart en timma, om yttligare en timma ska vi vara i stadsparken för att titta på forsränningen. Skoj skoj, vinet och alkoläsken står på kylning och nu är det bara det sista som ska fixas.

Vi hörs senare!
2010-04-30 @ 08:48:39 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


En katt, en ko, en tillfällig Uppsalabo

Imorgon är det dags för valborg, och vart firar man bäst valborg om inte i Uppsala. Redan klockan tio imorgon förmiddag hittar ni folket i parken för att kolla på forsränningen, sen blir det ekonomikum parken för mera mys.

För mig blir det första gången som det firas riktig valborg, ska bli spännande.
Eftersom vi ska vara inne i Uppsala så tidigt imorgon så sover jag hos Kajsa redan ikväll, så kommer bli en Uppsalabo nu i två dagar, kommer nog inte vara så aktiv på internet om jag inte lånar Kajsas dator en snabbis. Väskan är packad och nu är jag redo att ta mig till Kajsa. Dock tränar hon fortfarande, men snart ska jag bege mig iväg...
2010-04-29 @ 19:48:58 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Landvetter - Arlanda

Om ungefär 15 minuter är det dags att packa ihop datorn och göra det sista innan det är dags att åka till Landvetter. Jobbigt dock att det är ett molntäcke över Arlanda nu med aska. Får se om jag kommer hem ikväll eller inte.
Daniel blir ju bara glad i alla fall om jag får vara kvar här en stund till.
2010-04-28 @ 18:00:58 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dags att åka hem igen....

Bokade sas biljetten för någon timma sedan, imorgon 20.10 flyger jag upp mot himlen igen. Undrar om jag vågar flyga efter all aska. Men de har ju sagt att det är okej.
Bara det inte kommer något nytt askmoln under kvällen... Skulle väl vara typsikt...

Förresten, Daniel och hans familj har gjort de mesta för att få mig att stanna kvar. Lite sött, men hoppas på att snart få komma ner igen, dock börjar jag förhoppningsvis skolan om en månad, får se hur det blir....

Usch bara massa svammel i detta inlägg... Nu slutar jag!


Gammal tjockis bild :P

2010-04-27 @ 22:39:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Dags att göra sig klar...

Ikväll är det party i kungälv som står på schemat, detta var något jag inte alls hade räcknat med när jag packade, så vet inte riktigt vad jag ska ha på mig... Men det är dags att bestämma mig snart då vi ska gå till Rickard om ca en timma för lite förfest...

Converse och vanlig tröja på krogen? Känns inte helt rätt
2010-04-24 @ 17:38:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårdagens seminarium

Något jag inte har berättat (tror jag) är att jag igår var i Uppsala ännu en gång, dock var det för att gå ett seminarium i Uppsala missionskyrka, där skulle Charlie från Lyxfällan hålla föredrag om balansekonomi.
Jag var där med min kusin Rasmus och det höll på i tre timmar, väldigt intressant och man lärde sig mycket.Lite tråkigt dock att jag inte hade så mycket att relatera till bara. Äger ju ingen fastighet och om det var en tillgång eller skuld var det stora disskutioner om.

Men det var som sagt intressant och jag rekomenderar verkligen fler att gå på ett av hans seminarier!
2010-04-22 @ 14:31:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sitter på bussen

Har åkt i  ca 20 minuter, "bara" sex timmar kvar... Tur att det är gratis internet i alla fall, och så har jag ju laddat upp med massa sex and the city avsnitt och första säsongen av Glee. Sen har jag även några filmer på datorn, hoppas resan går snabbt, vill till min pojk!
2010-04-22 @ 12:39:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Alldeles strax dags att gå...

Idag ska jag då sitta på en buss i sex timma till Göteborg.  Jag har lyckats fått ner alla kläder och liknande i en ända väska, det tror jag att jag bara lyckades med i början när jag vara var hos Daniel i en helg. Men denna gång lyckades jag!
Jag fruktar en hel del för min promenad ner till stationen... Har gått den förut med väskorna, dock hade jag två klädväskor då, men ändå. Får väl se om jag kommer fram. Aja, dags att packa ihop datorn nu i alla fall.

Vi hörs på bussen!
2010-04-22 @ 10:08:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Resan bokad!

Bokade nyss en resa till mig. På torsdag åker jag lyxbuss till Göteborg. Okej, riktig lyxbuss är det inte, men har i alla fall gratis internet och el, samt riktiga fotöljer att sitta i hela resan. Blir nice! Hoppas de sex timmarna går fort. 18.30 är jag i alla fall framme i älskade Göteborg och får träffa min babe igen!
Har saknat honom mycket!
2010-04-19 @ 20:01:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Daniel och Göteborg ♥

Just nu saknar jag Daniel och staden alldles för mycket, så mycket att jag funderar på att sitta på en buss i åtta timmar.

2010-04-18 @ 13:54:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trött och vill sova

Har varit uppe sedan sex imorse, hade min omtenta klockan 9.00 i Uppsala, vilket betydde att jag fick gå hem ifrån vid sju imorse.
Tentan gick antagligen åt skogen och jag begav mig hemmåt efter en timma och tjugo minuters skrivande. Missade precis bussen tillbaka så tog mig en promenix till Uppsala station istället. Tog mig ca 30 minter.
Sen tåget till väsby, leta mönster till balklänningen, in på hemtex och skriva upp lite tider jag fått inför sommarn osv.
Sen hemåt mot Märsta, ringa mamma, gå till henne, sy lite på balklänningen. Hittade dock inget mönster, så vi syr en utan mönster. Ingen kompleserad klänning, så det går säkert bra ändå, såg fint ut när jag gick i alla fall.

Sen måste jag berätta att min älskade skitunge bara spottar ut orden, nu börjar man till och med höra vad han säer mer och mer. Idag till exempel smälte mitt hjärta då han sa "Jag behöver hjälp här borta" Aldrig har jag hört honom artikulera sig så bra och man verkligen hörde och han upprepade det flera gånger. Sjukt underbar den där killen!

Nej, nu skulle jag helst vilja sova, Har varit igång i 13 timmar nu. Men sova får jag inte göra för Sandra. Då blir hon arg på mig. haha! (jag är känd för att somna hela tiden)
Ikväll blir det antningen bil race eller vara hemma hos Jimmy tror jag väl... Hoppas på något i alla fall. Hos Jimmy står ju mitt vin från förra helgen så kanske blir något glas...
2010-04-17 @ 19:00:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Framtida funderingar

Idag var det sista dagen att söka till högskola/universitet, Kajsa sökte fler utbildningar och Gabriella sökte allt vad hon kunde. Jag, jag sökte ingen alls, inte ens en kurs till hösten...
Min plan just nu är att läsa en sommarkurs i matematik B och till hösten läsa matematik  C, för att sedan komma in på Europa programmet inriktning företags ekonomi på Göteborgs universitet tills våren 2011.
Sista ansöknings dagen till sommar kursen är den 30 april vilket är snart, så måste skicka iväg den.
Och idag mejlade jag faktiskt ansvarig på kungälvs komvux om det finns möjlighet för mig att läsa matte C där istället.
Vi får väl se när jag får svar hur det blir...
2010-04-15 @ 22:58:32 Permalink Universitetsliv Kommentarer (0) Trackbacks ()


13 april

Tisdag idag, solen skiner som aldrig förr och himlen är klar blå. Här sitter jag inomhus, finns inte så mycket att göra ute själv. Dessutom har jag körlektion om en timma igen.  Hade en igår också 7.30, var en hel del trött men det gick bra. Dock är det lite ovant att köra bilen som körskolan har, är inte alls van med en sån bil, pappas är helt annorlunda så det blir lite fel här och där.

Men inom två - tre månader hoppas jag att jag har körkortet i alla fall. Hoppas i alla fall...
2010-04-13 @ 12:54:54 Permalink Körkort Kommentarer (0) Trackbacks ()


9 Januari 2004

"Nu mår jag mycket bättre, efter att jag snackade med Daniel idag känns allt mycket bättre, jag vet inte varför men det är något med honom. Han lyssnar och förstår. Han är det bästa som har hänt mig"
2010-04-12 @ 00:01:13 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fortfarande hos Jimmy

Sitter i Jimmys soffa, i natt blev det att sova över då och jag somnade först sittandes i soffan (fanns ju ingen annan plats) med Andreas huvud på höften, sen efter tre timmar fick jag sjukt ont, så la mig på golvet istället, Ludde fällen från IKEA var ett skönt underlag...

Folket mår inte så bra idag heller, blev lite shotar, vin och jimmys fina drinkblandningar.

Nu kollas det på bäck och efter det ska det väl ätas, Sara och Jimmy ska äta pizza, ska nog joina dem om jag får (A)
Massa hungrig nu! En plus meny på Mc donalds vore också fint!
2010-04-11 @ 13:15:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma hos Jimmy

Sitter hemma hos Jimmy nu igen. Provet gick väl bra, rättade det nyss, 29 rätt av ca 100 frågor. Haha, men det var i alla fall första gången och blir antagligen fler...

Ikväll ska det drickas vin i kaffe glas igen. Glömde vinglasen hemma. Som vanligt...
2010-04-10 @ 20:26:41 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Två tidiga morgonar

Igår fick jag gå upp sex för att hinna till jobbet, idag skulle jag ha gått upp sex men försov mig till sju, men det blev ingen större skada skedd, jag är ändå klar nu 10 minuter innan det är dags att åka.
Idag ska jag alltså göra högskoleprovet, jag känner mig alldeles för trött för det, men men, det får gå som det går.

Kanske inte mitt livs bästa väl att åka till Jimmy igår och stanna till halv ett... Borde nog ha sovit lite mer
2010-04-10 @ 07:45:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Första dagen på nya jobbet

Idag ska jag göra min debut som personlig assistent. Det är nämligen som så att mammas Jocke jobbar som det, och nu är gubben som han arbetar åt i Sigtuna på något hem där för en behandling, och de orginal arbetarna som arbetar med honom bor i centrala Stockholm och vill inte åka fram och tillbaka hela tiden. Så då behövde de extra personal.
Inte tackar jag nej till pengar även fast det inte är ett jobb som jag kan se mig själv jobba med. Men vi får se hur det går ikväll, jobbar ju med Jocke i alla fall skönt.

Chefen ringde dessutom idag under fikat med halva släkten och fråga om jag kunde jobba imorgon också 8.00-16.00 och ja visst, som sagt, pengar är alltid pengar. Sånt behöver jag mer utav!
2010-04-08 @ 14:23:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Idag fick jag mitt resultat från tentan, Ett underkänt blev det. 52 % av kursens deltagare gick det också, så jag var inte ensam i alla fall, nästa lördag är det dags för omtenta.
Om ett tag ska jag iväg till mamma och passa skitungen då mamma har sin syjunta och Jocke fått extra pass på jobbet. Blir roligt att träffa honom igen.

Imorgon fyller mamam 45 år och det ska firas med fika på bullboden klockan 11 imorgon. Blir nog mamma, jag, Jocke, mormor och Britt. Blir väl trevligt.

Nej nu måste jag gå och kolla till laxen som står i ugnen!
2010-04-07 @ 17:19:34 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min nya idol

2010-04-05 @ 23:29:05 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Känner jag ens så många?

Jag och Sandra sitter och funderar på vilka som egentligen har våra bloggar på bloglovin´. Jag har tydligen 7 premenumeranter (jobbigt ord det där!) Och Sandra har 5 stycken, vi kan lista ut 3 stycken... Men vilka är resten?
2010-04-05 @ 20:35:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nej fy!

Har lyckats få en fet blåsa på min läpp. Jag vill inte ha munsår igen!
Denna gång är nog värst också, halva läppen har svullnat upp oh ser allmänt sne ut.
Jag vill inte gå ut på en vecka.
Men till mormor ska jag nu i alla fall, hon bor i alla fall på landet, inte så många som ser mig där.
2010-04-05 @ 12:58:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Låång dag

Jag kom innanför dörren för 30 minuter sedan kanske. Det har varit en lång dag, började som sagt vid 8 imorse med risk utbildning i nästan 4 timmar, sen hem och vara hemma i 30 minuter, sen halv springa ner till stationen där Saras mamma och Sara å Sandra skulle hämta upp mig så vi kunde bege oss till Jimmys lägenhet.
Och där har vi varit sedan dess, kom väl dit runt ett idag. Så ja elva timmar har vi suttit där. Dock har mycket blivit gjort i alla fall, även fast jag kanske satt lite mycket i soffan. Men det blev så fullt med två möbelbyggen i vardagsrummet plus allt folk.
Men det är en sjukt fin lägenhet och jag är smått avundsjuk.

Aja, min dag kommer väl den också :)
Nu tänker jag sova. Hörs imorgon
2010-04-02 @ 00:43:25 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skärtorsdag

Nu är jag uppe så där tidigt igen. Anledningen denna gång är för att jag ska bege mig till körskolan ännu en gång och göra risk ettan, alltså den utbildningen om alkohol. Kommer antagligen somna under tiden. Är så där lagom trött, men ja, klarade jag mig under tentan då jag typ sov 3-4 timmar så klarar jag mig kanske idag också....

Efter risk ettan ska jag hem snabbt och sova lite, sen är det dags att bege sig mot  Jimmys nya lägenhet och flytta över hans saker. Ska bli roligt! Dock mindre roligt att han bor på högsta våningen (tredje). Men det går säkert bra :)

Sen är det ju också både första april och skärtorsdag, undrar om man kommer se massa påsk kärringar? Lurad kommer jag nog bli i alla fall, är väldigt lättlurad. Det kan Daniel intyga, en gång sa han att det fanns kossor som man kunde mjölka chokladmjölk ifrån, vilket jag gick på.... Efte det har jag dock varit väldigt skepptiskt mot det han säger :P
2010-04-01 @ 07:32:03 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0