Bullen 50 år!

Idag ska vi fira Bullen som blev 50 i onsdags, festen drar igång vid fyra idag, men jag ska dit redan om 30 minuter och hjälpa till som sagt, ska bli kul. Även fast jag fick gå upp redan klockan nio på en lördag, men det är det värt. Nämligen så att en tjej ringde igår (!!) och sa att hon inte kunde hjälpa till att ordna allt på förmiddagen, så det är tur att Bullen har mig! :D

Lussebullarna igår blev perfekta också enligt Daniel, själv har jag inte smakat på dem ännu, har nämligen bestämt mig att inte äta socker under veckan, dock blir det ju tårta ikväll, men klarade mig i alla fall under veckodagarna, riktigt stolt över mig själv, annars brukar jag ju äta hur mycket socker som helst, men nu ska jag fortsätta på detta sätt, socker får ätas på helgerna i små mängder. Hoppas det hjälpte lite till min viktnedgång, för som sagt, det har varit alldeles för mycket socker den senaste tiden.
2010-11-27 @ 10:25:58 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det känns som jul här hemma

Köpte lite jul saker idag till lägenheten, både julblommar, jul krukor och jullöpare inköptes, och nyss bakade jag lussebullar, har ju lovat svärföräldrarna fika på söndag med hemma bakade lussebullar så det ska bli mysigt.

Det känns verkligen som att det är jul, det enda som saknas just nu tycker jag är väl lite mera tomtar och jul gardiner. Men jag är nöjd ändå.
Tänkte ta kort på det jag köpte imorgon om jag hinner, ska nämligen hjälpa Bullen med sin 50 års fest som han ska ha imorgon kväll, ska vara uppe hos honom redan vid 11. Det det är bara kul!
2010-11-26 @ 22:17:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Önskelista 2010

Det kommer säkert komma uppdatering på önskelistan,
och mamma, du kan väl skriva ut det till mormor så hon får listan också!

2010-11-25 @ 20:32:33 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måste ha!

2010-11-22 @ 18:40:07 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagen har gått bra

Oliver sover nu för natten och har sovit i ca en timma, det tog ett tag att få honom att somna, men Daniel skötte det galant, även fast Oliver inte riktigt ville.
Jag funderar på att redan nu gå och lägga mig, att bli småbarns förälder så där en dag bara tar på krafterna, det har lekt med klossar, bilar, läst böcker, bråk vid skötbordet och massa pizza ätande.
Så lär behöva krafter imorgon med, Malin och Stefan kommer hem runt ett tror jag så hela morgonen har vi på oss också. Känner jag Daniel rätt kommer han sitta uppe halva natten och spela på sitt xbox som han släppat med sig hit.

Aja, får väl ge er en helhelt uppdatering imorgon när vi kommit hem igen.
2010-11-20 @ 23:10:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Får se hur denna dag blir, jag och Daniel ...

mms_img52450 (MMS)

Får se hur denna dag blir, jag och Daniel ska vara barnvakt till Oliver hela dagen och hela natten, tror inte Daniel riktigt vet vad han ger sig in på :-P

2010-11-20 @ 12:23:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag kväll

Känner att detta med bloggen inte går något vidare, en stor eloge till de stora bloggarna som har eget hushåll som de måste ta hand om plus att de har tid att blogga. Jag tycker att det alltid finns något att göra här hemma, är det inte disken så är det dammsuga och småfixa med annat. Och om jag inte gör det så finns det alltid något annat att göra ändå, som nu tex, har ett prov imorgon som jag borde plugga till, såg nyss att jag ska hinna läsa över 100 sidor till imorgon och kunna det. Men det fixar sig, tänkte läsa i en timma nu innan harry potter grejen börjar på femman och sen fortsätta läsa efter att lyxfällan är slut vid 22.00, så hinner jag.

Har förresten börjat träna lite smått själv här hemma, har inte pengar till att gå på gym, så får köra på här istället och det fungerar perfekt, har ont i benen idag efter massa knäböj som jag gjorde igår, hade dock hoppats på träningsverk i magen, men icke.
Har i alla fall kommit fram till att jag ska försöka gå ner 10 kilo till min födeledag, (12 mars) hoppas det fungerar, för detta börjar spåra ut just nu, ökar i vikt hela tiden. Så det är dags att göra något åt det istället för att gnälla hela tiden...

Naj,  nu ska jag stänga av tvn och lära mig lite om avtalsrätter och liknande...
2010-11-18 @ 19:02:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Näst sista provet klart

Kom nyss hem från skolan, har skrivit mitt fjärde prov inom sex dagar, men det är inte slut än, på fredag ska jag skriva ännu ett prov, dock ett restprov som jag missade när jag var i Schweiz i september. Så det har varit mycket i skolan just nu.
Sitter och väntar på att nästa lektion ska börja vid 15.40, bokföring, hade prov i det också förra veckan så får förhoppningsvis tillbaka det idag så slipper vi tänka så mycket på det nya som vi ska gå igenom idag.

Efter det tänkte jag och Daniel åka till ikea och köpa en lack hylla till vårt lilla rum, det är nog det enda som saknas nu för att få klart allt. Sen ska det köpas advents saker också, det är ju första advent nästa vecka (!), ska få lite adventljusstakar av Annika sen, vet dock inte om vi verkligen kan ha dem, har inte direkt så mycket kontaktuttag i lägenheten, dessutom är det ingen som ser utanför heller, förutom köket på krogen som vi ser rakt in i, så vi får se hur det blir...
Naj, nu ska jag fortsätta kolla på Oprah, och kanske sova en skvätt.
2010-11-15 @ 13:16:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saknar mina tjockisvänner

*
Hoppas ni kommer och hälsar på mig snart igen. ♥

2010-11-13 @ 18:50:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Två prov på en dag

Idag blir det riktigt med håll igång, i alla fall i skolan, har två prov idag. Ett i affärsjuridik nu på förmiddagen och bokföring på eftermiddagen. Lite stressigt att hinna med allt och hinna plugga, men det brukar alltid lösa sig i slutändan.
Har massa konstiga ord som jag måste kunna till affärsjuridiken, typ som förmånsrätt, massafodran, insolvent, på obestånd, återvinning etc. Har sju fulla A4a sidor fulla med ord som ska kunnas. Men jag kommer fixa det!

Sen efter det provet är klart är det bara att gå hem och börja plugga inför bokföringen. Sen har jag ett annat prov på fredag också som jag måste plugga inför.

Varför måste alla prov komma exakt samtidigt!?
2010-11-10 @ 09:38:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hämtar Daniel på jobbet. Sjukt kallt och l...

mms_img48614 (MMS)

Hämtar Daniel på jobbet. Sjukt kallt och läskigt här borta. Hoppas han kommer snart

2010-11-08 @ 00:58:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu har mina vänner varit här i helgen och ...

mms_img48613 (MMS)

Nu har mina vänner varit här i helgen och det är dags för dem att åka hem :-(

2010-11-07 @ 18:34:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kände för att göra något år barret

Så jag köpte mig lite hårfärg i veckan. Hade dock lite svårt att bestämma mig, Daniel blev lite irreterad för att jag tog så lång tid, men jag visste ju inte riktigt vad jag ville ha, mörkare, men ändå rött, slutade med att jag tog en färg som såg bra ut. Resultatet blev så här


Det skiftar alltså lite i rött i solen, Super nöjd!

2010-11-05 @ 14:11:13 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Herregud vad tiden går

Idag är det exakt sex år sedan jag träffade Daniel för första gången utanför Stenungssund badhus.
Sjukt var tiden går fort, inte skulle vi veta då att vi sex år senare skulle ha en egen lägenhet tillsammans och ha varit tillsammans i 4½ år, helt sjukt!
2010-11-04 @ 16:00:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


En vecka sedan sist

Bloggen hamnar lite på sidospår just nu. Mycket händer och mer kommer att hända.
I helgen köpte vi massa nya grejer till lägenheten som jag senare ska fota, bland annat fick jag äntligen en bokhylla till alla mian böcker och glas.
I lördags hälsade även Kajsa på oss en liten stund, mycket trevligt att få träffa henne igen efter ett långt uppehåll, och som sagt, nästa gång får du ta tåget/flyget ner så får vi gå ut på krogen också. Hon var även snäll att ta med sig en flyttkartong plus fyra pappers påsar hemifrån pappa som var mina, så har jag det mest nödvändigaste, och framför allt har jag äntligen min vinterjacka och vinterskor!

Helgen som kommer så tittar mina vänner Sara och Sandra förbi, de ska bo hos mig fredag - söndag, då står det bland annat krogen på schemat, de kommer fredag kväll så den dagen försvinner ju rätt fort.

Tråkigt nog har vi vår bil på verkstaden nu också, så vi kan inte riktigt ta oss någonstans, kanske därför vi köpte så mycket i helgen så vi kunde underhålla oss, jag har ju förresten lov nu också, och Daniel är ledig tills på torsdag så vi har städat idag samt burit ner massa grejer till förådet, skönt att det äntligen börjar bli klart här i lägenheten nu efter en månad!
2010-11-02 @ 15:52:25 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0