Typiskt!

Igår var det ju första advent och inge adventsfika fick jag =( Dock kände jag mig sugen på att baka lussebullar så jag tänkte att jag ringer mormor för att fråga om vi kunde baka imorgon hemma hos henne.

Jag ringer dit och frågar vad hon har gjort idag, hon svarar att hon har bakat, typiskt tänker jag, säkert lussekatter, jag självklart var det så!
Jag skulle ha ringt igår!
2009-11-30 @ 15:34:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tomten, jag lovar att jag varit snäll i år

Och jag lovar att vara extra snäll nästa år.

Allt från Lindex

2009-11-30 @ 00:25:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


FY!

Jag stod och borstade tänderna samt tvättade ansiktet för ca 15 minuter sedan, helt plötsligt hör jag att det bubblar till i något rör och det kommer en äcklig doft in i badrummet, handfatet var det ju inte då jag använde det och det funkade fint, kollade toan och den såg också bra ut, men det jag inte tänkte på var att vi har en brunn på badrums golvet. Där började det komma upp mer och mer vatten samt något som liknar jord. Sjukt äckligt, hoppas pappa är klar med vinterdäcken snart så han kan ta hand om det här! Hoppas verkligen inte det översvämmar ut i hallen och så vidare!

Pappa skynda dig!Update: Pappa ringde något jourbolag som nu är på väg hit, hoppas det är någon snygg kille (A)

Nej, snygg var han inte, gammal gubbe. Fan också
2009-11-29 @ 12:05:13 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hittade en lagom snygg bild på mig och Daniel


Från i höstas. Bilden är dock tagen med en mobilkamera.

2009-11-28 @ 19:52:25 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Handlade på IKEA

Det är inte ofta jag är på IKEA utan att handla något. Händer väl ibland när jag är i gbg dock. Men idag handlades det i alla fall, tyvärr har jag fortfarande inte fått tillbaka min kamera efter att jag lånat ut den så kan inte ta bilder och visa er. Så istället lånade jag bilder från IKEAs hemsida..


lite ljuslyktor 4 för 9 kronor, doftljus, glas för 5 kronor styck, köpte sex stycken och hade redan 5 hemma så har massor med sådana glas nu. och så till sist en liten ljus bricka eller vad man nu ska kalla den :P
2009-11-28 @ 17:00:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Övningskört!

Kom precis hem från en tur till Uppsala. Fick övningsköra hela vägen dit idag. Roligt roligt. Fick ju även köra hem.
Och för er oroliga, nej jag körde inte på motorvägen! Finns ju en liten landsväg till Uppsala som jag körde på.
Har även sjukt ont i högerfoten just nu. Men det är bara att piggna till. Imorgon är det dags igen, då ska jag dock bara köra till Gamla Apoteket där Kajsa ska stå och sälja sina ljuslyktor på en julmarknad. Tänkte komma och hälsa på då =)
2009-11-28 @ 15:50:34 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


ofrivilligt vaken

Mormor är i Märsta och passar Conrad. Så hon ringde mig för 10 minuter sedan och sa att det var dags att vakna nu. Något som min dygnsrytm inte riktigt höll med om, men jag är uppe i alla fall.
Hon skulle ringa om ca 30 minuter igen ungefär så ska jag möta skitungen och henne någonstans, antagligen vill hon ha cafe och har gått till brödboden om jag känner min mormor rätt :P
2009-11-27 @ 10:38:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tanke ställare så här på eftermiddagen

Fick ett mejl från en person som jag kommer kalla för X i detta inlägg, men det är en han. Jag trodde först att det var ett kedjebrev  men efter att ha läst ämnet "Läs detta..! Dåliga nyheter" eller något liknande så öppnade jag det.

Jag fick en större chock. Jag har vetat att X har varit sjuk under en tid men visste inte vad för sjuk, antog väl att det var en förkylning eller liknande. Men så visade sig att det inte var.

X berättade att han hade fått cancer. X är inte mer än 21 år och har redan cancer. Det hade börjat i prostatan och har nu spridit sig till lungorna. Den är även elakarad. Men prognosen såg bra ut och överlevnads chansen var också hög. Imorgon åker X in på cell gifter och liknande.

Det är svårt att få till sig detta. Som sagt är personen bara 21 år, men denna cancern drabbade tydligen folk mellan 0-25 år och är ingen sådan vanlig prostata cancer utan det var tydligen en ren slump att den hade börjat just där.

En tanke ställare får man allt...
2009-11-25 @ 13:41:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Gifta sig inom ett år?

Jag och Daniel hade en diskussion idag via sms. Jag låg och kollade på tv och hittade något tråkigt program på kanalen E! Programet handlade om hon den elaka i Ugly Betty och om hennes liv fram och tillbaka. Om hennes giftemål och barn fram och tillbaka, hon gifte sig i alla med sin andre make efter ett år.
Jag förstår inte hur man kan gå och gifta sig med någon man näst intill nyss har träffat!?

Jag smasde Daniel om detta i alla fall och han sa att det var vanligt, men det vet jag väl. Min mamma och hennes nya gifte sig också efter ett år, om ens det hade gått så länge.
Han frågade hur lång tid jag tyckte att det skulle gå, och jag svarade runt fem år! Jag menar, efter ett år, man är ju nästan fortfarande nyförälskad, man har ingen aning om hur den andra personen är i alla situationer och än mindre vet man om man vill vara tillsammans med denna person resten av sitt liv!
Daniel sa att det vet man aldrig.

Men ändå! Gifter man sig efter ett år så måste man ju nästan ha förlovat sig efter 6 månader och det är defenitivt för tidigt att börja planera ett bröllop :P

Men jag antar att alla är olika, men nej! minst fem år. Daniel får allså vänta i ca ett år till ;)Daniel på vår tre års dag.

2009-11-24 @ 17:01:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Drömmen om ett körkort

Under våren gick jag och pappa handledar kursen så jag kunde börja övningsköra, vi körde lite då och då när papperna kom och under sommarn blev det nästan ingenting alls efter som antingen jobbade, pappa jobbade, ingen av oss orkade eller jag var i Göteborg och det sinade mest ut i sanden.
Jag har liksom aldrig varit riktigt peppad för att skaffa detta körkort även fast det skulle betyda mer frihet och defenitivt mer jobb.

Men igår fick någonting mig att tänka till. Det är nämligen som så att min mormor har ansökt om färdtjänst, hon bor ute på landet och har som sagt cirka fyra kilometer till till tågstationen och det går en buss om dagen från henne till staden. På sommrarna har hon kunnat cykla men nu när det börjar bli vinter blir det svårare.
Morfar är sig inte alls lik och har svårt för att ställe sig upp/ sätta sig ner och mycket annat. Och köra bil är något han verkligen inte bör göra.
Men i alla fall, mormor hade då sökt om färdtjänst så hon i alla fall skulle kunna åka till Maxi ibland för att handla, och lite sådant. Och igår när jag var hos mormor så ringde dem från färdtjänsten och berättade att hon troligtvis inte kommer få någon färdtjänst. Vilket gjorde mormor mycket ledsen, för nu är hon beroende av sina kompisar och när dem ska åka och handla och vart.

Detta fick mig då att tänka! Jag måste skaffa mitt körkort snart! Om inte för min skull så för mormor och morfars! Så jag fick köra bilen hem igår från mormor och till märsta och igår när jag skulle sova låg jag och tänkte på vilka vägar jag skulle kunna åka på i helgen för att öva, och vilka vägar jag skulle kunna köra på här i Märsta.

Ett körkort blir det förhoppningsvis nästa år i alla fall!
2009-11-24 @ 14:41:18 Permalink Körkort Kommentarer (2) Trackbacks ()


Detta klipp kommer du gilla Kajsa!

2009-11-24 @ 02:51:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bio igen

På fredag ska jag gå på bio igen. Denna gång med Selim och Kajsa, har som sagt inte träffat Selim sens studenten så det blir skoj. Kajsa tränar i stan på kvällen så vi kommer gå runt 21 inne i Sergel.

Kan ni gissa vilken film vi ska se?
Kan ge er några ledtrådar: Vamyrer, varulvar, ny måne!

=D Den är värd att se igen :D
2009-11-23 @ 20:04:24 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vaken igen

Ja, det tog sin lilla tid att somna igår, men runt ett tror jag i alla fall att jag somnade. Kom upp vid elva idag i alla fall och det blir jag lite stolt över. Länge sedan jag kom upp så tidigt här hemma.
Kanske kan somna ännu tidigare ikväll då.

Ska ju som sagt till min mormor idag. Hade tänkt ta lantis bussen för första gången till henne. Så slipper jag gå ca 4 km från tåg stationen till henne. Om jagg tar bussen är det säkert bara en km hem till henne.
Bussen går i alla fall runt halv ett.
Funderar även på om jag ska köpa en påse polly till min morfar. Hon tycker ju så mycket om dem.
2009-11-23 @ 11:41:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags att vända tillbaka dygnet

Är riktigt trött redan, brukar inte bli det förrän minst runt ett på natten. Men det är bara skönt att jag börjar bli trött. Det känns nämligen lite jobbigt att gå och lägga sig vid 2-3 på natten och sedan vakna runt 12-13 på dagarna. Vill ändra på det.
Så därför tar jag mig nu till sängen för lite sömn. Imorgon blir det att åka till mormor, har inte sett henne på snart tre veckor. Känns lite smått jobbigt


<3

2009-11-22 @ 23:15:53 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vad rör sig egentligen i Selims huvud?

"Asså om man är tillsammans med någon så är det ju viktigare, annars blir det bara vanliga tandborstning"

- Selim 21 år om att använda munskölj


Mösspåtagningen 15 Maj 09. Jag och Selim

2009-11-21 @ 02:45:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nattchatt

Sitter och pratar med Selim via msn, vi har inte setts sedan studenten och pratar inte alls lika ofta, under gymnasie tiden pratade vi både i skolan och på msn varje dag.
Samtidigt och jag pratar med Selim så sitter jag och larvar mig i webbcamen, så där lagom roligt, jag tror jag behöver sova snart...Så här snygga bilder blir det om nätterna.
Sista bilden är på mig och min popcorn kartong från igår (A)

2009-11-21 @ 01:51:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helt dött

Hemma hos mig händer det absolut ingenting, både skönt och tråkigt..

Ringde mormor för ett tag sedan och la i ett litet snyggt "Aa, men om jag kommer till dig på måndag så kan du laga mig sjömansbiff" och "Ja men på Maxi har de mindre och billiga gratängformar, sådana som jag önskar mig i julklapp"

Och det verkade gå hem!
2009-11-20 @ 21:38:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag kväll

Jag tror att det blir en sitta inne kväll ikväll. Kanske läsa ut min bok Flyga drake som jag har börjat på så många gånger, men nu har jag bara 100 sidor kvar. Sen ska jag äntligen få börja på "Veronika bestämmer sig för att dö". Ska väl äta upp min choklad från igår också, blev inte så mycket ätande trots allt.

Borde dock kanske ta och städa min kläkammare, men jag har ju hela helgen på mig (Kommer antagligen sitta och skjuta upp det hela tiden).
Sen behöver jag även höra av mig till Sofia när hon slutat på jobbet så hon kan få låna min kamera batteri laddare...

Nej nu tillbaka till boken!
2009-11-20 @ 15:53:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igen, Igen, Igen, Igen!

Filmen var underbar! Liten besvikelse över att de hade hoppat över flera kapitel och liknande, men jag vill se den igen!
Frågade till och med Sara om vi skulle gå oh se den ikväll igen!
Men nej, det blir att vänta tills den kommer ut på dvd eller något tills nästa gång.

Så nu är det dags att vänta till den 30 juni då Eclips kommer ut på bio (tredje filmen)
2009-11-20 @ 14:00:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Börjar vi bli gamla nu?

Sandra och Jag, två 19åringar sitter och lyssnar på Elvis och The Beatles. Vi börjar alltså bli gamla, dock är det roligt att lyssna på The Beatles - Yesterday då det var en låt jag minns från musik lektionerna från 4-6an och jag kan fortfarande se Anna-Lena stå där och yla framför oss i musik salen. (Anna-Lena var alltså en lärare)

Nej men det är roligt med gamal musik, jag hade till och med en period i högstadiet då jag började lyssna på The beach boys :P
2009-11-19 @ 14:48:53 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min lugg är tillbaka!


Jag klippte aldrig luggen i Göteborg och väldigt snabbt blev den en sne lugg, men nu är den tillbaka.
Dock ser den mycket bättre ut än vad den gör på bilden :P

2009-11-19 @ 14:02:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags för sängen

Ska försöka sova nu. Igår försökte jag lägga mig tidigt men det gick inte så bra, men ikväll hade jag tänkt att läsa lite innan, något jag inte har kunnat gjort hos Daniel då han skulle störas om jag skulle tända någon lampa när han sover. Vill läsa ut Flyga drake och börja på "Veronika bestämmer sig för att dö"

Har förresten slarvat något otroligt med rengöring av ansiktet i Göteborg, har bara blivit när jag dushcat vilket märkt på min hy märke jag nyss, men nu är det dags igen för rengöring morgon och kväll.
Så imorgon ska jag ha ansiktsmask och massa sånt tjej pyssel för att bli fräsh igen.
2009-11-19 @ 00:20:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma igen

Då var jag hemma efter mycket om och men. Daniel ville inte att jag skulle åka och låg och sjöng för sig själv som en annan psykopat :P
Men kom till Landvetter och slapp vänta speciellt länge innan det var dags för bording. Planet var sjukt stort av någon anledning, men jag är glad, för jag fick en hel rad för mig själv.
Dock var jag inte lika glad när vi skulle landa och åkte igenom massor med svarta moln, det blev lite skumpigt. 
Men i alla fall, när jag går av planet så ringer jag pappa för att kolla om han står nere vid bagage bandet och väntar, men han har lyckats virra bort sig på den stora flygplatsen. Han hade tydligen varit borta vid terminal fem och åkt mot trafiken och allt. Han är för söt och virrig ibland min pappa.
Hem kom jag i alla fall och nu sitter jag här...

Imorgon är det äntligen dags för New moon kvällen med Sara och Kajsa! Längtar sjukt mycket. Kajsa sover även över hos mig då hennes bussasr i Uppsala inte går som hon vill att dem ska gå. Men det blir ju bara lite trevligt med sällskap, nu när jag inte har en irreterande psykopat brevid mig mernar jag....


Måste bara lägga ut denna söta bild på mina syskon. Tommie som nu tydligen är 16 år har blivit sjukt stor, ser honom inte så ofta nämligen, men orkar inte ta upp det här just nu. Och så självklart lilla Conrad i tomte dräckt.

2009-11-18 @ 22:51:37 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu börjar väntan

Kläderna är packade, la preis ner tandborsten och schampoot i väskan och är nu klar för att åka hem. Jag har ätit och behöver inte göra något mer förrän det är dags att åka.
Förutom att vänta. Daniel slutar som vanligt vid fem nu när han har praktik och kommer hem runt halv sex. så jag har fyra timmar på mig att inte göra något. Får väl spela lite the sims eller något så länge..
2009-11-18 @ 13:30:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dags att åka hem idag igen.

Idag åker jag hem till Märsta igen, och som sagt blandade känslor. Det jobbiga nu är bara att jag måste packa. Något jag defenitivt inte gillar att göra, tycker det är mycket tråkigt!
2009-11-18 @ 11:22:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kan man inte bara få vara snäll mot sin pojkvän ibland?

Daniel kom hem strax efter fem idag. Då hade han jobbat sedan åtta i morse, han var gnällig och allmänt jobbig (Igen!) och ville ha mat. Han sa att han ville ha ägg röra med bacon och rostmackor. Jag sa då att jag kunde laga det åt honom och han kollade på mig konstigt. Tydligen så måste jag vilja få ut någonting av detta. Dock undrar jag vad.

Dessutom så hälde jag upp honom kaffe efteråt och då blev hans misstankar ännu större.

Tack då! Här försöker man vara snäll mot sin pojkvän och så blir man beskylld att vilja ha någonting för det!
2009-11-16 @ 19:23:37 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Snart dags att åka hem

Redan imorgon måste jag köpa biljett hem för att på onsdag ta mina saker igen och sätta mig på ett flyg hem till Märsta. Det känns lite så där, men också rätt positivt, anledningen till att jag åker hem så fort och inte stannar längre är för att på torsdag ska jag, Sara och Kajsa se New moon på bio! Äntligen! Som vi har väntat! Vi ska först så twilight och direkt efter New moon på bion, vi sitter alltså i 4½ timma i en bio sal. Det kommer bli  mycket godis!
Dessutom ska vi äta middag innan på kista centrums food court! Då blir det bannemig Sovlaki! Den som skrattar sist skrattar bäst Sandra!
2009-11-16 @ 17:02:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nej....

... man kanske skulle ta och se om hunden vill gå ut och kissa...


2009-11-16 @ 14:27:39 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kunde somna om

Nu är jag vaken igen! Kunde somna om efter ett tag, men klockan var säkert halv nio innan min hjärna bestämde sig för att somna.
Drömde att jag och Daniel befann oss i Thailand, mycket trevlgit, dock hade jag glömt min after sun, men Daniel hade tagit med sig den som tur var. Helt sjuka grejer man kan drömma ibland.
Dock borde jag kanske förstått att det var en dröm när Annika var expert på stället, hon som är emot att åka till Thai. Men men...

Nu har jag i alla fall hunnit äta och klätt på mig. Väntar med att duscha tills jag varit ute med hunden och Annika vaknat (hon jobbade natt). Så får väl kolla runt lite på internet och roa mig. Kanske spela lite mera The sims 3 som jag blivit totalt beroende av!
2009-11-16 @ 13:20:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Detta suger!

Daniel börjar sin praktik idag och måste därför gå upp tidigt. Hans klocka ringde vid 6, men tror ni att jag kan somna om? Ohnej! Självklart inte. Är super trött men kan ändå inte somna. Plus att min "kära" pojkvän har nu tänt alla lampor i sovrummet för att vara jobbig.

Så här sitter jag nu klockan sju och är vaken och  tycker att john blund kan komma yttligare en gång till mig
2009-11-16 @ 06:58:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nyår

Sitter och kollar runt på olika webbutiker. Kollar inte efter något speciellt utam mest för att ha något att göra.
Det är mycket party blåsor som säljs nu inför nyår och jul. Skulle vara kul att någon gång i livet gå på en riktigt stor nyårs fest, en man verkligen klär upp sig till och sånt. Som man ser på filmer. haha.
Men känner jag mina vänner rätt så blir det inte något sånt på några år i alla fall.
Jag vet inte ens vart jag ska fira nyår än. Antagligen blir det väl i Göteborg igen. Har dock inte firat nyår hemma på tre år tror jag. Men tror inte det händer något speciellt där heller så. Vi får se helt enkelt...


Hums, i och för sig så kan ju mina vänner ta sig till Göteborg och fira här med med.. (I) haha
2009-11-15 @ 01:08:34 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Några timmar senare...

När jag skrev det senaste inlägget så stod det verkligen still i huvudet, jag tog en paus, kollade lite simsons och sånt på tvn med Daniel i två timmar. Sen kollade jag lite serier och efter det släppte det lite i alla fall. Men nu känns det bara som om jag skriver en massa svammel i mina personliga brev. Men vad ska jag göra? Ogillar att skriva såna här.

Varför kan inte jobben jag vill ha bara växa på träd?
2009-11-13 @ 01:45:43 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag ogillar starkt att skriva spontanansökningar

Jag sitter och försöker skriva en spontanansökan på min dator, men om det är något jag hatar så är det att skriva spontanansökningar. Ska nämigen till Göteborg imorgon och lämna lite CVn i olika butiker.
Men jag vet ju inte hur jag ska börja. Ska ju kunna ha detta personliga brev till mer en ett ställe dessutom...

Åååååh! Hatar att vara arbetslös!
2009-11-12 @ 19:04:37 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Igår

Igår så ville Daniel åka till IKEA, och absolut inte mig emot. Vi åt middag där, super gott! Sen tog vi en runda runt i varuhuset, gick och drömde oss bort med allt vi skulle ha i vår blivande lägenhet. Känns bode roligt och sorgligt. Det är ju trots allt ett bra tag kvar tills vi får våran drömlägenhet. Framför allt nu när Daniel vill åka till Helsningborg och plugga där i något år. (Alltså säger framtiden just nu att det blir flytt till Skåne i nästa höst)

Vi hade inga planer på att köpa något, vi tycker bara om att gå runt i varuhuset och drömma sagt. Men ändå kom jag ut med en sjalhängare till min mormor, hon har letat efter en sådan i flera månader men vi har aldrig hittat dem. Men igår så fanns det en stor korg med massor, så jag var snäll och köpte en.
Ville även köpa en gratängform när jag ändå var på IKEA, men Daniel tyckte att jag skulle vänta. Kanske skulle bli lite krångligt att få ner den i packningen sen.

Vid sex kom vi hem och då skulle Daniels föräldrar gå och bowla, Daniel var också sugen på det så vi följde med. Jag satt och kollade på.
Efter två timmars bowling gick vi hem och kollade klart på Harry Potter och Halv blodsprinsen filmen hade jag sett förut men inte Daniel. Skönt att se den två gånger också, jag förstod mycket mera denna gång.
2009-11-08 @ 13:25:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min pojkvän <3

Idag när jag satt hemma själv och väntade på att Daniel skulle komma hem så smsade han mig och sa att han hade en överaskning.
Han kom hem strax efter, han ville att jag skulle blunda, men jag hatar sådana överaskningar så jag tittade i alla fall och sa åt honom att lägga överaskningen bakom ryggen. Vilket han gjorde, han sa att det var något han hade lovat. Och bakom ryggen tar han fram en godis påse full med snäckchoklad.

Grejen är den att han förra veckan när jag var hemma i Stockholm och var grymt godis sugen så sa han att jag skulle få snäckchoklad för 1000 kr om jag kom ner.
Några 1000 kronors godis fick jag då inte, men för 24 kronor i alla fall. Små saker betyder mycket

Jag älskar min pojkvän <3
2009-11-04 @ 23:38:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Idag lämnar jag landet

Nej riktigt så brutalt är det inte, men jag lämnar Stockholm i alla fall.
I Söndags när jag sist skrev fick jag ett utbrott, jag höll verkligen på att gå under. Jag är så sjukt trött på att sitta hemma hela dagarna och inte ha ett jobb. Jag sitter här framför datorn dag ut och dag in, söker jobb och skriver personliga brev.
Jag behöver komma här ifrån. Tur att jag har pojkvännen på andra sidan Sverige.
Så ikväll tar jag flyget, 22.00 till Göteborg och stannar där tills den 18 november. Anledningen till att det inte blir längre är för att jag har biljetter till special visningen på New moon med mina vänner som jag vill gå på.
Jag kommer ha med mig alla papper angående jobb till Göteborg och kommer gå runt i butiker där nere och hoppas på ett jobb..
Vi får helt enkelt se. Jag får i alla fall ett mijlö ombyte och komma hemifrån. Slippa alla vardagliga saker.
Dessutom ska det bli skönt att slippa frysa när man sover.


2009-11-03 @ 19:08:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dålig dag

Idag har jag en dålig dag. En sån dag då jag är totalt less på att sitta hemma utan jobb. Och framför allt less på att sitta hemma i Märsta...

Ge mig ett jobb! Helst i Göteborg!
2009-11-01 @ 17:38:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tillägg i julklapps önskelistan


Veronica bestämmer sig för att dö - Paulo Coelho
I pocket

2009-11-01 @ 16:40:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gårdagen

Igår runt åtta gick jag och mötte Sandra och Sara vid vår gamla skola Ekilla, tillsammans gick vi mot Alzenarna, alltså till Saras pojkväns familjs hus.
Väl framme väntade till mig skräck självklart skräckfilmer. Först satte de igång The ring, och den har jag ju sett förut, men satt ändå mesta delen av filmen och kollade upp i taket. Och i slutet när hon tjejen kryper upp i tvn så tog jag upp kragen på tröjan över mitt huvud så jag inte ens såg i ögonvrån vad som hände på tvn. Självklart tog Jimmy saken i akt och skrämde skiten ur mig.
När den var slut så var självklart inte skräckisarna slut, då skulle vi se Chucky, och den hade jag inte sett förut, har bara hört talas om "Dockan" Men den var inte så läskig. Handlade ju bara om att döda folk. Psykiskt läskiga filmer är värst..

Vid tolv började folket bli trötta och alla började vandra hem. Jocke som hade druckit för mycket följde mig hem. Så jag slapp gå själv och han fick gå lite. Skönt med sällskap. Var väl hemma vid halv ett sen igen.

(Sandra tog några bilder, dock är de flesta på Thomas å Sussi av någon anledning)
2009-11-01 @ 15:14:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0