Julklappar


Bild: Jag

Det är den 28 November, jag och Daniel har månads dag, dock vet jag inte på hur många månader, håller aldrig koll längre. Jag är nu nästan klar med julklaps shoppingen och det känns riktigt skönt att vara i tid. Detta är då mina julkappar som jag ska ge bort i år, dock ska det komma till två stycken som ska fixas klart imorgon =)

Som sagt, skönt att vara ute i tid =)
2008-11-28 @ 20:05:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dags att plocka fram jullåtarna nu då =)

2008-11-27 @ 08:46:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Idag är alla på Vilunda gymnasium lediga, eller ja, vi har utvecklingssamtal, mitt börjar 14.30 och håller på i 20 minuter, men det brukar ta högst 10 för mig. Efter utvecklingssamtalet ska jag och Madde åka till Kista för lite julklappas handling, ska i alla fall försöka köpa hem så mycket som möjligt som inte behövs beställas hem via internet vill säga.

Förresten, någon som har något förslag till vad man kan köpa till sin pojkvän? Och det får inte vara Smycken, parfym eller underkläder!Fotograf: Jag
Bild från förra julafton hos Daniels faster
2008-11-26 @ 12:01:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mina små försök till att bli en bra fotograf: kvällsbild igen


Fotograf: Jag

Juste! På söndag ska jag, Sandra, Sara och kanske Kajsa till Gröna Lund då de har julmarknad och så. Jag vill dock hellre gå på lisebergs julmarknad, men eftersom jag inte ska till Göteborg förrens den 28 december då de har stängt så blir det inget liseberg denna vinter heller, vi har liksom aldrig kommit iväg de andra åren, även fast vi länge pratat om det. Så därför blir det nu istället jul på Gröna Lund med vänner på första advent =)
2008-11-25 @ 20:40:22 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (3) Trackbacks ()


Nya vinterskor

Nu ska ni få veta en sak, jag har sprungit runt i samma uggs sedan vintern 2005, så nu tyckte jag att det var dags för ett par nya. Dock har jag alltid trott att jag skulle köpa ett par nya uggs, men så blev inte fallet när jag hittade dessa jag köpte idag, hur mysiga som helst.. Dock ser de ut som ett par skor som typiska samer har på sig uppe i norrland, men det är somm helst hur mysiga som helst och varma! Vilket är det viktigaste =)

2008-11-25 @ 20:29:34 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina små försök till att bli en bra fotogarf: En alldeles färsk bild


Fotograf; Jag

Tog denna bild alldeles nyss från min balkong, jag är nöjd.
Men vad tycker ni?
2008-11-24 @ 19:13:33 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (2) Trackbacks ()


Gamla minnen

Sandra sitter just nu och läser mina gamla  blogginlägg som jag har kvar på min lunarstorm användare som jag fortfarande har kvar. Inläggen finns kvar sedan september 2003, jag hade precis börjat 7an på en ny skola och i en ny klass, jag påbörjade också då en svår tid i livet samtidigt som jag påbörjade en utav de bästa tiderna i livet. Det var nämligen i september 2003 som jag började prata med Daniel över msn, kan ni tänka er vi har känt varandra i över fem år.
Jag tror inte att det var någon som trodde att det skulle gå så här långt mellan honom och mig, att vi ens skulle träffas i verkligheten och ännu mindre bli tillsammans!
Jag kommer ihåg när Daniel för första gången skulle komma till Stockholm för att bo hos mig över en helg (Mars 06) det var första gången vi sågs efter den helgen jag var nere hos Daniel och den helger vi blev tillsammans. Daniel skulle i alla fall komma på en torsdag kväll och på fredagen var jag i skolan som vanligt, när jag väl var där så frågade en av mina kompisar om Daniel nu kom kvällen innan, jag som skulle skoja till det svarade " Nej han missade tåget" eller något liknande, och svaret jag fick tillbaka var "jaha jag förstod nästan det" Och oj vad personen blev till sig när jag berättade att han var hemma hos mig och sov och att jag bara hade sagt så för att få se hennes reaktion.

Under de två och ett halvt åren innan vi blev tillsammans så hände det också väldigt mycket, allt ifrån att Daniel ljög om att han hade flickvän bara för att han inte ville komma för nära mig (hösten/vintern 2003), vi sågs borta i stenungssund (november 04) Jag blev tillsammans med andra killar, han var tillsammans med andra tjejer, jag skickade brev till honom något som jag idag skäms över då han fortfarande har kvar dem och vägrar slänga dem haha, en gång skickade jag till och med en julklapp, en liten miranda nalle med texten "We laugh when we are happy, We cry when together when we are sad, I just wanted you to know, you are the best friend I ever had" Något som min dåvarande pojkvän inte tyckte så mycket om. Nu i efter hand har jag fått höra av Daniels syster Malin att han sprungit ut i lägenheten till sin mamma, pappa och syster, efter att han pratat med mig någon av gångerna i början, och berättade att han träffat en jätte söt och trevlig stockholmare. Dessa år med Daniel innehållit en hel del skratt och tårar. Det har gått upp och ner och i högstadiet (framför allt i nian) så satt vi uppe hela nätterna och pratade med varandra om allt möjligt från tidig kväll till sen natt, vi gick väl och la oss vid tre om nätterna om vi hade tur, annars kunde det blivit ännu längre...

Sen så har det ju hänt massa andra saker också under den tiden vi har varit tillsammans de två och ett halvt åren efter mars 2006, men ska jag skriva ner allt som hänt där så kommer de ta en himlans massa tid att läsa för er...

Jag vet nog inte varför jag skriver ner allt detta, skönt att få skriva av sig lite bara.
Slut poängen med det är väl annars att jag är otroligt glad att det blev som det blev mellan mig och Daniel och att det är som det är, trots att han bor 50 mil ifrån mig så är jag otroligt glad att det håller och att han finns i mitt liv

Lite gamla bilder

första helgen Daniel var hos mig (mars 2006)

Julafton 2007

Våren 08


Påsken 06 i Göteborg

Sommarn 06


Allvarligt talat så har jag ingen aning om när denna bild togs, men gissar på våren 2007?

Halloween 2007
2008-11-22 @ 21:31:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (4) Trackbacks ()


bloggtorka

Jag har absolut nada att skriva om just nu, jag har inte haft någon lust alls att skriva något heller de senaste dagarna. Jag har inte heller några nya bilder att visa er... Snön har lagt sig utanför. Men jag hoppas att efter jul så kommer jag ha mera bilder då jag förhoppningsvis får mig ett nytt objektiv samt ett litet hem till min kamera (alltså väska)...


Snälla, flytta hem till mig ?
2008-11-22 @ 15:50:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min skyddsängel

Jag började nyss fixa och trixa med mitt skrivbord och städade i ordning det lite. Helt plötsligt kom jag på en idé att ställa min skyddsängel som jag fick utav Annika i 18 års present med korten jag har på mig och Daniel. Sagt som gjort, nu står de där. Men jag var även tvungen att byta bilderna i ramarna då den ena var vertikal och den andra horizonetell, så nu har jag två vertikala. Blir jätte snyggt. Självklart fick jag massa andra idéer som jag nu vill utföra, men då behöver jag flera ramar, penslar och färg. Men kanske kan bli något av det senare...


Mina två skyddsänglar på samma ställe =)
2008-11-18 @ 21:24:34 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Desktop lektion

Vår desktop lektion har snart pågått i 30 minuter, vi har ännu inte hunnut börjat. Läraren kollar inte upp saker i tid och nu fungerar inte datorerna som han ska använda för att visa oss. Allt är alltså som vanligt när det gäller denna lektion. Låt mig gå hem och sova i stället.

Ikväll ska jag äta god mat och sedan ska jag iväg och träna. Känns väldigt skönt faktist.

2008-11-17 @ 13:56:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mina små försök till att bli en bra fotograf: Frost


Fotograf: Jag
På bilden: Frostigt gräs
2008-11-16 @ 23:55:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Blondinbella kryssningen


Som jag sa förut så kommer jag inte orka skriva ner allt som händer på kryssningen, men här är i alla fall en bild på Rebecka, mig, Kajsa och Isabella =)
2008-11-16 @ 19:51:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Julaftons planering

Jag har absolut inget att göra på julafton. Eftersom jag jobbar den 23 och sen bara är ledig två dagar efter det (jobbar alltså igen den 26 december) så kan jag inte åka ner till Göteborg under jul. Eller jo visst kan jag det men det känns lite onödigt att bara vara nere i två dagar och sedan åka hem.. Mamma kommer vara hos mormor så dit kan jag inte heller åka. Så kommer väl sitta hemma framför datorn och äta pizza eller något, kanske ska ta och joina Selim, han firar ju i alla fall inte jul haha.

Någon annan som kommer vara själva under jul som vill ha lite sällskap ?... haha


Bild från förra julen hemma hos Daniels faster. Håkan som jultomte =)
2008-11-16 @ 18:49:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


julklapps planering

Nu är alla julklappar planerade, det vill säga, vad som ska köpas till vem. Kan dock inte lägga ut någon lista här på vem som ska få vad eftersom några av dem läser bloggen. Men nu är det fixat i alla all. Så den 25 blir det väl att handla julklappar så man har det klart. Dock funderar jag på hur jag ska få med mig allt till göteborg, får nog ta en extra väska ner eller något..
2008-11-16 @ 13:49:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Itchy daze


Killarna vi träffade på båten. Hur grymma som helst =)
2008-11-16 @ 09:07:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Praktik på en söndag

Eftersom jag var på kryssning torsdag - fredag så fick jag ledigt på fredagen från min praktik av min handledare, jag erbjöd mig dock att jobba idag istället så jag får mina timmar i veckan som jag ska göra. Så det suger, skulle mycket hellre vilja ligga kvar i sängen och sova många timmar till, men det går inte nu...
2008-11-16 @ 08:38:13 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma

Nu är både jag och Kajsa hemma, visseligen kom vi hem igår kväll men var sjukt trött och somnade rätt fort, även om jag kanske satt uppe ett tag och pratade med Daniel och berättade om hela kryssningen. Dock kommer jag nog inte skriva ner allt som hände på kryssningen här, det tog mig 30 minuter att berätta för Daniel i telefonen och då glömde jag säkert hälften, så det är inte värt det.

Men kan säga att det var en sjukt rolig kryssning med dansande jätte bebisar, de nya rockbandet itchy daze som vi bli väldigt bra kompisar med, fick deras bandtröjor gratis, nya kompisar som bor neråt i landet, massa gratis champange och ja gud vet vad. Många drinkar blev det också och lite hem handlat godis, dock blev det inte så mycket godis och framför allt inte så mycket alkohol som kom med hem.

Nej nu ska jag göra mig i ordning, ska nämligen på fotomässan idag med Kajsa. Ska bli underbart.
Självklart ska jag ha Itchy Daze tröjan på mig. =) haha
2008-11-15 @ 10:43:03 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


praktik

Står på praktiken just nu. Har precis varit på lunch med mormor och så gav jag henne en bok i present bara för att, stackars mormor började gråta när hon såg att det var den boken hon önskade sig. Trevligt var det i alla fall att få lite lunch sällskap...

Kajsa är på väg mot Kista nu och om ca en timma är hon här och då drar vi iväg mot kryssningen, detta ska bli skoj. Förhoppningsvis har Kajsa inte glömt kameran så bilder kommer säkert att finnas...

Juste Désirée Andersson, jag ska försöka hålla koll på henne så gott jag kan. Men Kajsa har en väldigt stor vilja....
2008-11-13 @ 14:53:25 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kryssning imorgon.

Imorgon är det halloween kryssningen som jag och Kajsa ska på. Jag kommer dra direkt efter praktiken till båten och kommer inte hem förens på fredag kväll. Jag hoppas verkligen att vi kommer ha skoj och att jag verkligen har packat ner allt jag behöver...
2008-11-12 @ 20:24:17 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Salami

Min klass ska börja sälja salami som man brukar göra när man ska samla ihop pengar till klassresa eller liknande. Min klass ska nog försöka samla ihop till både klassresa och en del av pengarna som ska gå till flaket. Tänkte testa att lägga ut en liten annons här på bloggen om någon annan som jag inte hinner prata med vill köpa...
Salamisarna finns i tre olika smaker, vitlök, peppar och kryddmix, de är 44 cm långa och kostar 165 kr

Lite bra att veta om dessa salamis
2008-11-11 @ 16:29:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tisdag

Sitter i skolan nu och började precis. Har Webbdesign, tråkigt, jag är nämligen klar med photoshop så jag måste jobba med HTML, vilket jag inte alls är bra på. Saken blir ju inte bättre av att Madde är sjuk idag så jag får gå runt själv med pojkarna och på lunchen får jag äta med Sara, inget fel med det alls men på lektionerna är det kul att ha någon att snacka skit med ibland när man vill ta en liten rast.

Ska väl jobba med HTML nu och fasna någonstans....

Pusshej 

8 minuter senare....
Jag har redan fasnat...
2008-11-11 @ 08:55:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Söndag

Idag kommer det bli en rätt lugn dag för min del. Mår inte helt 100 efter två glas vin igår, men mår bättre än vad jag kunde ha gjort i alla fall.
Senare idag när pappa är klar med tvätt stugan ska vi iväg och handla. Jag ska höra med pappa om vi inte kan åka till Sollentuna centrum och köpa mig skinhanskar, så jag slipper frysa så mycket om händera ute.
Ikväll händer det nog inte så mycket heller. Ska nog bara sitta hemma och kolla på andra avenyn när det kommer ut på svt.se

Liten nedräkning
5 dagar kvar till kryssningen, 105 dagar kvar till London, 208 dagar kvar till studenten.
Jag är sjukt taggad på alla tre! =D

Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, det känns rätt dött..
hanskarna jag vill köpa.
2008-11-09 @ 13:56:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


störd mitt i filmenKajsa ringde mitt i min film. Hon är på väg hem från en dejt med R.
2008-11-07 @ 23:20:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag kväll

Så var det fredag igen. Jag har inte bloggat något sens i onsdags kväll, men igår hade jag ju praktik och var trött på kvällen, plus att jag kollade på EMA. På praktiken (bokia) så har vi nu fått in julen så jag har räknat snören och prickat av våra varor från fraktsedeln och haft massa EAN koder i huvud, inte alltid det roligaste, men det är i alla fall saker att göra. Så jag är glad.
Min chef skulle ha kollat upp hur schemat för december ser ut och om jag ska jobba något runt jul, men hon var inte klar, sen pratade hon även om att jag kanske kunde jobba något i barkarby, men det beror ju på hur lätt jag kan ta mig dit. Vi får se helt enkelt, att jobba lite extra är ju alltid skoj, framför allt när jag älskar att jobba och praktisera på boka (för er som inte hänger med så praktiserar jag varje torsdag och fredag, och bland hoppar jag in som extra på min praktik plats)

Nej gott folk, nu ska jag kolla på Alvin and the chipmunks, hur söt film som helst. Och så ska jag äta dill och gräslök chips som jag sprang ner till Willys och handlade. Har dessutom bäddat ner mig i sängen med datorn, känns mysigt men också som självplågeri då jag är van att ha Daniel brevid mig när jag brukar ligga i sängen med datorn, men men... Han kommer väl hit någongång igen.. =)

Hörs en annan dag när jag har tid..
2008-11-07 @ 22:02:03 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilja-bild-hjälp igen

Nu är det så här kära läsare, jag går som sagt kursen fotografisk bild A i skolan. Och nu har vi fått en uppgift att välja ut en bild som vi själva tagit och tycker om och skriva lite om den. Men jag har det stora I-landsproblemet att jag inte vet vilken bild jag ska välja... haha
Så jag tänkte köra en sån där vilken bild tycker du om och varför omgång igen....

Detta är då mina favoriter som ni kan välja mellan....
Eller har ni själva förslag som borde vara med? Någon bild som jag inte tog med? Så säg till!
2008-11-05 @ 18:37:22 Permalink Vilken är din favorit? Kommentarer (9) Trackbacks ()


efter träningen

Jag tror minsan att träningen blivit jobbigare och hårdare, eller så är det bara allt godis och pizzorna som jag åt i Göteborg som förstör för mig, de borde stänga ner kungälvs grillen! =P

(dock skulle nog Håkans och Daniels värld falla samman om de gjorde det, stänga ner kungälvs grillen alltså) haha
2008-11-04 @ 19:56:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Skor och träning

Idag känner jag mig glad. Dels så har jag köpt världens snyggaste skor idag på din sko och så ska jag snart iväg och träna. Dock inte i mina nya skor då de är 10 cm klack på dem. Men i alla fall. Bilder på skorna kommer väl upp ikväll, men om ni vill se en lite mindre bra bild på skorna så finns dem i kollaget lite längre ner med halloween outfiten =) De är mycket mycket snyggare i verkligheten.

Nej, nu ska jag strax börja göra mig klar inför träningen, har inte tränat på år och dar känns det som, hade ju en "vit" vecka från träningen under höstlovet då jag var i göteborg, så det känns härligt att vara tillbaka, idag ska det tas i riktigt ordentligt på aerobicsen! Det ska bli riktigt skönt! =D
2008-11-04 @ 17:42:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tisdag morgon

Usch för sånna här morgonar då man måste vakna 6.30 för att åka till skolan. Tycker mycket bättre om att vara i Göteborg och sova hela dagarna i stället. Men nu är jag vaken i alla fall och har varit det ett tag. jag har hunnit äta och ska snart dra igång med det sista, dock är det en halvtimma kvar tills jag ska gå, får se vad jag hittar på...

Antagligen sitta här och lyssna på massa the killers, de hjälper mig mot mycket, de hälpte mig igår när jag satt på bussarna från Kungälv till Landvetter och jag kände mig ensam samt igår när jag inte alls kunde somna så satte jag på deras musik på lägsta ljudnivån och kommer knappt ihåg något från låtarna, måste ha somnat fort vill säga. Från att legat vaken i 1½ timma minst, läst ut en bok och börjat på en ny, till att somna på två röda, tack vare the Killers musik =P haha
2008-11-04 @ 07:13:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Hemgång...

Jaha, nu är det 10 minuter kvar tills jag ska börja gå mot bussen, känns riktigt förjävligt faktist, vill inte alls åka här ifrån som vanligt, men får se det på den ljusa sidan, om 213 dagar tar jag studenten och då blir det förhopningsivs flytt så fort som möjligt ner. Gäller bara att hitta jobb och lägenhet.
Men i alla fall gott folk, jag är hemma vid sju ikväll i alla fall, imorgon är det skola igen, undertiden jag kommer vara inaktiv så får ni se denna bild...

2008-11-03 @ 14:37:14 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


design knas

Som ni kanske ser är bakrundne ändrad, satt och pillade lite igår men det blev inte bra någonstans, så denna bakrund är alltså preliminär just nu. Ändrar när jag kommer hem till kalla stockholm igen...
2008-11-03 @ 14:19:58 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina små försök till att bli en bra fotograf: Frostiga löv


Fotograf: jag
2008-11-02 @ 19:12:49 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mina små försök till att bli en bra fotograf: Frost


Fotografi: Jag

En av favorit bilderna som jag tog igår.
Vad tycker ni om den?
2008-11-02 @ 15:17:57 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (3) Trackbacks ()


nya bilder

Idag när jag skulle gå ut med Ozzy såg jag att frosten fortfarande låg kvar på marken, dum som jag var så hade jag inte med mig kameran ut, så jag och Daniel tog ett extra varv efter att vi gått det första. Jag tror jag fick en hel del bra bilder, har inte fört över dem till datorn än. Daniel ligger nämligen fortfarande och sover och jag har ingen aning om vart hans minneskort läsare är, så får visa bilderna senare =) Men nu vet ni i alla fall, nya bilder är på G.
2008-11-01 @ 11:37:07 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0