Söndag

Jag tror nog att jag har packat ner allt som ska med till Göteborg, eller ja, inte tandbortsten än. Men den kommer snart. Men annas är allt som stod med på listen nerpackat. Har säkert glömt något som är jätte viktigt...

Men men, om 30 minuter ska jag börja bege mig mot stationen för ett sista arbetspass för i år. Kommer nog inte blogga förrän imorgon eller så. Ikväll ska jag mysa massor med min pojkvän! :D
2009-12-27 @ 10:17:17 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Packa

Sitter och skriver packnings lista, finns inget tråkigare än att packa... Alltid lika svårt att veta om man fått med sig allt, och det blir alltid lika fullt i väskorna :P

2009-12-26 @ 19:40:51 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hinner jag? - Jag hinner!

Imorgon jobbar jag i Solna till 16, det sista flyget till Göteborg går 17.55, alltså måste jag vara incheckad senast 17.25, så nu är frågan, hur snabbt kan jag ta mig till Arlanda från Solna...


Update: Jag bestämmde mig för att jag minnsan hinner! Går 10 minuter tidigare från jobbet så hinner jag med ett tidigare tåg, då är jag i märsta 16;41, där möter Pappa mig med all min packning så kör han mig till Arlanda.
Ska bara få tag i Daniel nu och berätta nyheterna, kommer få en glad pojkvän :D
2009-12-26 @ 11:18:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sena gäster

Mina gäster är sena, maten är klar och jag är hungrig! Nu får de skynda sig! Springa upp för sätuna backen!
2009-12-25 @ 17:14:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Storstädat

När jag publicerade mitt senaste inlägg så började jag direkt storstäda i mitt rum och köket. Nu är det klart. Och fy vad mycket hår jag hade i min matta, kardade den med en gammal hårborste, har ingen karda, men det funkade det också, men det var sjukt mycket hår. Nu ser den mycket renare och fräshare ut. Har även flyttat på min gamla stationära dator som jag använde innan jag flyttade till denna lägenhet, den slutade funka i mars/april förra året. Så nu står den i min kläkammare tills jag kommer åt att kasta den på sopstationen. Anledningen till att jag fortfarande har den kvar är för att Daniel försökt laga den, men det har inte fungerat, men nu är hårddisken ute ur den och Daniel ska fixa tillbaka mina gamla bilder och min gamla musik. Bra det.

Har även hinnit duka det mesta till ikväll, glas och tallrikar står framme i alla fall. Blir nog bra.
Så nu är det bara att invätna att klockan ska bli fyra då jag ska börja med maten :)
2009-12-25 @ 14:45:20 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Juldagen

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på. Åkte aldrig med till mormor idag med pappa. Istället ska jag hålla ännu en middag hemma hos mig med mina vänner Sara, Sandra och Carro, vi ska äta kyckling klubbor med klyftpotatis och bea sås! Mums! Dock får vi se om jag orkar ta mig ner till Willys för att köpa glass så de får efterrätt...

Igår var en bra dag, var hos mormor fram till 6-7 någonstans, sen åkte jag hem och bjöd hit Sandra och Carro, vi satt hemma hos mig och pratade ett tag sen gick vi ner till Bryggan (en krog precis här i närheten). Sara och Jimmy följde också med. Trevligt var det i alla fall.
Och ikväll är det dags igen. Efter maten ska vi dricka lite drinkar och sedan bege oss mot Uppsala för att möta upp min kusin och Kajsa för att gå på krogen där. Blir nog trevligt...
2009-12-25 @ 12:25:22 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Färdig!

Nu är jag redo för julafton hos mormor och äta mig mätt på massa knäck (det ända jag längtar till)
Vid elva ska jag vara hos mamma, men funderar på att gå dit tidigare, så kan man mysa lite extra med skit ungen, hos mormor kommer jag få slåss om att umgås med mina bröder, de föredrar varandra istället för mig, skitungar är vad de är!
Nej men så här ser jag ut idag i alla fall


Vofflat håret och grejer, dock Sandras fel, hon har pratat så mycket om sin trippeltång så mycket senaste dagarna så jag ville också göra året lite vågit och fint. Passar bra till julafton :)

2009-12-24 @ 09:47:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppe med tuppen

Idag är det julafton och jag är redan uppe, precis som alla andra nyfikna barn runt om i Sverige.
Vaknade vid åtta av att jag hade fem meddelanden och två missade samtal, eftersom jag hade stängt av ljudet på mobilen så hade jag inte märkt dem under natten. Det ena var i alla fall ett god jul sms från mamma. Sen var resten från Daniel. Han hade försökt få tag i mig i natt, både smsa och ringa, sen när jag inte svarade på något alls så fick jag smset "Fan love, är orolig när du inte svarar.Isch vad jag inte gillar dig nu :("

Daniel jag sover! :P Får väl ta och ringa upp honom strax, på julafton kan han faktiskt ta och vakna tididgt!


En gammal bild på Daniel

2009-12-24 @ 08:27:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag borde gå och sova!


Förklaring; Jag och Madde gick i HP06a medan Sandra och Sara gick i HP06b. Därav allt A och B :P

2009-12-22 @ 22:07:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


...

Jag vill inte jobba imorgon, vill ligga hemma och sova. Imorgon kommer de mesta delen av folket få sina löner och handla de sista klapparna, förmodlingen kommer det att vara kaos. Men det som känns jobbigast är nog dessa tågresor till Solna fram och tillbaka, till Stockholm tar det ca 35 minuter från märsta och Solna är två stationer innan Stockholm, så det tar säkert 30 minuter och sen är det en bit att gå till Solna centrum...

Men samtidigt som jag vill vara hemma imorgon har jag idag märkt hur tråkigt det har varit att sitta hemma hela dagen.

Nej, jag vill ha julafton nu, vara hemma hos mormor och äta så jag mår illa av all knäck! Det är ju ingen julafton utan den!
2009-12-22 @ 20:07:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Åh nej!

Förut fick jag dem en gång om året, oftast vid skolstarten efter sommarlovet, sist var på Daniels student förra året i juni. En gång fick jag två på samma gång och såg förjävlig ut med dem.

Jag pratar om mina förbaskade munsår som dyker upp ibland, nu har jag lyckats få ett igen lagom till jul. Så nu blir det att ha munsårs plåster på hela tiden och hoppas att det inte syns allt för mycket när jag ska kolla imorgon och på södag!

Jag hatar det här!
2009-12-22 @ 15:37:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gaaah!

Nej, sova fick jag inte göra idag heller. Solna butiken ringde och behövde mig 12-19.
Och innan jag ska vara i solna måste jag förbi Väsby butiken för att lämna nycklar samt hämta en lite julklapp jag köpte igår som jag glömde. Måste alltså åka med 10 tåget, så det lämnar mig med att jag måste gå om en timma.
2009-12-21 @ 08:40:53 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ledig, få sova ut? Nej inte längre!

Idag skulle jag egentligen vara ledig efter att ha jobbat fyra dagar i sträck, men inte nu längre, min gamla chef Sofia ringde för 10 minuter sedan och sa att det var kris, den ena extra jobbaren är sjuk som skulle jobba idag och den andra som jobbar extra är sjukskriven på grund av operation.
Så då får jag jobba idag 12-19.10 finns jag i Väsby Centrum på Hemtex.
Roligt med dubbelt betalat också, att ha råd med kurs litteratur och busskort kommer nog inte vara något problem efter det här :D
2009-12-20 @ 09:41:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sista helgen innan jul, Katastrof?

Dags att snart bege sig till jobbet igen. Idag jobbar jag 11-19. Vi har fått varningar om att det kommer bli en hektiskt dag. Det är sista helgen innan jul och alla som jobbar på vardagarna och då inte har hinnit handla julklappar kommer väl komma idag.
Men jag tycker det är bra. Jag trivs bäst när det är stressigt, då jobbar jag på som bäst :)
2009-12-19 @ 09:23:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lilla lilla mormor!

Mamma berättade igår att mormor ville betala den klänningen jag vill ha på nyår, då jag och mamma inte hinner sy den längre (fick ju jobb istället). Så därför fick jag nyss ringa och skälla lite på mormor, att lägga ut 699 kronor på en klänning för nyår är inte värt det, jag tycker det är alldeles för mycket pengar. Visseligen kan jag ha den mer än på nyår, men ändå!  Nej, jag får kolla vidare efter någon annan.
2009-12-18 @ 08:43:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förhandlar med killarna

För två sommrar sedan så bakade jag och Daniel paj till Rickard, och för att jag skulle bli förlåten av Rickard om jag måste stanna längre så måste jag baka honom en ny paj (han tjatar alltid på oss att vi ska baka paj till honom, den tjockisen!) och så måste jag köpa 20 ljus att sätta i, då är jag förlåten av honom i alla fall. Nu är det Daniel kvar....


En fin bild på vår paj vi bakade sist

Och en bild på Rickard.

2009-12-17 @ 22:38:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snaaark!

Jag är super trött, och imorgon har jag ett ännu längre pass, jobbar nästan från öppning till stängning imorgon!

Jag ska snart gå och sova, orkar inte laga matlåda idag, så det får bli Mc donalds eller Sandys imorgon till lunch.

Just nu sitter jag i alla fall och pratar med Daniel på msn om att jag kanske kommer senare än den 26e som var planerat, detta beror dels på att en bekant till mig fyller 20 den 27e och vill då gå ut på krogen den 26e och jag vet inte än om jag måste jobba i mellandagarna. Men min pojkvän gillar inte att jag prioriterar jobbet. Dessutom fick jag Rickard (Daniels kompis) på mig, han blev besviken för att han fyller också 20, fast den 23e, suck det är många människor man ska göra glada....
2009-12-17 @ 22:11:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Uppe med tuppen... (nästan)

Gick upp vid nio idag. Imorgon blir det dock värre då måste jag gå upp vid sju. Det är väl nackdelen med att jobba, att man måste gå upp tidigt på mornarna!
Men men, idag är det snökaos ute igen och graderna ligger på -7 här hemma i märsta. Hoppas det inte blir massa försenade tåg, orkar inte med något sånt idag igen!

Idag jobbar jag i alla fall 12-20, jobbar alltså till stängning, men det blir skoj, för min gamla arbetskamrat ska även jobba i solna idag. Roligt att få prata igen :)
2009-12-17 @ 09:43:24 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Stress!

Det var år och dagar sedan jag var uppe så här tidigt! Men det är av en bra anledning. Det är nämligen som så att en gammal arbertskamerat ringde till mig för ett tag sedan. De behövde folk på Hemtex i Solna, så där hittar ni mig nu onsdag - lördag!

Måste bara hitta någon som kan ta Teddy, mamma och jocke ska nämligen till min andra lillebrors skola idag och jag fick passa Teddy på det. Men i värsta fall får jag väl lämna honom hemma.
2009-12-16 @ 09:11:03 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lekt i photoshop!Inte redigerad

Redigerad.


Det här med att redigera ansikten och personer är inte riktigt min grej :P

2009-12-16 @ 00:02:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


God, I love this kid!

2009-12-15 @ 23:14:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dåliga drömmar

I natt har det inte varit någon bra natt. Har haft mardrömmar och skit. Första handlade om att domedagen kom och jag var nere på stationen själv och så hörde jag bara en stor fet smäll och sedan raketer som åkte rakt upp i luften som lät ännu mera, kom ihåg att jag fick ett sms av Daniel som tog farväl, skönt att han tänkte på mig i alla fall. Och precis innan jag vaknade så var det någon bakom mig som sa något med stil med "tack kina" eller något. Haha konstiga drömmar.

Sen drömmde jag även att Daniel tänkte lämna mig... Usch!
Hoppas jag får en bättre natt ikväll :P
2009-12-15 @ 12:54:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ingen som helst tillit till kommunen!

Idag var det menningen att min morfar skulle få komma till ålderdomshemmet och alla har varit inställda på det. Så jag ringde nyss mormor för att se hur det hade gått. Men hon gav mig nyheterna att morfar inte får flytta förrän imorgon.  De hade tydligen platsbrist där han skulle få komma. Men vadå, har de mer platser imorgon? Beräknar de att en ska gå och dö idag?
Blir så förbannad! Dessutom ska stackars mormor börja jobba imorgon bitti vid 6 på morgonen och sen kommer hon till morfar på eftermiddagen och sedan måste hon åka till sigtuna, då hennes mamma skulle ha fyllt 100 år. Så mormor och hennes syskon ska gå till graven och sjunga som hon sa "helan går"

Vi får väl se hur det blir imorgon. Som sagt, jag har ingen som helst tillit till kommunen!
2009-12-15 @ 12:51:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lucia firande

Idag hade min lillebror lucia på sitt dagis, jag och mamma gick dit. Dock var det inte förrän vid halv tre så skitungen hade bara sovit 30 minuter innan det var dags att vakna, vilket gjorde att han var super grinig och ville inte alls medverka i tåget med de andra barnen. Han ville hellre sitta i sin systers knä (så klart).
Men de andra barnen sjöng och efteråt bjöd de på fika, eller ja, bjöd och bjöd, man fick betala för det. Conrad tog en lussekatt till sig själv och sprang runt överallt och busade. Dock mest för sig själv, alla var ju med sina föräldrar. Mysigt var det i alla fall.


Min söta tomte! ♥

2009-12-14 @ 22:41:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Det finns en lösning på allt

Klänningen/toppen i inlägget under finns inte kvar i Lindex sortiment och om den skulle funnits så hade den kostat alldels för mycket (kommer från deras omtalade kollektion Affordable Luxury), så därför pratade jag med mamma för ett tag sedan om den skulle vara lätt att sy själv, vilket inte skulle vara något problem!

Great! Då ska man sy klänning nu till nyår! :)
2009-12-13 @ 18:50:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Till nyårSynd dock att man inte alltid får bestämma, eller får som man vill.

2009-12-13 @ 16:16:10 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fick med mig en hund hem

Har varit hos mamma en stund. Ville inte gå ner på Centrum själv och handla det är så tråkigt att gå själv tycker jag, så fick med mig hela mammas familj, jobbigt att jaga runt Conrad bara som ville ta nya krogar på Willys hela tiden dock..

Men en hund fick jag med mig hem i alla fall. Lilla Teddy är med mig här. Mysigt med sovsällskap.
Sandra kanske kommer senare och kollar Idol finalen med mig som börjar 20.00 spännande och se vem som vinner...


Några månader gammal bild på mig och Teddy...

2009-12-11 @ 18:26:16 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det blev inte alls bra!

Tog lite fler bilder efter förra inlägget, men ingen av dessa bilder som jag tagit i natt har fallit mig i smaken, det finns en som är helt okej. Enligt Daniel är den fin och vi kom väl överens om att jag är lite för själv kritisk ibland...


Fotograf: Désirée Wedberg.

Den bilden som blev helt okej enligt min mening.

2009-12-11 @ 02:04:22 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Aj aj!

Jag ska tala om för er blogg läsare att det gör fruktans värt ont i både rygg och tuttar när man ligger på golvet mitt i natten och fotograferar!
Ja! Min kamera är nu tillbaka och jag har saknat den. Fick dock tillbaka den för några dagar sedan men har inte rört den förräns nu. Fick en mysig idé på kort som jag nu tagit, några i alla fall.

Ska kolla igenom bilderna jag tagit hittils och redigera lite. Plus att Sandra ville ha en ny header med dessa bilder, hon tyckte att sommar bilderna hon hade inte riktigt passade in så här i jul tider...
2009-12-11 @ 01:05:43 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Typiskt....

Ringde nyss till Sigtuna kommun och frågade om jag har rätt till rese bidrag, eftersom jag ska plugga i Uppsala, och det kostar ju en hel del att resa fram och tillbaka, men jag hade inte rätt till det, bara gymnasie elever. Det var väl typiskt. Får se hur jag ska lösa detta nu då... Enligt CSN kommer jag få ca 1300 i studie bidrag (Om jag kollat rätt) och det räcker inte så himla långt ändå.

Halva min universitet tid kommer jag betala 60 kronor för tur och retur, men efter halva tiden kommer jag fylla 20 och då kommer jag få betala 100 kronor tur och retur. (Om jag tar upptåget vill säga)
Men det löser sig väl.
2009-12-10 @ 14:16:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Good news!

Antligen händer det något bra runt om kring mig!

Först och främst så kommer morfar snart få komma hem. Dock bor han och mormor i ett hus med två våningar och hans balans är inte den bästa, så komunen ska fixa en säng som kan stå på undervåningen så han slipper gå i trapporna när han ska upp och sova. Dock kommer han först få komma till ett ålderdoms hem tills de fixat denna säng, men en sak är i alla fall bra med ålderdoms hemmet, de lägger väldigt nära mig, tar högst 20 minuter att gå. Men jag hoppas han inte behöver stanna så länge.

Sen så har jag en till god nyhet. Loggade in på mitt studera.nu konto, tyckte att det var konstigt att jag inte fått något mejl av dem angående intagningen, för de stod att vi skulle få veta i början av december. Och vad ser jag där om inte att jag kommit in? =D
Så vecka tre börjar jag på Uppsala universtitet och läser Ekonomisk historia!

2009-12-09 @ 14:55:19 Permalink Universitetsliv Kommentarer (1) Trackbacks ()


...

Det är väl typiskt att allt elände inte slutar när nära och kära drabbas av cancer och skillsomässor.
Självklart ska de även hända något med min morfar som jag länge varit orolig för...
Han hade ramlar idag hemma, han började sluddra samt bete sig allmänt konsitg. Mormor ringde Jocke (mammas nya) på direkten och han kom dit och ringde ambulansen på direkten.
De hade kollat hans hjärta och så vidare och hans hjärta slår för fort och de ska göra en rejäl undersökning på sjukhuset när de kommer fram...

Han har länge varit dålig men har vägrat åka till sjukhus eller liknande för att undersökas. Hans förklaring har varit "Om jag åker till sjukhuset kommer jag aldrig hem igen"

Jag är hur rädd som helst just nu och vill inte förlora min morfar... Jag hoppas bara att allt går bra...


2009-12-07 @ 14:50:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (4) Trackbacks ()


En dag att fira

Idag fyller Sandra 20 år och när hon har varit på systemet för första gången så kommer hon och hennes kusin hit för att dricka det hon köpte, bara för att. Vi kommer klassas som alkisar..

Men sen har även jag namnsdag idag, men enligt Sandra så räknas inte sådant. Elakt :( 
Får skåla tyst för mig själv sen haha
2009-12-07 @ 12:09:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Pratar i telefonen med Daniel

Daniel ringde mig lite spontant för ett tag sedan... Han är med Rickard och de pratar i högtalartelefon.... De sitter just nu och googlaar snygga tjejer hos Rickard. De är roliga att prata med.

Nu berättar min cp pojkvän att han ska till sticky på fredag och kolla Itchy Daze. Jag blir lagom sur!
2009-12-05 @ 02:02:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bloggträff

Något jag glömt skriva här i bloggen är att jag ska på bloggträff imorgon. Det är Hanna Graaf (tror jag, eller var det magdalena?) som håller i den. Inne i Stockholm, jag är inte alls så insatt eftersom det är Sandra som har fixat detta.

Problemet är dock vad jag ska ha på mig. Inte för uppklätt och inte för alldagligt. Men något hittar jag väl inne i kläkammaren *hoppas hoppas*
2009-12-04 @ 13:55:26 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Spårlöst försvunnen


Min vita hatade julgran är borta =( hittar den inte alls :(
Antagligen mina vänner som rövat bort den och kastat den, eller något liknande...

2009-12-04 @ 02:14:13 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Woho! I´ve got a date!

Sitter och smsar med Daniel och Kajsa samtidigt som jag kollar på OC.
Försökte få hit Daniel genom att locka honom med att gå mysiga promenixar i Stockholm. Men han ville inte alls.. Dock förstod jag redan det innan jag ens frågade honom
Så jag fick fråga Kajsa istället, om hon ville ha en date med mig snart. Så inom snar framtid ska jag och Kajsa gå runt i Stockholm, kolla den berömda NK skyltningen gå i gamla stan till slussen för att besöka favorit caféet Fotöljen!

Mys!
2009-12-03 @ 21:38:34 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mys mys


Sitter här hemma framför datorn, lyssnar på julradio.se och har mina ljus tända, och alla mina buddahs framme, Otroligt mysigt :) Synd att inte Daniel var här =/ Hade varit mysigare då

2009-12-03 @ 00:18:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Woho planer!

Madde ringde nyss. Hon hade halvt råkat elda upp tv bänken. Ljusen hade något tygliknande runt om, så hade hon gått ut och röka på balkongen, så kom hon in och allt brann, dum som hon är så börjar hon blåsa på ljusen (det finns en anledning till att vi kallar henne blondie.

Men i alla fall, hon frågade också om jag ville komma över. Så ska kolla klart detta OC avsnitt, sen ska jag gå över till henne och äta lussebullar =)
2009-12-02 @ 20:11:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ur min gamla blogg


Aftonbladet artikeln

Exakt två år sedan idag...

2009-12-02 @ 15:42:43 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Idag händer det inget speciellt, ska städa, diska, duscha och söka jobb. Såg nämligen att Nilson (skobutiken) sökte personal i Göteborg på deltids tjänst + extra jobb. Så det ska jag söka nu. Bara att hoppas! Vill verkligen ha ett jobb nu. Dock var det i västra frölunda, så det blir ju att åka buss från Kungälv i så fall. Men det får jag överleva. *hoppas hoppas*

Förresten så har jag nu bestämt mig att fira jul hemma i Stockholm i år hos mormor. Åker ner till Göteborg den 26e eller något liknande. Vill jätte gärna vara med Daniel och hans familj, men som Sandra sa, mormor och morfar börjar bli gamla och man vet aldrig hur lång tid man har kvar med dem. Framför allt morfar som inte alls mår bra. Men det blir bra, får träffa Daniel lite senare. Firar i alla fall nyår som vanligt nere i Göteborg. Dock kommer inte några av mina vänner som planerat ner till Göteborg. De hade inte tillträckligt med pengar och Sara jobbade på nyår. Men men överlever :P

Nej, nu ska jag söka jobbet! Vi hörs
2009-12-02 @ 13:35:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdag

Idag skulle mormor ringa och väcka mig. Men det lyckades hon inte med. Hon ringde cirka en halv timma efter att jag vaknat. Hon skulle få skjus av mammas nya till Märsta. Så jag mötte upp henne strax innan ett utanför ÖB. Vi gick in och köpte saffran (kostade bara 20 kronor där) och sedan vidare till Willys för att köpa resten av ingridienserna till lussebullarna. Sen när vi var klara tog vi en tripp till Connys trafikskola. Så nu har jag teoriboken, vägmärks häfte, körkortshäfte samt internet koder så jag kan öva på teori provet via internet. Skönt! Plus att jag har tillgång till datorerna på Connys trafik skola för att öva på teorin.

Efter att vi varit där så gick vi hem till mamma med allt och bakade lussebullar! Jag åt dock mest deg. Lillebror vågade inte riktigt smaka då jag sa att det var bajs till honom. (Moget jag vet, men roligt att se ungens min) Kom hem med alldeles för många bullar och hela frysen är nu full.
Någon som vill komma på lucia och äta upp mina bullar?

Nej, nu gott folk är det dags att tända tre ljus i fönstret för cancern. Man skulle tydligen göra det nu klockan åtta till nio. Känns väldigt aktuellt för mig så det ska jag göra!
2009-12-01 @ 20:03:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


1 December!

Då börjar december månad nu igen, folk springer runt och julhandlar och stressar inför jul. Jag själv kommer inte kunna julhandla då jag fortfarande inte lyckats få något jobb, så kommer då inte kunna köpa några julklappar, vilket jag tycker suger! Älskar att ge bort presenter, lite för mycket tycker min pojkvän ibland. Haha

Men i alla fall första december så sätter julradio.se igång och självklart sitter jag och lyssnar just nu, man kan ju alltid försöka få lite julstämmning.

Nu ska jag iväg och möta mormor på centrum, vi ska handla ingridienser till lussekatter som vi ska baka hos mamma!
Detta blir nog första gången på många år som jag bakar lussekatter. Lite synd faktiskt, men det ska bli roligt. Äta mycket deg!

Vi hörs när jag kommer hem :D
2009-12-01 @ 12:32:53 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0