Halv åtta hos mig på Västra gatan 73


Fick älskade halv åtta hos mig boken av min bästa vän Kajsa i julklapp igår! :D

2010-12-26 @ 21:41:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Juldagen

Har varit hemma i Stockholm nu sedan i tisdags, har haft fullt upp både med jobb och träffa alla, och självklart fira jul med familjen. Det var en mysig dag igår.
Idag ska det firas juldagen med vänner. Sitter och väntar på att Kajsa ska komma, sedan ska vi neråt mot Sandras gamla chef för förfest och sedan lite KC ikväll.
Imorgon blir det dock att gå upp tidigt för att börja jobba klockan åtta, så blir inte allt för mycket dans och dricka för mig ikväll. Lite tråkigt, men gillar mitt gamla jobb så det gör mig inget.

Imorgon på eftermiddagen ska jag och mina vänner till Kista för Middag och bio. Hoppas det blir lyckat!


Jag färdigfixad och väntar på Kajsa. Glömde tyvärr min stora systemkamera hemma, så får bli sådana här fina webbcam bilder istället.

2010-12-25 @ 19:00:59 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


fyllechaffis ikväll

Jag trodde att det skulle bli en ensam kväll med en flaska rött och lite choklad, men det tyckte inte Håkan som tyckte att jag istället skulle köra honom fram och tillbaka till en vän ikväll, alkohol kommer tas fram och då får han inte köra, är lite orolig då jag inte alls hittar, kommer ju åka med Håkan till hans vän men sen ska jag lyckas ta mig tillbaka till Kungälv igen och sen kunna åka tillbaka till Håkan för att hämta honom igen. Men det kommer säkert gå bra.
Efter att jag har lämnat Håkan hos hans vän ska jag till Annika för att fika lite och sen köra henne till hennes jobb, så hon slipper gå.

Får hoppas att jag får ett glas sen efter att jag har hämtat Håkan i alla fall, hade varit gott att öppna en flaska från Schweiz och minnas tillbaka.
2010-12-17 @ 15:51:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Zürich

Kom på att jag inte avslutat min berättelse om Schweiz resan jag gjorde i september med mina kusiner, nu känns det inte heller så aktuellt att fortsätta eftersom det var så länge sedan ändå som jag var där. Men hittade lite bilder från dag tre då jag och Rasmus var i Zürich på Zoo, fick en hel del underbart fina bilder på djuren där...En av mina favoritbilder från dagenDenna underbara utsikt hade jag och Rasmus när vi åt lunch utanför Zoot, stenklippan som man ser där till höger tillhör faktiskt aporna så hade vi haft tur kunde det ha suttit en apa där på, men utsikten var underbar, synd bara att inte maten var lika god, före drog maten vi åt i Genevé, det var underbart gott!


2010-12-16 @ 23:53:42 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tips på julklapp?

Ska på julfrukost på Hemtex Bäckebol på tisdag, och ska ha med mig ett paket som inte kostar mer än 20 kronor.
Någon som har ett tips på något som passar till många och är billigt?
2010-12-16 @ 19:31:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Ledig idag

Idag har vår lärare något möte i kommunen, detta sker var tredje torsdag, vilket är väldigt skönt, för torsdagens lektion ligger väldigt tidigt på morgonen, redan 8.20 börjar vi, annars är den tidigaste lektionen vid 10.10, så tycker i alla fall att det är skönt med lediga torsdagar ibland.

Nej idag tänkte jag i alla fall ta och städa lägenheten, en riktig storstädning, skulle behöva köpa en golvmopp också så man kan torka golven här hemma, något sådant har vi inte köpt än nämligen, skulle i och för sig behöva åka och handla lite på Maxi ändå under dagen, hoppas Daniel kommer upp i tid så vi har tid att handla, han börjar ju jobba klockan tre igen, får se vad som sker, skulle vilja baka också, men mina armar har gett upp, får vänta tills efter jul då jag har en elvisp! :D
2010-12-16 @ 12:52:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Har nog fått årets bästa juklapp

Som jag skrev tidigare idag så sökte jag lite jobb igår kväll, men vad händer inte då under dagen? Jo, butiks chefen från Hemtex Bäckebol ringde och sa att de har en extra tjänst ledig med garanti för varannan helg och sen extra under vardagarna och de helger som jag inte jobbar.
Så åkte dit efter att jag skrivit mitt prov idag och hade någon form av mini arbetsintervju med chefen som jag inte träffat tidigare ( jobbade nämligen två dagar där i sommras), fick schema som börjar gälla från vecka två samt tre andra tider i december och januari som jag ska provjobba, så chefen ser hur jag fungerar och så.

Så jag är super glad just nu! Äntligen en regelbunden inkomst! De senaste månaderna har jag bara jobbat när jag blivit inringd, men nu kommer jag antagligen bli schemalagd och allt så jag verkligen kan planera och inte få reda på att jag behövs på jobbet en timma innan jag behöver vara där...


2010-12-15 @ 23:59:37 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobb sökande

Sökte lite jobb igår kväll, börjar bli dags att skaffa sig ett ordentligt jobb, på hemtex finns det inte direkt några tider här i Göteborg, får jobba någon gång i månaden, men det räcker inte alls långt, inte ens till halva hyran, så det måste göras något åt saken, dessutom så skulle jag vilja flytta till en större lägenhet, helst vill jag ha en tvåa, men det går inte heller om jag inte skaffar mig något jobb. Så sökte ett butiks jobb och ett ekonomiassistent jobb. Bara att hoppas nu att de hör av sig.

Synd bara att det inte finns så många jobb som man kan söka...
2010-12-15 @ 12:49:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Värt att klicka på länken

http://elfyourself.jibjab.com/view/V5xuVEQ47nRPOgimBXtD

Nej det är inget virus eller liknande, bara en liten film som Sandra(?) gjort via en hemsida, tyckte den var grym!
2010-12-15 @ 10:38:00 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Liseberg med Malin

Igår fick jag med mig Malin till Liseberg, Annika jobbar tyvärr natt denna vecka, så vi gick lämna henne hemma.
Men typiskt nog så var min mössa slut som jag ville köpa, men hittade en annan i samma modell, bara det att den jag egentligen ville ha var stickad, denna var i tyg, men det fungerar i alla fall.
Sen så vann jag massor med godis igår också! Det var roligt, vann stjärnvinsten på Kex chokladhjulet, så ca 36 stycken 55g kex choklad, men gav självklart Malin några stycken, men sen nöjde jag mig inte med så jag vann en första vinst på Marabou hjulet också, så två stycken 200 g chokladkakor på det.

Hoppas vi åker snart igen så jag vinner massor! :D
Trevligt var det i alla fall :)
Skönt att jag har Malin att umgås med här i Kungälv
2010-12-14 @ 20:54:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Älskade unge <3


Om en vecka är jag hemma igen och ska krama på dig massor! Och jag lovar dig att jag en dag ska ta med dig hit till Göteborg, det är för synd att du inte kan ta tåget själv hit, eller flyget för den delen, saknar sig något oerhört mycket!

2010-12-14 @ 18:00:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Liseberg nästa?

Det är väl ändå typiskt, som ni kanke sett så önskar jag mig en elvisp/köksmaskin i julklapp, hittade en billig och bra köksmaskin i maxi bladet för ett bra pris, så tänkte köpa den idag, tror ni inte att den är slut när jag ska köpa den? Jo självklart, jag som skulle köpa mig själv en julklapp, nej då, inte det.

Men då bestämde jag mig istället för att jag banne mig ska köpa pälsmössan som jag hittade på Liseberg när jag var där för en vecka sedan, men nu till yttligare ett problem, vem vill åka med mig dit? Daniel är inte så himla taggad så han går bort, får hoppas att Malin och Annika vill dit igen, Malin lovade faktiskt mig att vi skulle åka skridskor nästa gång där och det måste vi ju uppleva, bambis på hal is.

Eller finns det någon annan som vill åka dit med mig?

2010-12-10 @ 21:12:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mera till önskelistan


Halv åtta hos mig kokboken
159 kronor på adlibris.

Hoppas tomten tycker jag har varit riktigt snäll i år

2010-12-08 @ 20:51:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobbar på min affärsplan

I skolan ska jag skriva ännu en affärsplan, gjorde detta när vi drev UF företaget i gymnasiet, så har gjort det förut, och det var inte roligt, denna gång är ännu värre då vi använder Vismas som används av riktiga företagre. Den första vi skrev känns mer än lullig och oproffsig när man ser denna.
Har skrivit lite här och där nu ikväll i alla fall. Imorgon ska jag ha möte med min lärare om just affärsplanen så vill göra så mycket som möjligt ikväll och få lite respons imorgon.
Har förresten bestämt mig för att låtsas starta ett foto företag som säljer fotografier, det är i alla fall något som jag kan.

Borde dock sova nu. börjar redan klockan åtta imorgon bitti och vill gärna vara lite pigg åtminstånde.
2010-12-01 @ 22:42:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0