Havet

Jag vill också åka till havet! Men jag får vänta en vecka till!
Sen ska Daniel banne mig ta mig till havet där det luktar sjögräs och ser underbart vackert ut!
2009-05-31 @ 17:15:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kräftan Desse

Jag och Sandra var ute och solade idag, från 11-14.30 låg vi i Sätunaparken och hade det mysigt, dock känns det inte lika mysigt just nu, det bräns och after sunen åker på hela tiden.

Hoppas jag har blivit av med det röda och flagnat klart tills på fredag, då är det ju studenten =D
2009-05-30 @ 23:22:24 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Om det är...

... 20 grader nu, så kommer det bli sjukt varmt i helgen

Nej nu ska jag fräsha upp mig efter min sista dag som praktikant och sen ska jag sätta mig på bussenn till Sigtuna med vänner för att ha det lite mysigt och sörja sista dagen som praktikanter =)
2009-05-29 @ 18:19:24 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


sooool!


Jag vet i alla fall vad jag och Sandra ska göra förmiddagarna fram över!
2009-05-29 @ 08:01:33 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Praktik

Idag är det praktik igen, och det känns lagom skoj, helst skulle jag velat ligga kvar i sängen och sova, men men.
Utanför fönstret regnar det och det har hållt på ett tag och det kommer väl inte heller sluta innan jag ska gå om en kvart.
Men det är väl bara att ta paraplyt.
Det suger förresten också att jag jobbar till sju ikväll, inte direkt någon favorit, föredrar 9-17 passen och inte 11-19. Men, jag måste ju lära mig stängningen, det bara är så =)
2009-05-28 @ 10:01:25 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Betygen

Nu när jag tar studenten kommer jag gå ut med 7 stycken Godkända ämnen, 16 stycken Väl godkända ämnen och 9 Mycket väl godkända ämnen!
Det känns otroligt bra!
Men nu är allt klart i skolan, på fredag sätts våra betyg och nästa vecka har vi inge lektioner och nu torsdag - fredag har vi praktik, sista dagarna. Lite tråkigt men ändå skönt =P
2009-05-27 @ 21:46:22 Permalink Student 09 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Wiho!

Idag har vi fått reda på ännu mera betyg, det ser ljust ut... Idag fick jag veta att jag kommer få VG i religonskunskap och MVG i kurserna  Ungföretagsamghet (alltså vårt företag) Praktiken och treans stora projekt rapport!

Nu sitter jag på svenskan, tydligen lutar jag mot ett VG +, hatar de där plusen och minusen i slutet, det kommer ju ändå inte synas på betygen! Det kommer ju ändå bara stå VG på det! Ge mig ett MVG istället!

Update: MVG I SVENSKA B!!!! =D
2009-05-27 @ 13:47:45 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skolan

Sitter ännu en gång i skolan och har inte någonting att göra, denna gång har jag i alla fall inte fasnat på en uppgift, det är i alla fall sista webbdesign lektionen jag sitter på nu, jag kunde lika gärna kommit nu, om inte 10 minuter innan lektionen slutar, det jag har gjort idag som rör denna lektion är bara att fått reda på mitt betyg samt gjort en utvärdering, sen har jag suttit och sktivit på min recension i svenskan som skulle varit klar för ett bra tag sen.

Förresten fick jag MVG i slutbetyg i Webbdesign, antagligen får jag det i Svenska (ligger mellan VG - MVG) och i Fotografisk bild kommer jag nästan garanterat få det, så det känns bra, sen ligger jag nog på VG i resten av alla ämnen, det känns skönt! Vill inte ha mera G på mitt betyg! haha.

2009-05-26 @ 10:11:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis!

Idag tog min pojkvän körkortet, bra det, för nu har jag och mormor en chafför i sommar när vi vill ut och åka. haha!

Grattis igen världens bästa! =D
2009-05-25 @ 22:24:18 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mysig uteservering

Imorgon ska jag, Madde och Ida in till stan. Madde ska leta student klänning och skor, jag ska kolla efter en klänning jag kan ha på slutskivan, men vet inte ens om jag vill köpa någon ny klänning ändå, men titta kan man alltid göra. Det jag mest hoppas på är att vi hittar någon mysig uteservering att äta lunch/middag på, det vore trevligt.

SMHI säger dessutom att det ska bli 19 grader ute imorgon, perfekt =)
2009-05-24 @ 21:51:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studentpresenter

Det svåraste med studenten tycker jag inte är att välja klänning, eller att få godkänt i alla ämmen, utan att önska sig presenter, jag önskar mig inget speciellt så jag har fått kommit med små förslag lite hit och det. Det jag hittils kommit på är;

Sen ska pappa även vara snäll och betala min resa till Göteborg fram och tillbaka som jag gör några dagar efter studenten till slutet av juni, sen börjar jag jobba, så då blir det knappt något mera göteborg under sommarn, tråkigt nog.
Men som sagt, student presenter är svårt.


Dröm ringen, dock kostar den ca 3000 kr
2009-05-24 @ 00:54:03 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sola

Jag vaknade vid halv tio idag av att jag fick ett sms av Sandra, som undrade om vi skulle sola i sätuna parken idag, och ja visst tänkte jag när jag såg solen stråla in mellan persienerna, men när jag sen drog upp dem såg det inte lika lockande ut, det skiftar mellan moln och sol, men vi ger oss ut ändå, vi kan behöva den lilla sol vi får tag i.

Så vi hörs senare idag när vi solat klart...
2009-05-21 @ 10:54:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


MVG!

Igår gjorde jag och min klass ett prov i dreamweaver, jag var super orolig över hur det provet skulle gå då det antaligen skulle hänga på mitt betyg. Men jag gjorde så gott jag kunde, vilket var att göra allt som stod på pappret, idag fick jag veta resultatet, fick 50/56, alltså ett till MVG, så förhoppningsvis får jag MVG i slutbetyg i webbdesign =D
2009-05-20 @ 16:35:15 Permalink Student 09 Kommentarer (1) Trackbacks ()


15 dagar kvar

Idag ska vi redovisa vårt stora projekt vi jobbat med hela trean, alltså vårt företag Happy-Feet
Vi har dessutom fått sovmorgon idag, men något har hänt med mig så jag kan inte sova länge, så jag vaknade vid nio, fast det var ju ändå längre än vanligt, men skulle senast ha gått upp kvart i elva. men men..

Hoppas det går bra idag i alla fall. Jag känner mig nöjd med min rapport så det känns skönt.

Nej nu måste jag göra mig klar om 15 minuter måste jag vara klar och datorn nedpackad....
2009-05-20 @ 11:28:11 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bjuder på denna


Mösspåtagningen!
Mer de andra bilderna ligger ute på min bilddagbok
2009-05-17 @ 22:38:54 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skoproblem


Vilka ska man köpa till studenten?
2009-05-17 @ 17:12:43 Permalink Student 09 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Eurovision

Det var planerat att vi skulle vara ett rätt stort gäng på lördag för att kolla eurovision, men nu har vi ingenstans att vara för att kolla...

Men som en blixt från ovan smsade Kajsa och frågade om jag ville komma dit och kolla. Och det tackar man inte nej till =D


2009-05-14 @ 22:01:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Selim i ett nötskal

Ja det var ett tag sedan Selim sa något dumt, men nu har han gjort det igen...

Jag: Tror du Sofia blir sur om jag inte är klar med religions arbetet imorgon?
Selim: Vad händer imorgon?
Jag: Religions arbetet ska vara klart
Selim: Vad har det med Kajsa att göra?
Jag? Va!? Kajsa? Sofia skrev jag ju?

Då ringde han upp och fattade ingenting och frågade vem Sofia var, allså vår lärare.
Behöver jag säga mer än att han hade druckit? Fast det hade nog inte varit så oväntat ändå, om han hade varit i nyktert tillstånd


Selim, min turk vän, inte i ett sånt nyktert tillstånd här heller =P (skolavslutnigen 08)
2009-05-12 @ 23:16:25 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nya Britney Spears, fast värre?

Snart slitet jag allvarligt talat av mig håret! Satanist arbetet ska vara klart imorgon, jag ska endast svara på tre frågor, vad kännetecknar satanism? Vilket ursprung har den? Samt Vilken typ av människa söker sig dit?

Och just nu är min vision av satanismen helt förvrängd och jag hittar inte några bra källor alls, allt kommer från mimmersbrunn eller skolarbete.se
Jag vill verkligen vara klar med detta till imorgon så mitt betyg inte kan sänkas,men just nu kännes det inte bra!
2009-05-12 @ 22:37:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bara två saker kvar nu då...

... tills jag är helt klar med skolan, det är då religions fördjupningen om satanismen samt dreamweaver provet nästa tisdag. Känns otroligt skönt.

Det är inte alls många dagar kvar nu, längtar sjukt mycket tills på fredag, då mösspåtagningen är! Då blir det fest hela dagen :D
2009-05-12 @ 19:02:03 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skolan

Sitter och skriver på mitt projekt just nu, orkar verkligen inte skriva en sammanfattning.

Någon som vill skriva det åt mig!?
2009-05-12 @ 13:37:38 Permalink Student 09 Kommentarer (2) Trackbacks ()


Studenten är nära

Idag är det kanske som ni förstår 24 dagar kvar till studenten, och jag gick och tänkte på en sak för några dagar sedan.

För två år sedan tog Malin studenten (Daniels syster) och jag tänkte då att nu är det två år kvar och jag ska hinna med tre student fester innan det är min tur, det var då Malins student som var 07 och så tog Daniel och Jessica studenten 08, jag tyckte då under Malins student att var var en evighet kvar till min student, men nu sitter jag här, två år har gått och de där tre andra studenterna är redan klara och jag har 24 dagar kvar. Tiden har gått så otroligt fort i gymnasiet, det är sjukt och snart är allt slut, det är faktiskt lite hemskt. Jag menar hur fort kommer då inte resten av livet gå, om två år har gått så här fort?

Och från en sak till en annan, Jenny (från praktiken) har två klänningar jag kanske kan låna till studenten, skulle egentligen kommit förbi henne idag och kollat på dem, men jag gick aldrig till skolan, hade bara 55 minuters svenska, och det känns lite jobbigt att åka fram och tillbaka till Väsby bara för det, så antingen lämnar hon kvar dem på praktiken så jag kan hämta dem imorgon eller så får jag kolla på torsdag när vi båda är där, ska bli spännande, om jag ens kommer i dem, annars blir det min klänning jag hade på Malins student.


Skolavslutningen i ettan
2009-05-11 @ 11:51:19 Permalink Student 09 Kommentarer (2) Trackbacks ()


25 dagar kvar

Nu är det 25 dagar kvar tills vi tar studenten, på fredag är det mösspåtagning och det snackas om att några kompisasr ska hem till mig och äta frukost innan vid 11 för att sedan gemensamt åka till Väsby för att äta lunch med alla treor och äntligen få sätta på sig mössan, vad dagen mer bjuder på har jag faktiskt ingen aning om, det är fest på fabben (farbror & CO) på kvällen men mellan lunch och fabben har jag ingen aning.

Men men, denna vecka ska i alla fall treans stora projekt rapport vara inlämnad, jag har en hel del saker kvar att skriva, och det känns inte bra. Men imorgon är jag praktiskt taget ledig (har bara svenska på morgonen) så jag får åka hem snabbt och jobba rumpan av mig, för på tisdag ska den vara inne. Lite läskigt faktiskt.
Och på onsdag ska Satanist arbetet vara klart också i religionen som bara får vara på en sida, det är faktiskt en svårare utmanning än vad man tror.Mitt projekt rapport, måste skriva mer på avvecklings fasen, skriva sammanfattning, källor samt analys delen. Får jobba som sagt imorgon.
2009-05-10 @ 19:26:50 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lördag

Klockan är halv 9 och jag är redan vaken på en lördag, visst det händer ibland, men det är inte särskillt ofta.
Idag väntar jobb i alla fall från tio till fyra. Sedan hem och byta kläder och lite sådant sedan ska jag hem till Thomas ikväll och äta lite tacos. Det blir nog trevligt, framför allt att jag blir bjuden på mat, och inte jag som bjuder på mat. Haha det har ju blivit så några gånger, men jag klagar absolut inte! =D
2009-05-09 @ 08:41:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobb på en lördag

Jenny (en tjej från praktiken som också är praktikant) ringde förut idag och frågade om jag ville med ut, dock var jag tvungen att säga nej eftersom jag ska jobba imorgon. Det suger ju, hade gärna gått ut med henne då hon äntligen är ledig från lilla Liam (hennes son på tre år) men men, det går inte alltid som man tänkt sig :P
2009-05-08 @ 23:14:18 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ännu mera student prat

Det är idag 28 dagar kvar till studenten, och jag börjar fundera mera och mer över studentpresenter som man kan önska sig.
Mormor kommer förhoppningsvis köpa en ring, med en vinröd sten i, eftersom vinröd är handels färg, så det blir super.
Sen gick min klocka sönder idag, och jag har ingen aning om vart garanti papperna är längre och orkar inte leta heller, så funderar på att önska mig en ny lite snyggare klocka faktiskt, får gå in och kolla i klockbutiken imorgon på rasten.
Sen vet jag faktiskt inte vad jag mera önskar mig, presentkort på IKEA kanske?
Smycken? Något slags namnsmycke kanske, helst som på framsidan av boken När livet stannar, sånna tycker jag är fina, fast med mitt namn vill jag självklart ha då =)

Sen när det gäller student klänningen, jag har bestämmt mig för att inte köpa en ny, utan avända en jag hade på Malins student som jag bara har använt den gången, kommer lägga upp bilder senare på den. Men den kommer passa, då är det bara sko problemet kvar =) Men något hittar jag alltid.
2009-05-07 @ 22:49:10 Permalink Student 09 Kommentarer (2) Trackbacks ()


Mina små försök till att bli en bra fotograf: Lillebror + Photoshop

Ikväll har jag suttit alldeles för länge med photoshop, och det har resulterat till dessa två bilder...
Så söt :P
2009-05-06 @ 23:29:11 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


Favorit

2009-05-06 @ 09:37:07 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Satanism arbetet

Jag sitter just nu och försöker skriva på mitt satanism arbete som jag nyss fick veta bara får vara cirka en sida, och jag som gillar att skriva fördjupningar måste hålla mig själv i kopplet lite grann, det får inte bli ett arbete på 4-5 sidor som jag minst skulle vilja ha, vilket är tråkigt.

Jag har däremot stött på ett problem just nu, jag har en bra källa som jag fick av min lärare, det står lite olika saker och så, men någon jag inte hittar är information om vad satanismen verkligen står för? Nu skulle man verkligen vara en stor bloggare så man kunde få hjälp på två röda...
2009-05-05 @ 22:32:42 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


30 Dagar kvar!!

Idag är det 30 dagar kvar till studenten och exakt en månad... Det är nära nu.
Och faktiskt inte så mycket kvar att göra i skolan...
Vi har:
Jag tror det var allt i alla fall. Dock känner jag mig lagom nervös över dreamweaver provet, känns som att hela mitt betyg i webbdesign hänger på detta prov. Har haft VG+ / MVG på de andra proven och tycker inte alls att dreamweaver går lika lätt, men jag hoppas i alla fall på ett MVG...
2009-05-05 @ 20:11:26 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Muppsala

Sitter just nu i muppsala hos Kajsa, hennes skiva är idag. Så ska gå på den. Middagen börjar 19. Men innan ska vi möta några vänner på en krog (tror jag) och dricka något glas innan. blir trevligt, efter det ska vi till någon park (känner att jag inte alls hör hemma i denna stad) och träffa resten av klassen. sen bär det av mot Birger Jarl, där skivan ska hållas, blir nog skoj...

Det roliga blir dock att försöka ta sig till skolan imorgon bitti från Uppsala...
2009-05-03 @ 16:46:52 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Middagen i onsdags

Jag fortsätter väl på min lilla berättelse om vår middag....

Minglet som vi först skulle på började 17.10 och hela gruppen plus två av våra lärare hade samlats utanför Scandic vid Infra City där minglet och middagen skulle hållas. Vi gick in och pratade med receptionisten och sa att vi skulle på minglet som skulle hållas i penthouse. Vi kom upp dit, men det var helt tomt på folk, inte en kotte var där. Men vi fick en liten rundvisning där ändå, det var grymt stort, trevåningar med fem sovrum massa jacuzzi och bastus. Där skulle man vilja bo, plus att det låg ju på 24 våningen, ni kan alltså tänka er vilken utsikt det var.
Efter rund turen åkte vi ner igen till plan ett och möttes av Nilla (hon som bjudit in oss alltså) som sa att minglet hade fasnat där nere vid den andra entrén. Vi gick dit och minglade runt och drack vin till 19.00

19.00 blev vi bjudna in till Ballroom, där middagen skulle hållas. Det var bordsplacering, och jag hamnade vid samma bord som Maria som är med i vår UF grupp. Brevid mig fick jag en regional politker och på andra sidan ägaren av Scandic. Jag fick massor och råd och liknade saker som de kunde hjälpa till med. Efter att förrätten var uppäten som bestod avkräftstjärrtar och äppelconfit med fänkål, var det dags för prisutdelning. Här började det bli närvöst ska jag tala om för er. Efter tre andra priser var det vår tur, och hjärtat hoppade som aldrig förr. Vi fick den fina motiveringen, en check på 2000 till företaget och blommor.

Sedan var det dags för varmrätten som bestod av aprikosglaserat kycklingbröst med mörk getsås. Det smakade gott och samtalen med denna politeker fortsatte som var lite mer än salongsberusad av vinet vi fått till maten och minglet.

Mellan varmrätter och efterrätten spelade Åsa Jinder för oss på sin nyckelharpa och det var mysigt. Framför allt när låten "längtan efter dig" kom, den tycker jag om eftersom den sjöng alla sexor när vi slutade sexan då.
Efterrätten bestod av chokladmousse med dadelconfit, men denna åt jag inte alls mycket av, det var jätte sött och dadel saken gillade jag inte alls.
Vet detta lager gick några från vår UF grupp runt med en lista så att folk kunde beställa sulor, och tro mig, vi som aldrig trodde att vi skulle bli av med vårat laget vi har kvar, vi måste nu beställa in nytt material för att alla ska få sina sulor. och det känns underbart...

Sedan kom pappa och hämtade mig och Madde, och det blev sängen på direkten efter att jag bloggat lite.

Det var i alla fall jätte roligt att vara där, och vart man än vände sig fick man massor av råd av de andra företagarna, det var trots allt en företags middag kan man säga.  Bilder togs det inte många av tyvärr, eftersom min systemkamera känns lite för klumpig för att ta med på ett sådant event och min lilla kamera har gått sönder. Och Madde som hade med sig sin kamera hade slut på batterier, vilket sög, men det var proffsiga fotografer som var där, så när vi kommer med i tidningen lovar jag att ta kort på det och lägga ut det på bloggen! =D
2009-05-02 @ 00:27:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0