Hemma

Har varit hemma ett tag nu, men var tvungen att duscha och äta en skål yoghurt innan, det känns rätt skönt att vara hemma igen, dock väldigt ensamt. Har ju inte varit utan Daniel på en månad nu, men nu är det dags att vänta en månad till ungefär innan han kommer hit för då är det dags för Coldplay =D Det ska bli kul.

Nej jag borde faktiskt gå och lägga mig nu, ska upp klockan åtta imorgon för att börja jobba klockan 10. Juste jag var tydligen ledig på torsdag men jobbar lördag söndag sen igen. Jag och Sandra hoppas på sol torsdag och fredag =)
2009-06-30 @ 22:07:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina små försök till att bli en bra fotograf: rostig skruv

2009-06-30 @ 13:16:44 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mot 08land

Idag åker jag alltså hem igen. Har varit i Göteborg i lite över tre veckor. Det känns tråkigt att lämna väst kusten, men som sagt jag saknar mina vänner, och som jag precis sa till Christoffer, jobbet väntar och pengarna rullar in. Fick dessutom ett sms från Eva-Maria nyss på mitt jobb som ville påminna mig om att jag börjar imorgon och undra om jag inte kunde börja redan vid 10 stället för 11, helt lugnt för mig, då jag kommer få ca 100 kr extra för den timman. Plus att det kommer gå fort jobbar nämligen med Katja och Marica, och Katja har alltid sånna konstiga idéer för sig.
Dessutom fick jag reda på att jag jobbar i helgen, det känns lite så där, men ändå helt okej, dock planeras det grillkväll med goda drinkar och mat, men jag överlever nog en sån kväll efter lite jobb....

Förresten kanske det är dags att börja packa snart, vi måste ju trots allt åka vid halv sex och jag är alltid en tidsprestimist så jag känner mig redan stressad, men det ska nog gå bra... Nej nu lägger jag in en ny bild som jag tog förra veckan vid havet och sen börjar jag packa, så jag känner mig lite mindre stressad...
Hörs när jag är hemma i 08land!

2009-06-30 @ 13:15:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina små försök till att bli en bra fotograf: Ännu en bild


Foto: Jag
2009-06-28 @ 17:09:00 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Idag är det något sjukt varmt här på västkusten, man orkar inte göra ett piss. Men jag har i alla fall orkar boka mig en biljett hem mot Stockholm igen, så på tisdag vid 19 lyfter mitt plan som ska ta mig hem, har varit här i tre veckor precis idag och jag saknar inte alls Stockholm. Visst jag saknar mina vänner och dem ska det bli skönt att få träffa igen, men jag hade gärna velat stanna kvar längre, jag älskar Göteborg!
Men när jag kommer hem till Stockholm igen är det jobb som väntar, börjar på onsdag, men jobbar bara onsdag och torsdag nästa vecka tror jag, så jag hoppas att jag är ledig på helgen, för på lördag drar Madde till Cypern i tre veckor så vill hinna umgås lite med henne..
Som tur är så hämtar hon mig även på arlanda, hon fick ju en bil i student present så slipper pappa åka och hämta mig och jag får mig en skvaller stund med en vän :) Blir prima....
2009-06-28 @ 17:07:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Liserberg

Strax ska vi bege oss mot Göteborrg för att möta upp Kajsa och de andra :D Jag är superlycklig!

Hörs ikväll =)
2009-06-27 @ 10:49:46 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kajsa är på Sveriges bättre sida

Kajsa är nu i Göteborg och var varit det i några timmar. Jag kan lova er att hela min kropp skriker att jag vill in och träffa henne efter alla dessa veckor (imorgon är det tre veckor sedan vi sågs), men jag ska inte träffa henne förren imorgon då vi som sagt ska till liseberg.


Från vänster: Kajsa, jag Robin och Maria

2009-06-26 @ 19:01:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Havet på dagen

Idag fick jag äntligen åka till havet för att sola, dock var vi bara där en timma och det räckte precis, för jag blev inte röd som jag brukar bli utan brun på direkten. Då kanske färgen stannar ett tag också.

Förresten så kommer bästa vännen Kajsa till Göteborg imorgon, hon ska tävla i sin friidrott och på lördag ska vi på liseberg i denna hetta, jag skräckar inför de långa köerna!
2009-06-25 @ 21:25:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina små försök till att bli en bra fotograf: Min favorit


Foto: Jag

Så fort jag såg bilden igår älskade jag den!
2009-06-25 @ 19:30:33 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina små försök till att bli en bra fotograf: Daniels favorit


Foto: Jag
På bilder: Daniel

Detta är Daniels favorit bild från igår, han tycker om den så mycket att han till och med har den som bakgrund på sin stora dator. Jag känner mig stolt. =D
2009-06-25 @ 15:47:12 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mina små försök till att bli en bra fotograf: Bilderna

Bilderna är nu copyrightade och här kommer en liten smakbit

2009-06-24 @ 23:53:37 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (1) Trackbacks ()


Havet på kvällen

Jag fick mitt havet till slut, dock i kväll solen och för att fota och inte sola, men ändå. Nu ska jag kolla på alla bilder jag och Daniel tog och hoppas på att Daniel orkar gå upp vid 10 imorgon så vi kan åka och sola då istället...


Har gått igenom alla bilder nu och sorterat ut de bästa, det slutade med 65 bilder som blev kvar av alla de som jag tog, och som jag sa till Sandra, till och med Daniel blev super bra på dessa bilder. Havet +  kvälls sol slår aldrig fel... Bilder kommer upp strax
2009-06-24 @ 22:02:43 Permalink Små försök till att bli en bra fotograf Kommentarer (0) Trackbacks ()


Havet!

Ute är det underbart väder och jag vill åka till havet för att sola och njuta, men tror ni att min pojkvän vaknar upp för det? Nej inte precis, så det blir nog en dag utan havet idag igen.....

Nu vaknade han dock till när jag skrev, men han blundade lika snabbt och antagligen somnade han om..
2009-06-24 @ 11:25:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Mina vänner är elaka!

Några av mina vänner befinner sig just nui greklandet, närmare bestämt i Zakhyntos. De har underbart väder och de tycker om att mmsa mig bilder på hur bra de har det där nere. Fy för dem!
Men nu har jag bestämt mig, när jag får min lön och skatt tillbaka i slutet av agusti ska jag banne mig boka en sista minuten för att få komma till värmen!
Någon som vill följa med i September?
2009-06-20 @ 14:51:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tackkort

Jag tänkte egentligen skriva mina tackkort (studenten) när jag kom hem från Göteborg, men jag känner att det blir lite sent i juli, så jag och Daniel disskuterade om att jag kanske skulle kunna fixa dem här istället, jag har ju bilderna som mamma skickade och jag hoppas att någon av dem är bra som jag kan skicka med.
Så imorgon går (tänk er Daniel tänker gå så "långt" det är nog första gången sedan han fick körkortet) ner till centrala Kungälv och köpa kort, penna och fixa framkallning. Hoppas det kommer gå bra.  Måste försöka fixa fram allas adresser också, tur att eniro finns.
2009-06-16 @ 20:42:42 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder på skorna


2009-06-16 @ 13:56:10 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Shopping!

Igår fick jag äntligen handla något inne i göteborg, det blev tredje gången gilt helt enkelt. Kom hem med ett nagelvårds kit, varmt vax från veet o och två par skor. Skulle egentligen bara köpa ett par tygskor, men gillade två och de kostade faktiskt bara 199 kr styck, så jag tyckte att jag hade mer än råd att köpa dem båda då. Ska försöka leta fram bild på dem den så ni får se..

Förresten verkar det som om jag aldrig blir av med pengarna, det rullar hela tiden in nya känns det som. Först fick jag ju studiebidrag samt underhållsstöd i slutet av maj, men dem gick åt rätt fort till allt som skulle handlas till studenten. Sen på min student dag fick jag 2500 kr, sen när jag hade gjort av med ca 1000 kr så fick jag 500 kronor av Annika (Daniels mamma) som student present, och sen igår så shoppade jag för ca 600 kr, så får jag in 500 kr till på kontot för matersättningen från praktiken, men nu ska det inte rulla in några mera pengar så nu kommer pengarna ta slut iaf :P
2009-06-16 @ 13:53:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fredag natt/ Lördag morgon

Halsen vägrar ge sig och jag frukar inför en natt med många hostningar och massor av suckar från en pojkvän som ligger brevid och suckar åt mig för att han inte får sova, men jag hoppas det blir bättre snart. Vill gärna vara frisk tills nästa vecka då de säger att det ska bli fint väder igen. Som sagt, jag vill till havet!


Havet förra året!
2009-06-13 @ 01:05:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Daniel drar ett "roligt skämt"

Två kaniballer sitter och äter på en clown.
Så frågar den ena den andra
"Du tycker inte du att det här smakar lite kul?"
2009-06-12 @ 16:04:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (3) Trackbacks ()


Fredag 12 juni

Ligger i Daniels säng just nu, precis som alla andra dagar.
Halsen har inte blivit bättre, utan snarare sämre, vaknade inatt och hostade massor precis som förra gången jag var i göteborg och var sjuk, det suger för det känns som om jag väcker hela huset! Men har i alla fall köpt sånna tabletter som jag fick av Malin sist, och dem fungerar utmärkt, efter den host attacken blev det bättre efter dessa tabletter som heter Bafucin, de bedövar hela munnen och halsen och det känns skönt.

Från en sak till en helt annan, idag händer det absolut ingenting, precis som igår, och detta är inte jag van med. Jag är van med att gå till skolan eller praktiken/jobbet om dagarna och på helgerna brukar jag numera vara med Sara och Sandra, men nej inte här. Det känns svårt att koppla av faktiskt, jag behöver något att göra. Men får trösta mig själv med att vi ska till Göteborg imorgn, jag, Daniel och Elin. Hittade ingenting sist men ska kolla igen...

Nej nu ska jag försöka få Daniel att laga mat istället för att spela, jag börjar bli hungrig!
2009-06-12 @ 16:02:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Studentbilder!

Det finns nu lite bilder från min student som mamma skickade över till mig på min Facebook (Desiree Wedberg) samt på min bilddagbok


2009-06-10 @ 20:17:53 Permalink Student 09 Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tisdagen den 9 juni

Idag har det inte hänt så mycket ännu, vaknade vid halv 12 och fixade frukost åt mig och Daniel. Min hals har blivit tjock och gör ont så jag försöker dricka massor med mint the. Det funkar i alla fall lite.

Snart ska jag och Daniel börja göra oss klara för att sedan åka iväg till IKEA och nordstan, IKEA ska vi till bara för att, det är vårt favoritställe att vara på, drömma sig bort och så vidare, sen ska vi till nordstan för jag vill handla lite, framför allt underläder när alla mina har försvunnit....
2009-06-09 @ 12:41:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Studenten 5 Juni

Jag sitter nu äntligen i Göteborg, i fredags tog jag studenten och det var en helt underbar dag. Jag önskar att jag kunde säga att jag var så smart att jag hade med mig alla bilder på minneskortet hit, men nu är jag ju inte så smart, allt gick så fort igår när det skulle packas, så alla bilder ligger hemma på min dator typiskt!

Men jag har en bild i alla fall som jag kan bjuda på så länge


Även min skylt där bak, och anledningen till att det står "Hampus" på den är för att min morfar alltid kallade mig för det när jag var liten, så jag ville ha med det där.
2009-06-08 @ 15:20:40 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vart tog solen vägen?

Det är svårt att tro att man igår gick runt med en tunn klänning och sandaler igår när man kollar ut genom fönstret idag. Regnet öser ner och det är kallt ute. Fast det är nog lite skönt för mina axlar då de är brända, de behöver få vila sig lite nu från solen.

Idag ska företaget som vi startade i skolan mötas för en fotografering, vi ska fotas av en riktig fotograf och bilderna ska sedan komma upp på UVPs hemsida och kontor. Anledningen till denna fotografering är just för det priset vi vann för några veckor sedan, det är nämligen UVP som annordnade hela festen och gav oss utmärkelsen årets bästa UF företag i Väsby. Synd dock att fotograferingen ska ske utomhus nu när det inte är fint väder längre, vi kanske får gå in och fota i skolan då istället. Vi får se. Sen ska vi även fixa lite med beställningarna som vi fick under middagen när prisutdelningen var.

Skönt att inte bara sitta hemma hela veckan i alla fall utan att det händer saker både idag och imorgon. För imorgon ska vi nämligen fixa det sista för flaket.
2009-06-02 @ 13:14:46 Permalink Student 09 Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0