Tisdag

Idag ska jag färga Maddes hår, 3 gånger! Först ska hon avfärga, sen färga det ljusbrunt och sen på med blonda slingor. Kommer ta en väldans tid och jag hoppas hennes hår kommer klara av det...

Sandra hade hoppats på att jag var ledig idag och ville fika på Centrum. Detta är alltså tjejen som jag tog med på café förra sommarn och klagade på att det var för dyrt, nu har hon så sjukt tråkigt att hon är berädd på att betala alldleles för mycket pengar för en loka och bulle bara för att hitta på något...

Men jag bjöd med Sandra i alla fall att vara med mig och Madde, får se hur hon gör...
Nu ska jag i alla fall börja göra mig klar tills Madde kommer och hämtar upp mig.... Hörs senare...


Mina vänner Madde och Sandra, och Sara i bakgrunden


2010-03-30 @ 12:27:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag

Vaknade idag av att jag fick sendrag i axeln upp till nacken, nu har jag sjukt ont och undrar hur jag ska klara av att kolla åt sidan när jag kör...
Måste alldles strax gå iväg till körskolan, som tur är ligger den bara högst 5 minuter ifrån mig. Så det är perfekt. Hoppas det går bra för mig idag :)
2010-03-29 @ 11:26:13 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Borde sova

Imorgon har jag körlektion vid 12, vill gärna vara utvilad innan och borde därför sova snart... Men filmen rullar ju fortfarande på datorn och jag har typ 50 minuter kvar av den också. Sen måste jag vekligen sova...

Jag som skulle plugga terori idag... det gick ju inte alls....
2010-03-28 @ 23:26:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu, ännu mera dreglande


Ska kolla New moon.
Robert Pattinson i Raybans, sjukt snygg!

2010-03-28 @ 22:16:55 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Haft fullt upp hela dagen

Idag vaknade jag av att Helena från hemtex ringde, hennes dotter hade råkat ut för en olycka under natten och behövde åkta till sjukhuset, vilket då betydde att jag behövde hoppa in och jobba istället för Helena. Klockan var då halv elva och jag skulle börja elva. Men det var bara att väcka pappa snabbt, äta fort som tusan och sminka sig.
Kvart över elva stod jag i butiken klar för att äntligen få jobba lite igen, och vad jag hade saknat det. Det var väldigt mycket nya priser och självklart erbjudanden, men det var hur kul som helst, gick riktigt snabbt, vilket var lite tråkigt. Hoppas jag får jobba mera, för jag saknar faktiskt Hemtex

Sen klockan fyra var det dags att gå hem för att åka till eurostop, köpa godis, åka hem, vänta på kajsa och sen iväg till Kista med vänner för att se filmen Remember me. Usch filmen var riktigt bra, men slutet var nog det hemskaste jag sett, usch, verkligen ingen film man kunde förutspå i alla fall...

Nu sitter jag här hemma igen och funderar på att sova, sjukt trött
2010-03-27 @ 23:39:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Daniel♥

Daniel är på hemma fest i Stenungsund. Han påstod att han aldrig varit så full förut som han var nu, dock höjde jag på ögonbrynet när han sa det och frågade hur mans magmuskler mådde.*internt* Då svarade han att det faktiskt inte var så farligt ändå. Han mådde i alla fall bra.

Han var i alla fall rolig i telefonen och det fick mig att sakna honom ännu mera. Kollade i min kalender men har ju saker att göra hela tiden nu fram till mitten av maj (?). Men Daniel sa att han kanske skulle försöka komma hit istället. Skulle vara roligt, för det är inte ofta han kommer hit.

Saknar min babe <3


Tu eres mi vida

2010-03-26 @ 23:06:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag har tråkigt, väntar på vänner

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

2010-03-25 @ 12:38:18 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klockan är alldeles för tidigt...

... och det känns som att jag inte hann mer än att lägga huvudet på kudden innan klockan ringde. Eftersom jag är van att somna runt ett gick det inte fortare igår att somna, och klockan 5.00 ringde klockan.

Idag är det min tenta och den börjar redan 8.00 i Polacks backens skrivsalar, får väl se hur det går, dels så har jag tappat intresset för att plugga de senaste dagarna och kan inte alls så mycket extra om alla kriser osv och den är klockan alldeles för tidigt att tänka klart...

Vaknade också flera gånger i natt av en blåsa under tungan som jag råkade bita på. Suck, ännu mer som kommer störa min koncentration!
2010-03-24 @ 05:20:31 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Eftersom jag aldrig får blommor

Så får jag köpa mig mina egna. Och det gjorde jag igår på Maxi, 10 tulpaner och en Orkidé.  Jag är nöjd :)
Dessutom har jag alltid gillat Orkidéer men har aldrig ägt någon, hoppas jag lyckas hålla den vid liv nu bara.


Visste ni förresten att den första ekonomiska bubblan var på 1700 talet och den handlade om tulpan lökar?


2010-03-23 @ 14:18:04 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sorry Kajsa, du har blivit ersatt


Sitter här med mina nya bästs vänner, Ben & Jerry´s med nya smaken fairly nuts. Super god!

2010-03-22 @ 22:40:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bloggen hamnar åt sidan

Ja något mycket bloggande blir det inte. Hade nog tänkt ta lite bilder på det jag fick i 20 års present, vilket inte är mycket, men vad gör det, jag hade en bäst födelsedag i alla fall..

Och anledningen till att bloggen hamnar åt sidan är för att om 6 dagar har jag min tenta! Så det gäller att plugga hela tiden nu känns det som!
2010-03-18 @ 15:01:14 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Märsta bok och papper

Telefonen har redan ringt två gånger idag, det är inte så vanligt hos mig. Dessutom har båda personerna (mamma och mormor) ringt om samma sak.
Det är nämligen som så att Märstas egna bokhandel (märsta bok och papper) söker personal och då tänker alla på mig. Haha. Mormors syster hade till och med ringt henne för att säga till mig. Dock är det bara ett vikariat då en personal ska vara mamma ledig, men ändå det är i alla fall ett jobb. Så nu ska det skrivas ett nytt CV, gå över till mamma för att skriva ut och sen ner till butiken. Bara att hålla tummarna.

Utomlands resan kan vara ett steg närmare (om jag får mitt körkort + jobb i sommar har jag lovat mig själv att åka utomlands)
2010-03-17 @ 12:08:55 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


2 ansökningar skickade

Skickade nyss iväg den andra jobb sökningen, hoppas bara att det ger något.

Nej, jag är trött, dessutom fyller mormor år imorgon så ska åka till henne med halv ett bussen, så måste faktiskt gå och sova nu...
2010-03-15 @ 23:33:28 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Att söka jobb

Sitter och försöker skriva ett personligt brev till Ur & Penn, men hur många av alla som söker kommer inte skriva "jag vill jobba på just Ur & Penn för att jag gillar klockor och smycken"
Det är ju inget som sticker ut med det... Vad ska man hitta på?

Och vad kan jag tillföra om jag får jobbet?
2010-03-15 @ 13:35:56 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Bortskämda vänner

Mina vänner är bortskämda av mig. Säger de att de aldrig får lax hemma och vill gärna äta det så fixar jag ihop en tre rätters middag med lax som varmrätt, när jag frågar dem vad jag ska baka för kakor till kvällen så pratar dem ihop sig och ber om mockarutor, vilket jag inte ser som kakor, haha men ja, hela dagen idag har jag då stått och bakat mockarutor och andra småkakor.
Men vad gör de om dem är bortsämda, jag gillar både att laga mat och baka, dessutom var det inte så svårt att baka mockarutor som jag trodde...
2010-03-13 @ 19:09:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kom nyss hem

Är alldeles lagom på lyset, dock gick inte kvällen som planerat, men är för trött för att berätta, en update kommer imorgon när jag vaknat istället.
Nu har jag i alla fall fyllt fosil!
2010-03-13 @ 02:51:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


åååh inte nu!

Klänningen är klar, men inte alls så som jag hade tänkt mig. Den blev väldigt stel... lite lång också kanske, jag vet inte... Fan vad ska jag annars ha på mig!?


Okej, den såg bättre ut efter mammas sista ändrningar.... får se vad tjejerna säger...
2010-03-12 @ 16:11:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förberedelser

Nu börjar det krypa sig närmare kvällen. Jag har varit uppe sen innan åtta imorse, fick minst 10 sms av kajsa i följd med "grattis!" och smarta jag hade inte stängt av ljudet, så blev klarvaken. Hade ju blivit tjockis x antal ggr (min sms signal) Men nu är det snart dags att gå ner till systemet, haha! Måste handla inför ikväll =D
Sen ska jag över till mamma ännu en gång och sy klart klänningen, sen vid 16 kommer Kajsa hit tror jag och runt 16.30 kommer resten av tjejerna (Sandra, Sara och Blondie) de andra möter vi antingen upp på tåget eller inne i stan.

Men vi hörs väl senare idag eller imorgon. Hoppas kvällen blir galen!
2010-03-12 @ 11:38:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Detta är grattiset man får

2010-03-12 @ 00:04:05 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Min årliga födelsedags sång till mig själv



Idag blir jag en gammal fosil på 20 (miljoner) år

2010-03-12 @ 00:01:13 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag är lycklig


2010-03-11 @ 20:49:44 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Effektiv dag

Idag har det hunnits med mycket. Var först i skolan och hade mitt seminarium, gick bra trots att jag satt och hosta, men det gick bra i alla fall och jag blev godkänd i alla fall, vilket är huvudsaken. Sen fick vi sluta tidgare en kvart vilket betydde att jag hann med ett tidigare tåg än beräknat.
Satt och väntade på Väsby staion på mormor som senare hade fått skjus till Väsby centrum, så det var bara att gå och möta henne där.
Hälsade på Hemtex och frågade om det fanns chans till att bli schemalagd till sommarn, chefen visste dock inte riktigt då allas semestrar inte var planerade än.
Gick och åt lite hälsotallrik på foodygoodym handla lite, bland annat lite nya kläder, ny party väska samt en vattenkokare som jag fick av mormor i födelsedags present.
Åkte hemmåt igen och tänkte på vägen hem"När jag ändå varit så effektiv med allt annat idag så kan jag lika gärna ta vägen förbi körskolan" tänkt som gjort gick jag förbi och bokade in min första lektion den 29e mars, blir lite test lektion, dessutom fick jag den gratis! :D

Nu ska det banne mig ta och bli ett körkort snart!
Sen borde jag även kanske ta och städa imorogn kommer jag inte ha tid innan tjejerna kommer över...
2010-03-11 @ 16:59:53 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Its a mirakel!

Min hals är 100 ggr bättre idag än vad den var igår. Känner mig näst in till frisk. Antagligen är det mammas dunder honung jag fick igår. Det var eucalyptus och pepparmynta (?) i den så den skulle man tydligen ha när man hade hals ont.
Jag fortsätter med kuren idag också, och om det inte blir bättre kör jag på Kajsas tips som lovade mig att bli frisk då, om jag tog lite vatten, pressade en vitlök och hällde i citron saft, sen bara att svepa, låter sjukt äckligt, men kanske är värt det om jag blir frisk till imorgon?

Aja, dags att göra sig klar nu inför skolan och sen senare ska jag träffa mormor i Väsby.
Får se när jag kommer hem
2010-03-11 @ 07:42:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sjuk, sjuk, sjuk

Usch jag har inte tid att vara sjuk, jag har massa saker att göra, idag är det dock väldigt lungt så jag pendlar mellan att sova och sitta här vid datorn. Men torsdag, fredag har jag inte tid för att vara sjuk. Imorgon har jag dessutom skola (mitt seminarium) och efter det ska jag träffa mormor i väsby. På fredag ska jag och mamma sy klart klänningen plus att jag fyller år så det ska firas, inte har jag tid med att ha ont i halsen när det ska drickas drinkar och shots!

Nej, dags för mera the!
2010-03-10 @ 15:07:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Skogsbärs the <3

Har stått ute med Madde från två till halv sex idag, vi var vid hennes stall och red och fikade, jag hade inte riktigt rätt kläder kände jag och det får jag sota för nu, jag är alldeles genomfrusen plus att jag imorse började känna av att halsen ömade, så blir det att dricka massor med the för att få halsen bra igen samt få kroppen varm igen...
2010-03-09 @ 18:22:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Halkan

Halkan igår gick bra, det var riktigt roligt att åka runt på isen och sånt. Väldigt lärorikt.
Dock åkte jag och Sara fel när vi skulle till banan, vi tåg nämligen bussen åt fel håll, så efter 30 minuter kommer vi på det, hoppar av bussen och åker tillbaka till punk A och kommer till fram till danderyds sjukhus där vi skulle byta buss igen, på den bussen frågade vi för säkerhets skull att vi verkligen var på rätt för mer felåkningar hade vi inte tid med... haha


Det ryktas om att jag kanske ska få körlektioner/intensivkurs i födelsedags present.
Hoppas körkortet snart är här! :D

2010-03-09 @ 13:59:26 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fy Desse fy!

Jag behöver plugga! Om en timma ska mitt PM vara inskickat och jag är inte klar, dock har jag börjat idag och fått lite gjort, men sen fick jag ju ett mejl från Facebook och då var jag tvungen att kolla, sen hade ju Kajsa uppdaterat sin blogg så jag var tvungen att kolla det också... Sen var jag ju bara tvungen att blogga också mitt i allt...

Högskolan/universitetet kanske inte är något för mig trots allt....
2010-03-09 @ 11:50:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart är det dags!

om ca 40 minuter är det dags att gå hemifrån.... Jag har inte riktigt blivit nervös än, men jag vet att jag och Sara kommer sitta och skaka som två dildosar på tåget...
Dock så hade jag konstiga drömmar i natt om halkan, bland annat någon om Annika, hon var inte snäll i den. Haha...

Nej, men jag skriver igen när jag kommit hem ikväll, så får vi se hur det går..
2010-03-08 @ 09:37:23 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Var är en kris, recession, depression och konjunkturcykel?

Frågan som står i rubriken håller jag nu på att svara på, de är inför seminariumet. Har ju inte så mycket tid imorgon att skriva ner allt så måste göra mycket nu idag istället. Uppgiften ska vara inskickad senast 13.00 på tisdag och jag har en kännsla av att jag och Sara inte kommer hem så tidigt imorgon. Då halkan börjar kvart i ett. Och jag har för mig att den håller på i 4 timmar. Plus ca en timmas rese tid... Så det är lite jobbigt. Men jag har bara mig själv att skylla då jag inte tagit tag i saken tidigare. Men Jag vet i alla fall vad en recession och depression är. Eller, jag kan skriva mer utförligt om dem. Kriserna och konjunkturcykeln är svårare... Dessutom ska vi skriva ner när det inträffat en kris/recession/depression/konjunkturcykel.  Det blir också lite svårt. Jag tycker då att konjunkturscyklarna är hela tiden... BNP ökar och sjunker hela tiden skulle jag vilja påstå...
2010-03-07 @ 21:46:18 Permalink Universitetsliv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mika 18 Mars

Om det är någon som känner "Jag tycker banne mig att Desse är värd att få se Mika i globen den 18 mars!" så är det bara att skicka mig två biljetter på posten

Tack!

2010-03-07 @ 18:27:06 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Den andra milstålpen

Imorgon är det den 8 mars, alltså den dagen jag och Sara ska göra halkan. Vilket trots allt är min andra milstålpe innan körkortet, sen är det ju bara 3 saker kvar, risk tvåan, teori prov och uppkörningen.
Hoppas det blir roligt imorgon och att det inte är allt för läskigt.
Jobbigt dock att vi måste ta oss till Gillinge kommunalt, kommer bli en hel del byten med bussar osv men vi kommer säkert fram efter ett tag :P
2010-03-07 @ 18:06:37 Permalink Körkort Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ajabaja!

Jag borde sova och om jag inte är trött borde jag plugga. Börja läsa alla papper i alla fall, inte stå och dansa till manboy i mina nya älskade skor (de nya svarta från Nelly) och mitt nattlinne!
Dessutom sitter jag och kollar upp hur mycket vissa saker kostar på systemet! jag är sjult taggad inför fredag, även fast det är 5 dagar kvar.  Kanske därför jag dansar så mycket hela tiden...

2010-03-07 @ 01:54:36 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Desse goes glasögonorm


99 kronor på buttriks
Jag som länge letat efter ett par precis sådanna här. Så hittade jag dem idag.. Värt det!

2010-03-05 @ 21:57:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Vandringen "Desses favoriter"

Idag ska som sagt jag och Sara in till stan och fixa lite. Vi ska även gå till mina favorit ställen i Stockholm. Nämligen Café Fotöljen och Kunghallen. Både middag och fika blir det.
Dessutom så ska vi välkomna solen med läder/skin jackorna och nya solglasögon! Jag ska nog också ha mina converse. Enligt SMHI ska det vara sol hela dagen där inne så inte mig emot!

Nej nu ska jag väl ta mina saker och gå till mamma för att låna Jockes busskort
2010-03-05 @ 11:53:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Landet med det konstiga namnet som jag aldrig kan stava till

Som det ser ut nu så åker jag och mina kusiner till Schweiz i en vecka i september. Dock är det väl inte säkert om Ludvig ska med, men hoppas att han mår tillräckligt bra! Det blir i så fall från den 21a september till den 28 september. De har tydligen en stor vin festival där nere då så det kommer delas ut gratis vin från höger och vänster vilket passar perfekt.
Och anledningen till att det blir just Schweiz är för att mina kusiners pappa bor där nere. Extra roligt blir det också eftersom det blir min första utomlands resa. Har aldrig varit utanför norden. Om vi nu ska räkna med 24 timmars kryssningarna.

Nej men det ska bli spännande.
2010-03-05 @ 01:32:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tycker denna är lite rolig

På thai resturangen som vi ska besöka på min födelsedags hemsida finns det ju massa priser och liknande på alla rätter samt drycker... men denna tycker jag är lite rolig.....


2010-03-04 @ 23:38:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


7 dagar och en timma kvar!

2010-03-04 @ 23:07:50 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Igår när Jocke kom hem igen efter att ha varit på lunchen med mamma (hon skulle iväg på ett jobb uppdrag) så började lillebror säga hej då till oss och vinka, vilket var sött ibörjan, men efter 10 minuter började han skrika på oss "GÅ!" haha han ville helt enkelt inte ha kvar oss där, nu var pappa hemma och då behövdes inte vi. Dumma unge!

Sen hände det inte något mer igår, satt hemma framför datorn när jag borde ha pluggat....

Idag står det städning och plugga på schemat, städat har jag gjort i alla fall. men pluggandet går det inte lika bra med. Måste se till att ta tag i det nu! Men först ska jag laga mat, *kommer alltid med undanflykter*

Imorgon ska jag och Sara in till Stan i alla fall för att boka bord och sånt inför min födelsedag, imorgon är det ju bara en vecka kvar. Hoppas thai resturangen har några bord kvar till oss...!
2010-03-04 @ 16:59:10 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Barnvakt

Mamma och Jocke har idag bröllopsdag så de ska ut och äta lunch tillsammans på kinan, anledningen till att det blir lunch är för att mamma jobbar ikväll. Så jag och Sandra ska i alla fall vara hemma och leka med lillebror ett tag. Super mysigt, dessutom älskar han Sandra, hela han lyser upp, nästan mer än vad han gör när han ser mig *smått avundsjuk*

Sandra är i alla fall på väg hit nu och ska möta henna på vägen. Ska bli nice.
2010-03-03 @ 12:38:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Plugg, födelsedag och buzzador

Sitter och gör lite allt möjligt, försöker hinna med pluggandet inför nästa seminarium som är nästa vecka och planerar lite inför födelsedagen och kollar in mina nya buzz produkter...

Det är ju som så att jag är en "buzzador" en person som får hem produkter gratis lite då och då som jag har tackat ja till. Jag har bland annat fått testat på dove deosar som kom för något år sedan då fick jag en dusch cream som tack.
Nu sist fick jag Doves nya dusch cream som tydligen ska göra huden vackrare. Hoppas verkligen den hjälper, Jag har fått 12 små flaskor att dela ut till vänner och en större flaska själv.
Det som de hela går ut på egentligen är att man får hem nya produkter som ska testas och ofast ska man även dela ut prover till sina vänner, svårare än så är det inte, eller jo, sen ska man rapportera till buzzador hemsidan också hur det gått och vad du tycker om produkten.

Så här säger hemsidan om vad det innebär att vara buzzador:
"Som Buzzador får du erbjudanden om kampanjer. Om du vill delta och kommer med i kampanjen ska du: - Själv prova den vara eller tjänst som kampanjen gäller - Sprida budskapet om produkten/tjänsten genom berätta för dina vänner och diskutera med dem dvs. Buzza. - Återrapportera genom Blixtrapporter efter alla dina Buzzningar. - Göra slutrapporten.
"

Vill du också bli buzzador så ska du klicka på denna länk och registrera dig. Glöm inte heller att fylla i Desse som tipsare. Bland annat vet jag att de hela tiden söker småbarns mammor som vill testa på nya grejer, det kan vara allt från kläder till leksaker och blöjor... Roligt är det iaf!
2010-03-02 @ 23:12:35 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


10 dagar kvar!

Sitter och planerar inför min födelsedag! Skickade iväg ett massutskick via sms imorse på tåget hem från Uppsala till folk som kanske skulle vilja följa med, det är ju trots allt nästa fredag jag fyller år och måste boka bord på resturangen denna vecka, har hittils fått svar från 7 pers som vill komma och fira med mig och väntar på 7-8 pers till som ska svara! Detta kommer bli roligt!

Blir första gången jag verkligen firar en födelsedag, förutom då jag fyllde 18 och Annika & Håkan tog med mig till O´learys för första gången med familjen Olsson och herrmansson, det var en rolig kväll! Hoppas denna blir minst lika rolig, trots att vi inte har med oss "gamlingarna" Fast ja, ni är ju också självklart välkomna till Stockholm och fira mig med ;)
2010-03-02 @ 16:44:02 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nya älskade skor

Jag fick lit extra tid på mig då pappa kör mig till Väsby i alla fall, så jag hämtade ut mina paket nere på centrum, alltså mina nya urber snygga skor! Självklart hänger de med ikväll, dock tar jag på mig vinterskorna när jag åker till Uppsala och byter sedan på nationen :P

2010-03-01 @ 16:40:42 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Jag är hemma!

Nu har jag precis kommit hem, flyget var försenat och jag har burit runt på mina väskor så axlarna är helt döda, men jag kom fram. Nu är det dags att göra sig fräsh igen för att sedan försöka ta sig till Uppsla. Får se om jag kommer fram....
2010-03-01 @ 15:46:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snart på väg hemmåt

Snart börjar min resa hem. om 15 minuter ska jag börja gå ut till bussen, jag har blivit alldeles för bortskämd med att Daniel kör mig till Landvetter och jag vet inte alls hur detta ska gå med bussar dit. Vi får väl se.
Nej nu ska jag spendera mina sista minuter med att mysa med Daniel, hörs när jag är hemma i Stockholm igen!
2010-03-01 @ 09:43:39 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0