Onsdag

Idag har jag haft en riktig bra dag. Det hela började ju som sagt med kina buffé med Sara och Madde, vi satt där och pratade, skvallrade om det nya som har hänt. Efter att vi suttit där i ca en timma så gick vi mot stationen så jag kunde köpa bussremsa och lite sånt.
Vid halv tre skulle Sara åka till Arlanda stad för att jobba, men jag och Madde satt kvar vid pressbyrån och pratade en stund till. Vi fick för oss att åka lite bil och Maddes bil tog oss till min mormor. Där borta var min lillebror, mamma och jocke. Och så klart Mormor och morfar.
Vi hann inte alls vara kvar länge eftersom jag skulle till tandläkarn. Så efter 15 minuter tog vi bilen tillbaka igen till märsta.
Madde körde mig till Tandläkaren och hon fortsatte till Jessica.
Tandläkaren gick bra, trots att jag trodde att jag hade fått nya hål. Men icke sa Nicke. Hade dock några början till hål, så det är bara att borsta massor, använda tandtråd och munskölj.
Efter tandläkaren gick jag till mamma som kommit hem från mormor och där kidnappade jag min lillebror. Världens mysigaste unge! Vi gick till stationen och mötte upp Sandra. Vi tog sedan tåget till Väsby Centrum och gick runt där...
Sen hände det inte så mycket mera, vi åkte hem igen, jag lämnade skitungen och saknar honom redan. Men på Lördag ska jag och mormor vara barnvakt igen hela dagen. Super mysigt!
2009-09-30 @ 23:26:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


The!


Avslutar dagen med Chai the i min oink oink mugg =)

2009-09-30 @ 20:51:21 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Super fräsh!

Jag vaknade vid halv elva och började göra mig klar. Jag har nu duschat, peelat mig, epilerat benen, smörjt in mig, haft hårinpackning och fönat håret. Jag känner mig super fräsh just nu och det känns skönt!

Jag ska snart börja gå och möta mina vänner vid kina resturangen, så det är dags att börja göra sig helt klar. Får se om jag bloggar något mera sen...

(Usch vilket onödligt inlägg egentligen)
2009-09-30 @ 12:03:53 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hemma

Har kommit hem nu. Sandra och Sara kom och mötte mig vid gaten som sagt och Pappa stod nere vid bagaget.
Vännerna följe med hem till mig ett tag och vi pratade lite. Skönt att prata av sig lite med dem.
Just nu sitter jag och kollar dagens Gossip Girl. Imorgon blir det Kina buffé med Sara och Madde, sedan tandläkarn och till slut ska jag äntligenfå träffa min lillebror. Längtar ihjäl mig!
2009-09-29 @ 22:12:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Klar

Nu är jag klar för att åka hem. Väskorna är totalt fullpropade, det var nästan så att jag inte fick plats med allt. Men efter mycket tryckande och sittande på väskorna så gick dem ihop. Ändå tycker jag inte att jag har shoppat speciellt mycket här borta, men tydligen har det blivit något.
Om ca två timmar ska jag och Daniel börja bege oss mot Landvetter, var jag ska göra tills dess vet jag faktiskt inte... Sova kanske?
2009-09-29 @ 15:32:03 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Förresten...

Igår (ja klockan är ju efter 12, men alltså den 28 september) så hade jag och Daniel månads dag. Det är inte direkt något vi "firar" längre, det blir istället på årsdagarna. Men lite häftigt är det att vi nu har varit tillsammans i 43 månader, alltså tre år och sju månader...


En gammal konversation mellan mig och Daniel. Men tycker den är rätt söt =)

2009-09-29 @ 00:36:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Im going home

Om ca 19 ½ timma landar jag hemma på Arlanda. Det är mycket blandade känslor, jag vill som vanligt inte lämna Daniel var, även fast det betyder att jag inte längre kommer att få dela på en 120 säng (det blir rätt trångt när båda vill ha mycket plats), men jag vill ändå hem och träffa alla vänner och famlijen igen. Men mest av allt saknar jag nog lillebror mest. Verkligen stor längtar tills onsdag eftermiddag då jag ska träffa honom igen. Ska bli super mysigt. Dessutom har han som sagt utvecklats mycket under denna månaden.
Och på en bild mamma skickade så såg jag att han hade hela munnen full med tänder... det var ju inte länge sedan han inte hade några alls... Tiden går för fort...
Men jag hoppas ändå att dessa 19½ timmarna inte går för fort. Lite vill jag nog njuta av västkusten innan det är dags att lämna den för att komma tillbaka till verkligheten....


Bästaste skitunge! Snart ses vi igen!

2009-09-29 @ 00:32:12 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu ska jag se honom!

Den 18 Mars, Jag, Kajsa, Annexet och Mika!
VI SKA GÅ!
Biljetterna släpps dock på fredag...


Skulle ha sett honom för två år sedan, men pengarna fanns det då inte gott om, men denna gång ska jag se honom!
2009-09-28 @ 19:27:41 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bästaste skitunge!

Jag smsade mamma idag och frågade om jag kunde kidnappa lillebror på onsdag eftermiddag. och hon ringde upp. Vi pratade i säkert en och en halv timma, vi pratade om allt möjligt och bestämmde att jag skulle ta med skiten till Väsby på onsdag för att gå på hemtex och köpa nya kuddar, nytt täcke samt påslakan till honom. Han har nämligen blivit stor och sover nu mera i en stors pojke säng, ingen liten bebis säng längre. Tiden går för fort, han är redan två år och kan nu säga mer än två ord.
Innan jag åkte till Göteborg var "titta" och "hej då" de ända orden han kunde säga, nu kommer tydligen orden i full fart ut hans mun och jag känner att jag har missat massor.

Jag verkligen saknar honom! Men som tur är så får jag träffa honom snart igen! Och gud vad jag längtar!



Jag och min bästaste på min student <3

2009-09-27 @ 22:22:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Köpte ny mobil idag


Jag <3 Samsung S5230

2009-09-26 @ 20:10:48 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mer lön än beräknat!

Jag hade räknat med att få x antal pengar i lön denna månad, inte alls mycket eftersom jag bara jobbade ca  åtta dagar i augusi.
Och eftersom jag inte är hemma så har jag inte kunnat kolla min lönespecifikation. Så när jag nyss kollade på Internet hur mycket jag får in imorgon fick jag en chock! Jag fick ungefär 50% mer än vad jag hade räknat med...


Tjing tjing!
2009-09-24 @ 14:21:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Saknar mina vänner...

Om exakt en vecka kommer jag hem till Stockholm. Det är lite blandande känslor, jobbigt att lämna Daniel kvar här i Göteborg och även alla andra som bor här nere, storm trivs ju. Kallar även detta mitt hem (ja när jag är i Göteborg i alla fall) och jag vill bo här på heltid.

Men samtidigt ska det bli skönt att få komma hem. Vill träffa alla vänner, mormor och bror. Fundrerar på om jag ska ställa till med kalas nästa helg hemma så jag får träffa folket igen. Som jag sa till Sandra nyss, det är synd att det inte är sommar längre. I sommras satt ju jag, Sandra, Sara och Kajsa på min balkong drack bacardi razz drinkar och doppade både nacho chips och pop corn i Guacamole och Ost dip (Ja, när Nacho chipsen tog slut och det fanns massa dip kvar körde vi på pop corn)
Dock kan vi ju även nästa helg blanda goda bacardi razz drinkar och dopa konstiga saker i dipar, men det vore ju så mycket mysigare att sitta på balkongen, synd att vi inte har inglasat som på Norrbacka...

Nej usch, nu saknar jag bara mina vänner ännu mera..


Hade ingen bra passande bild till detta inlägg, så det fick bli en fin bild på Sandra och Sara

.

2009-09-22 @ 23:54:22 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Elak pojkvän!

Det är som så att Daniels Morbror Cai kommer på besök på torsdag. Han har länge bott på andra sidan atlanten (USA) och har nu träffat en tjej som bor i England. Båda kommer på besök och det är faktiskt den sista morbroden jag inte har träffat. Vi pratade om detta igår vid matbordet och Daniel frågade om vi skulle prata engelska hela tiden eftersom Cais flickvän inte pratar svenska, självklart säger Annika och det är ju förståligt. Men helt pötsligt slänger Daniel ut kommentaren "Men hur ska du klara dig dårå?" och kollar på mig, jag undrar vad han menar och han fortsätter "ja du är ju inte så bra på engelska, hur ska du kunna göra dig förståd" eller något liknande sa han i alla fall.

Så illa pratar jag faktiskt inte engelska, jag kunde klara mig en hel kväll med Sam och Kirby under min student och de förstod oftast vad jag sa. Dock hade jag en hel del alkohol i blodet men det borde ju bara ha gjort saken värre.

Men jag blev faktiskt lite ledsen när min pojkvän sa så =/


Jag och Sam på min slutskiva...

2009-09-20 @ 16:40:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lilla vännen Selim

Som ni vet så är inte alltid min vän Selim den smartaste. Och nu ska han börja söka jobb, och det är tur för honom att jag finns här då, så att han inte skickar iväg ett mejl till företag där det står "hej jag heter Selim Budak och jag vill jobba hos er, hoppas jag låter intressant, Hej då"

Ja, han brukar skriva så "inveckalde menningar" så nyss satte jag mig och skrev en liten pressentation om honom som han kan använda sig av. Det är tur att han har mig som sagt.
Just nu sitter vi och disskuterar om han ska ha bild med eller inte. Jag tycker absolut att han ska ha bild med mejljet, som jag sa till honom, lättare för företaget att komma ihåg honom om han har ett ansikte.

Och nu börjar han klaga på min pressentation, att det låter som ett CV. Men jag säger att det ska vara så.


Bevis på att Selim inte alltid har alla indianer i kanoten

2009-09-20 @ 02:00:27 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


I-lands problem

Jag har förbannat tråkigt. Det jag sitter och roar mig med är att spela spel på Facebook, tar kort och lekter med inställningarna på min inbyggda cam i datorn och klickar in mig på samma bloggar hela tiden för att se om de har uppdaterat....

Jag börjar ångra att jag köpte detta spel till Daniel....

2009-09-17 @ 23:38:54 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagens vill ha!


Synd bara att jag inte alls passar i denna typ av jacka. För den är jävligt snygg!
Från Lindex, 499 kr

2009-09-17 @ 22:02:11 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Torsdag

Usch, jag har varit vaken allt för länge. Gick upp när Daniel gick till skolan, alltså strax innan åtta. Gick ut med hunden och det var väldigt kallt ute, jag hade på mig både tjock tröja och jacka, men ändå frös jag. När jag och Ozzy kom in igen kunde jag inte somna om, så jag satte mig framför tvn, där jag fortfarande sitter och har fortfarande inte lyckats somna.

Vid halv två i eftermiddag ska jag möta upp Elin, vi ska ner på stan och ta en fika, och sedan vid tre ska hon göra sin första tatuering.  Jag vill också tatuera mig! Vet dock inte vad jag vill göra =(
2009-09-17 @ 10:27:24 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kryssning!

Det har länge pratats om en kryssning samt en återträff inom gamla klassen, och jag har tröttnat på detta snackande, så jag tog tag i saken i egna händer och gjorde en evenemangs grupp på facebook (tänk om facebook inte fanns, vad skulle vi då göra!?) där jag bjöd in folk från klassen samt vi som har pratat om en kryssning ett tag, så det blir en blandning av folk från gamla klassen och andra vänner, än så länge är det 22 stycken som inte har svarat än. Men jag hoppas verkligen att så många som möjligt kan åka med. Datumet blir den 7 Oktober!
2009-09-16 @ 15:11:49 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Äntligen!

Jag har börjat tröttna på att sitta inne varje dag i Daniels rum, i hans säng, förutom när det är mat, mackor eller när hunden behöver gå ut. Så nu tog jag tag i saken och gick till Daniel (han sitter i andra delen av rummet med sin dator) och kollade på honom och sa att jag ville hitta på något imorgon. Så imorgon när Håkan har kommit hem åker jag och Daniel till Göteborg city, äter på Pizza hut och Daniel ska få sin något försenade födelsedags present (han fyllde år 5/7) Hoppas det blir av nu bara också.
Hoppas även på mysiga promenixar runt om den mysiga staden

2009-09-14 @ 23:00:08 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Betalt, bokat och klart!



Då var det klart! Om en vecka ska jag och Daniel gå och se Flickan som lekte med elden! Super! Hade egentligen velat gått på fredag, men det var helt uppbokat två helger framåt, och jag åker ju hem efter det, så det får bli en biofilm i början på veckan istället. Underbart är det iaf!

2009-09-14 @ 17:56:57 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fotoboken


Idag fick jag min fotobok som jag skrev om för ett tag sedan. Jag är mycket nöjd och trodde inte alls att det skulle vara så bra kvalitet som det faktiskt var. Gjorde en bok om min student i alla fall. Nöjd, dessutom är gratis alltid bra!

2009-09-14 @ 16:05:40 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Två födelsedagar och en Alingsås resa

Idag fyller mig älskade lillebror två år, för två år sedan runt 17 tiden kom han ut och vid 19 tiden ringde mormor och jag fick veta att ännu en liten bror kommit.
Men idag fyller även Daniels kusin Viktor år, som bor i Alingsås, så vi ska åka dit vid tre och fira honom.

Måste komma ihåg att ringa mamma också så jag kan gratta lillskiten, Åh gud vad jag saknar honom!


Här var han inte ens ett år... Tiden går för fort

2009-09-13 @ 13:54:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


If I could turn back time


Höst terminen i ettan, 2006

2009-09-13 @ 01:00:19 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Halloween 2009?

Om en och en halv månad är det Halloween, jag är sugen på att klä ut mig redan nu, undrar om det blir något halloween fest i år, förra året drog ju jag och Kajsa på Halloween kryssning



Jag var en svart ängel och Kajsa var "sommar" (?) Det var en lyckad halloween iaf

2009-09-13 @ 00:22:47 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tips från Daniel

Peta er aldrig i ögat med fingret när ni har hållt i en Chili, det gör ont då..
2009-09-11 @ 17:45:32 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Inte visste jag detta

Att Haléns hade så snygga skor. Billiga var dem också!



Jag blir verkligen riktigt förvånad... Klicka på bilderna för att komma till Haléns hemsida
2009-09-11 @ 01:18:15 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Onsdag

Daniel somnade till slut i natt, efter mycket om och men. Jag orkade inte ligger brevid honom mera efter jag skrev inlägget igår, så jag våldgästade hans ps3a, spelade lite, men det var inte så kul, så jag la mig igen i sängen. Och Daniel hade självklart inte somnat. Jag kollade lite twilight men blev trött så släckte och somnade, och jag tror Daniel somnade då också, han behövde väl mig för att somna.. Precis som jag behöver honom på morgonen för att sova, kan inte sova länge utan Daniel, det suger...

Nej nu måste jag nog duscha snart och fixa mig lite, Daniel kommer väl hem om några timmar, vet dock inte vad vi ska hitta på då. Jag vill till Stan, men inte Daniel...
2009-09-09 @ 12:41:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Daniel goes 5 år igen

Daniel har skola imorgon igen (han går bara i skolan 2 dagar i veckan). Imorgon/idag börjar han 8.30, och alarmet ringer 7.25. Tror ni han sover just nu? Nej skulle inte tro det. Så jag säger åt honom att vända på sitt lilla huvud ifrån mig och sova så jag kan kolla twilight tills jag somnar, men nej då, då ska han också kolla twilight. Sen så lägger han sig på rygg, sträcker upp händerna och benen, sparkas och har sig samtidigt som han "skriker" "Jag vill inte gå och lägga mig!"

Som sagt, Daniel goes 5 år all over igen
2009-09-09 @ 00:39:30 Permalink Mitt liv Kommentarer (2) Trackbacks ()


Smått avundsjuk...

I morgon klockan åtta börjar min pojkvän skolan....
Jag vill också =(
2009-09-07 @ 13:14:25 Permalink Mitt liv Kommentarer (1) Trackbacks ()


Älskade skor!

Åh, vem blev idag en lycklig ägare till ett par vita Converse, om inte jag? :D De är sjukt snygga och jag vill gå ut hela tiden! 

Nästa löning: Boots och ny kalender =)



2009-09-07 @ 00:24:09 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag vill ha massa skor!



Lårhöga stövlar; Scorett, 799 kr
Korta boots med nitar: Din sko 399 kr
Röda Converse: Lite här och där 699 kr

2009-09-05 @ 22:44:38 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommer jag verkligen klara av det?

Det är många tankar som snurrar i mitt huvud angående högskolan/universitetet, en stor fråga och fundering som jag har är, kommer jag verkligen klara av det? Jag menar det är ju en helt annan sak än gymnasiet. jag är en som person som helst vill ha många små prov istället för ett stort, och som jag har uppfattat det så är det stora prov (tentor) istället på högskolan.
Sen så har jag lite svårt för att vara öppen mot nya människor. När jag började ettan på gymnasiet till exempel gick jag först helt själv i en ny klass, kände Thomas lite halvt men inte så jag hade umgicks med honom annars. Jag pratade inte med någon i klassen och kände mig utanför, men så fort Madde började i min klass så blev det bättre, jag började prata med fler och fler i klassen och nu i slutet av trean blev man kompis med de flesta.
Men börjar jag på högskolan så kommer det inte komma någon annan kompis som byter klass utan jag måste klara mig själv...

Fick nyss en kommentar från en klasskompis från gymnasiet på facebook, jag hade skrivit som status "Vill börja plugga på högskolan/universitetet, men hittar ingen bra utbildning" Hon hade kommenterat så här "Tro mig, det vill du inte, det är slitit värre, men ganska kul också"....

Får fundera vidare
2009-09-03 @ 15:26:29 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


Högskolan/universitet

Sitter och läser bloggar nu angående högskolan, folk som precis varit på sitt första upprop och ska börja plugga nu. Jag vill också! Varför hittade jag inget program att gå? Måste kolla in massa nu till vintern, så kanske man börjar plugga till i vår?
2009-09-01 @ 00:49:45 Permalink Mitt liv Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0